Opel Crossland X (Polizorul Turbo), și Mazda CX-30. Două plasticuri.
![]() ![]() |
Opel Crossland X (Polizorul Turbo), și Mazda CX-30. Două plasticuri.
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.696 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 12 Apr 2019, 15:40) Cu cutia debreiata, zgomotul dispare. Nu cred sa fie ceva la ambreiaj. Cutia aia horcaie de zici ca are pinioanele patrate. In plus, apar niste zgomote foarte ciudate in cv cand se revine din marasarier la neutru. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Concluzia Opel: zgomotele se încadrează în limitele admise pentru cutia manuala in 6 trepte. Au fost reglate cablurile de comanda ale CV conform TSB pentru schimbare slabă de viteza din tr 1 in tr 2.
Concluzia mea: acțiunile din service au avut efect nul. Se mentin trepidațiile la schimbarea de treapta 1-2, sunt puțin atenuate cele de schimbare 2-3. Se menține zgomotul la revenire din marșarier in poziția neutră. Se menține zgomotul la relanti, care dispare la apăsarea ambreiajului. Am făcut o reclamație telefonică la Centrul de Asistență Clienți Opel. Vor primi și mail cu linkuri către clipuri. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.569 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Foarte naspa. Cate sunt la fel si lumea crede ca asa trebuie sa fie.
Cunosc sentimentul cu Skoda.......le spuneam ca zornaie lantul si ma faceau nebun. Cand veneam la reprezentanta isi dadeau ghionturi consilierii de service. Dupa vreo doua trei luni taceau malc. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.150 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ai avut o denumire predestinată la topicul asta. Polizor auzi...
Până una alta vezi și tu cum strici cutia cat e in garanție. De exemplu daca face figuri când schimba treptele, încearcă fara ambreiaj. S ar putea să meargă. Daca nu merge, una noua din dezmembrări, dar cu proba. Asta peste câțiva ani, când iese din garantie. Normal ar fi să facă ceva la cutia aia. Mă gândesc că sa faci o expertiză tehnică ceva la alta repzentntanta. Zic și eu. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Trist, sa umbli dupa curül alora de la service si sa trebuiasca sa stai geana pe masina, sa asculti ce sunete ciudate mai scoate azi masina mea cea noua
![]() Pana la urma, fie te obisnuiesti (consolezi) cu starea de fapt, fie o dai. Imi pare rau ca nu va puteti bucura de ea asa cum ar fi trebuit ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.696 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(marian-j @ 18 Apr 2019, 23:59) Cu cutia debreiata, zgomotul dispare. Nu cred sa fie ceva la ambreiaj. Cutia aia horcaie de zici ca are pinioanele patrate. Adica jocuri mari si la trenu' fix si la ala mobil?In plus, apar niste zgomote foarte ciudate in cv cand se revine din marasarier la neutru. This post has been edited by IRONICK: 19 Apr 2019, 20:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Faci o tura prin Germania și vizitezi un dealer Opel de acolo.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.150 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Mai bine o tura prin Franța și vizitează un dealer Peugeot pe acolo.
Am înțeles că în Franța lucrurile iau foc. Daca are casco e chiar convenabil |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Problema e trecuta in baza de date opel, inclusiv verdictul. Si in papua daca merge la opel sii vad in secunda 1 verdictul si nu se baga.
Repet trebuiau studiate mai atent forumurile opel si afla de problema. Dar poate apare o zana buna la popel si ii repara rasnita. 19 Apr 2019, 22:09: La vandut poate o sa o cumpere un surd. This post has been edited by bion: 19 Apr 2019, 21:09 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.365 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Stai liniștit că mulți nu își dau seama.
Ca să fii acoperit poți să scrii importatorului despre problemă (în care să faci descrierea efectului client, dar fără a indica o singură cauză posibilă) și să ceri un răspuns oficial (în scris), iar dacă pe viitor ai probleme (și nu mai ai garanție) poți să scoți corespondența pentru a arăta că ai alertat deja importatorul despre efectul client. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.940 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu verdictul dat de a si b nu se mai baga nu e valabil.
O virara a vizitat oarca 3 delari cu o reclamatie...batea motorul. Toti trei i au zus ca n are nimic..e ok. Al 4 lea ..autonet..da e o problema.....dupa o saptamana cand urma sa defaca motorul..nu se mai baga...sic.... Apoi omul o plecat in ungaria. I au schimat ungurii juma e motor contr cost..5k. Acum asteapta banii de la rumani....ca masina era in garantie. Masina era in extragarantie si asta e procedura cand o folosesti afara din tara. This post has been edited by wolfin: 19 Apr 2019, 21:50 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Lucrurile nu vor rămâne asa. Nu pot sa dau detalii, dar au făcut o mică greșeală.
This post has been edited by marksman: 19 Apr 2019, 21:43 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 17 Apr 2019, 21:58) joc radial ,e din rulmenti,e zgomot cu viata lunga(acuma depinde cat mergi cu ea) ,nu e ok,trebuie desfacuta cutia,se repara relativ repede prin demontare si inlocuire rulmenti sau un ulei putin mai vascos dar atentie ca in timp face damage pe sincroane daca nu-i uleiul adecvat..... QUOTE(marksman @ 19 Apr 2019, 20:26) Daca erai in alta tara o rezolvau pe garantie probabil,in Ro treaba sta asa prin toate reprezentantele,clasicul "asa face toate"......asa incercau sa ma muiasca si pe mine cand mi-a cazut alternatorul la logan,dupa un telefon dat de mine la VC s-a rezolvat tot in doua zile....jigodii..... Daca n-o rezolvi pe garantie vezi ca e o firma smechera la Cluj care repara cutii si dau garantie,nasol ca tre' sa suporti plata la dat jos cutia si factura lor + transport curier.....dar cu astea doua-trei facturi ii poti da in judecata apoi si le ceri banii+depagubiri si cheltuieli de judecata,treaba de kkt,ca in romania....porci. This post has been edited by sobolan: 19 Apr 2019, 21:47 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Revin: du-te la ei, parcheaza masina in poarta lor, arunca cheile pe bord si pleci. Oricum, bucuria cumpararii unei masini noi s-a dus dracului. Ce ai de pierdut? Te suna sa o iei, le spui ca pana nu iti dau o solutie pentru problema ta nu o iei.
La masina actuala-care o sa plece cat de curand ca face 100000 km- ma tot plangeam de zgomot la articulatii. Dupa ce am schimbat in garantie, contra cost ce nu era acoperit, dupa vrajeala ca se incarca amortizoarele ca nu stiu ce, am lasat masina in service la ei si le-am zis ca ma p.s pe serviceul lor daca nu reusesc sa imi descopere defectul. A mai aparut si varianta ca am eu urechea prea fina si ca sa dau muzica mai tare. Le-am zis ca sa nu se f..a cu mine si am plecat. Dupa vreo 4 ore, m-au sunat sa imi comunice ca problema a fost rezolvata si ca pot lua masina. Intr-adevar nu mai facea nimic. De draci, nici nu am intrebat ce dracului i-au facut. Cert e ca si acum e ok. Sa nu uit: la aceeasi marca, alta masina,motor belit maxim, defect de fabricatie. 2 luni asteptat pentru schimbare, mailuri, nebunii concluzie motor schimbat. Deviz 20000 lei. Am vazut devizul. Apoi, rar, identificare motor nou, serii noi etc. Concluzie: da cu ei de pamant. Imi pare rau ca patiti asa ceva. Ce sa mai zic de cei care isi iau masini sh? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.110 Joined: 11 February 04 ![]() |
Aia care isi iau masini uzate, inteleg sau ar trebui sa inteleaga ca exista sanse sa moara maine orice piesa. De-aia masina noua costa mai mult ca aia veche, ca nu ar trebui sa patesti din asta. Ai ANPC, ai alt service, ai avocati, dealer in alta tara. Toate chestiile se comunica in scris si se accepta numai raspuns scris, nu pe vorbe.
La Nissan QQ au schimbat cutia de viteze pt ca nu intra a 2a. au incercat si aia cu povestea cu cocosul rosu dar pana la urma au schimbat. Japan quality, my ass. This post has been edited by dizzy: 20 Apr 2019, 07:12 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bion |
![]()
|
Porcarie.
Exista o sansa totusi la dealeri in A sau D. Dar apelat prin ceva cunostinte. Gsfilati la orgoliu. Voi sunteti meseriasi de aia vin... Poate tine. Am rexolvat asa jeepu unui coleg. Diferenta e ca defectul a fost recunoscut in RO dar nu l-au rezolvat ca nu se poate pe extragarantie. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Încetați cu treaba de calitate. Erori apar în orice, face parte din statistică. E nasol când ți se întâmplă ție. Personaj consider că problema nu e mașina și defectele de fabricație, in sensul că nu asta ar trebui sa ne țină departe de marcă, cu felul în care au hotărât să gestioneze situația. Timp phootut pentru client, frustrare, data viitoare sigur mai cumpără de la ei... Puteau să ia situația în dinți și să rezolve, dar vor da țină de profit. Sau sa sărute de hârtii. Urât.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.110 Joined: 11 February 04 ![]() |
la Nixan qq au schinbat cutia.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 20 Apr 2019, 09:01) Încetați cu treaba de calitate. Erori apar în orice, face parte din statistică. E nasol când ți se întâmplă ție. Personaj consider că problema nu e mașina și defectele de fabricație, in sensul că nu asta ar trebui sa ne țină departe de marcă, cu felul în care au hotărât să gestioneze situația. Timp phootut pentru client, frustrare, data viitoare sigur mai cumpără de la ei... Puteau să ia situația în dinți și să rezolve, dar vor da țină de profit. Sau sa sărute de hârtii. Urât. ![]() Haz de necaz: trepidațiile la schimbarea în/din treapta a 2-a le-am rezolvat cu dubla debreiere. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dizzy |
![]()
|
Walter Rohrl care ești tu!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bion |
![]()
|
Miucixu. Probabil anturajul estic si aerul rarefiat iti altereaza perceptia.
![]() ![]() Din ce am citit eu se pare ca defectele la cutie si ambreiaj sunt cam frecvente la modelul asta de popel. Lesen und versuchen zu verstehen ![]() 20 Apr 2019, 10:56: QUOTE(marksman @ 20 Apr 2019, 10:24) O fi cutie fara sincroane. This post has been edited by bion: 20 Apr 2019, 09:56 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dizzy |
![]()
|
Cu verstehereala e mai greu
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.376 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Si in plus, interventia neautorizata la componentele masinii anuleaza garantia.
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.895 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Care garantie, pana una alta, din ce am citit pe aici, nu este operationala, ca cica masina e cum trebuie sa fie...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
bion |
![]()
|
Veru, masina aia mai are si alte componente care poate vor avea nevoie de garantie.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 20 Apr 2019, 13:43) au....nu am stiut decat de bune de ei.... ![]() QUOTE(b06fcn @ 20 Apr 2019, 16:16) Care garantie, pana una alta, din ce am citit pe aici, nu este operationala, ca cica masina e cum trebuie sa fie... pai da.....trebuie insistat ,sa faca presiune pe ei... QUOTE(bion @ 20 Apr 2019, 16:22) ei asa e ,dar acuma nu s-o strica toata.....decat asa apoi o repari pe banii tai si te caci pe ea de garantie....asta-i treaba in Romania. |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 15:48 |