Optimizare consum (diesel) și vitezele optime, Optimizare consum / viteze optime
![]() ![]() ![]() |
Optimizare consum (diesel) și vitezele optime, Optimizare consum / viteze optime
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
k_andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 July 07 ![]() |
Ca observatii personale, neavand nimic stiintific in asta, pot sa spun ca eu am avut consumul cel mai bun asa:
- nu am accelerat brusc - am mers in medie in jurul valorii de 2000 RPM - viteza maxima 110 Km/h - am incercat sa ma folosesc cat mai des de frana de motor Singura chestie pe care o stiam despre motor e aceea ca are cuplu maxim la 2000 RPM, dar pe langa asta alt motiv s-o tin in jur de 2000 e nivelul redus de zgomot. Peste 2500 mi se pare ca urla prea tare ![]() Asta ar fi pentru mersul la drum lung. Pentru oras incerc sa ajung cat mai repede in viteza a 3-a unde la 2000 masina merge exact cu 50km/h iar daca am nevoie de o viteza mai mare trec masina intr-a 4-a (din motive de zgomot ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
Laureate 1.5 dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:37 |