Opel Crossland X (Polizorul Turbo), și Mazda CX-30. Două plasticuri.
![]() ![]() |
Opel Crossland X (Polizorul Turbo), și Mazda CX-30. Două plasticuri.
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dacă aș avea bare aș pune un placaj mare
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.984 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu intra intr un pavilion?
nici nu o mai manaca tantarii etc https://www.dedeman.ro/ro/pavilion-patrat-c...s3304/p/7011818 fuk the vecinu...nasol sau am vazut la vecinu` un triunghi din material foaie de cort plm...prinsa in cele trei colturi de gard si casa https://s-mania.com/v1/ro/prelata-triunghiu...ASABEgK1KvD_BwE This post has been edited by wolfin: 12 Aug 2021, 10:18 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pai tot se pune praf
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.984 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
vrei sa faca marksu cu capu cand da prelata jos...
in cort e cel mai bine si fara praf si fara grindina This post has been edited by wolfin: 12 Aug 2021, 10:24 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.593 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Ii trebuie din acela mai mare
3x3 e prea mic This post has been edited by bgdrenault: 12 Aug 2021, 10:34 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
cortu mi se pare tiganie mai mare ca prelata
This post has been edited by einstein1984: 12 Aug 2021, 10:59 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
dece..vine la pachet cu cd ul lu`guta? gratar cred ca are deja marksu
|
--------------------
pegas
3120
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(wolfin @ 12 Aug 2021, 10:14) nu intra intr un pavilion? fuk the vecinu...nasol 3x3 e prea mic. Și mai am o problemă, curtea neavând formă regulată, se îngustează spre spatele casei, deci ar fi cu cântec orice fel de construcție. Pe de-o parte și eu să fiu în locul vecinului nu aș da acordul pentru construcție lângă gard, casele fiind oricum prea apropiate. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
marksman |
![]()
|
Goodies:
PXL_20210824_133656792_2.jpg ( Size: 1.72mb ) Number of downloads: 512 E vremea să mai reîmprospătez ceramica aia. Cum tipul care a făcut-o nu se mai atinge decât de la pemfeuri în sus, am făcut mici cercetări. A rezultat produsul din poza de mai sus. N-am mai pozat argila (pentru Opel) și prosopul de uscare de la Sonax (ambalajul e în poza de mai sus) sau ONR-ul pentru făcut lubrifiant pentru argilă, printre altele. În toamna asta ambele mașini vor beneficia de tratament hidrofob pentru parbriz. Am uitat să zic că am făcut consumul de la un plin la altul cu Mazda și am obținut niște valori interesante: de la coincidența cu ce indică CB până la deviații de 1.1l/100km. Ultimul consum a fost de 8.6l/100km. Sunt curios cât va indica data viitoare, după ce am dat bice tuturor cailor putere pe autostradă. This post has been edited by marksman: 24 Aug 2021, 15:49 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Hidrofobie d-asta pentru parbriz am făcut și eu la ambulanta........ cea mai mare greseala posibila. Nu stiu cum o veți percepe voi, dar pe un parbriz nou nouț, gen 2 săptămâni, ștergătoare SWF noi (BMW OE, a propos), recte conditii super-mega-extra ideale de aplucare, plus aplicarea făcută de cineva care face d-astea toată ziua, la prima ploaie, pe noapte, iesit si eu sa vaz minunea 😎
Apa nu se șterge veci corect de pe parbriz, rămâne cumva un microfilm care reflecta lumina mai rău decât o face apa rămasă pe un parbriz normal, cand ai masina pe contrasens se percepe oribiiiiil. Mers la om acasa, luat cu mine (am fost colegi de banca 4 ani). Omul era chill, cica era totul perfect ! Nu va zic ce eforturi am facut si cate ceasuri de frecat cu APC alternat cu diluant nitro au fost necesare sa-l dam jos ! Ocazie cu care am văzut cat poate fi de rezistent 😂 Pe geamurile laterale si luneta fara stergator, este de milioane ! Pe parbriz, a mon avis, dezastru total 😬 Repet, asta este percepția personală. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.074 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
În aproape 10 ani de folosit tratament hidrofob, o singură dată am pățit ce povestești, când l-am aplicat în grabă.
De altfel, îl consider indispensabil. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Idem aici. Un tratament de calitate si aplicat corect se va comporta impecabil.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
S-a curățat, degresat, toate făcute in garaj. Aplicat in grabă nu a fost. Are unul din voi lentile cu polarizare la ocheți, au ba ? Problema poate fi de acolo. Lentilele alea sunt indispensabile pt mine.
Oricum, dpv practic nu i-am vazut rostul nici atunci, nici dacă mergea, mașina are ștergătoare de parbriz 🙄, n-am probleme cu ele la +200 pe ploaie. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
marksman |
![]()
|
One man's eat is another man's poison.
Eu l-am aplicat la Opel pentru prima dată-n viață. Chiar și acum văd că mai rezistă, are aproape un an. Curățatul cu Sonax de geamuri, degresatul cu alcool izopropilic, în curte sub cerul liber. L-am lăsat să se usuce peste noapte, că deja mă apucase seara și când am văzut că sunt zone uscate și zone unde era încă "cețos", am zis c-am bagat-o pe mânecă și deja pregăteam alcool izopropilic și APC. Nu cred că ai nevoie de diluant, mai degrabă se duce de la alcoolul (metilic?) din lichidele de spălat parbrizul. După atâta timp se văd unele microzgârieturi în soare, și da, e cam deranjant. This post has been edited by marksman: 28 Aug 2021, 12:36 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Doar cu APC ori alt detergent nu s-a dus, am avut o după amiază întreagă de frecat la el...... era "șocat" si cel care l-a pus. Oricum, nu merge pt mine. Am mai văzut intre timp si alte masini cu el pe parbriz si nu, clar nu mai folosesc asa ceva veci. Parbriz curat, decontaminat periodic (lui Sandero ii can vine vremea deja) + ștergătoare bune. Am dat intre timp, la sfatul lui argon, de Valeo Silencio si-s extra placut surprins de ele.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.380 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
stergatoare bune, lichid de parbriz bun ... in rest nimic ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.380 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
doar la ochelari de soare 🤣
am o varsta dar acu 2 sapt. doctorul a zis ca nu am nevoie de ochelari 🤣 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Lentila de vedere cu filtru de polarizare face minuni mai ales noaptea cand ai trafic pe contrasens.
Face la fel de mari minuni, dar negative, cand faci fotografii........ mai ales daca folosesti cumva un fimtru de polarizare circulara pe obiectiv...... |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
marksman |
![]()
|
De vreo trei zile pedalez un Suzuki Jimny 4x4, obosit, dar foarte fain ca mașină. Fabricat probabil prin 2000, kilometri fără număr, dar n-are nicio taină cu hârtoapele și cu cățăratul pe rampe unde te întrebi dacă nu cumva o iei înapoi. Fiind scurt ia perfect curbele pe străduțe, și încape în locuri unde mă gândesc de obicei de două ori dacă intru. Ba chiar mai am spațiu de manevră.
Pe autostradă am reușit maxim 100 km/h, într-o depășire. În rest, pare că se simte bine pe la 80 km/h. Mi-am amintit de drumurile cu Dacia 1300 pe vremuri: maxim 80, că stă miliția cu radarul ![]() Mă bate un gând să-mi caut o jucărie din asta (e cabrio și e distractiv să mergi cu el decapotat) pentru uz personal vara și treburi mai grele la care nu pot înhăma Opelul sau Mazda. Nu, nu vreau offroad extrem. This post has been edited by marksman: 2 Sep 2021, 12:41 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
vezi ca alea cabrio fiind facute in spania ruginesc si mai abitir... DAr merge cu 100 fara probleme, inclusv cu lift de 40mm. de remorcat insa sa nu contezi prea mult pe ea ca e usoara.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 2 Sep 2021, 12:44) vezi ca alea cabrio fiind facute in spania ruginesc si mai abitir... DAr merge cu 100 fara probleme, inclusv cu lift de 40mm. de remorcat insa sa nu contezi prea mult pe ea ca e usoara. Tabla de Spania e de proveniență Sidex? QUOTE(MuciX @ 2 Sep 2021, 12:47) Tu abia ai loc si timp pentru jucariile pe care le ai si acum. Vrei sa pați ca mine sa n-ai timp nici macar sa te uiti la toate intr-o luna? Loc s-ar găsi, chiar dacă nu după gard/poartă. Timpul e cea mai mare problemă. Apoi mă gândesc că imobilizez niște bani într-un fier pe care îl voi folosi ocazional, probabil mai mult vara. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Nici alea normale de japonia nu stau prea bine la rugina, alea de spania se pare ca si mai putin.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Dac-o fi să fie, o să caut unul cu cât mai puține spre deloc probleme, reparat cu răspundere unde e cazul, și ceară de cavități cu mărinimie. Offroad prin nămol spre deloc.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ai zis jucarie, nu tre sa tina o viata.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cj98czh |
![]()
|
Recent a vandut un bun amic una in stare buna spre foarte buna, fara rugina (a fost facuta bucati si rezolvate bubele) cu anvelope noi, era pregatita de offroad ... troliu, scuturi pe toata masina, anvelope, etc ..
Masina era din '88 si a vandut-o cu 5000 euro in 2 zile .. el a dat-o ca a trecut la Patrol ... cu o luna de veneai mai repede ... doar .. This post has been edited by cj98czh: 2 Sep 2021, 15:48 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:51 |