Golf GTI, al treilea VW...nebunia e de mai multe feluri...
![]() ![]() |
Golf GTI, al treilea VW...nebunia e de mai multe feluri...
user123 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.114 Joined: 4 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Renault
2004/2018 Stop, drop and roll will not save you in hell - inscriptie pe o biserica in Virginia |
|||
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
Pai eu mai vb cu fostul proprietar,i-am mai aruncat cate o poza pe whatsapp,o ecplicatie....usor-usor a inteles el ce-am facut la ea si cam ce fel era masina aia(de parca nu stia),e posibil ca a arucat pastila cu soarecele la misto si eu em halit-o la fel cum am halit si masina asta,parca m-a orbit Dumnezeu ca doar prost nu-s ,mai cunosc si eu cate ceva.....asta e....acuma e tarziu si faptul e reparat si consumat din punctul meu de vedere....tura viitoare is mai atent....
Da,la cata munca am aplicat e si cazul sa ma bucur de ea,de aia am si luat-o,ideea e ca ma bucur mereu cand fac cate ceva ok pe la masina sau imbunatatesc ceva dar trebuie condusa pe sosea,asta e si mai imbucurator...de consumat nu ma plang,e 2000 benzina,ce pretentii sa mai am.....am vazut cu ochii mei masina de 5000 benzina cu GPL,mama imi venea sa-l bat pe hamdicapatu' ala,la ce dracu o mai fi luat-o cand stia cat consuma ? oameni care vor sa para ceea ce nu sunt.... Da,are si parti din aia rosie,destule....asta e o masina facuta din alte masini,asta a rezultat,ce sa mai fac ? ![]() Fiindca-s tractorist si nu am stiut ,prin 2009 parca am umblat la baterie la un x5 si pana acolo a fost,a trebuit dus la tester,rugaciuni,incantatii,etc....is masini photute la care si o baterie te trage in service,asa-s ele,afara astia nu pun mane pe nimic,is invatati,la ei ordinea e asa : permis de conducere,service si dupa 7-8 ani alta,e mai simplu asa,pentru noi e mai anormal ca ne-am dobitocit cu daciile,cand noi mergeam cu daciile prin 90 astia mergeau cu masini smechere cu AC,geamuri electrice,abs si alte treburi....Oltcit-ul era mai avansat tehnolocic dae era fumat si-ala de mult.... La renourile mai old nu e problema,am programul ala care genereaza coduri la cass/cd.... Cainii...pe ala mic(la varsta) il mai iau cu mine cand merg cu Vito ,e curat ca se spala,toata ziua se linge si practic nu miroase ca l-am mirosit eu,nu lasa par dar e tampit cateodata,nu prea imi place ce face dar ma si amuza in acelasi timp...daca-l bag in golf nu e nimic anormal pentru ca si dupa ce-am mai facut eu curat tot e ca in cocina.....curios ca miroase bine in golf,am aruncat de mult in urma odorizante si ce a mai fost dar nu miroase deloc rau inauntru.....in ailalta miroase a folosit da' cu aia nici n-am mai mers de mult....cred ca ii fac eu vant.... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
user123 |
![]()
|
E clar, ii e ciuda ca ai facuto....imi plac la nebunie astia care stau pe margine si comenteaza iar cand le pui ciocanu in mana sau o cheie, nu stiu sa stranga un surub... Referitor la 5000 cu gpl, da - eu am vazut Dodge hellcat cu instalatie gpl prinz pusa din fabrica, de americani....deci no problemo ![]() Daca e facuta din altele, inseamna ca are ce e mai bun din toate....va merge perfect la cat ai muncit in ea.... Tembelii mei de caini ii apuca raul de masina cand ii iau, dar nu am incotro....leam facut custi speciale in care varsa, se pisha etc - tot soiu de fluide colorate.....circ de fiecare data, imi vine sai dau dracu sai arunc de pe pod ![]() |
--------------------
Dacia
Renault
2004/2018 Stop, drop and roll will not save you in hell - inscriptie pe o biserica in Virginia |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(user123 @ 7 Mar 2019, 00:33) Referitor la 5000 cu gpl, da - eu am vazut Dodge hellcat cu instalatie gpl prinz pusa din fabrica, de americani....deci no problemo ![]() e facuta pentru europeni...... referitor la oamenii care comenteaza fara sa aiba habar am o problema si eu....ideea e ca si eu is outsider la altele dar macar tac naibii si incerc sa invat....toti am luat-o de la un mare zero,toti ne-am mai luat tepe si trebuie sa incercam sa recunoastem asta si sa invatam din greseli....cine nu stie sa piarda niciodata nu va putea invinge.....oricum toata viata avem cate ceva de invatat,mori si tot nu le stii pe toate,n-ai cum. Acum 7-8 ani in urma aveam un pisic care stia ca las geamul deschis si dormea in masina,de multe ori plecam cu masina fara sa stiu ca idiotu e acolo,odata am pus o plasa cu de-ale pietii in spate si cand am oprit la semafor am auzit fas fas....dracu' fusese in masina fara sa stiu eu si cauta in plase ![]() Pe catel il mai iau cu mine dar daca l-a pus naiba sa se pishe in masina a belit pla cu mine,dar nu face asa in masina,in schimb ma linge pe urechi,imi pune labele in cap....e tampit.....interesant e ca daca-l scot pe strada atrage pixdele,il mangaie si dracu sta si da din coada ![]() ![]() This post has been edited by sobolan: 6 Mar 2019, 23:53 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
user123 |
![]()
|
Da, si nu prea pt europeni....apare ca optiune in configuratorul lor; sper sa apuc sa ma dau o tura cu ea, dau si eu ceva la schimb pe masura
![]() ![]() Da....acei oameni de care zici tu, sunt peste tot in orice domeniu, inclusiv aici pe forum - problema nu este lipsa de experienta, in fond nimeni nu sa nascut invatat si nimeni nu le stie perfect pe toate.....problema este atitudinea, de fapt ei dau cu parerea si contrazic doar ca sa se afle in treaba si cam atat..... Petre Tutea zicea ca ar vrea sa faca o teza de doctorat cu "aflarea in treaba la romani, ca metoda de lucru".....eu zic ca are perfecta dreptate, daca te uiti inclusiv aici se reflecta tot ce ai in :politica, justite, medicina, invatamant, etc..........nu trebuie sa se supere nimeni ca nu merge nimic, asta a votat marea masa de oameni, asta avem !..... Pisoii adora sa stea in masina....de asta las geamurile si usile inchise la masini, cand nu le am in garaj...."uita" sa se mai dea jos din masina si ma trezesc cu lighioana in oras, nu e prima oara.... Acum nu mi-a mai ramas decat o pisica, cealalta au killarit-o handralaii mei, cred ca a fost razbunare pt ca atunci cand ei au fost pui, asta i-a batut de ia zvantat.....a fost o pisica redutabila, omora orice putea ( sobolani, soareci, pui de gaina, popandai....) si nu se lasa intimidata deloc, batea si motani- cred ca si cu astia nu s-a lasat usor, dar au omorat-o, au fost 2....nu mam uitat pe camere la incident pt ca nu am vrut sa ma enervez, cred ca au sters ai mei inregistrarea..... Eu nu pot iesi cu galopanii mei pe strada.....as vrea eu sa se comporte ca ai tai, ai mei nu-s gentlemeni, sunt croiti pe scandal, nu au incredere in oameni si sunt agresivi....i-am crescut asa pt ca ii tin pt paza si stau singuri majoritatea timpului, nu mananca nimic de la nimeni, nici apa nu beau de la altii.....ii folosesc si la vanatoare, dar nu mai vreau- am devenit soft, nu-mi plac chinurile prin care trece animalul si oricum nu ma omor sa mananc vanat.....desi am practicat si inclusiv stra si bunicul au fost vanatori, am inceput sa nu mai fiu de acord cu treburile astea, decat daca nu ai efectiv ce sa mananci.....in fine, poate imbatranesc eu .... This post has been edited by user123: 7 Mar 2019, 08:49 |
--------------------
Dacia
Renault
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sobolan @ 6 Mar 2019, 14:05) poate sa caut un powerbox.... in general powerbox-ul e o cutiuta cu o rezistenta inauntru care practic iti pacaleste calculatorul sa creada ca e amestecul sarac si-l face sa mai verse niste benzina. Sper sa nu dai banii pe o porcarie din aia |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 7 Mar 2019, 14:32) in general powerbox-ul e o cutiuta cu o rezistenta inauntru care practic iti pacaleste calculatorul sa creada ca e amestecul sarac si-l face sa mai verse niste benzina. Sper sa nu dai banii pe o porcarie din aia apoi asta nu am stiut ![]() https://www.ebay.co.uk/itm/VW-GOLF-MK3-GTI-...P-/323639661542 daca e lipt pe placa am pus-o,trebuie sa-l duc la cineva care are statie de lipit cu jet de aer. user123 ![]() azi am dat cu o mana de teroson ramas prin canistra aia la pensula,inainte de asta am scos calculatorul si mecanismul stergatoarelor si apoi am curatat bine p-acolo si-am refacut izolatia la fire cu banda de panza,bineinteles ca firele erau libere pe tabla si p-acolo zaceau frunze putrezite,vreo 3 imbusuri L ruginite,vreo 3 chistoace de tigari putrede,cioburi de geam,namol si alte treburi neidentificate ![]() Acolo au pus din fabrica niste plachete de bitum care in timp s-au scorojit si au adunat mizerie prin crapaturi,am dat si eu jos din ele ce s-a putut apoi grund2k si peste o ora teroson....am prins-o la timp,daca mai statea asa vreo 2 ani cred ca se faceau "aerisiri" si p-acolo ca si la praguri. Am vrut sa pun duzele de stropitor incalzite dar m-am lasat la mana mea,am gasit mufa lor pe manunchiul de fire dar am permanent 12v dupa contact,eu stiam ca alea merg doar la dezaburire deci ori nu era aia mufa ori aia era dar e ceva in neregula....deocamdata merge si cu duze simple,poate ca asa trebuie sa fie ea. This post has been edited by sobolan: 7 Mar 2019, 23:37 Attached thumbnail(s) IMG_20190307_194034.jpg ( Size: 412.6k ) Number of downloads: 591 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.725 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
user123 |
![]()
|
@ sobolan : Lasa, nu te plange de duze incalzite, ca merge si fara....sau daca le pui, le dai tu de cap; ai grija la chestii permanente cu 12v , sa nu iei foc..... Uite o chestie interesanta, mai buna decat duzele incalzite....ai furtune de calitate mai buna la stropit parbrizul, nus din alea casante cum au astea noi, chiar alea de 50 000 euro ![]() |
--------------------
Dacia
Renault
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 8 Mar 2019, 00:41) are comanda mecanica,habar n-ai ![]() QUOTE(user123 @ 8 Mar 2019, 00:44) @ sobolan : Uite o chestie interesanta, mai buna decat duzele incalzite....ai furtune de calitate mai buna la stropit parbrizul, nus din alea casante cum au astea noi, la cati ani au furtunele alea inca ma mir cum de-s intacte,iarna is mai tari dar nu se rup,am tras eu odata p-acolo de ele,vara se inmoaie dar is ok,se faceau lucruri de calitate odata...chiar si daciile aveau repere de calitate pana in anii 80 cand a intrat romanu' pe fir....si loganurile din prima recolta erau ok pana prin 2006 cand s-au nasolit la tabla ![]() La fosta dacie verde aveam tabla zincata in multe locuri iar imbinarile dintre pasaj si aripa spate erau alamite....acuma traiasca masticul si terosonul,se astupa orice por/luft.....daca s-ar face masini pe viata s-ar inchide fabicile,toate au o logica acum,atunci nu prea sau nu inteleg eu.... Le : dupa ce am dat cu degripant la toate mufele existente merge stas masina,aveam niste mici-mici intreruperi la ralanti,acum nu mai e nimic rau ,ce-i drept am gasit mufe fara garnitura(o fi cazut sau pana mea,o fi mai umblat altii) si cu contactii verzi....acum totul e frumos ![]() Nu vrea careva o troaca buna de umblat prin oras ? merge brici,e 15dci,are AC,Geamuri el,servo etc,nu are rugina,e ingrijita....are fiscal,totul platit la zi,din ce stiu eu nu s-a umblat pe la injectie....e a unui amic,vrea 1500 pe ea.... This post has been edited by sobolan: 8 Mar 2019, 00:38 Attached thumbnail(s) IMG_20190307_105424.jpg ( Size: 402.17k ) Number of downloads: 573 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.105 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(sobolan @ 7 Mar 2019, 23:14) apoi asta nu am stiut ![]() https://www.ebay.co.uk/itm/VW-GOLF-MK3-GTI-...P-/323639661542 daca e lipt pe placa am pus-o,trebuie sa-l duc la cineva care are statie de lipit cu jet de aer. Daca ai in esenta un EPROM de 24-28 de pini in caplula DIL chiar daca este lipit e simplu, pompa de cositor si merge bine. Pui un soclu bun dupa aia si ai rezolvat. Asta daca vrei sa o rezolvi tu, ma rog trebuie un pic experienta ca sa o faci dar se poate. Mai este o metoda, asazisa "ori la bal ori la spital", tai cu un cutter picior cu picior in partea de jos si apoi le scoti si pui soclu, ma rog daca vrei sa revii, e mai complicat dar se poate. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu n-as face chip la o masina non-turbo, castigurile sunt in principal insignifiante
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Just.
As pune GPL, in schimb, acolo diferenta chiar se simte. ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
user123 |
![]()
|
QUOTE(sobolan @ 7 Mar 2019, 23:54) ..........si loganurile din prima recolta erau ok pana prin 2006 cand s-au nasolit la tabla ![]() La fosta dacie verde aveam tabla zincata in multe locuri iar imbinarile dintre pasaj si aripa spate erau alamite....acuma traiasca masticul si terosonul,se astupa orice por/luft.....daca s-ar face masini pe viata s-ar inchide fabicile,toate au o logica acum,atunci nu prea sau nu inteleg eu.... Logan din 2004 inca am eu, si ti-am scris despre experientele cu rugina la aripile spate pe care le-am avut....totul se face pt consum, asta e cererea- sunt putini care tin masinile luate noi mai mult de 5-6 ani....unii cumpara SH modele mai bune, altii cumpara low cost nou pe care il schimba rapid in 5-6 ani......se cere consum si volum mare, nu prea ai calitate in asa conditii..... Din ce am observat, sub 20 000 euro nu poti sa ai nici o pretentie la o masina obisnuita ( nu SUV sau alte tampenii) la confort, tinuta de drum si tablarie......poti scapa cu un motor bun ( adica nu putere, ci un motor cinstit care sa nu haleasca ulei si sa reziste cat de cat), ceva dotari si cam atat..... Acum se cer tampenii si luminite, briz-brizuri, avertizoare, indicatoare de tot felul pe bord.....masina a pierdut aspectul mecanic si practic pt care a fost facuta- masina nu este agenda personala, nici smartfone sau organizator.....masina este facuta pt deplasari si atat......asta se cere, asta se da.... Mie mi-au placut ff mult producatorii care impaca ambele tabere....nu ma deranjeaza sa dea "luminite si gadget-uri" cat vror la pustani etc dar sa lase variante si pt cei care vror altceva.....americanii au respect pt asa ceva, cand te duci la reprezentanta Dodge si zici ca ai venit doar pt ca vrei un motor si o caroserie, se uita lung la tine si zice : come with me, i`ve got something perfect for your needs.....si imi arata un Dodge Demon.....actuala mea favorita...... Bine....eu sunt mort dupa americanisme, dar conduc masini nemtesti si frantuzesti.....doar consumabile si unele piese sunt de la lingatorii de cola ![]() O sa incerc degripantul acela de care zici.....eu am in garaje un degripant industrial ( german ) luat din fabrica, rupe tot ajunge chiar sa decaleasca suruburi prost tratate, le face casante la suprafata.....dar merge si asta mai soft, pt lucruri marunte si de gramada... Degresant ce folosesti? Eu am perclor, am 3-4 butoaie, luat tot din fabrica.....e cel mai bun degresant industrial, au renuntat la el ca e toxic, are miros ff frumos, eterat ( mie imi place, aurolacul e nimic pe langa asta ![]() Baietii au dreptate cu powerboxul.....nu merita, e cam pacaleala; mai bine modificari mecanice cat de cat si poate o re-softare ca lumea, daca se poate ? Nu castigi cine stie ce, dar iti poate face masina sa raspunda mai bine la pedala, nu zboara insa se simte ceva, daca e facut de cineva priceput.....eu la troaca am lasat-o doar cu resoftare si trage mai bine decat 16v care il am.....la vmax e cam la fel cu el, desi pare ca ajunge mai repede, insa pe reprize e net superioara....bine, softul a fost facut cum am cerut eu -custom - am testat vreo 5-6 variante pana mam oprit la asta.... GPL iarasi e o chestie buna.....gaseste o instalatie care sa iti permita sa te joci usor la ea si pune injectoare performante ( timpi cat mai mici) si poti ajunge sa traga mai bine pe GPL decat pe benzina.....GPL ajuta mult la altitudine, unde aspiratele pierd datorita presiunii atmosferice scazute....cu GPL reglat ca lumea ( si injectoare pe masura) se reduce din handicap considerabil,,, Sub nici o forma daca montezi GPL sa nu pui rezervor in portbagaj....sa pui toroidal daca ai loc, nu face prostia care am facut-o eu, iti mananca locul degeaba si car roata de rezerva care nu am folosito NICIODATA in 15 ani de cand e masina....am cauciucul original matador sau ce dreq era pe ea......asta e sg regret pe care il am in legatura cu GPL, in rest tine cu casa cel mai mult, e singura modificare a masinii care chiar iti face economii, restul sunt povesti...... |
--------------------
Dacia
Renault
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Un diesel ramane diesel pe viata. Tu in schimb poti comuta oricand intre benzina si GPL.
|
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
MuciX |
![]()
|
Prea complicat.
|
--------------------
-
-
|
|
user123 |
![]()
|
Prins fac instalatii foarte bune pt GPL, insa sunt exclusivisti.....nu oricine stie si POATE sa regleze un prins, softul am inteles ca se gaseste greu.....dar dpdv al calitatii pieselor sunt ff buni, chiar high-end.....dodge in america foloseste instalatiile lor, inclusiv pe hellcat si charger..... Din ce am auzit, inclusiv in romania se poate monta instalatie gpl pe motor diesel.....doar ca nu stiu daca merita sau daca a facut cineva asa ceva la noi.... La masinile cu 2 surse de combustibil, autonomia aproape se dubleaza.....un avantaj in plus, pe langa banutii economisiti de la carburant in sine..... Dezavantaje nu prea sunt, daca o intretii cum trebuie ( schimbat filtre si ce trebuie la timp).... |
--------------------
Dacia
Renault
|
sobolan |
![]()
|
GPL mai trebuie la troaca asta...si de ce economie ? pai de economie am loganul dci,chiar azi am resetat bordul ca am avut un drum extraurban de 110km,mi-a scos 4 litri consumati....ce pot sa vreau mai mult ?
Golful nu e pentru economie,un golf 3 economic e ala de 1.6 dar nu are cai si nici farmec ![]() Si pe timpul lu' nea nicu se mergea cu autobus roman diesel cu un fel de gpl(amintiti-va ,avea doua tuburi pe copertina)....sa nu uitam ! Azi am schimbat un furtun de frana pe stanga fata ca era rupt ,cureaua la ventilatoare(pe pozitie,mi-am belit iar degetele si am injurat 30 de minute) si am dat cu kit pe aripa spate(aci nu am poze ca era noapte si lucram cu un bec agatat de copac,ca-n africa ce plm) ![]() Am indreptat un pic aripa spate ca s-a tras de la sudura ,am lucrat pe dinauntru cu ...un tarnacop....nu-mi gasesc laba aia de tinichigerie asa ca m-am folosit de feratania aia fara coada....a iesit,fac eu poze maine....si cum arata aripa pe dinauntru vazuta prin gaura lampii spate,sa vedeti ce frumos se pune pe tabla vaselina cu ulei,nu am poze dar va fac maine....ceara auto e pantaloni scurti si mai dai si bani..... This post has been edited by sobolan: 9 Mar 2019, 00:03 Attached thumbnail(s) IMG_20190308_170423.jpg ( Size: 394.31k ) Number of downloads: 416 IMG_20190308_164858.jpg ( Size: 402.22k ) Number of downloads: 408 IMG_20190308_165656.jpg ( Size: 346.57k ) Number of downloads: 404 IMG_20190308_174848.jpg ( Size: 240.09k ) Number of downloads: 84 IMG_20190308_184350.jpg ( Size: 411.9k ) Number of downloads: 92 679ir6.jpg ( Size: 70.64k ) Number of downloads: 101 de67ior67.jpg ( Size: 51.22k ) Number of downloads: 88 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
user123 |
![]()
|
Wow, hai ca iese bine, nu te dezici....ai mana buna si esti constant - degetele belite nu se pun, asta intra in standard cand lucrezi cu metal si tablarie....la fel cum nu o sa vezi lucrator cu abric care are toate degetele la mana ![]() Si furtun de frana si lichid ferodo proaspat..... ![]() Imi place si ca respecti spiritul GTI.....no gpl, only gasoline ! Ma bucur ca iti place cum merge reteta cu vaselina....am avut intuitie ca o sati placa, oamenii ca tine sunt rari si cand ii intalnesti e bine sai incurajezi..... Zi-ne repede unde vei merge prima oara cu ea cand o termini, si ce pasageri o sa fie primii care urca in ea ! |
--------------------
Dacia
Renault
|
sobolan |
![]()
|
Membrana servo e cum e...inca e ok
![]() Mersi de incurajari si ca postezi si tu si ceilalti... Reteta cu vaselina e aur pur .... Pasageri.....oricine urca.....chiar si javra mica daca sta cuminte,daca nu isi ia un pumn la bot sau in ochi ![]() Spiritul GTI nu ar mai fi spirit ci fantoma obosita daca pun GPL.... unde gasesc si eu un sticker "ass grass or gas...." ? Referitor la ce scrie mai sus diesel-ul e alta mancare,are cuplul incepand de jos,trage mai brusc dar se plafoneaza mai repede decat un benzinar....la mine diesel-ul e de economie si atat....azi am mers 110km si am prins si o portiune unde i-am dat 160,sta mult mai ok pe sosea decat logan-ul 1,confort e,consum mic,nu am apasat niciodata butonul eco si habar n-am cum merge cu el apasat si nici nu vreau sa il apas veodata.....GTI-ul e pentru "nebuneala" mea prezenta in oricare din noi in unele proportii(la mine e mai mare poate)....diferenta dintre un copil si un barbat o fac jucariile ![]() ![]() This post has been edited by sobolan: 9 Mar 2019, 00:53 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
user123 |
![]()
|
Multam pt apreciere.....man, eu o sa postez aici atata timp cat imi permiti tu; si daca ma baneaza careva pe aici, tot gasesc o cale si postez la tine pe topic ![]() ![]() ![]() ![]() Mai sugestiv pt GTI decat " ass grass..." este sticker cu " the rabbit is the KING" ![]() Da...jucarii...zici bine; dar si sa stie sa le foloseasca.....cred ca esti ff bucuros de cum merge treaba, asa percep din ce scrii... |
--------------------
Dacia
Renault
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Niste sigle potrivite:
Benzin!!! Attached thumbnail(s) 1276831_100426160234_rab.JPG ( Size: 14k ) Number of downloads: 78 IMG_5838.jpg ( Size: 167.93k ) Number of downloads: 55 turborabbit_red.jpg ( Size: 23.55k ) Number of downloads: 53 |
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
user123 |
![]()
|
Asa asa, din astea.....si aia cu rabbit is the king am vazuto pe undeva ![]() |
--------------------
Dacia
Renault
|
sobolan |
![]()
|
@user: n-are cine si de ce sa te baneze,e forum public asa ca oricine poate posta....
![]() sigla cu rabbit e caracteristica la golf 1 ,ala de fapt e denumit iepurele....ar merge una din alea fara "turbo"...daca ati sti ce bani se cere pe o sigla de aia.... Azi am facut un rezumat,am de vopsit aripa stanga spate de la bandou in jos,aripa dreapta spate retus dau(dau vopsea unde e belita apoi vin cu mana de lac peste toata aripa,in felul asta pacalesc tot,am mai facut si a mers,sa speram ca merge si acum) si aripile fata.....m-am scos..... Am pozat agregatul cu acumulator cu care am mai scapat de munca,am tras la linie cu mana oricum,aia e scula lenesului. Am frecat pe uscat apoi ultima mana m-am prostit si-am dat cu apa,nu prea fac asta,dau cu sprit chit si pe ala dau cu apa....darrrr,pana la urma nimic nu tine la infinit. Ultima poza arata cat de ok s-a lipit mixtura de ulei cu vaselina. Pozele-s facute pe intuneric.... ![]() Dupa ce termin tot pot sa spun ca detin o masina facuta integral de mine,ma pot lauda cu asta,n-ar fi prima dar la asta a fost mult tare de tot cu munca,a fost o masina cam rea,neingrijita....mergem inainte,inapoi nu se mai poate ![]() This post has been edited by sobolan: 9 Mar 2019, 21:54 Attached thumbnail(s) IMG_20190309_182417.jpg ( Size: 168.2k ) Number of downloads: 82 IMG_20190309_182428.jpg ( Size: 170.32k ) Number of downloads: 77 IMG_20190309_133900.jpg ( Size: 266.59k ) Number of downloads: 91 IMG_20190309_182453.jpg ( Size: 304.23k ) Number of downloads: 96 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
user123 |
![]()
|
Am si eu o scula din aia- a lenesului- am un bosch industrial, tot cu talpa triunghiulara....impreuna cu flexul industrial tot bosch rup tot de 10 ani fara sa cedeze.....calitate ! Ai facut-o cu mana ta, poti sa pui si ce sigle vrei cu ea.....nimeni nu te poate intelege mai bine decat tot careva care a facut la fel...sau pe aproape....micile imperfectiuni nu conteaza si nu te lua dupa hateri, de pe margine este usor sa iti dai cu parerea ca este stramb etc dar cand pui mana si nu iese..... E bine ! Nu stiu exact, dar imi place sati citesc topicul si felul cum expui, nu e nimic pregatit, cosmetizat.....unele chestii nu se pot descrie in cuvinte, imi place ce vad si gata ! ![]() |
--------------------
Dacia
Renault
|
sobolan |
![]()
|
nu prea ma iau dupa nimeni in general,is incapatanat,asta nu e ok
![]() This post has been edited by sobolan: 10 Mar 2019, 13:32 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
user123 |
![]()
|
Asta inseamna sa fii pe picioarele tale cu adevarat.....fara sa depinzi de nimeni.... Iar cu incapatanarea, nu te vad asa....mai degraba determinat sa faci treaba, nu incapatanat - am vazut ca poti primi si folosesti sfaturi deci nu e vb de asta.... Azi respir si eu la umbra....cum zici tu, numi sta in fire..... |
--------------------
Dacia
Renault
|
sobolan |
![]()
|
apdeit
![]() Attached thumbnail(s) IMG_20190311_125505.jpg ( Size: 391.76k ) Number of downloads: 91 IMG_20190311_125456.jpg ( Size: 333.91k ) Number of downloads: 92 IMG_20190311_144705.jpg ( Size: 382.31k ) Number of downloads: 103 IMG_20190311_144718.jpg ( Size: 355.29k ) Number of downloads: 97 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 18:12 |