Alegere anvelope DSN, ?
![]() ![]() ![]() |
Alegere anvelope DSN, ?
router |
![]()
|
||
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|||
vladsacal |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 November 06 ![]() |
salut...eu te sfatuiesc sa cautzi Nokian...sunt pe la aceiasi banio si sunt destul de bune...eu sunt foarte multumit
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001 Clima
- ph 86 don
|
|
capu14rox |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 November 09 From: Tirnaveni Jud. Mures ![]() |
Am si eu o intrebare, daca pun cauciucuri de marimea 175/70/13 adica 175 in loc de 165 o sa se strice ceva la directie sau o sa fie totul ok. stima
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
ca sa pastrezi diametrul exterior al rotii (sa nu ai eroare pe vitezometru+kilometraj si sa nu pierzi deasemenea la demaraj dar castigi la viteza de croaziera) trebuie sa pui 175/65/13, asa ceva am avut pe sezonul de iarna ca erau primite si erau de iarna, din experienta pot zice ca directia a mers mai greu cu ele, am pus luna asta de 165/70/13 (acesi diamentru exterior) si am mai scazut consumul
vezi ca nr din mijloc 70 in cazul dimensiuni standard reprezinta inaltimea cauciucului (talonul cauciucului) si este data in procente fata de latimea acestuia 165 in cazul standard ce este data in mm, 13 probabil se stie ca reprezinta diametrul jantei si este data in inch cauta un calculator de cauciucuri pe google sa te lamuresti "tyre calculator" This post has been edited by danciusergiu84: 21 Apr 2010, 10:24 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Dunlop este Dunlop. Nu se compara cu nici un cauciuc; este un fel de Dunlop si restul cauciucurilor lumii, este un pic mai scump dar merita . Parerea mea. ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
eu mi-am luat 2 debica passio 2 165/70/13 la 230 RON amandoua cu tot cu montaj si sunt foarte multumit de ele
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
Nu mai pun debica pe masina in viata mea. Montana nici atat. Ma gandeam la Continental sau Pirelli. Sa vad ce.mi permite bugetul.
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
eu cel putin sunt foarte multumit de ele. si raportul calitate pret e fff bun.
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
Momentan esti multumit dar mai tarziu o sa.ti schimbi parerea.
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
am mai avut si acu 2 ani 2 debica passio 1 si m-au tinut 2 veri. am vrut sa-mi iau pirrelli sau yokohama dar nu m-au tinut buzunarele fiindca sunt student si nu prea am asa multi bani.
29 Apr 2010, 08:29: ps: mi-am luat acu 2 ierni 4 america de iarna dar iti spun ca mai proaste anvelope ca si alea nu sunt. This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 29 Apr 2010, 08:29 |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
p_alecsu |
![]()
|
america am avut pe sprinter.ul de la munca. au explodat la 2 zile una fata de cealalta. cu debica passio era sa ma rastorn pe autostrada cand a explodat unul pe fata.... Deci nu.mi mai trebuie.....
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sunt bune si debica daca le explotezi in conditii decente si nu mergi cu ele pana cand se toceste toata "carnea" de pe ele...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
eu mai mult de 2 ani nu umblu cu un cauciuc ca tin un pic la viata mea mai ales ca ce cumpar nu sunt high quality.
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Avand in vedere ca iarna bate la usa si omul harnic isi face vara sanie si iarna car, am aruncat un ochi pe cateva oferte pentru anvelope si am gasit asa:
1) Anvelope DEBICA FRIGO DIRECTIONAL 165/70R13 Sezon: Iarna Indice de incarcare: 79 Indice de viteza: T Pret 127.96 RON 2) Anvelope RIKEN SNOWTIME B2 165/70R13 Sezon: Iarna Indice de incarcare: 79 Indice de viteza: T Pret 134.79 RON 3) Anvelope KORMORAN SNOWPRO B2 165/70R13 Sezon: Iarna Indice de incarcare: 79 Indice de viteza: T Pret 138.69 RON 4) Anvelope KLEBER KRISALP HP 165/70R13 Sezon: Iarna Indice de incarcare: 79 Indice de viteza: T Pret 167.35 RON ce pareri aveti? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
4-Kleber era pe vremuri o marca buna.
3-Nu stiu nimic de ele. 2-Nici macar n-am auzit. 1-Din spusele catorva prieteni sunt ok,personal n-am incercat. Din punctul meu de vedere(si se pare ca si al tau.....stii tu vorba cu omul gospodar) Debica all the way. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Eu ced ca fiecare isi cumpara dupa buget ,avind in vedere criza asta....
Si mai e o chestie,ca anveleopele de iarna sa fie folosite strict cand vine sezonul lor (parca de la 7 grade) si pe jante separate. Atunci daca fiecare tine cont nu cred, ca mai conteza de care 'gume' cumpara Bafta la cumparare(eu acum am la noua masina pe jante separate - 195/60 R15 DUNLOP SP WINTER SPORT 3D-binenteles nu montate ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
capu14rox |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 November 09 From: Tirnaveni Jud. Mures ![]() |
Eu am cumparat anu trecut in vara 2 debica passio si nu am facut cam 16.000 km si mai mult de 4000, maxim 5000 nu mai merg asa s-au tocit, nu conduc sportiv ca tin la planetare, material foarte prost
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
am luat si eu 2 debica passio 2 de vara am deja 8000 de km cu ele si se comporta foarte bine
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
capu14rox |
![]()
|
sogoru are cauciucurile originale de pe un logan din 2007, are 62000 km si arata mai bine ca ale mele, ce sa mai zic
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cred ca kleber-urile sunt mai calitative decat kormoran sau debica... ar fi fost frumos sa iau pentru toate 4 roti, dar cum mai am de schimbat piese la ea si vreau sa le schimb pana vine iarna, sper sa reusesc sa cumpar macar 2 pentru rotile fata.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Ca raspuns la postul ''44'' punctul 1 am luat iarna trecut acele anvelope cu 115 ron bucata din Selgros.Urmariti ofertele din supermarketuri sunt cu 10-20 lei mai ieftine decat in alte parti.
De vara am Matador sunt la al 2-lea rand nu am azvut probleme cu ele nu au facut galme nu s-au tocit repede. This post has been edited by caphonne: 3 Sep 2010, 21:21 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
Maskatu |
![]()
|
Depinde si cand au fost fabricate... nu contest ca nu ar fi mai ieftine dar depinde si data de fabricatie. Poate ca baga dastea nevandute din loturile vechi, sa scape de ele.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
capu14rox |
![]()
|
care sunt mai bune raportat la calitate pret: dunlop S30 - 161, firestone Multihawk 150, Good Year Dura Grip 170. pareri
3 Sep 2010, 22:21: erau pe sfarsit de 2008 This post has been edited by capu14rox: 3 Sep 2010, 21:21 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Poate or mai baga astia oferte cum era la baumaxx cu 4 anvelope la pret de 3... chiar ar merita.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 3 Sep 2010, 22:19) Depinde si cand au fost fabricate... nu contest ca nu ar fi mai ieftine dar depinde si data de fabricatie. Poate ca baga dastea nevandute din loturile vechi, sa scape de ele. Sa sti ca mi-au zis multi asta si nu la cauciucurile astea ale noastre de 130 lei la alea scumpe de o gramada de bani de la 500 in colo la straineze daca nu te uiti la codul ala ti-o iei grav cauciucul este vechi si isi pierde din caracteristici. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
cred ca o sa-mi iau si eu macar pe fata de iarna...debica ceva..
maskatu la ce magazin erau preturile de mai sus? |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
capu14rox |
![]()
|
Mi-am luat anu trecut Sava Eskimo S3 la 150 lei si sunt foarte multumit de ele, tata le are pe un golf 4 de 5 ani si inca au aderenta buna iarna, le recomand cu incredere.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Preturile de mai sus sunt la
http://www.jantesianvelope.ro/ Au reclama pusa la piese auto logan. Detin o gama foarte larga de jante si gume. Evident pe 165/70/r13 gasesti mult mai greu produse, dar au ce am enumerat mai sus, pentru iarna. Am gasit 11 anvelope pentru super nova, printre care si pirelli. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
am avut eu dalea...foarte bune...dar am mers vara cu ele si s-au dus
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 00:27 |