americane sau europene?, daca banii nu ar fi problema
![]() ![]() ![]() |
americane sau europene?, daca banii nu ar fi problema
laur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|||
Raoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 7 July 05 From: Curtea de Arges ![]() |
O japoneza fara a sta sa ma gandesc nici o secunda.
|
--------------------
DACIA
berlina
- AG-78-LIR
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
MADE IN GERMANY !
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca ma gandesc bine, nu as refuza nici o super sportiva Made in Italy
![]() |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor, ziceti ca banii nu "e" o problema?
Atunci McLaren F1. Si sa fie a naibii ca e Made in Europe si americanii n-o sa faca in vecii vecilor asa ceva. AMIN |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La vremea lui Ford GT40 era ce e azi un McLaren F1.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pai GT40 e proiect britanic!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici asta? Credeam ca am gasit si eu o americana get beget, care a fost in top la vremea ei.
![]() Dar Saleen S7? Va convine? 3-saleen.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
din punctul meu de vedere.. exista masini dedicate pentru cate ceva.. unde topurile difera..
astfel.. fara indoiala o masina europeana este mai tehnologizata decat una americana in general.. daca avem in vedere o autostrada interminabila.. un mclaren, porsche, bmw .. e ideal.. daca e de caterinca sa ma plimb prin oras unde nu mai intereseaza nimic din putere, stabilitate, consum, chiar si aspect.. ci doar sa ma simt eu bine.. intodeauna un chevrolet impala cu suspensii hidraulice.. just perfect.. un joint si cu mana prin butoanele de la suspensie.. ma plimb prin oras.. in stil P.I.M.P. .. nu asta e intentia.. dar in orice caz e ceva interesant.. la o liniuta merge un dodge charger. sunt chestii diferite.. si fiecaruia ii place ceva anume.. unde o anumita masina reprezinta idealul. astfel eu personal as opta spre stilul unui BMW seria m3 sau m5 .. decorat in stil WRC .. adica acele jante simple vopsite in alb mat.. masina in alb mat si ceva "decals" pe ea... americanele in principiu nu-mi plac.. la inceput ziceam.. mustang, charger, camaro.. maaamaa.. ce masini marfa.. pana am condus un camaro.. interesant intradevar.. dar nu mi-as doari aia sa fie masina mea de everyday.. stabilitate ca la caruta, derapeaza in toate directiile.. consum de camion.. barca de vro 5metri pe 2 metri latime. 2 locuri.. hmmm... prefer oricand un bmw la capitolul muscle cars.. cat despre feeling.. cel mai frumos e .. cu kartul ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Dan98 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
Made in US!
|
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
US SUCKS!!! Japoneze anytime..si deja normalul BMW..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
nu bagati japonezeleeee
![]() |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Au! Greu de spus. Ma distreaza cele japoneze ca urca exact ca niste crizate in ture ceea ce imi place la nebunie. Imi plac cele europene ca au un sitl de a sta pe sosea absolut super si se infig nene ... dar de departe visul meu este un Ford Mustang FastBack din 65. Dar asta daca as avea bani de benzol. Ca suge nene
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
lucius_1982 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 6 October 05 From: brasov ![]() |
masinile pur americane scot puterea din cilindree (imensa pt noi europenii) dar cu o tehnologie rudimentara, pe cand cele europene (si japoneze), scot puterea cu ajutorul tehnologiei mai avansate.
prefer oricand tenologia ==> EUROPENELE |
--------------------
logan
laureate 1,5dci
- xxx-viitor posesor RESPECTA-I PE CEILALTI ASA CUM VREI SA TE RESPECTE EI PE TINE
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Eu sunt inebunit dupa japoneze, dar nu sunt la subiect asa ca votez BMW, SaaB, Audi, VW EUROPENE. Masinile americane sunt facute in ciuda lumii sa arate ei ca sunt mai altfel. Au avut si ei cateva masini tapene, dar din pacate nu au prea evoluat. Si vorbind de liniute eu zic ca europenele sunt in fata, ce sa mai zic de circuit si chestii din astea. De ce nu participa Dodge si Chevrolet la WRC?
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Germana
Japoneza Italiana --------- Romana Turceasca |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
raresito |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 8 December 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu inclin spre europene, clar...
Is curios cand o sa faca americanii ceva de genul M5 2005: o setare din fabrica pentru condusul in oras, viteze mici, viraje stranse.... zicea Tiff Nedell ca noul M5 e destul de plictisitor, pana la un anumit moment. Apesi butonul "M" si masina intra in "sport mode": se schimba setarile pt directie, sispensie, frane, etc.. Plus ca poti struni toti cei 507 CP doar dupa apasarea butonului "M"...Pt setarea de oras se folosesc parca DOAR vreo 400 CP... Plus inovatiile facute fata de toti ceilalti: primii care au folosit faruri care vad dupa colt, primii care au scos sistemul de frane cu LED-uri, la care intensitatea culorii rosie difera in functie de cat de tare apesi frana, etc... Etc Etc Nu o sa fiu dobitoc sa zic ca americanii nu au cu ce se da mari.. doar la ca ei sutele de cai putere vin la motoare imense + chargere de tot felu si alte alea.... la europeni, sutele de cai putere vin in serie, unu dupa altu |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- CJ 45 DAR
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
raresito, au si numeste Corvette Z06. Si foloseste permanent tori cei 500 CP.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bertone,Pininfarina,Ghia,Bizarrinni,Giugiaro,Vignale,Abarth,Frua,Zagato,Touring,
Gandini,Michelotti,Matra,Sbarro.................. de aceea europenii au fost si vor fi cei mai buni |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
+ Scaglieti, Figoni & Falaschi , Delahaye si Talbot. Cand or face americanii ceva asa de frumos, atunci pot ridica nasul pe sus.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
America are aproape orice dar e ceva care n-o sa aibe niciodata, ISTORIE
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca nici Fordul T nu e istorie, nu stiu la ce te referi.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Mda, americanii pot face orice in cantitati imense, recunosc asta. Dar rareori fac ceva foarte bun. Fordul T a fost deosebit doar pentru ca s-au facut multe si ieftine.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Era vorba de istorie in postul de mai sus, nu de performante.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
americane,evident!
de ce? masini adevarate lucrate cu mult fier si nichelaje ,,grele,, fata de falsele plasticuri europene,dotari full option si vise realizate pe 4 roti(sau mai multe) spunea cineva aici ca americanii nu sunt pretentiosi ca europenii la masini..de fapt este invers:sa intri pe marea piata americana e destul de greu,de aceea masinile europene facute pentru america sunt mult mai dotate si mai fiabile. sua are drumuri incapatoare si drepte,dar si conditii grele de rulat cum ar fi:temperaturi de peste 45 grade si cu mult sub -20,iar asta inseamna motoare super rezistente la aceste extreme ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Toate raspunsurile duc la aceeasi concluzie.
Iti iei masina americana daca vrei sa hoinaresti prin America si masina europeana pentru a calatori prin Europa. Altfel, japonezele sunt adaptate pietei americane sau europene, europenele sunt adaptate pietei americane iar americanele sunt cam greu adaptabile celorlalte piete ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
mda,ca sa cumperi o europeana buna dai vreo 40.000 de coco ptr 300cp,iar la americani scoteau si scot pe banda rulanta masini cu peste 200cp.este drept, din cilindree,dar de aici rezulta fiabilitate caci au toti cp la turatii joase ca si cuplul imens ce il ofera.o masina normala la ei are un motor de vreo 4000 cmc,care la nevoie poate scoate si fum din gume in mers.nu stiu de unde au scos unii ca au suspensii lamelare(corvette,cadillac....)caci nu este asa de loc.m-am uitat la un corvette mai vechi si surpriza....avea arcuri elicoidale.escalade are decat pe spate si asta in varianta pick-up.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Americanii nu au mai facut masini ultra fast de cand Viper-ul sau Corvette-ul au devenit ultra boring. Ghinionul lor a fost ca s-au lasat invadati de cultura acestor masini japoneze tunate gen 2 fast 2 furious iar europa a luat in totalitate avantajul! ...Sau nu?
![]() Ford au reinviat modelul GT40 care prin anii 60 manca Ferrari for breakfast , numit acum simplu GT. Are un motor de 5.4l si dezvolta 550cp ..si are manevrabilitatea unui Lotus! In momentul de fata este a 4-a masina ca viteza de varf din LUME , care este inca in productie! 1. Bugatti Veyron (italia) 2. Koenigsegg (suedia) 3. Ferrari Enzo (italia) 4. Ford GT (sua) 5. Pagani Zonda (italia) Pentru cunoscatori .. TVR si modelul lor T350 care pare o masina rapida ca oricare alta si nu iese cu nimic in evidenta la ai sai 350 sau 400cai , au anuntat ca poti comanda acest model cu injectie NOS din fabrica , perfect legal si safe , care sa-ti ofere intre 900 si 10000 cai putere! Incredibil! Sunt primii care fac asa ceva... |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:26 |