Pentru Bucuresteni - unde stati?
![]() ![]() ![]() |
Pentru Bucuresteni - unde stati?
bgs |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 September 03 From: Bucuresti - Dr. Taberei ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
1.5 dCi Privilege
|
|||
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Nu pe Obcina Mare in A3
|
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
bgs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 September 03 From: Bucuresti - Dr. Taberei ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.5 dCi Privilege
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si io colea mai incolo in D16
editat mai tarziu: "colea" e defapt la vreo 7 statii distanta, m-am pacalit cu blocurile, io stau intre valea argesului si ialomitei |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
eu stau pe brasov.
e departe de voi? F :wink: |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
bgs |
![]()
|
nu e departe..depinde unde pe brasov..noi stam intre 35 si Favorit
|
--------------------
Renault
Clio III
1.5 dCi Privilege
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mai dragilor, hai sa va ajut si sa va fac o sectiune pentru Bucuresteni.
Poate asa va gasiti mai usor :wink: Vad ca mai degraba corespondam Iasi-Bucuresti decit voi acolo (prietenii BGS, ADY, FION, Costi stiu de ce ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
pai pe Alea Dumbravita, blocul este chiar in spatele unui teren de fotbal destul de mare (pamant+iarba) care si asta e in spatele pietei Dr. Taberei
F :wink: |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hm.....descrierea este perfecta in ceea ce priveste terenul pe care joaca echipa aia......parca steaua ii zice......
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Io in Berceni la Pta Resita!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
fion98 |
![]()
|
Ntziiiii
Nare Steaua fata de teren ca asta, are super gazon, deniveleri vreo 2-3, plus vreo 2-3 carari, ca de trebuie sa se duca si la lumea la piata si pe unde sa treaca daca nu prin mijlocul terenului de fotbla. Ca sa ocolesti pe pista este destul de "complicat", vezi consum de lucru mecanic marit ![]() F :wink: |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io in aviatiei...moeciu..
|
-------------------- |
|
verygood |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 26 September 02 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Titan, Piata Ambrozie
|
--------------------
Hyundai
Accent
2007
- B-64-ZCZ
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
cringasi
|
--------------------
.
.
.
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Drumul Taberei, Valea Argesului
|
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Mie mi-e frica ca zic ca poate vine Shaq si imi da o bata in cap ca i-am blocat contul la forum
![]() Tineretului, Piata Norilor |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
si eu si eu... tot Dr. Taberei.... Bd. Timisoara.... aproximativ vis-avis de OMW... statia Frigocom... si cu mine in bloc mai sta Patratel....
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu cind vin in Bucuresti in delegatii stau in Vitan, str. Emil Bota parca, e linga posta, aproape de Mall.
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Din Baba Novac
Stiu unde e ! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Ce de lume sta pe aproape
fion 98: tu te referi la terenu cu pista pe care se dau probele la Bac ala de la Scoala 164 ?????????? |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
novaci. continuarea spre sebastian a lui "margeanului"
|
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
mama deci suntem chiar multi in SV bucurestiului. eu stau pe langa Sebastian cu 13 Septembrie.
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
anakyn13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Pt cei de pe obcina mare eu stau in F2.
Ady daca nu ma insel iti vad masina si de la geam. Ne-am si intersectat de multe ori pe straduta ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io am stat in tineretului la piata norilor pina acum trei ani (pina m-am insurat)
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
ADY |
![]()
|
Nu cred ca te stiu ???
Imi pare rau |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
io stau acasa!
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
man da' chiar ca suntem multz in drumu taberei :shock:
![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
cristig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu tot in Dr Taberei pe Bozieni. In spatele postei de la Moghioros.
Cred si eu ca suntem multi...am o banuiala xa e cel mai mare cartier din Buc. |
-------------------- |
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
poate cel mai mare nu, da' cel mai aglomerat in mod sigur
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
cristig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE poate cel mai mare nu, da' cel mai aglomerat in mod sigur n-ai vazut cum ne inghesuim dimineata sa iesim din el ?! depinde unde trebe sa ajungi. eu din cartier ies pe ghencea si scap destul de ieftin. nu e in nici un caz zapaceala de la Razoare ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:01 |