Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
RDK |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Eu am aflat de boom ca cand Csolaku a xis. Era tv pe diji si dadea stiri. Daca pm si diji zice e axiomatic. Dupa balbele cu dronele csolak a intors-o ca sa zica Mapn. Apvistii pulii :ad sub
Deci am luat de bune ale mai surse la momentul ț Kiss my This post has been edited by bion: 20 Sep 2023, 14:16 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
![]() ![]() 20 Sep 2023, 18:11: dohh.jpg ( Size: 54.6k ) Number of downloads: 192 This post has been edited by IRONICK: 20 Sep 2023, 17:11 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi fost la striptease cu o sera inainte.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.510 Joined: 3 January 05 ![]() |
Ședință tensionată a Consiliului de Securitate al ONU
ambasadorul rus Vassili Nebenzia s-a opus ca Zelenski să ia cuvântul la începutul întâlnirii. Prim-ministrul albanez Edi Rama, a cărui țară deține președinția rotativă a Consiliului de Securitate al ONU: Vreau să-i asigur pe colegii noștri ruși și pe toți cei de aici că aceasta nu este o operațiune specială a președinției albaneze” „Există o soluție pentru asta”, a continuat Rama, adresându-se direct lui Nebenzia: „Dacă sunteți de acord, opriți războiul și președintele Zelenskii nu va lua cuvântul”. Nebenzia nu a fost de acord. El a continuat spunând că sesiunea este un spectacol și l-a criticat pe Rama pentru ceea ce a spus că sunt declarații încărcate politic, mai degrabă decât să acționeze ca un gardian neutru al procedurii. "Ar fi o insultă la adresa inteligenței acestei organizații, dacă nu am recunoaște în unanimitate și nu am spune cu voce tare cine este agresorul și cine este agresatul? Este aceeași diferență clară între război și pace. Dacă nu reușim să recunoaștem acest adevăr foarte clar, nu numai că dezamăgim Ucraina și poporul său, dar nu ne îndeplinim responsabilitatea noastră principală, compromitem viitorul și ne trădăm copiii, din Brazilia până în Spania, de la Polul Arctic până la Polul Sud. Lupta Ucrainei reprezintă lupta tuturor celor care aspiră să trăiască într-o lume în care națiunile sunt libere și egale, în care integritatea teritorială este incontestabilă și dreptul de a trăi în pace este de necontestat. Această țară (agresorul, Rusia - n.r.) nu este doar lipsită de viziune, ci și complet periculoasă pentru toți cei de sub acest acoperiș. De aceea, fiecare trebuie să își facă partea sa”, a mai spus Edi Rama. După sesiune, Zelenski i-a mulțumit lui Rama pe rețelele de socializare, spunând că albanezul, care este atât artist, cât și fost jucător de baschet, „a arătat lumii cum să gestioneze corect Rusia, minciunile și ipocrizia ei”. Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina...el-reuniune.htm This post has been edited by nasty: 21 Sep 2023, 10:01 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ca in olde times. Tirana:imperialismul american si revizionismul sovietic.
![]() Micul evreu e priceless. Ii trage de urechi pe poliaci. Fara aia era istorie teritoriul numit ucraina ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
Ai atata ura in tine, cat pentru tot forumul.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
Vuvu. A incerca sa vezi un pic obiectiv si la rece fara partizanate a priori nu e ura. E experinta de viata. Am vazut atatea razboaie mediatizate ca sunt satul. Money, money. Pulimea poate sa moara.
![]() Dar na, la tine nu pot astepta decat reflexe de tip spinal ![]() Vezi cum prin cateva intalniri la nivel f. nalt a disparut mult trambitatul razboi armenia azerbaidjan. Pulimea din zona o sa fie epurata si gata. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
IRONICK |
![]()
|
Si o atitudine de superioritate cat pentru 50 de daciaclub.
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
eu urmaresc cu atentie si ingrijorare cum pulimea ucraineana moare si oligarhii ucraineni isi fac afacerile nestingheriti
ma intreb din cand in cand de unde are actorasul bani sa aiba proprietati de milioane prin Crimeea si Italia Si ma minunez cum actorasul are o p..... crescuta, de nu i mai ajunge nimeni la nas, cum ii ia el pe toti la impins vagoane cu cereale, cum doar ei trebuie sa traiasca, restul sa se duca pe apa sambetei. Noi sa vindem, voi bagati va graul in cwr. Daca le a dat si polonezilor peste nas , daca nici aia nu i au mai ajutat |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
securitatea costa...asa ca polonezii joc de glezne...ciocu mic....ca li s ar murdarii nadragii daca ar avea granita comuna si cu rusia (kalinigradu nu se pune).
This post has been edited by wolfin: 21 Sep 2023, 11:16 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
e vorba de bun simt, care vad ca nu prea mai exista
in rest, despre razboi.......depinde, dar tare ma tem ca a fost un razboi dorit.......dar , oare de cine? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
Bun simt....oare cand l ai gasit in tabloide.....
Ceai' in spatele usilor.....plm. Razboiul e inceput de 10 ani... dar cine mai tine minte. Pardon din 2008....georgia...mai tineti minte. Cand vezi ca poti sa fû»i fara sa platesti..te extinzi....vrei mai mult. This post has been edited by wolfin: 21 Sep 2023, 12:04 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bion @ 21 Sep 2023, 11:35) Micul evreu e priceless. Ii trage de urechi pe poliaci. Fara aia era istorie teritoriul numit ucraina ![]() QUOTE(bion @ 21 Sep 2023, 11:52) A incerca sa vezi un pic obiectiv si la rece fara partizanate a priori nu e ura. E experinta de viata. Acu' sincer, dupa atata experienta de viata, matale ce-ai fi facut dac-ai fi fost in locul lui (de la inceputul razboiului zic, nu doar faza cu polacii de acum)? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 21 Sep 2023, 12:00) Cand vezi ca poti sa fû»i fara sa platesti..te extinzi....vrei mai mult. Pai mai sunt si altii care fwt fara sa plateasca, dau doar impresia ca fwt legal. Efectul e acelasi. Dar adevarul e ca impresia conteaza, chiar daca tot fwtwt esti. Vaselina face bine. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
aici vb de polonezi si ukr..europa...ruski
nu vb de afganistan.....irak...cecenia...mali...yemen..siria...palestina....papua...niger...etc |
--------------------
pegas
3120
|
|
bion |
![]()
|
Maho, eu nu sunt in situatia lui. Eu vorbesc din pozitia mea. Cand stai si nu esti implicat trebuie alta gandire. Ma rog daca esti platit, politizat etc. dai din morisca si caramida in piept. Consider ca micul evreu cam sare peste cal cu insolenta. De fapt e la mila celor pe care ii acuza cearta etc. Aia il rabda ca au ce au cu rusnacii si evreul era coada de topor perfecta la toate manariile care se fac financiar in vreme de razboi. Dar faulturile, in mod sigur le va plati dureros cand se va reusi punerea la colt a ursului.O sa ii puna in carca toate ecsrocheriile. Asa vaz eu situatiunea
This post has been edited by bion: 21 Sep 2023, 16:16 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
IRONICK |
![]()
|
Dintr-o data foarte multa grija pentru ukr. Mi-a dat o lacrima pe buca stanga.
This post has been edited by IRONICK: 21 Sep 2023, 15:43 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
Bobita, repet da pricepi greu dar nu e bai. Uiti repede. Din partea mea slavii de est sa dispara cu totii. Si unde ai vazut tu grija?
Ce iti curge pe buca nu e lacrime e ca nu te-ai spalat dupa... ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bion @ 21 Sep 2023, 16:38) Maho, eu nu sunt in situatia lui. Eu vorbesc din pozitia mea. Nu esti, dar daca ai fi fost, ai fi facut la fel. Si eu. Ca sa poti emite o parere obiectiva, tre' sa poti vedea lucrurile si din pdv-ul altuia. In plus, "dusmanul dusmanului meu e prietenul meu". Valabil si pt. poloni. This post has been edited by maho: 21 Sep 2023, 16:42 |
--------------------
Dacia
1310
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Și cam cu ce frecvență vă puneți voi, cei empatici, în pielea scurtă a lui Volodimir?
Nu vă afectează viața personală, aia reală? Sau ce mai e real? |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
maho |
![]()
|
Dacă-i nevoie și am destui hertzi, mă și dedublez.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Zelenski e un EROU extraordinar, care nu s-a cenzurat pe el cand au intrat rusii cu sute de tancuri in tara. Asta nu e putin lucru! Si-a mentinut calmul, s-a organizat si e pe cale sa scoata a doua cea mai puternica armata a lumii afara din tara lui. Sigur ca nu e usor, de pe margine chibitii vor carcoti balcanic, dar va reusi, nu am nici o indoiala.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E usor sa abordam cu maxima superioritate pe evreias, pe actoras, etc. Cand au anexat rusii Crimeea nu a avut nici o reactie militara. Intre timp americanii au mets pe ideea ca dusmanul dusmanului meu e prietenul meu. Au antrenat trupe icrainiene, le-au transformat in trupe de elita, i-au dotat cu tehnica militara NATO.
Cand au invadat rusii Ucraina, surpriza, razboiul fulger de 3 zile s-a transformat intr-un razboi de uzura. Daca nu era actorasul si ajutorul american, Ucraina pica in 3 zile. Putin, in aranoia sa isi continua ambitiile ecpansioniste. Trompetele lui de la Kremlin au spus cu subiect si predicat, urmeaza Moldova, Romania, Tarile Baltice si Polonia. Nu stiu celalalte tari vizate dar am asa o bauiala ca pana cand militarii nostri se dezmeticeau din betie si din droguri, pe Casa poporului era arborat steagul rusesc iar noi azi am fi urmat cursuri intensive de limba rusa. Sa nu uitam ca actorasul cu toate bubele lui in cap, este singurul nostru scut de protectie impotriva paranoicului de Putin. This post has been edited by radian: 21 Sep 2023, 19:29 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
El e omul impins in fata. Ucraina mai exista datorita NATO, UE. In special USA.Ei conduc Ucraina
Ce spun eu e ca i s-a urcat la cap ca el conduce si ia la cenzurat pe cei care il fac sa mai existe. Eu sunt convins ca oprirea cohortelor de muscali dupa primele zile a fost impusa de oaresce amenintari grave. Cu exceptia iesirilor din ultima vreme micul evreu si-a jucat perfect rolul vietii. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
RDK |
![]()
|
Știi că ești pe un spațiu virtual românesc când la 2-3 postări se reamintește originea evreiască a ăstuia
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
Bioane, nu mai esti de mult obiectiv in privinta razboiului.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
Asta zisa de un trompetist e antologica
![]() Pentru alt coleg. E o rudsine sa fii evreu sau sa spui despre cineva ca e evreu? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
wolfin |
![]()
|
Nu...dar
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:19 |