Fight the system, voi ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Fight the system, voi ce parere aveti?
GABONE77 |
![]() ![]()
|
||
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca Dalli are terenul ala concesionat legal de la primarie, asta este. Nu zic ca-i normal, sunt convins ca sunt afaceri necurate la mijloc, dar asta nu te absolva pe tine de a plati parcarea. Lupta impotriva sistemului altfel: de fiecare data cand nu gasesti loc de parcare da un telefon la primarie si zi-le ca ti-ai parcat masina ilegal si o sa le trimiti lor amenda sa ti-o plateasca.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
na, alt sisif autohton...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 5 Jan 2006, 15:19) nu vreau sa zic nimic de rau dar daca dalli are drum public si nu un alt teren de pe domeniul public conesionat, ceea ce este putin probabil...ne-am dus de rapa... oricum daca e concesionat trebuie sa fie amenajata parcarea...daca nu e ...nu ai ce sa platesti...acum cum dovdeste el ca ai fost in parcare si cum te aperi tu ...? This post has been edited by avathan: 5 Jan 2006, 14:41 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Tu chiar nu stii cine "gestioneaza" firma Dalli ? Intr-adevar te lupti cu "SISTEMUL" (hA , hA , hA , sA TRAITI BINE !)
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Te dai COCOS la firma lu' Nuti Udrea ? Poate da SPP-ul peste tine
![]() Nu puteai sa tragi in spatele bancii ca-s locuri kakalau ! Faza cea mai tare este ca mirlanii de la Dalli iti iau banii dar daca masina este sparta sau furata de sub ochii lor n-au nici o taina..... Sa parcati BINE !! This post has been edited by costi: 5 Jan 2006, 14:48 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vv @ 5 Jan 2006, 15:21) Ce-ar fi daca ar primi vreo 1000 de astfel de telefoane pe zi? ![]() ![]() This post has been edited by ovidiusoft: 5 Jan 2006, 14:47 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
nimic
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Nu e banc, lupta cu ei, ce naiba, restul ati pus arma in cui ????????
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic, dar pur teoretic, ca practic e hotie curata, Dalli astia ar trebui sa fie angajati ca un fel de perceptori ai primariei. Daca vrei, un fel de parcometre umane. Atunci te intreb, daca in loc de smenarii de la Dalli ar fi parcometrele primariei (ca in alte orase), nici atunci n-ai plati?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Cluj au schimbat tactica... magarii!
Exista o firma care se ocupa de domeniul public, dar e cu "autoservire". Adica iti cumperi niste tichete de 75 de bani (cu valabilitate de la 15 la 60 de minute in functie de zona), razuiesti (dar nu castigi) data si ora si il pui pe bord. Angajatii astora cred ca fac ture prin oras si cum gasesc cate o masina fara tichet cum aplica penalizarea (asa-i scris pe biletel, nu-i amenda). Problema e ca tichetele se cumpara de la tot felul de chioscuri, gherete, baruri, restaurante etc, foooarte bine semnalizate... pana am cautat eu tichet m-am trezit cu amenda... pardon, penalizarea. De atunci m-am inarmat cu 10 tichete si le folosesc cand imi trebuie... PS: umbla zvonul ca unii paznici de magazine sau vanzatori de la tarabe suna agentii cand observa probleme... |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mare magarie sistemul asta cu tichete razuibile. L-am descoperit in Sibiu vara trecuta. Am lasat-o pe nevasta-mea langa masina si i-am zis sa ia la bataie pe oricine se apropie de masina, iar eu am plecat sa cumpar tichete (care cica se gaseau la orice taraba de ziare). Aiurea, in centru nu exista tarabe de ziare, am intrat in cateva magazine si n-a stiut nimeni sa-mi spuna unde gasesc tichete. Pana la urma a tras langa mine un nene de BN care a facut scandal pana a iesit cineva dintr-o casa si ne-a trimis la administratia nu-stiu-cui dupa tichete. A durat suficient cat sa-mi iau eu cafteala de la nevasta-mea ca o tin in soare.
La Piatra Neamt au importat - am vazut intai in Cluj sistemul asta - automatele in care bagi maruntis si primesti un bilet cu timpul platit (5.000 lei/ora). Si niste neni in portocaliu care se roaga de soferi sa ia un bilet, ca altfel se blocheaza rotile (500.000 amenda). This post has been edited by thecagero: 5 Jan 2006, 15:42 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@Gabone - tocmai am mai intrebat pe cineva, care stie un pic mai bine situatia. Raspunsul e: practic, angajatii Dalli nu iti pot face nimic daca nu platesti.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ba as plati cu cea mai mare placere daca ar fi parcometre. dar cand vad atata hotie ma revolt. cum dracu sa ia din strada si sa zica gata asta e parcare? Doar daca ar face treaba asta statul sau primaria sau oricum nu cineva privat. eu nu investesc nimic dar vin si iti iau 1 banda din strada ta care sa zicem are 2. si mai si percep taxa de parcare. e strigator la cer si azi am explodat.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai asa si este; primaria a externalizat serviciul asta de parcari lui Dalli; ca Dalli este cine este ..... asta este.....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GABONE77 |
![]()
|
dp meu dv e un jaf la drumul mare iar eu nu mai platesc la asa zisele parcari din mijlocul strazii. daca e ceva organizat ok .sa stii ca daca se cofaeaza nitel imaginea asta nu inseamna ca nu se vede cine e in spatele unor lucruri. si atat timp cat vad tristul adevar o sa gandesc la fel in continuare.
la oful asta se mai adauga si subiectul cu spalatoriile de masini din Bucuresti. a se citi la Diverse. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am parcat pe splai langa spitalul M.I., nu unde este parcarea aia mare dalli , nici langa trotuar unde este tot parcare dalli, ci pe mijloc langa alte doua masini parcate printre care si un radar de la politie care statea acolo. Cand am venit inapoi la masina am gasit un biletel in geam de la aceasta firma ca nu stiu ce sanctiuni primesc de la ei daca nu parchez in parcarea lor
![]() Nu mai aveam nici un ban la mine, ce era sa fac... preferam amenda de la politie decat sa ma fac de ras ca nu am cu ce sa platesc acolo. This post has been edited by Radduu: 6 Jan 2006, 01:16 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
pune frate o scanare dupa biletul ala, ca m-ai facut praf !
cum draku bre, sa te ameninte cu sanctiuni daca nu parchezi la ei?? intelegeam sa te ameninte/amendeze politia, dar asa? |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
ai dreptate este jaf pe fata, sex pe fata cu acte in regula.Daca ai fi prieten cu administratorul , primarul, cu politia justitia, ti-ar aranja o firma de la care sa sugi banii gratis fara nici o investittie, pardon adica doar plata unor salariati cu salarul minim pe economie fara TVA de rigoare. Ati auzit la TV ca acuma se dezgroapa cenzurat in cazul Bivolarul, a evadarii lui din romania, a intocmirii dosarului etc parca nu se cunoaste
Astai democratia.Ura si la gara sa uazim de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe PMB.ro ii putem scrie lui Videanu 1000 de petitii pe zi referitor la Jaful Dali si poate se rezolva ceva
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu in vest am vazut tot astfel de parcari pe drumul public. Pe prima banda erau marcate locurile si era evident si un automat de unde sa iei bilet. In Amsterdam era 3.40 Euro/ora !!! Jale.
La noi e prostie ca tin oamenii in frig afara. In mod normal trebuiau si la noi automate cu fise. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE a oful asta se mai adauga si subiectul cu spalatoriile de masini din Bucuresti. a se citi la Diverse. sunt patit si eu cu amandoua. cu spalatoria am rezolvat-o. mi-am cumparat aparat ca la spalatorie (vezi topic) cu parcarea voi proceda pe viitor la fel ca tine. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
balamuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 November 05 ![]() |
QUOTE(WUB @ 6 Jan 2006, 10:14) Pe PMB.ro ii putem scrie lui Videanu 1000 de petitii pe zi referitor la Jaful Dali si poate se rezolva ceva Nu prea cred. Oricum mai urat mi se par acele parcari unde vin cate 3-4 tiganusi sa le dai ceva ca sa-ti pazeasca masina. Asta da dilema. Le dai, nu le dai? Cazul parcarii din spate de la unirii. Parca tot Dali e. Insa seara si in weekend numai sunt baietii de la Dali sa ceara bani, asa ca au inlocuitori. Eu personal ma feresc sa parchez acolo. Nu-mi face nici o placere sa le dau, iar daca nu le dai, probabil te trezesti cu o bucurie pe masina. Mai bine platesc la o parcare cu plata, dar stiu o treaba (nu prea bine ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :) |
|
GABONE77 |
![]()
|
eu sunt de acord cu parcarea aia din spate de la Unirii pt ca e cat de cat amenajata. dar nu inteleg si altceva. cum naiba numai intre anumite ore e taxabila si in rest nu? ori e parcare si platesc oricand as parca acolo cum e cea supraetajata ori e drum public si parchez liber. sunt niste chestii care se cam bat cap in cap.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Vorbind de parcarea aia de la Unirii (aia supra etajata). E deschisa pana la urma?!! Cat costa? Mi s-ar parea normal ca daca cumperi ceva din Unirii sa fie gratis nu?! ... ce stiti de asta?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
2 lei ora, parca (daca nu cumva s-a facut 3). Daca cumperi din universall si prezinti jetonul la casa, iti scade banii pe o ora din factura. Ce nu-mi place mie e accesul dificil (straduta aia ingusta, pe care tot timpul sunt masini parcate pe ambele parti, de-abia treci). In plus, e cam inghesuita (locurile mici), dar nu e asa rau.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
LE: postul asta ar trebui sa fie sters
This post has been edited by Smiley: 6 Jan 2006, 16:57 |
-------------------- |
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Save the whales !
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 02:59 |