Jurnal de Pilif (sau Filip), Un jurnal despre travel car and expierience.
![]() ![]() |
Jurnal de Pilif (sau Filip), Un jurnal despre travel car and expierience.
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Standul de frane trebuie sa stie si de 4X4, invarte o roata in sens invers celeilalte de pe aceiasi punte afaik.
https://www.lancerregister.com/threads/mot-...e-diffs.520485/ Apoi poate si un set de din astea nu ar strica https://www.xedra-automotive.com/English/pr...brake-test.html Muttley isi doreste sa fie testata pe strada cu unul din asta https://aideautomotive.com/products/tapley-...-decelerometer/ dar pe la noi se gasesc cam rar spre deloc probabil. This post has been edited by einstein1984: 12 May 2023, 08:40 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Muttley ... tu bag seama ... tot citesti pe aici, si refulezi periodic frustrarile adunate ... ca altfel nu imi explic .. si hai sa iti mai explic o data ... ca scria si atunci dar redai ce vrei ... 1) eu nu beau vin ... deloc ... 2) era ziua fratelui meu, cheful lui, invitatii lui, alegerile lui ... eu doar mi-am pus cabana la dispozitie si l-am ajutat sa le duca .... nu stiu ce te freaca grija pe tine ... stiu .. nu pot sa am pretentii de la tine ... dar am incercat macar ... asa ca plimba ursul si vezi sa nu ploua .. ca rugineste dracu vreun surub si iar ai de scris 10 pagini ...
This post has been edited by cj98czh: 12 May 2023, 09:54 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ce imi place de tine cand faci pe spiritualul si vrei sa pari istet
![]() Axa .. cum numesti tu casa aia din lemn aflata la munte [la care mergi ocazional pt. relaxare, cfef, atv .. etc ... ? This post has been edited by cj98czh: 12 May 2023, 09:51 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nu știu eu nu am așa ceva în proprietate la munte.
După descrierea ta am și eu așa ceva la tara , din lemn unde merg sa mă relaxez, dar este in fundul curții Problema este cu ATV. Cu astea nu s in nici o forma de acord. Poate s de acord cu un grătar, deși poate altul a venit la munte sa respire aer curat și nu fumul de la micii mei, poate subt de acord cu o boxa portabila din care sa cante tzaca urangutanul deși poate altul a venit la munte sa se bucure de liniștea naturii, dar ATV urile mi se par ceva monstruos. Ele strica și liniștea și aerul în același timp facand doar o singura activitate. Ar trebui strict interzise This post has been edited by axabrt: 12 May 2023, 09:58 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cj98czh |
![]()
|
sunt convins
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
axabrt |
![]()
|
Mă bucur că suntem de acord
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
asta crezi tu ...
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
|
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
dar ce are laguna lui Filip sa fie exclusa?
anvelope sh sau resapate...servisare dupa ureche? ca o masina nu trebuie exclusa de pe sosele doar ca e vintage sa zic.... |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Chiar, ma... daca masina a fost produsa acu' treijda ani, da' are petice de tabla si puncte de sudura proaspete, tot vehicul istoric se considera?
This post has been edited by Marty: 12 May 2023, 10:15 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E posibil ca Laguna lu FIlip sa franeze mai bine ca Dacia lu Maho
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Am cauciucuri noi pe ambele punti.
Tevi de cupru noi pt frane, racoarde flexibile noi, ma rog, au 2 ani, lochid de frana nou, discuri si placute puse anul trecut pe fata, doar tamburii pe spate cred ca nu au fost atinsi, dar nu am probleme cu ei, si tine frana de mana. La itp mi-ai gasit ca defect minor faptul ca nu imi merg lampile de mers inapoi (nu merge nici ceata pe spate, practic nu merge nimic de pe haion - ba mint, merge stergatorul de la luneta). Trebuie sa rezolv la un electrician cum mai fac rost de niste bani. This post has been edited by Filip: 12 May 2023, 10:24 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
harby ;)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.369 Joined: 3 July 12 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault 12 Gordini
Pontiac Firebird
1972, 1980
|
|
wolfin |
![]()
|
daca rugina e din fabrica este ok se accepta. daca e de la sare ...ploaie acida...nu
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 12 May 2023, 10:06) Cade prost poti fi, sfideaza orice logica. CUM poti concepe ca pot sa-mi irosesc ZECI DE ORE scriind alea 10 pagini, ca sa ma iei tu si alt terminat peste picior... Cat de egocentric sa fii, sa te astepti ca altu' sa se lase calcat in picioare pentru distractia ta, pentru nevoia ta de manifestarii a urii? Care "iar"? Gata, vinisor! Mai raman pe forumul asta, ma rog, pana ma banezi, de moderator ce esti, doar ca sa atrag atentia cat de infect si abject esti, adio alea alte 10 pagini. E randul meu sa ma distrez. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() This post has been edited by einstein1984: 12 May 2023, 11:10 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
Eu nu pot să înțeleg următoarele
E ok sa notezi succint ceea ce faci la un moment dat la mașina , că să nu uiți eventual, dar de la asta la a scrie ore întregi desprenun șurub este ceva ce nu înțeleg. Eu fiind mai prost educat îmi dau cu părerea despre lucruri pe care nu le înțeleg și înțeleg (sic) că asta te deranjează ? In acest caz îmi cer scuze și te rog să mă ierți. Cjh o fi în aceiași situație, poate nici el nu înțelege ce faci tu, habar n am |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(axabrt @ 12 May 2023, 12:10) Dar de unde pana unde e esential si important sa intelegi TU? QUOTE(axabrt @ 12 May 2023, 12:10) ...sau cine plm te crezi tu ca sa decizi daca e ok sau sa emiti judecati de valoare sau oportunitate pentru ce-mi place mie??? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
axabrt |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
@axa nu iti sade bine pe margine doar sa privesti?
This post has been edited by wolfin: 12 May 2023, 11:31 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ce va agitati. TOC si ceva pa....
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
Nu ne agitam.
Noi ne întrebăm dacă e ok că mattly sa scrie atâta despre un șurub Eram tare curioși de opinia lu talica despre asta , dac ai vrea sa ne o trimiți Eu înțeleg că mai a fost unul Nicole iorga care a scris mult despre orice, dar tocmai că nu mă așteptam să găsim așa ceva pe un forum auto. Oricum ai da o trebuie sa fim naibii mai coincisi. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Muttley |
![]()
|
Du-te ba si fii tu concis, in dreptul tau.
Ausma axa, tu cunosti homosexuali? Sau vegani, tu fiind fan micaraie? Sau persoane cu haine pe ei, pe carte tu nu le-ai purta, ca te bate maicuta domnului, samd? Cum le-o vanturi p-aia cu "gresiti, trebuie sa fiti altfel decat sunteti acum, va invat eu!". Nu-ti iei flegme intre felinare? Si poate intelegi ceva... NU am vreo problema cu atotstiinta ta si a altora, o ignor cat de cat cu succes, e sport national sa ridici la rang de norma parerea personala, deja nu ma mai prea atinge. Plus ca fac si eu. Problema e cand esti vadit croit pe a face rau, a intepa, a provoca. Sadismul ala, negreala din cerul gurii, dorinta de a vedea sange, de a te caca in bucuria omului. Aia ma scoate din minti, mai ales ca nu te am la indemana ca sa-ti administrez flegma aia. Tu ai facut asta, ai facut-o constient, iar ce am scris aici iti va provoca o mare durere-n ciur, si e ok. Dar ma simt eu bine explicand. Si scriind. Mult. This post has been edited by Muttley: 12 May 2023, 12:28 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:15 |