Pro sau contra Guvernului Orban
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Guvernului Orban
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.023 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.023 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
No că te am păcălit. Babicul conține decât carne de vita
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nici in chiftelutele de la ikea nu trebuie sa egziste carne de cal si uite ca fura.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
axabrt |
![]()
|
Nici renul nu e cal. Totuși vad că se dorește distragerea de la subiectul principal și anume incompetenta autorităților
Ideea care rezultă este că deși renul nu e cal sau oaia nu e vita se pare că PNL este tot un fel de PSD. Vopsit in galben. Huo |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da, eu zic sa cheltuiasca o gramada de bani autoritatile sa aiba aia ce sacrifica
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Babic este vita cu porc. Haleala sarbeasca care l-a gadilat la papile pe Napoleon.
Ghiudem e de la poporul prieten tatar, oaie cu vita. Asa stiu io. Nu vad de ce s-ar agita statul roman sa salveze marfa harapului. Sa scoata barcazu cu lesuri si sa taie chitanta la propietar si barcagiu. Plus ceva amenzi de poluare etc. dar probabil scapa ai. A scapat Bashescu dupa ce a dat foc la un port ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Te roade invidia. Vezi daca nu ai liceu la baza ca sa te faci si tu woachter.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
Misiune încheiată.
243 de oi salvate împreună cu ISU, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) și Autoritatea Navală Română. Le mulțumim pentru o foarte bună colaborare. Nu putem să nu ne gândim că, dacă statul s-ar fi mișcat mai repede, încă din prima zi a dezastrului, mult mai multe vieți puteau fi salvate. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Corect!
Pe de alta parte, vad ca astia mai cu cap din UE vor sa interzica exportul de animale vii, asta ar insemna sa exportam si noi ceva cu valoare adaugata, nu doar materii prime (ca la animale, grâu, etc.). |
--------------------
Dacia
1310
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
tare aia cu petitia... abia acum am aflat despre vapoare
![]() ma da-va dracu ca exportam de ceva ani animale... noroc ca le-au dat astia mura-n gura un incident sa afle cate ceva. ca in rest daca nu se da din click in click pe fb habar n-au pe ce lume sunt... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Asta cu interzicerea exportului de animale vii e pe față: nicio țară musulmană, de regulă mare consumatoare de ovine și bovine, nu ar mai cumpăra animale tăiate netradițional, pe teritoriul unei țări europene unde bântuie ba gripa aviară ba pesta porcină.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
maho |
![]()
|
De ce, pe ei ii fereste alah de boli si de rânit la animale?
Noi suntem mai fraieri si exportam animale vii (deci subventii), altii exporta carnea preparata si ambalata, ca-i mai rentabil. |
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
Harapu nu cumpara oaie taiata. Trebuie sacrificata la ei conform protocol, proceduri..
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.348 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
După ce că abia și-au găsit și oierii unde să își vândă marfa, apar hipsterii să spună că nu este bine...
Ce vă tufe grija cum preferă ăia să cumpere oile? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Adevărat, dar atenție la termenul "oieri", exportul se face prin societăți comerciale.
Ai să fii surprins câți "oieri" mai sunt la acele firme. În fine, important e să ne dăm la gioale limitând afaceri bunicele, pentru ca apoi să trimitem ciudați precum Câțu să ne explice cât de rău o ducem fără exporturi. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.348 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Primul care vinde este oier 😉.
Iar de obicei vin arabii direct cu tirul la munte. La Rânca am văzut de câteva ori când a venit tirul să încarce direct oile pentru a le duce în port. Iar pentru oamenii care se ocupă de creșterea lor, comerțul acesta este o gură de oxigen. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(bion @ 30 Nov 2019, 13:49) Pai atunci sa-si puna pohta-n cuier. Apropo, m-a uns la suflet bancu' ala iesit dupa scandalul cu carnea de cal gasita prin GB: "of horse iti is!" Deficitul comercial al nostru nu sta in exportul de oi, altfel s-ar da cu curu' de tavan australienii. Ala de grau cred ca e mult mai baban. Cristic, cine se ocupa cu exportul oilor nu e un "oier" (cu atat mai putin cioban), ci un afacerist. @RDK: cred ca "ciudatul" (si n-am vreo simpatie pt. labarali dupa ce s-au join-it cu pdl-ul) n-a zis vreodata sa nu exportam valoare adaugata, in loc de materii prime si subventii. |
--------------------
Dacia
1310
|
axabrt |
![]()
|
Azi de ziua națională romanul de rand se va delecta de la televizor cu imagini de la parada de 1 decembrie, unde vor defila diverse instituții printre care smurd sau jandarmerie
Daca mai îmi baga și reportaje cu copilași din aia care zic că vor să se facă jandragmi când or sa fie mari, zău de nu aruc televizorul pe geam. Din respect pentru colectiv și 10 august eu as interzice prezenta celor 2 instituții la parada. Alooo se aude dl organ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
RDK |
![]()
|
Respectul a fost câștigat ieri când Președintele Reales a onorat cu nu știu ce medalie sau ridicare în grad o căpetenie implicată în acțiunile din 10 august.
Circulați, vă rog ! |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cu ce te supăra SMURD vere?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.082 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(bion @ 30 Nov 2019, 13:49) Exista procedura halal: https://agrointel.ro/83564/certificatul-hal...-pentru-export/ |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sa-l vedem daca are oaie!
https://www.money.ro/citu-anunta-sfarsitul-...vXojw_An3GbibAU Cîțu anunță SFÂRȘITUL PETRECERII: Nu e nimeni mai special în România Florin Cîțu, ministrul de finanțe, preferă ca eliminarea pensiilor speciale să se facă prin proiect de lege dezbătut și aprobat în Parlament. În ceea ce privește salariile exagerate ale unor bugetari, ministrul crede că această problemă va dispărea odată cu reorganizarea ministerelor, al căror număr se va reduce de la 24, câte a avut guvernul Vioricăi Dăncilă, la 16. Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 29.11.2019, 15:02 „Eu am un proiect în Parlament de eliminare a pensiilor speciale în afara celor pentru militari. PSD a votat împotrivă. Sper ca acum la Camera Deputaților să găsesc mai multă susținere și să-l trecem și atunci am face o economie. E clar că noi vrem un sistem de pensii pe contributivitate pentru toată lumea. Este ceea ce ne dorim, nu vrem să avem două Românii. Nu e nimeni mai special în România. Toți plătim contributivități, să luăm aceeași pensie. Există mai multe soluții la care ne uităm. Eu aș prefera prin dezbatere în Parlament, să fie clar proiect de lege – poate al meu, dacă nu poate alt proiect de lege – dar aș vrea să găsim soluția în dezbatere în Parlament și este și soluția favorită a premierului”, a declarat joi seara Florin Cîțu, la Digi24. În ceea ce privește chestiunea „salariilor nesimțite” de la stat, adică cele care pur și simplu sfidează orice grilă de salarizare, ministrul de finanțe spune că problema se va reglementa odată cu reorganizarea ministerelor. „Și la ANAF, și la Ministerul Finanțelor Publice vor dispărea multe dintre aceste probleme. Sper și sunt sigur că mulți dintre colegii mei vor face ceea ce fac și eu. Voi reorganiza și vor da curs, pentru că noi am fost cei care am spus asta, am fost cei care am atacat salarii nesimțite, pensii nesimțite, pensii speciale. Sunt sigur că mulți dintre colegii mei vor face la fel”, a mai spus Florin Cîțu. Pe de alta parte! Încă o castă de angajați SPECIALI: indemnizație de la stat de 10.000 de lei pe lună Plenul Camerei Deputaților a votat în 27 noiembrie Legea 148/2019 pentru modificarea OG 42/2004, prin care medicii veterinari de liberă practică vor încasa lunar, din bugetul ANSVSA, suma de 10.000 de lei, dacă ”dețin maximum 2 contracte și efectuează un program zilnic de 8 ore în exploatațiile nonprofesionale pe o rază de 30 km, astfel încât să existe un număr minim de animale ce atinge 300 de Unități Vită Mare”, scrie LantulAlimentar.ro. Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 29.11.2019, 22:40 Această indemnizație de la stat se adaugă onorariilor primite de acești veterinari de la fermieri în cadrul contractelor obișnuite. La acest moment, estimările arată că în țară există câteva mii de medici veterinari concesionari. Totodată, direcțiile sanitar-veterinare sunt obligate să încheie cu medicii veterinari concesionari contracte pentru o durată de 5 ani, durata contractelor de până acum fiind 4 ani. Inițiativa legislativă a aparținut deputatului PSD Dănuț Păle, iar printre semnatari s-a numărat și actualul ministru al Agriculturii, Adrian-Nechita Oros, care a fost, până la numirea în guvernul Orban, vicepreședinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților. Totodată, Oros este medic veterinar de profesie și vicepreședinte al Colegiului Medicilor Veterinari din România. Propunerea 148/2019 a fost asumată de 68 de senatori și deputați de la PSD, PNL, UDMR, PMP și câte un deputat de la USR și ALDE. Consiliul Legislativ și Consiliul Economic și Social au avizat favorabil inițiativa, dar guvernul Dăncilă nu a susținut-o, motivând că suma acordată (5000 lei/lună la vremea aceea, ulterior a fost mărită la 10.000 lei/lună ) nu se justifică. Președintele Klaus Werner Iohannis refuzase să promulge legea în primă fază și a trimis-o spre reexaminare. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 11:01 |