DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Fight the system, voi ce parere aveti?

GABONE77
post 5 Jan 2006, 14:06
Post #1

el jefe

Group: Members
From: Bucuresti

De azi m-am hotarat sa lupt impotriva sistemului. Normal sa lupt doar impotriva lucrurilor care mi se par anormale.
De ex: azi am avut treaba pe splai asa ca am lasat masina in fata la romexim bank sau cum se numeste banca aia dupa spring time pana in podul de la tribunal.
Dupa cum stiti e o parcare Dalli acolo. Chiar pe prima banda. Si normal imi las masina acolo si vine nea ala sa imi ia banii. Si s-a rupt filmul. Pt ce naiba sa platesc? Ala e drum public nicidecum parcare amenajata dupa cum se vrea. Asa ca am refuzat sa platesc. M-a trecut ala in caiet si mi-a lasat un bon prin care sunt anuntat ca daca nu respect taxa aia se vor lua masurile legale si voi fi sanctionat. Apropos stie cineva ce inseamna asta? Oricum mie mi se pare un mare bullshit toata treaba. Si de astazi sunt hotarat sa NU platesc in astfel de parcari suportand eventualele riscuri. Pt ca ala fiind drum public dau destui bani prin taxe bagate in benzina sau roviniete sau mai stiu eu unde sunt incluse. Din ponctul meu de vedere asta e o mare afacere ilicita cu parcari pe drumuri publice. Si Dalli se extinde vazand cu ochii mai ales in zone care deja sunt super aglomerate. Atat timp cat nu dai nici un ban sa amenajezi o parcare pt ce naiba iei banii aia? Si unde se duc? Parerea mea e ca se duc banii in buzunarele unor terti. Fiind pe strada daca ma loveste cineva in asa zisa parcare ma despagubesc ei? Sau daca imi fura din masina ? NU. Sunt bani luati cu forta.

Asta e primul pas si primul razboi carfe il incepu cu nenorocitul asta de sistem corupt de la noi. Banuiesc ca vor urma si altele.
Astept sa va spuneti si voi oful. Eu unul o sa scriu de cate ori sa mai trec prin asa ceva cu minunatul sistem romanesc.

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ovidiusoft
post 5 Jan 2006, 14:19
Post #2

Membru de sub patura

Daca Dalli are terenul ala concesionat legal de la primarie, asta este. Nu zic ca-i normal, sunt convins ca sunt afaceri necurate la mijloc, dar asta nu te absolva pe tine de a plati parcarea. Lupta impotriva sistemului altfel: de fiecare data cand nu gasesti loc de parcare da un telefon la primarie si zi-le ca ti-ai parcat masina ilegal si o sa le trimiti lor amenda sa ti-o plateasca.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
vv
post 5 Jan 2006, 14:21
Post #3

dilbert.com

QUOTE(ovidiusoft @ 5 Jan 2006, 15:19)
Lupta impotriva sistemului altfel: de fiecare data cand nu gasesti loc de parcare da un telefon la primarie si zi-le ca ti-ai parcat masina ilegal si o sa le trimiti lor amenda sa ti-o plateasca.
*

radmasa.gif
asta e cel mai tare banc pe ziua de azi.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
ssilviu
post 5 Jan 2006, 14:25
Post #4

F1 Man

From: Nicaieri

na, alt sisif autohton...

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
avathan
post 5 Jan 2006, 14:31
Post #5

eu.

Group: Banned
From: Buc

QUOTE(ovidiusoft @ 5 Jan 2006, 15:19)
Daca Dalli are terenul ala concesionat legal de la primarie, asta este.
*

nu vreau sa zic nimic de rau dar daca dalli are drum public si nu un alt teren de pe domeniul public conesionat, ceea ce este putin probabil...ne-am dus de rapa...
oricum daca e concesionat trebuie sa fie amenajata parcarea...daca nu e ...nu ai ce sa platesti...acum cum dovdeste el ca ai fost in parcare si cum te aperi tu ...?

This post has been edited by avathan: 5 Jan 2006, 14:41

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
kum
post 5 Jan 2006, 14:37
Post #6

Banat

Group: Banned
From: Galati

Tu chiar nu stii cine "gestioneaza" firma Dalli ? Intr-adevar te lupti cu "SISTEMUL" (hA , hA , hA , sA TRAITI BINE !)

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
costi
post 5 Jan 2006, 14:41
Post #7

Membru autentic

Te dai COCOS la firma lu' Nuti Udrea ? Poate da SPP-ul peste tine smile.gif
Nu puteai sa tragi in spatele bancii ca-s locuri kakalau !
Faza cea mai tare este ca mirlanii de la Dalli iti iau banii dar daca masina este sparta sau furata de sub ochii lor n-au nici o taina.....
Sa parcati BINE !!

This post has been edited by costi: 5 Jan 2006, 14:48

--------------------
DSN/SLZ
+
ovidiusoft
post 5 Jan 2006, 14:46
Post #8

Membru de sub patura

QUOTE(vv @ 5 Jan 2006, 15:21)
radmasa.gif
asta e cel mai tare banc pe ziua de azi.
*

Ce-ar fi daca ar primi vreo 1000 de astfel de telefoane pe zi? 243.gif Evident n-o sa plateasca nimic, dar sunt obligati sa raspunda, si daca ii tii la telefon 1 minut... Sau le trimiti sesizare scrisa biggrin.gif

This post has been edited by ovidiusoft: 5 Jan 2006, 14:47

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
ssilviu
post 5 Jan 2006, 14:48
Post #9

F1 Man

From: Nicaieri

nimic

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
RIon
post 5 Jan 2006, 14:56
Post #10

pasionat

From: CJ

Nu e banc, lupta cu ei, ce naiba, restul ati pus arma in cui ????????

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
Ake
post 5 Jan 2006, 15:13
Post #11

Morderator

Group: Moderatori

Teoretic, dar pur teoretic, ca practic e hotie curata, Dalli astia ar trebui sa fie angajati ca un fel de perceptori ai primariei. Daca vrei, un fel de parcometre umane. Atunci te intreb, daca in loc de smenarii de la Dalli ar fi parcometrele primariei (ca in alte orase), nici atunci n-ai plati?

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
ghc
post 5 Jan 2006, 15:29
Post #12

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

La Cluj au schimbat tactica... magarii!
Exista o firma care se ocupa de domeniul public, dar e cu "autoservire". Adica iti cumperi niste tichete de 75 de bani (cu valabilitate de la 15 la 60 de minute in functie de zona), razuiesti (dar nu castigi) data si ora si il pui pe bord. Angajatii astora cred ca fac ture prin oras si cum gasesc cate o masina fara tichet cum aplica penalizarea (asa-i scris pe biletel, nu-i amenda).
Problema e ca tichetele se cumpara de la tot felul de chioscuri, gherete, baruri, restaurante etc, foooarte bine semnalizate... pana am cautat eu tichet m-am trezit cu amenda... pardon, penalizarea.
De atunci m-am inarmat cu 10 tichete si le folosesc cand imi trebuie...

PS: umbla zvonul ca unii paznici de magazine sau vanzatori de la tarabe suna agentii cand observa probleme...

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
Como
post 5 Jan 2006, 15:40
Post #13

Membru autentic

Mare magarie sistemul asta cu tichete razuibile. L-am descoperit in Sibiu vara trecuta. Am lasat-o pe nevasta-mea langa masina si i-am zis sa ia la bataie pe oricine se apropie de masina, iar eu am plecat sa cumpar tichete (care cica se gaseau la orice taraba de ziare). Aiurea, in centru nu exista tarabe de ziare, am intrat in cateva magazine si n-a stiut nimeni sa-mi spuna unde gasesc tichete. Pana la urma a tras langa mine un nene de BN care a facut scandal pana a iesit cineva dintr-o casa si ne-a trimis la administratia nu-stiu-cui dupa tichete. A durat suficient cat sa-mi iau eu cafteala de la nevasta-mea ca o tin in soare.

La Piatra Neamt au importat - am vazut intai in Cluj sistemul asta - automatele in care bagi maruntis si primesti un bilet cu timpul platit (5.000 lei/ora). Si niste neni in portocaliu care se roaga de soferi sa ia un bilet, ca altfel se blocheaza rotile (500.000 amenda).

This post has been edited by thecagero: 5 Jan 2006, 15:42

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
vv
post 5 Jan 2006, 16:08
Post #14

dilbert.com

@Gabone - tocmai am mai intrebat pe cineva, care stie un pic mai bine situatia. Raspunsul e: practic, angajatii Dalli nu iti pot face nimic daca nu platesti.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
GABONE77
post 5 Jan 2006, 16:34
Post #15

el jefe

ba as plati cu cea mai mare placere daca ar fi parcometre. dar cand vad atata hotie ma revolt. cum dracu sa ia din strada si sa zica gata asta e parcare? Doar daca ar face treaba asta statul sau primaria sau oricum nu cineva privat. eu nu investesc nimic dar vin si iti iau 1 banda din strada ta care sa zicem are 2. si mai si percep taxa de parcare. e strigator la cer si azi am explodat.

--------------------
+
costi
post 5 Jan 2006, 16:37
Post #16

Membru autentic

pai asa si este; primaria a externalizat serviciul asta de parcari lui Dalli; ca Dalli este cine este ..... asta este.....

--------------------
DSN/SLZ
+
GABONE77
post 5 Jan 2006, 16:59
Post #17

el jefe

dp meu dv e un jaf la drumul mare iar eu nu mai platesc la asa zisele parcari din mijlocul strazii. daca e ceva organizat ok .sa stii ca daca se cofaeaza nitel imaginea asta nu inseamna ca nu se vede cine e in spatele unor lucruri. si atat timp cat vad tristul adevar o sa gandesc la fel in continuare.

la oful asta se mai adauga si subiectul cu spalatoriile de masini din Bucuresti. a se citi la Diverse.

--------------------
+
Radduu
post 6 Jan 2006, 01:12
Post #18

Membru autentic

eu am parcat pe splai langa spitalul M.I., nu unde este parcarea aia mare dalli , nici langa trotuar unde este tot parcare dalli, ci pe mijloc langa alte doua masini parcate printre care si un radar de la politie care statea acolo. Cand am venit inapoi la masina am gasit un biletel in geam de la aceasta firma ca nu stiu ce sanctiuni primesc de la ei daca nu parchez in parcarea lor radmasa.gif
Nu mai aveam nici un ban la mine, ce era sa fac... preferam amenda de la politie decat sa ma fac de ras ca nu am cu ce sa platesc acolo.

This post has been edited by Radduu: 6 Jan 2006, 01:16

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
draku
post 6 Jan 2006, 09:58
Post #19

Membru autentic

pune frate o scanare dupa biletul ala, ca m-ai facut praf !
cum draku bre, sa te ameninte cu sanctiuni daca nu parchezi la ei??
intelegeam sa te ameninte/amendeze politia, dar asa?

--------------------
ex Dacia Nova Barkas B1000 1989 - Barkas
Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
+
crintea1949
post 6 Jan 2006, 09:59
Post #20

Membru incepator

ai dreptate este jaf pe fata, sex pe fata cu acte in regula.Daca ai fi prieten cu administratorul , primarul, cu politia justitia, ti-ar aranja o firma de la care sa sugi banii gratis fara nici o investittie, pardon adica doar plata unor salariati cu salarul minim pe economie fara TVA de rigoare. Ati auzit la TV ca acuma se dezgroapa cenzurat in cazul Bivolarul, a evadarii lui din romania, a intocmirii dosarului etc parca nu se cunoaste
Astai democratia.Ura si la gara
sa uazim de bine

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
WUB
post 6 Jan 2006, 10:14
Post #21

Membru incepator

Pe PMB.ro ii putem scrie lui Videanu 1000 de petitii pe zi referitor la Jaful Dali si poate se rezolva ceva

--------------------
ARR NXT 2002
+
i96nds
post 6 Jan 2006, 11:37
Post #22

Stefan

Group: Moderatori

Eu in vest am vazut tot astfel de parcari pe drumul public. Pe prima banda erau marcate locurile si era evident si un automat de unde sa iei bilet. In Amsterdam era 3.40 Euro/ora !!! Jale.
La noi e prostie ca tin oamenii in frig afara. In mod normal trebuiau si la noi automate cu fise.

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
bassfreak
post 6 Jan 2006, 11:45
Post #23

Membru autentic

a oful asta se mai adauga si subiectul cu spalatoriile de masini din Bucuresti. a se citi la Diverse.

sunt patit si eu cu amandoua.
cu spalatoria am rezolvat-o. mi-am cumparat aparat ca la spalatorie (vezi topic)
cu parcarea voi proceda pe viitor la fel ca tine.

--------------------
Dacia Logan 2004 Ambiance
Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
+
balamuc
post 6 Jan 2006, 13:48
Post #24

Membru incepator

QUOTE(WUB @ 6 Jan 2006, 10:14)
Pe PMB.ro ii putem scrie lui Videanu 1000 de petitii pe zi referitor la Jaful Dali si poate se rezolva ceva
*

Nu prea cred.

Oricum mai urat mi se par acele parcari unde vin cate 3-4 tiganusi sa le dai ceva ca sa-ti pazeasca masina. Asta da dilema. Le dai, nu le dai?
Cazul parcarii din spate de la unirii. Parca tot Dali e. Insa seara si in weekend numai sunt baietii de la Dali sa ceara bani, asa ca au inlocuitori.
Eu personal ma feresc sa parchez acolo. Nu-mi face nici o placere sa le dau, iar daca nu le dai, probabil te trezesti cu o bucurie pe masina. Mai bine platesc la o parcare cu plata, dar stiu o treaba (nu prea bine smile.gif )

--------------------
Dacia SuperNova - B
Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :)
+
GABONE77
post 6 Jan 2006, 15:53
Post #25

el jefe

eu sunt de acord cu parcarea aia din spate de la Unirii pt ca e cat de cat amenajata. dar nu inteleg si altceva. cum naiba numai intre anumite ore e taxabila si in rest nu? ori e parcare si platesc oricand as parca acolo cum e cea supraetajata ori e drum public si parchez liber. sunt niste chestii care se cam bat cap in cap.

--------------------
+
Codrin
post 6 Jan 2006, 16:13
Post #26

Membru autentic

QUOTE(GABONE77 @ 6 Jan 2006, 15:53)
cum naiba numai . . .
*

In acelasi mod in care pe anumite sectiuni de drum oprirea/stationarea sunt interzise intre anumite intervale orare.

--------------------
Mazda . .
+
Valentine
post 6 Jan 2006, 16:36
Post #27

Old Timer

From: California

Vorbind de parcarea aia de la Unirii (aia supra etajata). E deschisa pana la urma?!! Cat costa? Mi s-ar parea normal ca daca cumperi ceva din Unirii sa fie gratis nu?! ... ce stiti de asta?

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
dragos.avramescu
post 6 Jan 2006, 16:45
Post #28

Membru autentic

2 lei ora, parca (daca nu cumva s-a facut 3). Daca cumperi din universall si prezinti jetonul la casa, iti scade banii pe o ora din factura. Ce nu-mi place mie e accesul dificil (straduta aia ingusta, pe care tot timpul sunt masini parcate pe ambele parti, de-abia treci). In plus, e cam inghesuita (locurile mici), dar nu e asa rau.

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-64-TUX
+
Smiley
post 6 Jan 2006, 16:54
Post #29

Membru autentic

LE: postul asta ar trebui sa fie sters

This post has been edited by Smiley: 6 Jan 2006, 16:57

--------------------
+
dacicuss
post 6 Jan 2006, 17:10
Post #30

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

Save the whales ! wacko.gif

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 02:59
Forum Renault