Opel Crossland X (Polizorul Turbo), și Mazda CX-30. Două plasticuri.
![]() ![]() |
Opel Crossland X (Polizorul Turbo), și Mazda CX-30. Două plasticuri.
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 3 Sep 2021, 10:58) pentru cei cu ursii polari ... multe frustrari aveti adunate in voi si refuleaza rand pe rand ... vedeti doar ce vreti voi si in contextul in care va convine voua ... dar aveti dreptate, este mai bine sa ne oprim aici, din fericire ... in viitorul apropiat nu o sa se schimbe nimic .. marksman - sterge si scuze de derapaj pe topicul tau ... a aparut Greenpeace.. Am o ultima interventie. Civilatia incepe cand fiecare intelege ca libertatea lui se opreste cand incepe libertatea celulilat. Nimeni nu e obligat sa accepte distrugerea naturii doar pentru distractiile unor smecheri. Din pacate, lucrurile astea se intampla pentru ca Romania e un stat mafiot, fara politie, fara legi si unde pentru marea majoritate a oamenilor notiunea de respect e ceva abstract (atat pentru ceilalti oameni din jur, cat si pentru natura). Si da, si pentru ca nimeni nu-i arde la buzunar pe toti zurbagii care distrug fara regrete. This post has been edited by Habba: 3 Sep 2021, 11:28 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.380 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
spre deosebire de tine, eu sunt mai direct si nu stau sa o spun 'elegant' ca sa ma exprim asa cum o faci tu si dupa aia sa facem 10 pagini de topic de interpretari de parca comentam opera lui Eminescu .. si ti-am mai spus-o ... ca tie iti place sau nu ... personal mi se rupe, accepta sau nu, ai chiar posibilitatea sa ma pui la ignore ... decizia este doar a ta ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ce interpretari colega? M-ai luat ca sunt frustrat pentru ca nu sunt de acord cu motoare fata kat in gol alpin. Despre ce dracu interpretari vorbim aici?
Si stai linistit, cand ma gandesc la cj98czh, "elegant" e printre ultime adjective care imi vin in minte. This post has been edited by MuciX: 3 Sep 2021, 11:35 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.380 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
vorbesti fara sa cunosti, ia citeste ca ti-am pus un link .. oricum ma maguleste ca te gandesti la mine ... acuma putem sa ne oprim ca sa nu aiba proprietarul topicului mult de sters?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Băbăieți... în ordine aleatorie: nici măcar n-am luat o decizie în privința fierului.
Pentru activiștii ultracorecți, dacă vă doare atât de mult de poluare, renunțați la fiarele pe care le conduceți, luați transportul în comun, reduceți, refolosiți, reciclați. Nu mai schimbați smartfoanele anual, nu mai luați ultimul model de "mecbucpro" când apare etc. La partea cu distrugerea naturii mergând prin pădure sau pe munte pe unde nu e drum și distrugând pajiști, flori sălbatice și arboret, sunt alături de voi împotriva acestor obiceiuri. Dar a merge pe un drum forestier, pe niște drumuri grele de munte, pentru a ajunge unde cu greu ajungi în alt mod, nu văd să fie o problemă. Și pentru că-s în continuare în concediu, iar aici pe topicul ăsta suntem la mine pe tarla, vă anunț că voi șterge orice derapaj fie către offroad prin habitate naturale, fie către ecologism extrem. Mă mir că lui YRX nu i-ați sărit încă la beregată, are un 4x4 diesel (câh!) de 2.5 litri. This post has been edited by marksman: 3 Sep 2021, 18:20 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
Marks-ule de mine poți sterge. Nu-i stress.
![]() Drumurile rupte și pășunile distruse de amatorii de 4x4 prin Apuseni și în special în jurul Clujului rămân. Io de astea ziceam. Am ieșit la o tură de bicicleta în jurul orașului și m-am îngrozit. Niște gropi, făgașe și șanțuri săpate efectiv în dușmănie pe toate drumurile/potecile din zonă, ceva de speriat. De urme de chingi și troliu, defrișări în bătaie de joc nu mai zic... Cum da ploaia, a doua zi e plin de ei prin păduri și pe pășuni. Nu-s puritan, nici habotnic, dar prea își bat mulți joc de toate locurile din natură. Pentru că pot. Pace! This post has been edited by Habba: 3 Sep 2021, 19:11 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marksman @ 3 Sep 2021, 19:18) Băbăieți... . Mă mir că lui YRX nu i-ați sărit încă la beregată, are un 4x4 diesel (câh!) de 2.5 litri. Pai n-a facut offroad in Apuseni... doar nitel pe nisip aprope de Midia Io n-am nimic cu aia de merg pe forestiere catyre un gratar- de obicei astia urasc poloaia si noroiul Am cu atv-istii si care bintuie ca nebunii peste tot, nu conteaza ca e drum,pasyune faneata, Nu conteaza ca sperie vaca, magaru,oai au berbecul la gratar.... ei sa se simteasca bine |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Habba @ 3 Sep 2021, 19:10) Marks-ule de mine poți sterge. Nu-i stress. ![]() Am zis că voi șterge derapajele, nu discuțiile de bun simț. QUOTE(miki @ 3 Sep 2021, 19:44) Pai n-a facut offroad in Apuseni... doar nitel pe nisip aprope de Midia Io n-am nimic cu aia de merg pe forestiere catyre un gratar- de obicei astia urasc poloaia si noroiul Am cu atv-istii si care bintuie ca nebunii peste tot În general mă deranjează cei care plimbându-se distrug drumul, natura, liniștea. În particular mă scot din pepeni atv-istii care fac gălăgie. Am văzut pe unii care probabil au făcut "ciuning" la agregat, pentru că scotea zgomot de-l auzeai de la colțul străzii. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Și pute, frate... in padure miroase mult timp dupa ce trec prin zona.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pentru deplasarile de genul, merge perfect Opelul, condus cu grijă sau, mult mai bine, un bike de XC 😎
Făcut de două ori Transalpina Strategică (DN67C), merge cu Stepway, puțină grijă și-i ok. În rest, nu prea văd nevoia de 4 x 4 dedicat pt drumurile comunale de pământ. Marksman edit: pe aici a trecut cenzura. Doctore, oarecum ai dreptate. Doar că nici Opelul nici Dacia nu-s decapotabile. This post has been edited by marksman: 6 Sep 2021, 19:49 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.987 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Asta-n cazul in care nu ai deloc simturi........
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ma uitam ca e activitate pe topicul asta si acum inteleg de ce.
QUOTE(Andy_ACS @ 3 Sep 2021, 08:39) Sper sa te razgandesti sa nu iei vechitura aia.....pentru a nu polua, pentru a nu iti bate joc de natura in numele unei placeri de “off road”. ^ aici a inceput ^ QUOTE(Habba @ 3 Sep 2021, 20:10) ^ iar aici ma regasesc ^ Parerea mea, de amator ocazional de ture cu bicicleta pana pe la peste 2000m. Am scris si la mine, traseul Valea Badenilor - Leaota, locul meu preferat de pe planeta asta, a fost distrus. Eu banuiesc ca se doreste facilitarea exploatarii turistice motorizate. Ca pe unde inainte abia mergeam pe bicicleta (si ma pricep sa stau pe bicicleta), acum mergi cu orice. De fapt, ala din fata si fara casca, care chitcaie ca sobolanu' cand se gadila pe spinare in crengile copacilor sunt eu: https://www.youtube.com/watch?v=tgYGVAkA504&t=2s Coborarea din film, TOATA, era indreptata cand am fost luna trecuta ![]() Bun, si pe langa sleauri si totul distrus cu motoare puternice si anvelope agresive, gunoaiele....... Ambalaje, sticle, chestii inutile ce ingreuneaza ATV-ul probabil. Si mirosul, ca daca eu gafai sa ma tarai la 2000m in pedale, pai dupa ce trece una d-asta pe langa mine, pute 10 minute, iar eu absorb cu nesat. Nu stiu cum e la campie, imi place muntele cand ies cu bicicleta, dar pot doar sa-mi inchipui ca e mult mai nasol, accesul fiind mai facil acolo. Pe de alta parte inteleg nevoia de a ajunge in locuri greu accesibile si frumoase, noi n-avem reteaua de telescaune si telecabine din occident. As fi ipocrit sa spun ca daca as fi olog sau plin de bani si cu masina de offroad n-as urca pe munte. Dar asta se poate face cu un duster, un forester, sau un sandero, cum zice doftorake. Si cu o motocicleta, una decenta, cu catalizatoare si silentioasa, nu in 2 timpi si cu anvelopa excavator. Dar nu despre astia-i vorba, nu despre plimbare si admirat natura. Ci despre aia care vor extrem, hai sa ne aruncam in noroi si apoi vedem cum iesim, cu troliu, cu drujba, cu jerba de namol, cu cat mai senzational, cu atat mai bine. Eu m-am resemnat, si cu asta, si cu despaduririle, si cu mai multe. Ne revenim cand se desertifica tot. Ce mi se pare totusi ciudat e ca daca marksman zice ca vrea o basinuta de Jimny, sunt vreo 2 topicuri mai jos, le stiti, cu masina scufundata in noroi pana la plafon. Si nu va vad pe niciunul sarind cu gura/tasta pe initiator. Dar va luati de marksman, ca... parca ar vrea sa-si cumpere ![]() PS: cluj, n-ai dreptate oricat de artistic si direct ai da-o. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.593 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Eu nu inteleg de ce se numeste sport.
Cel mai de jos cu 2 topice eu inteleleg ca merge mai mult pe forestiere. Si macar nu i trateaza ca pe un sport, el mai doarme si prin pustiile alea. Sa zicem ca parca nu o face doar pentru consum de combustibil |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Întrerupem un pic discuțiile despre poluare și păduri pentru o știre de ultimă oră.
Cum mașinile au stat pe motiv de concediu, am executat ieri o operațiune de spălare. La Opel zic să pun lichid de spălat parbrizul. Deschid capota și ... PXL_20210906_162646735.jpg ( Size: 3.08mb ) Number of downloads: 354 Știam că antigelul era la minim, dar se menținea. Acum era semnificativ sub minim. Am completat cu apă distilată, vreo 150-200 ml. În același timp să-i strâng de gât pe cei de la service-ul reprezentanței Opel din Timișoara. "Am rezolvat problema, domnu', am schimbat o conductă care nu se strângea corect". La fel cum au rezolvat (NU) cu chederul, după 4 intrări în service. A fost necesară o singură vizită la cei din Arad, care au rezolvat definitiv problema în 10 minute, cu mine de față. Reviziile viitoare și orice intervenție clar la Arad. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
popel
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
Doar niște incompetenți, la nivel de service din garajul de la colțul blocului, dar cu impresii de reprezentanță Rolls-Royce.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.105 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marksman @ 3 Sep 2021, 19:18) Băbăieți... Mă mir că lui YRX nu i-ați sărit încă la beregată, are un 4x4 diesel (câh!) de 2.5 litri. 4x4 + diesel nu e cah deloc, e love, mai ales in teren. Diesel-ul mare are multe avantaje. Si io sunt in concediu, acum distrug plajele grecesti cu reductoru'... ![]() Am ajuns la una misto rau, eu si cu un bulgar cu Q7, a lu' ala e V8 4.4 TDI, luam si eu macar 3.0 daca nu erau LGBT-istii la putere. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
cj98czh |
![]()
|
vezi vezi ... ca acum se apuca eco generation sa iti sara in cap ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Da' antigelul... unde se duce cand se duce?
![]() Intreb serios. Eu am avut o pierdere de antigel la 407 dar stiam de unde e, o conducta ce a fost inlocuita. In rest nu m-am intalnit cu fenomenul, de aia intreb. This post has been edited by Bicicleta galbena: 8 Sep 2021, 09:01 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
marksman |
![]()
|
M-am uitat pe jos, prin scut, nimic. Cei de la reprezentanță au schimbat o conductă, din ce zic ei, pe unde se pierdea încet antigelul. O vreme nu a mai pierdut, apoi a scăzut la minim și a stat mult acolo, pentru ca apoi să-l văd brusc sub minim. Zilele astea sun la cei din Arad, dar săptămâna viitoare sunt plecat din țară.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Apropo, daca se folosesc coliere cu surub, ciuciu etansare.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.105 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Cauta bine pe la toate imbinarile urme albicioase. Ai o scurgere foarte mica care se activeaza la un anumit regim de mers, gen motor foarte incins, turatie mare, deci si circulatie rapida etc. E foarte greu de diagnosticat dar daca stai cu o lanterna si o iei pe indelete poate-l gasesti.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
in serviceurile renault exista o scula care pune sistemul de racire la rece sub presiune, activand deci scurgerile.... la popel nu stiu daca au asa ceva.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Si eu am avut acum vreo 10+ ani la 1300 un por intr-un furtun. Cat mergeam prin oras, nu se incalzea suficient de tare, nu curgea. Cand ieseam afara, incepea sa picure fuckerul. Si era in spatele elicei, deci tot ce picura era automat atomizat. Pana in ziua in care a decis sa creasca mare, nu l-am gasit.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(YRX @ 8 Sep 2021, 08:20) 4x4 + diesel nu e cah deloc, e love, mai ales in teren. Diesel-ul mare are multe avantaje. Si io sunt in concediu, acum distrug plajele grecesti cu reductoru'... ![]() Am ajuns la una misto rau, eu si cu un bulgar cu Q7, a lu' ala e V8 4.4 TDI, luam si eu macar 3.0 daca nu erau LGBT-istii la putere. Rogu-te niste poze si o locatie (pe mp, macar ) sau nu te cred altfel. Sar'naaa! QUOTE(marksman @ 8 Sep 2021, 10:13) M-am uitat pe jos, prin scut, nimic. Cei de la reprezentanță au schimbat o conductă, din ce zic ei, pe unde se pierdea încet antigelul. O vreme nu a mai pierdut, apoi a scăzut la minim și a stat mult acolo, pentru ca apoi să-l văd brusc sub minim. Zilele astea sun la cei din Arad, dar săptămâna viitoare sunt plecat din țară. Mno, acu mi-ai bagat un sarpe-n traista, ma duc sa verific Fraudul. QUOTE(bucatzel @ 8 Sep 2021, 10:56) Si eu am avut acum vreo 10+ ani la 1300 un por intr-un furtun. Cat mergeam prin oras, nu se incalzea suficient de tare, nu curgea. Cand ieseam afara, incepea sa picure fuckerul. Si era in spatele elicei, deci tot ce picura era automat atomizat. Pana in ziua in care a decis sa creasca mare, nu l-am gasit. Sa ma scuzi , dar la Dacie e ca la Land Rover, cand nu curge, nu mai are ce curge. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dac nu ai pus furtun de masina de spalat
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(YRX @ 8 Sep 2021, 07:20) 4x4 + diesel nu e cah deloc, e love, mai ales in teren. Diesel-ul mare are multe avantaje. Si io sunt in concediu, acum distrug plajele grecesti cu reductoru'... ![]() Am ajuns la una misto rau, eu si cu un bulgar cu Q7, a lu' ala e V8 4.4 TDI, luam si eu macar 3.0 daca nu erau LGBT-istii la putere. Am avut diesel, mi-a plăcut autonomia, cuplul și cam atât. Dar da, un 4x4 diesel e ce trebuie. Doar că pentru distrus plajele (grecești) și forestierele (românești) e bun și Jimny benzinar. QUOTE(YRX @ 8 Sep 2021, 09:28) Cauta bine pe la toate imbinarile urme albicioase. Ai o scurgere foarte mica care se activeaza la un anumit regim de mers, gen motor foarte incins, turatie mare, deci si circulatie rapida etc. E foarte greu de diagnosticat dar daca stai cu o lanterna si o iei pe indelete poate-l gasesti. Am aruncat o privire sub capotă, cu lanterna, și urme albicioase nu am zărit. În schimb văd că e o zonă unde pare să fie amplasată o sondă lambda, care zonă arată a fi îmbibată în ceva lichid, peste care s-a pus praful. Coincidență sau nu, pe acolo trece o conductă de apă, spre sau dinspre blocul motor. Dar aspectul petei e de ulei cu praf. De ulei îmi scrie la punerea contactului că nivelul uleiului este corect. @IRONICK: furtunurile nu-s prinse cu coliere cu șurub, ci par să fie mai degrabă niște siguranțe gen 3/4 de cerc care asigură conectorii cu blocul într-un capăt, iar pe radiator sunt prinse cu coliere de-alea de se detensionează cu cleștele. This post has been edited by marksman: 8 Sep 2021, 11:36 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:19 |