Jurnal de Pilif (sau Filip), Un jurnal despre travel car and expierience.
![]() ![]() |
Jurnal de Pilif (sau Filip), Un jurnal despre travel car and expierience.
psychoo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|||
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Nu am zis ca nu se poate mai rau
![]() Ca sa dai jos cureaua de accesorii trebuie sa dai jos suportul motor Ca sa schimbi distributia trebuie sa reetansezi baia de ulei Ca sa dai jos baia de ulei trebuie sa desfaci galeria de evacuare cu suruburile ruginite Senzorul de presiune ulei inchide un circuit catre masa -> daca se intrerupe firul sau uita mecanicul sa il conecteze nu ai eroare in bord Ca sa dai jos farul trebuie demontata bara(deci si carenajele) ca are un surub ascuns Nu poti sa vezi (deci nici sa cureti foarte bine) evaporatorul AC Or mai fi si altele, dar astea mi-au venit in cap asa la prima strigare ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
E un avantaj sa știi .
Deci când repari ceva, desfaci toată mașina. Daca tot o desfaci macar o repari peste tot. Așa a pățit un coleg, a schimbat tot la motor mai puțin arborele cotit și blocul motor. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Psychoo, uite ceva și mai sinistru: că sa schimbi distribuția tre' să golești instalația de AC.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
subaru?
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
sunteti asa cu drobul de sare.
La ford distributia se face la 10 ani / 240 de mii. multe masini nici nu prind anii si km aia. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mai ales ca masinile alea sunt produse de Ford.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu prind anii aia la primul propietar, ii prind la primul propietar din romania
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Am luat itp-u si mi-au nodificat in sistemul lor sa corespunda cu ce arata bordul nou.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
un inspector normal la cap nu ti-l dadea in veci ... dar pe bani se poate orice, de aia avem toate cazanele in circulatie ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Filip |
![]()
|
Am intrebat daca e praf masina si mi s-a spus ca au vazut si mai rau.
![]() This post has been edited by Filip: 11 May 2023, 16:06 |
--------------------
Renault
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si nu te-ai simtit lezat? Banuiesc ca nu.
Ce sa mai zic avand in vedere ca la glovo sunt numai jafuri. A venit unu' intr-o seara la mine, avea bordul plin de luminite. Am vrut sa refuz comanda. Numai gunoaie in trafic. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Filip |
![]()
|
Pai afecteaza cu ceva gustul mancarii daca Globo le aduce cu un cazan?
|
--------------------
Renault
|
|
axabrt |
![]()
|
Nu, el a fost supărat mai degrabă c a venit unul, nu una.
Daca era și la vreo 20 de ani cred că o invita să ia prânzul împreună |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Axa, catel credincios, deci il cunosti pe constipat. Si-i mai dai ocazional parola, daca ti-o cere frumos.
Mizerii de oameni, care va dati in petec pe un forum de altfel misto. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Filip |
![]()
|
Salutare Muttley, nu inteleg nimic din ultima postare. Cine-i constipatul si cum adica sa cedezi parola? Parola cui? De la un cont de pe forum? Am facut ceva rau? Eu nu am clone si nu dau parole si nici nu folosesc parola altuia. La un moment dat mi-am facut un cont secundar, fiindca uitasem parola la asta de pe care postez acum, dar am reusit sa o restez sau sa imi amintesc parola nu mai tin minte, si am revenit la contul principal (pe care il aveam din 2009). In rest nu ma tin de mizerii. Sper ca nu am suparat/deranjat pe nimeni.
![]() <span class='edit'>11 May 2023, 22:22:</span> In alta ordine de idei, am sters de praf bordu vechi (ceasurile) si l-am pus pe noptiera in camera mea, pe post de bibelou, asa drag mi-e! ![]() Apropos @einstein, ceasurile de bord sunt facute de SAGEM. Mai tii mintele telefoanele SAGEM? Avea o colega SAGEM cand eram in liceu. Si parca taica-meu a avut SAGEM dar si mai pe vremuri, cand eram copchil mai mic. ![]() This post has been edited by Filip: 11 May 2023, 21:34 |
--------------------
Renault
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Filip |
![]()
|
Eh, macar el are masini intretinute. Si nu sunt ironic, cand ceva e evident e evident. Muttley isi intretine masinile peste masura. Dar ii inteleg pasiunea, si eu mi-as dori sa fac la fel daca as avea timpul si banii. Sunt 2 elemente care mie imi lipsesc. Timpul... si banii. Cea mai proasta combinatie.
![]() Si eu trebuie sa lucrez la un sistem care sa imi aduca exact ce imi lipseste. O firma. O firma pe care sa o dezvolt, sa ajung si eu un patronache acolo, sa fiu pe plus, si sa imi finantez ce prostii am eu in cap. Vreau o dacie 1300 GRI 83 cum avea tata, vreau clio 3 RS, vreau Laguna 3.0 V6, vreau si un Safrane - pt tractiune spate ca trebuie si d-aia, probabil o Mazda MX-5 din aia prima generatie, si.... cam atat. Si garaj pt masini. Si o familie, dar probabil nu o sa am o familie niciodata la cum ma stiu (ati citit Cănuță om sucit de I.L Caragiale?). Dar asta nu face subiectul forumului. |
--------------------
Renault
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.171 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Filip |
![]()
|
Multumesc, e superb clipul! Cred ca au folosit aparatele alea (care si acum par wow!) doar pentru filmul asta de prezentare, apoi le-au pitit prin cine stie ce birou sau depozit never to be used again.
|
--------------------
Renault
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 11 May 2023, 23:34) Razi ca proasta la vinul in cutie de carton. Se cheama bacsis, plebianule si ignorantule. Ca la carciuma, cand iti aduce vin la cutie, sa nu se pise-n el inainte. Nu ca tu ai simti diferenta de gust. Sau diferenta (nici macar "nuanta") dintre spaga si bacsis. Edit: citeam recent interactiunea ta cu un alt membru de pe forum, nu-i retin numele, are un AMG d-ala mic. Bai fratie, se simtea pasiunea si admiratia in tonul tastelor tale, parca il rugai sa te lase sa i-o. In rest, dupa cum se vede cu aia mai sarmani si care n-au reusit in viata (dar macar nu beau vin la carton). Adica ainjtain macar e consecvent, ii spurca pe toti pe aici, ca sa aiba rezerve de stima de sine cand inchide forumul. Tu esti d-aia cu doua fete. Pilif, nu e despre tine. Axa i-a-mprumutat contul lui Solon ala constipat, care se c@ca noaptea si anunta pe topicul meu. Ai ratat episodul, ca-i dadeai in cap la o poza cu Laguna V6. This post has been edited by Muttley: 11 May 2023, 23:21 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Filip |
![]()
|
Ma bucur ca nu este vorba despre mine.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Muttley |
![]()
|
Vezi c-am editat, sa-ti treaca bucuria.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Filip |
![]()
|
Da, einstein e consecvent si m-a pus in legatura cu un mecanic care mi-a facut multe la masina, si sper sa reiau legatura sa mai facem - cand am banii. Pentru asta ii multumesc. Eu, normal, sunt cu doua fete incerc sa ma inteleg bine cu toata lumea, macar pe net, daca sunt uracios in viata reala macar in virtual sa par ca sunt ok ca sa imi fac o parere buna despre mine in mod artificial. Daca tu poti sa fii sec si direct cu toata lumea, ceea ce e bine, te simt si eu asa din spatele tastelor ca ai ajuns la supraplin, asa pot sa scriu si eu toata ziua. Doar ca nu stiu... imi pare cumva rau. Sper sa fii bine.
Ca sa intelegeti cu cine discutati aici, eu sunt mai uracios si mai hater decat Cluj 88 CZH de 1000 de ori in procesul meu de gandire. Nu-mi convine nimic si NU SUPORT pe nimeni. Doar iepurii ii suport, mi se par cele mai frumoase animale posibile - am spus pana si prostia ca e musai vezi doamne ca Dumnezeu exista altfel cum ar fi aparut ceva animal atat de frumos cum e iepurele. Dar in rest nu-mi convine nimic. Cu toate astea mai fac si eu un efort din cand in cand sa par mai sociabil, ca traim intr-o societate, si depindem de oameni, si daca ardem toate podurile dupa aia cand avem nevoie de ceva dam vina pe soarta, pe destin ca e nedrept. Eu nu vreau nici chiar asa. This post has been edited by Filip: 11 May 2023, 23:48 |
--------------------
Renault
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Multa suparare pe aici, noroc cu clipul lui Mircea
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Filip |
![]()
|
Stai mai frate ca ei am citit gresit, nu e vorba despre mine. Dar parca si eu am complimentat pe topicul ala cu mercedesul. Mea culpa, moama deci m-am dus tare de tot in decor.
|
--------------------
Renault
|
|
axabrt |
![]()
|
Muttley da șpagă că să fie atent ăla când se așează pe scaun sa nu i murdărească pedalele.
Totuși la ITP in cazul subarului care are tracțiune permanenta, trebuie un stand special. E o mare durere de cap oricum ai lua o Eu de pe contul meu mi am declarat iubirea necondiționată fata de muttley. Și dacă mă enervez îmi iau și Subaru. Găsesc eu un xt, ceva This post has been edited by axabrt: 12 May 2023, 07:42 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
trebe laptop nu stand special
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:25 |