americane sau europene?, daca banii nu ar fi problema
![]() ![]() ![]() |
americane sau europene?, daca banii nu ar fi problema
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Usoara corectie
Bugatti este oficial din ITALIA |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
QUOTE(raresito @ 10 Feb 2006, 22:03) Si eu inclin spre europene, clar... Is curios cand o sa faca americanii ceva de genul M5 2005: o setare din fabrica pentru condusul in oras, viteze mici, viraje stranse.... zicea Tiff Nedell ca noul M5 e destul de plictisitor, pana la un anumit moment. Apesi butonul "M" si masina intra in "sport mode": se schimba setarile pt directie, sispensie, frane, etc.. Plus ca poti struni toti cei 507 CP doar dupa apasarea butonului "M"...Pt setarea de oras se folosesc parca DOAR vreo 400 CP... Plus inovatiile facute fata de toti ceilalti: primii care au folosit faruri care vad dupa colt, primii care au scos sistemul de frane cu LED-uri, la care intensitatea culorii rosie difera in functie de cat de tare apesi frana, etc... Etc Etc Nu o sa fiu dobitoc sa zic ca americanii nu au cu ce se da mari.. doar la ca ei sutele de cai putere vin la motoare imense + chargere de tot felu si alte alea.... la europeni, sutele de cai putere vin in serie, unu dupa altu Japoneze-Honda Europene-Audi Farurile adaptive au fost pe CITROEN DS inca din 1965!! |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
QUOTE(amc @ 13 Feb 2006, 16:18) Mon cher, sa stii ceva: repetarea nu face o informatie mai adevarata. Uite aici: http://www.bugatti-cars.de/bugatti/ |
--------------------
.
.
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(bure @ 13 Feb 2006, 15:40) Corect! Si inca ceva... Citroen DS, Renault Espace, Jaguar E-type, Lamborghini Miura, Audi Quattro, Mini, VW Golf, Lotus Elise si nu-mi mai vin altele-n minte acum, oricum, modele pionier, care au facut istorie si au marcat productia ulterioara de autoturisme, TOATE-s europene. Din punctul asta de vedere, americanii cu ce se pot lauda? Si nu raspundeti Hummer, aia e o masina pe care personal n-o-nteleg de nici o culoare. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Bugatti este din italia la fel cum si Dacia este acum din romania. Nu are importanta unde este construit atunci cand te referi la tara sa de ORIGINE!
Muttley , nu toate modelele alea au fost pionieri. Poti sa scoti din lista Miura , Elise sau Mini . |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca Mini n-a adus o cotitura in industria auto, atunci care alta masina "totul fata" a facut-o?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
scuze de repetare,a fost neintentionat.
Yo am scris destul de clar: oficial Bugatti este trecuta ca fiind din Italia!!(de cand este la VW) in perioada interbelica era catalogata ca o marca franceza! This post has been edited by amc: 13 Feb 2006, 16:47 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
AND,
-Elise a fost (poate ma-nsel) prima masina cu sasiu lipit si nu sudat, apoi, poate dupa Lotus Seven ea a intarit puternic conceptul de masina superusoara cu motor relativ mic capabila de performante demne de supercaruri; -Miura a fost la vremea ei cea mai puternica si rapida masina din lume, tare mi se pare ca de la acest model a inceput goana constructorilor de profil dupa acest titlu; -Mini - fii serios - prima masina din lume cu motor transversal!!! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
os |
![]()
|
QUOTE(amc @ 13 Feb 2006, 17:46) [...] Yo am scris destul de clar: oficial Bugatti este trecuta ca fiind din Italia!!(de cand este la VW) in perioada interbelica era catalogata ca o marca franceza![...] Well... Ia uite ce parere are VW despre chestia asta: http://www.volkswagen-nachhaltigkeit.de/nh...pe/bugatti.html Traduc aici inceputul: "Firma Bugatti cu sediul la Molsheim in Franta ..." Dar suntem complet pe linga topic, asa ca declar si eu: da, Bugatti e din Italia. This post has been edited by os: 13 Feb 2006, 18:23 |
--------------------
.
.
|
amc |
![]()
|
Nu stiu daca esti ironic ,dar daca VW Lupo se face numai in Laponia nu inseamna ca VW Lupo e "laponez" din Laponia!
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
os |
![]()
|
Nu. VW Lupo nu e laponez ci e Luponez.
Dragul meu: e delicat de a stabili sorgintea, dar hai sa incercam: -dupa locul de asamblare: Franta; -dupa sediul social al firmei care o produce: Franta; -dupa sediul social al proprietarului de fapt: Germania; -dupa proprietarul licentelor: Franta; -dupa afirmatiile proprietarului marcii: Franta Din toata povestea asta (**inclusiv** daca ne uitam la traditie) nu vad nicaieri scris Italia. Poti sa-mi numesti un argument in favoarea ipotezei italiene in afara de sonoritatea numelui si desigur de impresia ta? Uite eu iti spun unul: a fost o vreme cind drepturile asupra marcii au fost la un italian... dar asta a trecut. |
--------------------
.
.
|
os |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 13 Feb 2006, 16:58) Corect! Si inca ceva... Citroen DS, Renault Espace, Jaguar E-type, Lamborghini Miura, Audi Quattro, Mini, VW Golf, Lotus Elise si nu-mi mai vin altele-n minte acum, oricum, modele pionier, care au facut istorie si au marcat productia ulterioara de autoturisme, TOATE-s europene. Din punctul asta de vedere, americanii cu ce se pot lauda? Si nu raspundeti Hummer, aia e o masina pe care personal n-o-nteleg de nici o culoare. ![]() Iata si citeva chestii americane de referinta: Jeep (Willys) Suspensia fata McPherson Asamblarea pe banda CV automata Diferentialul Torsen (montat in Audi Quattro) --- Un model european pe care nu l-ai mentionat: Citroen Traction Avant (prima caroserie autoportanta). --- Asa ca inovatia vine de peste tot; nu au europenii monopolul inteligentei, asa cum nu-l au nici americanii (japonezii, rusii etc). Nu-l are nimeni. |
--------------------
.
.
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Os,iti dau si tie dreptate,discutiile pro si contra pot continua la nesfarsit...parerile sunt impartite.
Eu unul nu vad nici o smecherie sa bag o galeata de benzina doar sa ma dau 10 km in oras.Si mie-mi plac Mustangul,Chargerul sau Cuda dar le dau oricand pe un Mercedes 300 SEL,BMW 2002,Alpine A310,Porsche 356...si lista poate continua. |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
bure,masinile europene care-ti plac tie se alimenteaza cu aceeasi galeata ca si cele americane
![]() economice ar fi fost de 1,5 dci sau tico,etc This post has been edited by stefanflorin77: 13 Feb 2006, 22:23 |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
daca nu ma insel tot lotus a inventat acele fuste sub masina care nu lasa aerul de afara sa intre sub masina si vteza mare a aerului care circula frontal pe sub masina creeaza o presiune foarte scazuta (spre vid cu cat mai merge mai repede).. facand ca masina sa fie lipita cu superglu de sosea putand lua curbe la viteze exorbitante.. deasemeni fiind interzise mai incolo cand aproape ca aveai nevoie de g-suits sa nu smulgi carnea de pe oase
![]() ma refer la lotusul ala de curse formula 1,indy car.. sau cum se numesc.. astea de pe circuit nu de sosea sau raliu. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Porsche. Daca ati vazut Top 10 Supercars era locul 1. N-au avut ce sa-i reproseze.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce top 10 supercars? N-are nici o treaba Porsche nici cu top 5 supercars.
1. Bugatti Veyron 2. Pagani Zonda F 3. Koenigsegg CCX 4. Maserati MC12 5. Ferrari Enzo |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
|
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
O europeana oricand.Nu am nimic cu americancele dar la drumurile din Europa mai manevrabil e un autobuz decat un vapor cu titlu de masina americana.Si cum consumul este un factor important in alegerea unei masini in Europa ...........nu mai are rost sa dezvolt ideea
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Au facut prezentare la top gear la ford gt , ferrari ceva modena si zonda :
- fordul consuma enorm de mult , este luxos si merge perfect in linie dreapta . - ferrari u' sta bine pe curbe insa nu prea se duce pe autobahn . - zonda are putin din amandoua Toate trei sunt masini de vis ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca banii nu ar fi o problema atunci mi-as lua cate una din fiecare ... si uite asa mi-ar lua cam o jumatate de ora ca sa ma hotarasc dimineata care masina se asorteaza cu ochelarii de soare pe care ii am la ochi ....
![]() Parca tot europene .... un pic de Ferari .... sau americane .... un pic de Porche... hmmm grea intrebare .... Dar cred ca mai degraba un Rolls .... |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
zack |
![]()
|
![]() Cel' incapatzanat Group: Members Posts: 95 Joined: 22 March 05 ![]() |
as alege americana. corvette, suburban...ati vazut noul suburban ? e superb http://www.chevrolet.com/suburban/
ps: ati vazut noua tehnologie "active fuel management". ? in ce consta ? din cele 8 pistoane, poti sa dezactivezi 4. in felul acesta, se va economisi benzina. asta ati vazut la europeni ?! ![]() |
--------------------
chevrolet
1.4 16v
2005, full
- nu zic :)) [COLOR=blue]!!! Drive Safety !!!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, Mercedes a inventat asta la motoarele in 12 cilindrii.
Cand stai la stop, functioneaza doar 4, ca sa se roteasca ![]() Si nu trebuie actionat nimic, totul e electronic. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(zack @ 11 May 2006, 02:11) as alege americana. corvette, suburban...ati vazut noul suburban ? e superb http://www.chevrolet.com/suburban/ ps: ati vazut noua tehnologie "active fuel management". ? in ce consta ? din cele 8 pistoane, poti sa dezactivezi 4. in felul acesta, se va economisi benzina. asta ati vazut la europeni ?! ![]() kkt publicitar.. scuza-ma ca o zic. In loc sa rafineze motoarele ca sa consume mai putin,intrerup functionare unor pistoane. Ce sa spun.. au reinventat unii roata. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:48 |