Pentru Bucuresteni - unde stati?
![]() ![]() ![]() |
Pentru Bucuresteni - unde stati?
patratel |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|||
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deşinãtor Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
tineretului
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Patratel,
acum de cand a dat frigul si daca pleci la 8.00 (cum plec eu, deh, trebuie sa duc sotia la scarbiciu), e libeeer. Eu ies pe timisoara chiar in dreptul "Mol-ului" care cica se construieste acum. Imi ia ~10-13 min pana pe Panduri. Vara, este alta treaba, fac 30 min. F :wink: |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
unde naiba se construieste frate MOL ?! la lujerului ? ca in alta parte nu vad...
|
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cringasi
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
patratel |
![]()
|
pai sa fii tu sanatos, unde e crangasi si unde e timisoara
![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu da nene, ca acolo stau, dar am postat in mijlocul vostru.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
patratel |
![]()
|
sa traiesti si sa fii sanatos, tot in mijlocu' nostru
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Uverturii, Militari
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
stiu ca e un teren mare
si intradevar dau aia pe acolo niste probe. din cate am vazut sunt 2 scoli in vecinatatea terenului si langa teren mai este si o gradinita (cica era a securitatii pe timpul ...) care este imprejmuita cu un gard de beton. Langa el mai e si circa de politie( nu stiu ce nr are) ce zici, suntem vecini? |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
fion98 |
![]()
|
Patratel
Da, la Lujerului Ps mesajul ( cu terenul ...) era pentru ADY |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Suntem vecini da eu stau vizavi de complex la 34
|
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
ovidiucornateanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 October 03 ![]() |
Dar in Salajan nu sta nimeni?
|
--------------------
Ex Renault
Megane Hatch
2004 Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bunica-mea sta in OS3, in spate la 35...
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Titan, vis-a-vis de Finante sector 3, pe bd, Lucretiu Patrascanu; Ovidiu, sintem aproape!
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Eu stau exact in spatele blocului Os 3 in blocurile alea de 4 etaje
![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
RaduMan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
Militari, Apusului, aproape de Maniu (bl. M26).
|
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
bgs, ADY, anakyn13, ce mica-i lumea frate! Ar trebui sa ne stim, io am crescut in A5, ca sa zic asa. Acu m-am mutat de cativa ani pe bucla, pe str. Cetatea Histria, insa merg destul de des la maica-mea.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
bgs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 September 03 From: Bucuresti - Dr. Taberei ![]() |
anakyn13 si ADY va stiu eu
![]() stau exact intre' voi doi, Ady imi vede masina cand iese la strada (in parcarea de langa centrala) anakyn13 - tu ai masina parcata langa ghena de gunoi ![]() ashu - la cat de "mare" sunt eu crede-ma ca nu am coplarit impreuna ![]() P.s cat de aproape stam unii de altii si nu am vb niciodata. Ma rog voi intre voi, ca eu sunt prea fraged ca sa va cunosc |
--------------------
Renault
Clio III
1.5 dCi Privilege
|
|
ADY |
![]()
|
Ai cumva o SuperNova albastra si stai parca (sau ai stat ) Cu Tancu pe scara in A5 din cate stiu eu
|
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Exact.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Malpraxis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 17 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca este cineva din Est , eu stau pe Sos. Fundeni intersectie cu Pantelimon (la Morarilor langa sectia 9 Politie)
|
-------------------- Malpraxis
Dacia 1310 TX NT-01-XUM |
|
ADY |
![]()
|
Problema e ca nu avem cum sa ne cunoastem pentru ca sunt mai mic ( 25 ani ) .
|
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
ashu |
![]()
|
Depinde de cand stai acolo. Din vedere trebuie sa te fi remarcat.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
ADY |
![]()
|
Stau de cand m am nascut
Parca stiu ca esti de aceasi varsta cu Gusti |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
ashu |
![]()
|
Un pic mai mic
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
al cui esti tu baa, din Togo?
|
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Aoleu!!! Si eu stau in Drumul Taberei ( "la bucla" - valea Ialomitei). Deci asta e un forum pentru cei din Drumul Taberei?!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
anakyn13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
pt ashu: nu cred ca ne stim intrucat si eu am doar 24 de ani. Te-am vazut doar odata in trafic prin dr. taberei dar n-am apucat sa iti fac semn.
pt bgs: da , aia e masina. Dar cat de "mare" esti ? Si de ce sa nu vorbim ? |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
bgs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 September 03 From: Bucuresti - Dr. Taberei ![]() |
eu am 18 ani, de vorbit nu stiu poate am vorbit....
chestia e ca acum nu stiu de unde sa te iau...dar in mod sigur te stiu, din vedere macar |
--------------------
Renault
Clio III
1.5 dCi Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 15:37 |