Testamentul matusilor, lui A. Nastase
![]() ![]() ![]() |
Testamentul matusilor, lui A. Nastase
laur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Aici e mult de discutat, sunt multe matusi bogate in tara asta si doar o bunicuta saraca.
Se muta la cafenea |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Daca tot s-a mutat la cafenea.....
QUOTE Aici e mult de discutat, sunt multe matusi bogate in tara asta Pai nu gasiti una si pt. mine? Dar bogata de-adevaratelea.....poate sa fie si din alta tara ![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe astia ii doare ca nu mai au ciolanu' si n-au din ce se infrupta... daca ar fi fost ei la putere nu era nici o problema
![]() Si as mai remarca profesionalismul jurnalistilor: QUOTE in valoare de doi bani (0,2 RON) Ei bine, conform unor studii amanuntite am ajuns la concluzia (as putea face chiar o axioma) ca 2 bani = 0,02 RON ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu chiar stau si ma-ntreb daca Nastase n-o fi chiar de buna credinta in situatia asta.... nu de alta, da' nu-l vad sa fie atit de prost incit sa intre in gura lumii printr-o chestie asa de fatisa ca o mostenire.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
laur |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 16 Jan 2006, 12:18) Eu chiar stau si ma-ntreb daca Nastase n-o fi chiar de buna credinta in situatia asta.... nu de alta, da' nu-l vad sa fie atit de prost incit sa intre in gura lumii printr-o chestie asa de fatisa ca o mostenire. Hai ca nu stiu de ce, dar nu prea cred..... Faza e faina, l-am auzit pe Naste cu urechile mele.... ca cica chestiile astea s-au petrecut in 96-200, cind era in opozitie, asa ca....pai e normal, ca doar cit erau la putere faceau bani, nu? Iar cind au fo in opozitie incearca sa fabrice si explicatii pt. banii aia, ca doar cind erau la putere nu-i intreba nimeni, nu? |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Jan 2006, 12:18) Eu chiar stau si ma-ntreb daca Nastase n-o fi chiar de buna credinta in situatia asta.... nu de alta, da' nu-l vad sa fie atit de prost incit sa intre in gura lumii printr-o chestie asa de fatisa ca o mostenire. Sunt perfect de acord! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ati vedea declaratiile de avere ale alesilor, ati vedea ca multi dintre ei au facut avere in perioada de opozitie.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Chrome, sa stii ca nu m-ar deranja! Cu singurul amendament ca beneficiarul sa fiu eu! NEAPARAT!
![]() P.S.: Stati sa vedeti cind 'or observa pesedeii topicul asta, sa vedeti atunci discutii aprinse! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu inclin sa-i dau dreptate lui Marty:
1. Nu l-a obligat nimeni sa treaca datele corecte in declaratia de avere... sunt convins ca ar fi gasit o cale de ocolire. 2. Chiar el a trimis o scrisoare la PNA cerandu-le sa-l ancheteze. Daca-i vinovat de ceva atunci asta a fost ori o cacealma de zile mari ori ultimul gest al unui nebun disperat. Pe de alta parte, nimeni nu comenteaza ca Tariceanu a luat 10.000 de euro pe o actiune de 2.500 lei (stire din 5 ianuarie!). |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Mai si eu am inceput sa caut o matusa din asta da' nimic ...si tot caut si tot caut ...
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Jan 2006, 12:18) Eu chiar stau si ma-ntreb daca Nastase n-o fi chiar de buna credinta in situatia asta.... nu de alta, da' nu-l vad sa fie atit de prost incit sa intre in gura lumii printr-o chestie asa de fatisa ca o mostenire. E indeajuns de arogant pentru a flitui presa&autoritatile. Nu cred ca legal au ce-i face, eventual sa-l acuze de ceva trafic de influenta daca e cazul, dar pana la urma, averea a facuta matusa-sa, nu el. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Schimb matusa cu cont gras in banca si 6-7 terenuri si/sau imobile cu 2 bunici si 1 frate geaman.....Astept provincia
![]() ![]() Este imoral sa primesti o avere??Sau e imoral sa ai matusa bogata?? |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ce discutii ca pana si "prostanacul" vrea sa se lepede de satana
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma aprind mai greu la chestiile astea cu politica, asa ca azi dimineata ma prapadeam de ras in masina, tot auzind de matusa Tamara in sus, matusa Tamara in jos.
Nene, am si io o curiozitate: matusa asta de la ce muri ? This post has been edited by cosmin_m: 16 Jan 2006, 12:45 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
laur |
![]()
|
QUOTE sunt convins ca ar fi gasit o cale de ocolire. Pai asta cu matusile exact asta e, cale de ocolire. QUOTE Daca ati vedea declaratiile de avere ale alesilor, ati vedea ca multi dintre ei au facut avere in perioada de opozitie. E normal. Si am mai zis mai devreme. Cit esti la putere aduni, cind esti in opozitie, scoti la iveala ce ai adunat, avind timp de fabricat explicatii. Logic, nu? |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
ghc |
![]()
|
Nu cred ca de moarte buna... era tanara inca... numa' vreo 90 si ceva de anisori...
LE: Ooops, s-a autosuspendat temporar: HotNews This post has been edited by ghc: 16 Jan 2006, 12:49 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
De inanitie, I guess...
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
laur |
![]()
|
QUOTE Este imoral sa primesti o avere??Sau e imoral sa ai matusa bogata?? Nu e imoral, nu e ilegal. Ce e mai ciudat e ca o stra-bunicuta de 90 si ceva de ani cu 3 mil pensie si locuind in garsoniera sa lase mostenire 1 mil. de coco. Sau sa faca afaceri imobiliare la aproape 90 de ani. QUOTE matusa asta de la ce muri ? De moarte buna la 90 si ceva de ani.... |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Invidiosilor !
![]() Ce aveti voi cu omul al carui motto calauzitor in viata e: "Decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos!" ?!?....eee? railor ! |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Pai astia cam asa fac bani:
Vine cineva si spune ca are nevoie de o lege care sa faca aia si aia, ca sa ii iasa lui bani, si cotizeaza pentru sustinerea ei in Parlament. Simplu, nu? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai daca legea poate demonstra cu probe ca matusa a furat ceva din banii aia cred ca doar atunci se poate eventual confisca ce se dovedeste a fi furat . Altfel NIMIC NU I SE POATE INTAMPLA LEGAL "doamnei de fier" (a.k.a bombo') .
Problema este in felul urmator : dpdv legal nu poate pati nimic , dpdv moral il doare la basca pentru ca romanii e multi da' prosti si peste cativa ani tot il voteaza . In concluzie , pentru cei cativa care gandesc in tara asta , bombo' va transmite :" Fuck you Romania !" @Parazitii |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Singura chestie care ma frapeaza este ca Nastase chiar se asteapta ca lumea sa creada ca el avea o matusa experta la 90++ de ani in imobiliare care facea afaceri cu sute de mii de euros si el nu stia nimic de toate astea ...
La 90++ de ani d-abia daca iti mai gasesti dintii pe noptiere, daramite sa fii experta in imobiliare! Sa fim seriosi, numai in .ro mai gasesti gogonele d-astea gigant! |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca Nastase s-a autosuspendat din functie pana la clarificarea situatiei
This post has been edited by Radduu: 16 Jan 2006, 13:06 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ghc |
![]()
|
Puteai sa nu postezi deloc
![]() Vezi #17... |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Valentine @ 16 Jan 2006, 12:59) este ca Nastase chiar se asteapta ca lumea sa creada ca el avea o matusa experta la 90++ de ani in imobiliare care facea afaceri cu sute de mii de euros si el nu stia nimic de toate astea ... Pai tocmai asta este : ii pasa atat de mult de parerea noastra incat nu se poate kk !El a cauta singura cale legala de a justifica 1 mil. de coco . |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
TDK |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 21 December 05 ![]() |
1. Nastase este presedintele camerei deputatilor, de 1 an de zile se chinuie sa-l dea jos.
2.Este adversarul principal daca s-ar face eventuale realegeri. 3. El a declarat de la inceput (2000) ca provine dintr-o familie bine instarita....bine acuma bani aia iti dai seama ca nu au fost facuti de matusa lui...ma rog...as dori si eu o matusa de asta! aaa inca ceva Sechelaru a dat 1 mil si ceva de $ cand a ajuns echipa de fotbal a Bacaului in divizia B...si era primarul bacaulu...si nu primul ministru.. This post has been edited by TDK: 16 Jan 2006, 13:28 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- XX xx XXX
|
|
Manuel |
![]()
|
Nu se compara. Nu comentez cum a facu Sechelariu bani, totusi e om de afaceri, a fost primul roman care a infiintat o firma de transport international. Spre deosebire, Naskase provine dintr-o familie instarita, intr-adevar, toti actuali sau fosti functionari. Sechelariu cel putin nu vine cu justificari dintr-astea puerile.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Discutabil sau nediscutabil, Nastase ramane cu banii.
Daca celor din politie, garda financiara, politia economica , parghet nu li sa pare ceva ilegal ca o matusa de 90 ani sa aiba 1-2-3 mil $, inseamna ca avem functionari foarte buni in meserie si foarte loiali statului roman care nu face nimic in aceasta privinta.Statul roman pune impozite si taxe dar nu il intereseaza de unde ai banii. Chestia e ceva general in Romania, doar ca Bombonel a intrecut orice masura .... |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 16 Jan 2006, 12:32) Si a durat mai putin de o ora QUOTE(TDK @ 16 Jan 2006, 13:28) 1. Nastase este presedintele camerei deputatilor, de 1 an de zile se chinuie sa-l dea jos. 2.Este adversarul principal daca s-ar face eventuale realegeri. 3. El a declarat de la inceput (2000) ca provine dintr-o familie bine instarita....bine acuma bani aia iti dai seama ca nu au fost facuti de matusa lui...ma rog...as dori si eu o matusa de asta! aaa inca ceva Sechelaru a dat 1 mil si ceva de $ cand a ajuns echipa de fotbal a Bacaului in divizia B...si era primarul bacaulu...si nu primul ministru.. This post has been edited by kum: 16 Jan 2006, 13:40 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 10:52 |