Pentru Bucuresteni - unde stati?
![]() ![]() ![]() |
Pentru Bucuresteni - unde stati?
BX_master |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
|
||
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|||
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ani de liceu...emotii...motii la romana smile.gif . Anul asta nu e prevazut nimic pe Lyon da' cine stie...Unde mai exact stai? Crous-ul de pe Av. Albert Einstein?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mai "bucurestenilor", va rog frumos sa va desfasurati pe MP. Merci!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Marty man, m-am nascut in Bucuresti in Sectorul 3. Daca vrei, iti pun un scan din buletin. :mrgreen:
Mil, man, stau in spatele Crousului, dar am apartament pe o strada pe acolo. Nu mi-as permite sa stau in kkt-ul ala de rezidente si sa mai te si contactez. smile.gif In afara de august, sunt in zona! |
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Dr. Taberei-Pascani ca sa mai ridicam scorul pt Dr. Taberei
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
Bytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Colentina reprezint!
|
--------------------
Renault
12
- B-22-MZN also...BMW E28 524TD, Ford Capri MK3 V6 2.8i Flame Edition, Oltcit Club '83 38000km, Dacia 1310 rea
|
|
tye |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 22 September 03 From: Urziceni ![]() |
Uverturii colt cu Dealu Tugulea ...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala Signed: TYE
|
|
Bogdanel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu shed prin Colentina, Doamna Ghica... Da' numai cand sunt pe acasa, adica cele cateva ore pe care le dorm... smile.gif
In rest, stau la Unirii sectia 10, la birou, sau prin oras, la distractie :wink: |
-------------------- --
Ce faci acolo? Flotari? Da-le incoace!!! |
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Pana acum 2 ani am stat in Crangasi acum Dr Taberei (aproape de Razoare) deci am punctat si yo pt Dr. Taberei
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
vlad p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 June 04 From: Dr. Taberei ![]() |
Dr Taberei si eu!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-xx-xxx
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"In rest, stau la Unirii sectia 10, la birou, sau prin oras, la distractie"
Ups ! Mai scrieti baieti de avertizoare radar tinute in fes ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Rahova ....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- B-xx-LCN.
2005 Laureate 1.4 traieste clipa ....
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Drumul Taberei - Valea Ialomitei la capatul lui 90
|
--------------------
Opel
Vectra
- B .. AIT
2005 cu remorca Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Sura Mare - Oltenitei vis-a-vis de Bellu.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiþ autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Panduri. Chirias.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "ªi dacã-mi spune cineva cum ar pute sã hie mai ghini, mã las de tãti, mã duc acolo, mã întorc înapoi, mã iau ºi pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Colentina - Teiul Doamnei
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Dristor, Ramnicu Sarat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Birca-> (Rahova) acum.
Dar sa stiti ca am stat cu chirie in multe parti, inclusiv Dr. Taberei - Materna. E cartierul care imi place cel mai mult (zone cu verdeata, terase ...), si ar mai fi si Tineretului, am stat si pe acolo vreo luna-doua. Oricum, vad ca Dr. Taberei bate la fundul gol tot in ce priveste numarul.... ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(crocky @ 24 Nov 2004, 19:24) Birca-> (Rahova) acum. Dar sa stiti ca am stat cu chirie in multe parti, inclusiv Dr. Taberei - Materna. E cartierul care imi place cel mai mult (zone cu verdeata, terase ...), si ar mai fi si Tineretului, am stat si pe acolo vreo luna-doua. Oricum, vad ca Dr. Taberei bate la fundul gol tot in ce priveste numarul.... ![]() Stii de ce? Pentru ca fara masina e foarte greu accesibil cartierul. Intotdeauna mi s-a parut cel mai "izolat" cartier din bucuresti, nu are metrou, era chiar naspa pana sa faca metroul usor 41 ... probabil din cauza asta. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Tineretului e cool dpdv transport. Eu fac 5 minute pana la statia Tineretului (magistrala 1) si tot 5 minute pana la Timpuri Noi (magistrala 2). Asa ca ajung aproape oriunde in oras destul de repede.... E misto si parcul, dar e cam mare inghesuiala in interiorul buclei (bloc langa bloc - vorba unui coleg "nu ma uit io la Big Brother, am avut parte de asta destul in Tineretului"
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(verygood @ 18 Dec 2003, 16:12) QUOTE(ovidiucornateanu @ 19 Dec 2003, 17:09) QUOTE(FLEX @ 19 Dec 2003, 17:29) QUOTE(horatiu @ 9 Jan 2004, 17:44) QUOTE(MBZ @ 19 Feb 2004, 10:39) QUOTE(maddan @ 23 Feb 2004, 16:14) Titan, intre Rm. Sarat si Ambrozie... asta ca sa facem concurenta la cei din Drumu' Taberei... ![]() cel mai distrus si mai aberant cazan de Dacie '85 pe care il veti vedea acolo - e al meu! ![]() ![]() QUOTE(dragoshelu @ 11 May 2004, 14:04) QUOTE(van den plas @ 21 Jun 2004, 16:12) Exact acolo stau si eu, pe Camil Ressu, in fata bisericii. (nu sunt cersetor ![]() Mai da amanunte Maddan, poate suntem vecini. :? QUOTE(AIX @ 24 Nov 2004, 20:03) Sunt si eu in zona : Titan :Intersectia 1Decembrie Cu Liviu Rebreanu <LUK' OIL> |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Bogdan_P |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 20 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Titan : Piata Ambrozie
|
--------------------
DACIA
1300
- B-26-UXL
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
ghencea capatu' lu' 41 deci tot dr taberei
![]() ![]() |
--------------------
.
.
- .
.
|
|
alexmirica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 86 Joined: 1 July 04 ![]() |
Drumul Taberii, Str. Brasov.
|
--------------------
Alfa Romeo
147 2.0 TS Alfa Romeo 147 2.0TS rules!!!
--------------------------------------- O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo. (Nietzsche) Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult... doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet. (Clement Freud) Nu e bine sa fii obligat sa alegi intre Rai si Iad. Prieteni buni gasesti in ambele locuri. (Mark Twain) ------------------- |
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Dr Taberei linga posta.
![]() |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 24 Nov 2004, 19:07) Stii de ce? Pentru ca fara masina e foarte greu accesibil cartierul. Intotdeauna mi s-a parut cel mai "izolat" cartier din bucuresti, nu are metrou, era chiar naspa pana sa faca metroul usor 41 ... probabil din cauza asta. Lasa ca nici Rahova nu are metrou. Si ce e pe "metroul usor" 32.... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
militari,intre valea lunga si autogara.....si in Drumul taberei...la liceu...pttr.....inca cativa ani
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(crocky @ 25 Nov 2004, 19:24) Din Rahova pleaca multe conexiuni, dar mai ales 32, cu care esti la Pta Unirii in 10-15 minute, ceea ce e foarte bine ... nu stiu cu ce poti sa ajungi la Unirii sau Universitate in 10 minute din Dr. Taberei ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
heaven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu locuiesc in Crangasi...pe Ceahlau
"si ce daca ?!? " ![]() This post has been edited by heaven: 25 Nov 2004, 23:54 |
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
(G. TOPIRCEANU - Balade vesele si triste - "Despre automobil") |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:28 |