Opel Crossland X (Polizorul Turbo), și Mazda CX-30. Două plasticuri.
![]() ![]() |
Opel Crossland X (Polizorul Turbo), și Mazda CX-30. Două plasticuri.
sobolan |
![]()
|
||
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
||
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pe cat punem pariu ca daca vrea buy-back evaluatorul zice ca e defecta cutia si nu o pot accepta?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.151 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Renault e ok poate asta de acum cu motorul 1.33 tce.
Dar și așa motorul e încă nou. Cine știe ce o apărea și la asta. Și să nu uităm că platforma Megane deja e cam veche, la fel și aia de captur Mai bine mai sta un an doi și ia ceva actualizat. Uite abia ce au scos clio pe noua platforma... Cat despre casco,și dacă cade pianul pe ea și ăla zice că epava mai face 6000 de euro, el nu îți dă decât diferența. Nu i o soluție. Da o naibii e o cutie de viteze. Până la urmă ia una care merge bine din dezmembrări și aia e. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 5 May 2019, 20:11) Daca da in scris e chiar perfect ![]() QUOTE(axa) Da o naibii e o cutie de viteze. Până la urmă ia una care merge bine din dezmembrări și aia e. La o masina noua consideri viabila asemenea rezolvare? Repet: NOUA Nu sh... This post has been edited by psychoo: 5 May 2019, 20:26 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(axabrt @ 5 May 2019, 21:21) de diesel nu zici nimic ? e ok la consum,nu mai cad pompe si injectoare si chiar is laudate....si mercedes-ul are motor de renault,stiai ?(unele gen citan) nu ridic renoul in slavi dar se pisha pe kia,hyundai si alte rahaturi lejer..... Eu am mai scris pe undeva ca Opel-ul nu mai e ce a fost,o sa scriu si aici chit ca o sa ma injurati.....lumea isi aduce aminte de diesel-ul de 1.7 de isuzu care mergea si cu motorina de la sant si ducea....la fel si vw cu alh......s-au dus vremurile alea.....cat despre dealeri apoi toti is magari cand e vorba de garantie.... Masinile din ziua de azi au multa tehnologie,mult mai multe sanse de fail/defectiuni.....la mecanica nu prea e scuzabil da' se intampla peste tot....... QUOTE(psychoo @ 5 May 2019, 21:24) Daca da in scris e chiar perfect ![]() bine gandit !!! This post has been edited by sobolan: 5 May 2019, 23:01 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ia avocat, sa faca ala hartiile cum trebuie.
Angajeaza expert auto sa faca expertiza cu ce e stricat. Apoi da drumul la avocat sa ii dea in judecata. Nu uita de Anpc. Analizeaza si posibilitatea sa nu mai achiti ratele. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
M-a finantat pentru un produs care e al lui in momentul asta, e defect si Opel nu il repara in garantie. Cand ii scrie bartai Unikank Leasing sau orice alta firma serioasa cu departament de avocati lu' Opel:
- Pretenas, mi-a revenit o troaca de la voi in garantie pe care va rog frumos sa o reparati ca altfel deschid poarta iadului, e un pic mai convingator decat nea VAsile Marksmann truditor pe plantatie. Cred ca oricum ar fi bine sa il informeze si pe finantator ca are aceasta problema. This post has been edited by dizzy: 6 May 2019, 09:09 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pe aia ii intereseaza sa-si primeasca banii, chiar daca troaca e dauna totala.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ce de wishfull thinking....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dizzy @ 6 May 2019, 10:08) M-a finantat pentru un produs care e al lui in momentul asta, e defect si Opel nu il repara in garantie. Cand ii scrie bartai Unikank Leasing sau orice alta firma serioasa cu departament de avocati lu' Opel: - Pretenas, mi-a revenit o troaca de la voi in garantie pe care va rog frumos sa o reparati ca altfel deschid poarta iadului, e un pic mai convingator decat nea VAsile Marksmann truditor pe plantatie. Cred ca oricum ar fi bine sa il informeze si pe finantator ca are aceasta problema. Asa o fi. Dar de aici pana la a nu plati ratele e cale lunga... In contractul de finantare nu cred ca scrie ca daca masina nu merge cum trebuie esti exonerat de plata ratelor. Parerea mea e ca trebuie amenintati serios cu ANPC si daca nu da roade doar amenintarea, facuta si reclamatie. |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ce zice Dizzy e posibil sa fie corect, dar cu urmatoarea mentiune: banca prima oara recupereaza masina.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dizzy |
![]()
|
Complet de acord, a nu se intelege ca sustin sa nu-si plateasca ratele.
Dar cred ca ar trbui sa le comunice si celor de la riesling de problema asta. PResupun ca prin contract chiar scrie asta pe undeva. Raman la pararea mea: Avocat, ANPC, Expert auto. (Marksman, daca vrei am un contact cu un expert auto - i-am dat o mana de ajutor candva, poate iti e de folos). |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
Daca ai trecut prin asa ceva, te rog sa ne povestesti si noua ce sa facem... ca poate mai patim si altii.
Daca nu, in afara de atitudinea " Esti bou ca ti-ai luat OpelPejoCitrronel, ia uite ce bine mergea Kia-Hyundai-Ford-kakamaka " cu ce il ajutam? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(sobolan @ 5 May 2019, 23:56) nu ridic renoul in slavi dar se pisha pe kia,hyundai si alte rahaturi lejer..... Aha, si marmota o impacheta bine de tot. Vise taica vise. This post has been edited by ursul_bipolar: 6 May 2019, 10:18 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
DE ajutat nu prea avem cum sa il ajutam. E el vs popel.Noi putem chibita si emaite pareri.Deciziile le ia marksu.
PM. Pe vremea bolsevica cu celebrele 1310 care erau muci cand le luai de la IDMS mergea mult mai usor cu garantia in varf de bat. Io am mai scris . Stiu un caz cu un mertz in D . S-a rezolvat dupa scandaluri de pomina.Si un caz cu un cerochii la care aici se cacaiau si cereau bani si in A a fost rezolvat fara pb pe garantia extinsa data de autohausul din D de unde s-a cumparat masina. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 6 May 2019, 11:13) Daca ai trecut prin asa ceva, te rog sa ne povestesti si noua ce sa facem... ca poate mai patim si altii. Nu trebuie sa aiba legatura cu domeniul auto, experienta unui produs neconform se aplica la orice.QUOTE(dizzy @ 6 May 2019, 11:13) Daca nu, in afara de atitudinea " Esti bou ca ti-ai luat OpelPejoCitrronel, ia uite ce bine mergea Kia-Hyundai-Ford-kakamaka " cu ce il ajutam? Naspa rau sa gandesti asa, mai bine iti iei alta masina. Ainstain a zis bine, toti sunt meseriasi pana ajung in fata evenimentului. Oricine poate sa ameninte, dar ca sa fi convingator, trebuie sa sti ce sa spui.This post has been edited by IRONICK: 6 May 2019, 10:43 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
Mda, vrajeli din astea: Sa stii cum sa le zici, dar eu nu-ti spun, te las sa te prinzi singur.
Ai cum sa il ajuti, zi-i in clar omului, nu asa, pe dupa visin; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ma mir ca nu incurajeaza sa amennte cu o canistra de benzina... sau pus text pe masina si parcata in fata dealerului.... cum facuse ala cu A7 de la ramnicuvalcea parca.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mdeci: masina merge in service saptamana asta. Daca nu se rezolva, urmeaza plangerea la ANPC. Daca nici asa nu merge, e nasol, n-am numere definitive sa pot iesi din tara.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.258 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
https://m.gandul.info/magazin/un-barbat-a-p...e-foto-18114223
Ăștia nu vor să deschidă cutia ca să nu vadă clientul ce au scris pe acolo.... ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() @marks Faptul ca cei de la popel baga masina in service e datator de sperante. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 6 May 2019, 12:22) Mdeci: masina merge in service saptamana asta. Daca nu se rezolva, urmeaza plangerea la ANPC. Daca nici asa nu merge, e nasol, n-am numere definitive sa pot iesi din tara. Pai asta e primul pas. Ca sa iti dea scris ca din punctul lor de vedere masina e in regula. Masina e pe firma? |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
"Pă persoană fizică" © Marean Vanghelie.
Faza e că ei nu vor să dea scris. La prima intrare au scris că au aplicat 3 operațiuni tehnice. Nu scrie că au rezolvat, dar nici că n-au rezolvat. Doar verbal mi-au comunicat că dpdv Opel mașina e în parametri. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
Dacă era pe firma nu avea treabă ANPC-ul, de aia am întrebat.
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 6 May 2019, 13:03) Faza e că ei nu vor să dea scris. La prima intrare au scris că au aplicat 3 operațiuni tehnice. Nu scrie că au rezolvat, dar nici că n-au rezolvat. Doar verbal mi-au comunicat că dpdv Opel mașina e în parametri. Le trimiti intrebarile prin 'posta' cu confirmare de primire. Nu conteaza ca faci asta dupa interventie, o sa vezi ca dupa lege au obligatia sa raspunda. Si sa le ceri detalii. Nu raspund, te ajuta la ANPC. Verbal este frectie, stii si tu asta. Tu acum construiesti dosarul cu sina, indiferent ca o sa ai nevoie de el sau nu.This post has been edited by IRONICK: 6 May 2019, 12:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
confirm ce zice Ironiku
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 07:56 |