DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Socant!, despre 9/11

AND
post 26 Jan 2006, 17:07
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Recomand tuturor sa-si ia o ora libera si sa vizioneze acest film! Credeti-ma este mult mai interesant pana si decat Fahrenheit 9/11 al lui Michael Moore.

Absolut incredibil!

http://video.google.com/videoplay?docid=-2...94&q=alex+jones

Sper sa nu tratati filmul cu superficialitate inainte sa-l vizionati. ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driverx
post 26 Jan 2006, 17:19
Post #2

--- Membru cu ralanti ---

Ya ya ya. Just another conspiracy theory bullshit. Ca si Fahrenheit, ca si documentaru ala cum ca nu am fost pe luna. Ma speriati oameni buni. Ma scarbeste faptul ca oamenii una doua tind sa imbratiseze teoriile conspirationiste. Bullshituri senzationale, cum avem noi romanasii avem teorii, conspiratii, "demascari"...toate "SENZATIONAL"...la Zero TV.

This post has been edited by driverx: 26 Jan 2006, 17:20

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
AND
post 26 Jan 2006, 17:22
Post #3

Membru autentic

Uite-te pana la sfarsit! Nici eu nu obisnuiesc sa cad pe spate la orice teorie de consipiratie dar aici (daca ai rabdare) iti explica TOT , calm si clar. Dovezile sunt IREPROSABILE. Faza de la inceput e chiar slabuta pe langa ce-ti mai arata filmul mai departe wink.gif

Citate , interviuri , research , science etc.. toate metodele dovedesc ca tot ce s-a intamplat a fost o inscenare.

PS: Vezi tot filmul si apoi nu mai zic absolut nimic nici daca nu-ti schimbi punctul de vedere de mai sus ( care a fost bazat pe ce? 2 min din film? ) smile.gif

Sper ca urmatorul reply sa apartina cuiva care a avut rabdarea sa vada tot filmul .. orice altceva este irelevant.

This post has been edited by AND: 26 Jan 2006, 17:25

--------------------
+
avathan
post 26 Jan 2006, 17:24
Post #4

eu.

Group: Banned
From: Buc

Istoria "ne" va spune peste 100-200 ani !

This post has been edited by avathan: 26 Jan 2006, 17:52

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
AND
post 26 Jan 2006, 17:27
Post #5

Membru autentic

Si in cazul 9/11 adevarul ESTE acesta + Fahrenheit-ul lui Michael Moore. Acolo au fost explicate motivele politice si "de ce?" , iar aici veti vedea in detaliu tot ce s-a intamplat si "cum"! Toate explicatiile "oficiale" ale FBI-ului , NSA-ului etc sunt demascate cu stil. Totul de la prabusirea turnurilor pana si la actele de eroism ale pasagerilor.. FAKE!

Just watch..

--------------------
+
driverx
post 26 Jan 2006, 17:29
Post #6

La fel de "ireprosabile" erau si dovezile cum ca n-am fost pe luna. Acolo am facut greseala sa ma uit, si chiar sa incep sa cred bullshiturile alea. Mi-a fost rusine de mine.

Si eu am mai vazut "prelucrari" si "dovezi" si "deconspirari" cu 9/11. Nu e primul. Cam tarziu s-a trezit nenea asta. Cand a publicat "opera" ????

O asemenea inscenare la asemenea scara, pe langa ca ar tinde catre imposibilitate, nu se justifica pentru ce s-a facut pana acum. Daca voriau sa declare razboi ADEVART (nu ce a fost in Irak)....poate era buna o asemenea inscenare...dar oricum....auzi tu....America sa isi taie craca de sub picioare...pentru ce? pentru asi justifica niste actiuni? In schimb industria aviatica a fost la pamant o perioada, si nu doar in SUA, toata populatia a trait sub o anumita teroare...anyway...freaky...pentru ce?

Iao mai usor, ca iti face rau la cap (NU glumesc). Nu te jignesc, ci te sfatuiesc foarte calduros, ca de la user DC la user DC. Serios vorbesc.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
driverx
post 26 Jan 2006, 17:31
Post #7

QUOTE(AND @ 26 Jan 2006, 17:22)
Citate , interviuri , research , science etc.. toate metodele dovedesc ca tot ce s-a intamplat a fost o inscenare.
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Cati ani ai?

QUOTE(AND @ 26 Jan 2006, 17:27)
Toate explicatiile "oficiale" ale FBI-ului , NSA-ului etc sunt demascate cu stil.
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Si DD "demasca" "CU STIL" impreuna cu maimutele invitate acolo.

AND, o sa fiu sincer cu tine. Pana acum nu pot zice ca mi-ai facut o impresie prea placuta (asa...parerea mea persoanala), dar acuma m-ai dezamagit cumplit. Mai ales ca vii cu titluri dinastea ieftine...SOCANT. Nu e nimic socant....poate in capul tau....dar nu e nimic socant....

QUOTE(AND @ 26 Jan 2006, 17:22)
Sper ca urmatorul reply sa apartina cuiva care a avut rabdarea sa vada tot filmul .. orice altceva este irelevant.
*

Pentru unii va fi o greseala, pentru altii....o pierdere de timp. Pentru altii ca tine....Dovezi irefutabile, urmate de credinta arzatoare ca de fapt totul este un FAKE.

Ce sa zic....prostim omenirea cu televiziunea....

radmasa.gif

This post has been edited by driverx: 26 Jan 2006, 17:36

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
mil
post 26 Jan 2006, 17:38
Post #8

ocupat

From: x

google video is not available in your country...fir'ar sa fie

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
driverx
post 26 Jan 2006, 17:39
Post #9

QUOTE(mil @ 26 Jan 2006, 17:38)
google video is not available in your country...fir'ar sa fie
*

Nu te consuma....nu pierzi nimic (cel putin in acest caz).

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
AND
post 26 Jan 2006, 17:41
Post #10

Membru autentic

Eu cred ca toti avem dreptul sa decidem daca sa credem sau nu ca ce s-a intamplat pe 11 septembrie 2001 a fost sau nu o inscenare. Tu crezi ca nu ..dreptul tau ( cu toate ca ignorant spus , refuzi sa vezi filmul ) , insa in felul asta poti influenta alte persoane sa creada ca filmul este o alta teorie a conspiratiei de 2 lei ..ceea ce mi se pare nedrept. Lasa-i in pace sa vada si sa decida singuri.

Sa sti ca poate sa fie sau nu adevarat , insa asta NU schimba faptul ca filmul de mai sus este excelent facut si merita vazut fie daca crezi sau nu.

Eu am vazut toate teoriile si documentarele despre 9/11 si pana acum as fi spus ca filmul lui Michael Moore este cel mai reusit..insa mi-am schimbat parerea dupa ce-am vazut cele de mai sus.

Felul in care vorbesti reflecta ca parca n-ar exista si n-a existat niciodata vreo conspiratie pe planeta asta. laugh.gif

--------------------
+
mil
post 26 Jan 2006, 17:46
Post #11

ocupat

hei gata...v-ati spus punctul de vedere...nu e nevoie sa va insultati...multumesc.

pentru cei ce nu stiu istoria filmului Dark side of the moon...pe scurt, un film de fictiune facut sa dea impresia de documentar...din cand in cand cu interventii ale unor personaje reale acre nu vorbeau dupa script, dar taiate altfel incat sa spuna ceea ce se dorea sa spuna......in rest cu actori angajati. La nivel imagine e un film plin de falsuri (montaje fotografice, editare audio si video). Dark side of the moon e produs in ideea de a fi o gluma...nu se poate face nici un fel de paralela intre acest film si Farenheit 9/11. Acel film contine doar imagini, documente si personaje reale...inatacabile...puteti sa nu fiti de acord cu concluziile lui...dar ipotezele sunt 1000% reale.

asa cum am zis mai devreme...pe acesta nu pot s ail vad...deci nu imi pot exprima o parere.

This post has been edited by mil: 26 Jan 2006, 17:54

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
driverx
post 26 Jan 2006, 17:48
Post #12

QUOTE(AND @ 26 Jan 2006, 17:41)
Eu cred ca toti avem dreptul sa decidem daca sa credem sau nu ca ce s-a intamplat pe 11 septembrie 2001 a fost sau nu o inscenare.
*

CORECT. Ai dreptate. Fiecare are dreptul sa creada ce vrea si sa se uite la ce vrea. Problema e ALTA. Asemenea gunoaie de productii si oamenii care cred in ele tind sa impuna si in capul altora mai putin capabili sa inteleaga anumite lucruri ca de fapt ALA DE ADEVARUL. Si se folosesc de o gramada de tertipuri psihologice sa te manipuleze sa crezi ce zic acolo. Daca ai vedea TU astea, probabil topicul asta nu ar mai fi existat, sau nu era de tine facut.

Lasa-i in pace sa vada si sa decida singuri.
*

Maa...eu nu le interzic sa se uite. Far from that. N-am nici un drept. Dar am dreptul sa le spun ca e o capcana. Tie nu ti-ar placea sa fii avertizat dinainte sa pici intr-o capcana care sa te lase fara un picior?

Sa sti ca poate sa fie sau nu adevarat , insa asta NU schimba faptul ca filmul de mai sus este excelent facut si merita vazut fie daca crezi sau nu.
*

Poate este un film bine facut. Nu contest. Aici iar este loc de subiectism la gramada. Dar asta nu il face un film bun, sau de valoare.

Felul in care vorbesti reflecta ca parca n-ar exista si n-a existat niciodata vreo conspiratie pe planeta asta.  laugh.gif
*

La alea care exista, m-as mira sa existe prea multe Leak-uri...daca intelegi ce vreau sa zic. Si mai ales la asa nivel incat niste trepadusi care stiu sa manipuleze imagini, cuvinte, subiecte, sa reuseasca sa detina ei adevarul.....cred ca m-am facut inteles cu asta.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
Como
post 26 Jan 2006, 17:51
Post #13

Membru autentic

Uite povestea aici: http://www.prisonplanet.com/911.html, pentru cine are timp.

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
AND
post 26 Jan 2006, 17:58
Post #14

Membru autentic

Sa sti ca eu sunt de acord si cu ce zici tu , doar ca documentarul asta este mult mai convingator decat orice declaratii date de catre FBI , Bush sau guvernul american. Eu chiar te rog sa-ti faci timp sa te uiti la gunoiul asta de productie si sa-mi spui unde anume crezi ca se inseala! Poate ai dreptate ..

Mai ti minte topicul cu toata conspiratia lunara? Eh acolo cu toate ca existau teorii si dovezi stiintifice cam greu de refuzat , referitor la faptul ca Armstrong NU a aterizat pe luna , NASA au comentat imediat spunand ca este absurd etc , cu toate ca nu au zis ceva concret ..dar au comentat!

In cazul de mai sus , nici un oficial ..absolut nimeni nu a vrut sa comenteze dovezile prezentate in acest documentar. Believe it or not , nu sunt genul de persoana care pica dupa teorii din astea si nu cred ca armstrong nu a aterizat pe luna in ciuda dovezilor cu "vantul" sau felul in care au decolat etc .. dar si documentarul ala a fost food for thought daca intelegi ce vreau sa spun. smile.gif

Asta al lui Alex Jones de mai sus este cel mai bun documentar care l-am vazut vreodata ... macar asta sa insemne ceva , pentru ca am vazut multe doc la viata mea.

Edit :

@thecagero : link-ul pus de tine este relevant mai mult documentarului Farenheit 9/11 al lui Michael Moore. Cel din topicul asta prezinta o imagine mult mai inspaimantatoare si dezvaluie mai multe decat titlurile de pe prison planet .

This post has been edited by AND: 26 Jan 2006, 18:02

--------------------
+
crocky
post 26 Jan 2006, 18:00
Post #15

daciot/renaultist

Ca fapt divers, daca dati "Manually download the video" si deschideti in mod text fisierul ala gvp, o sa dati de un link direct catre film (dupa url: ). wink.gif

--------------------
Dacia/Renault Sandero Stepway II/Laguna II 0.9TCe/1.9dCi
+
mil
post 26 Jan 2006, 18:03
Post #16

ocupat

ai putea sa postezi acel link?...merci

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
maddan
post 26 Jan 2006, 18:05
Post #17

Speedy Gonzales

Am vazut primele 4 minute din film.
O sa vad restul acasa.

Mi se pare, la o prima vedere, mai echilibrat decat al lui Moore.
Mult mai bine facut, oricum.

Cat despre 'dovezi'.... deja ma intereseaza mai putin decat faptul ca documentarul ofera footage pe care nu l-am mai vazut pana acum.

Asta, in sine este de ajuns pentru mine.

Cat despre o conspiratie... mmm, whatever. O sa vad, dar nu cred ca o sa-mi schimbe convingerea ca n-a fost nici o conspiratie. Ramane de vazut.

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Liviu
post 26 Jan 2006, 18:10
Post #18

expat naiv

From: Peste gard

Deci am vizionat filmul ..
Pot spune ca e bine facut din punct de vedere al montajului dar nu aduce nimic nou ..
Sustine in principiu acelasi lucru ca si predecesorul sau : pe 11/9 s-a intamplat ceva pus la cale de guvernul USA care guvern este controlat de niste grupuri de interese (sa folosim o expresie la moda). Si cam atat.

Ma repet: NIMIC NOU ... doar lucruri stiute.

Noul consta in modul de a prezenta aceste lucruri bine stiute . "Dovezile" sunt altele decat filmul celalalt dar pointeaza spre acelasi lucru.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
AND
post 26 Jan 2006, 18:33
Post #19

Membru autentic

maddan , astept feedback ! smile.gif

@Liviu : Sunt de acord 50% ..insa referitor la impactul cu Pentagonul , identitatea avioanelor si prabusirea din Pennsylvania toate dovezile sunt absolut NOI.

This post has been edited by AND: 26 Jan 2006, 18:36

--------------------
+
Smudo
post 26 Jan 2006, 18:46
Post #20

Membru autentic

Io cum fac sa vad filmul din linkul pus de AND? Ca primesc un mesaj de genul:
"Thanks for your interest in Google Video.

Currently, the playback feature of Google Video isn't available in your country.

We hope to make this feature available more widely in the future, and we really appreciate your patience. "

A?

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
mil
post 26 Jan 2006, 18:55
Post #21

ocupat

Si in Franta la fel...aveti si voi mila de noi...sar'mana

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
amc
post 26 Jan 2006, 18:59
Post #22

2 trancane

L am vazut,mai intrerupt dar.........concluziile ,de ce au facut ce au facut?unde sunt?

This post has been edited by amc: 26 Jan 2006, 18:59

--------------------
YUGO Zavzta 2007/prestige - 1-B-NU-IS--chhh
+
TDK
post 26 Jan 2006, 19:18
Post #23

Membru incepator

Ca sa vezi ce face politica din om ba....

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI - XX xx XXX
+
bonzai
post 26 Jan 2006, 19:59
Post #24

Membru autentic

Vazut filmul, AND iti dau un singur sfat: nu mai pune botul la prostii. E acelasi gen de film cu aterizarea pe luna, 75% din afirmatiile din "documentar" le pot desfiinta eu, fara nici o pregatire. Cel mai amuzat lucru este ca filmul se contrazice singur, dovezile pe care la un moment dat le contesta, dupa 2 minute devin probe pentru dovedirea conspiratiei. Iar incheierea este de prost gust, mi-a lasat un gust amar.
Filmul asta nu e mai credibil decat conspiratia cu luna, decat Fahrenheit 9/11, sau decat atentatul la viata cu becali cu un camion. Cam nu departe de acest gen este si Codul lui Davinci, acolo barem merita sa dezbati ipotezele, in acest film nu se dovedeste NIMIC.
Mie imi place sa vad din cand in cand un film de genul asta ca sa pot vedea cat de usor se produce o manipulare pentru creduli.

--------------------
Renault Megane 4 GT 2017
+
cosmin_m
post 26 Jan 2006, 20:09
Post #25

Membru autentic

Smudo si MIL radmasa.gif
Cum e mai acolo la voi in lumea a 3-a ?

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
Smudo
post 26 Jan 2006, 20:16
Post #26

Membru autentic

Nasol cosmine, nu vezi ca ne uitam si noi printre crapaturile din gard... da' ai dracu' astia au facut gardul de beton si nu vedem nimic ce scrie la filmu' ala. sad.gif

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
AND
post 26 Jan 2006, 20:26
Post #27

Membru autentic

@bonzai : N-ai vrea sa si argumentezi afirmatiile pe care le poti desfiinta?

--------------------
+
Ake
post 26 Jan 2006, 20:26
Post #28

Morderator

Group: Moderatori

Io nu-s din lumea a treia, dar RDS-ul cu superbanda lui peste imi livreaza numai hopuri. Asa ca astept si eu link-ul sa-mi fac o parere

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
maddan
post 26 Jan 2006, 20:35
Post #29

Speedy Gonzales

Mda.. l-am vazut pe tot.

Acuma ce sa zic...

Principala problema cu teoria lui - si a lui Moore de altfel - este disparitia totala celor doua avioane despre care se pretinde ca n-au cazut - la Pentagon si cel din Shanksville.

Acei oameni - pasagerii - au murit. Mai mult, o parte dintre ei au fost regasiti ca material genetic la locul faptei din Shanksville.

Daca n-a intrat nici un Boeing in Pentagon, atunci unde a disparut? Nu e asa usor sa faci sa dispara un Boeing, stii? E vazut de jde controlori de trafic. Or nici unul dintre ei nu l-a raportat ca s-ar duce in alta parte, si ar trebui ca toti sa fie implicati in asta. Nici invizibil pe radar nu-l poti face...

Sunt multe chestii spuse in acest documentar - ca si in cel al lui Moore - care tind sa arate ca unele lucruri au fost planuite si ca nu doar bubuiala avioanelor e de vina.

Tind sa nu le cred. Pe de alta parte imi aduc mereu aminte de 'revolutia romana' si de cat de usor am fost prostiti pe fata.

Imi aduc aminte cat de usor a pacalit Bush publicul american - si international - in a crede ca Saddam este detinatorul de arme de distrugere in masa...

Imi aduc aminte ca familia Bush si familia Laden sunt partenere de afaceri de decenii...

Eheii.... multe.

AND - filmul nu dovedeste nimic, din pacate. Doar ca exista semne mari de intrebare. Nu am timp sa analizez in detaliu daca s-au dat si raspunsuri, insa tot ce pot spune cu siguranta este ca - planificate sau nu de guvernul american, aceste evenimente oribile au slujit ca justificare pentru deturnarea democratiei americane de catre niste tirani.

Cu asta sunt de acord - e cazul sa se termine cu ei.

Pe de alta parte, in max 40 de ani multe tari din Europa vor avea cam 30% musulmani importati ca forta de munca din tarile islamice. Acesti oameni vin cu o cultura incompatibila cu democratia si valorile occidentale. 40% dintre musulmanii britanici ar fi de acord cu respectarea sharia, legea islamica. Lege care injoseste femeile si este incompatibila cu valorile in care credem noi.

Asta ar trebui sa dea de gandit.

Poate ca unele lucruri au fost "ajutate" sa se intample. In mod sigur evenimentele au fost folosite pentru a deturna masiv politica americana.

De aflat in mod cert ce s-a intamplat.. hehehe...

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Danielle
post 26 Jan 2006, 20:36
Post #30

Membru

From: Pe alt forum.

AND filmul e vechi,l-am vazut anul trecut si am ramas cu o singura impresie.
Ati vazut comportamentul soldatilor americani fata de prizonierii irakieni?Ei bine am ajuns la concluzia ca nici Bush nu e prea departe de ei,adica nu prea m-ar mira sa fi atentat la viata acelor oameni cu un scop precis-petrol+ca in cladirile cu pricina se aflau sediile unor companii care chiar conduc lumea,noi suntem mici copii.
Daca vrei cauta sa faci rost si de "Hijacking Catastrophe 911".
Acesta este un documentar ce a strans toate imaginile live de la momentul impactului le-a pus cap la cap si te lasa sa intelegi ce vrei tu,partea proasta ca tot spre Casa Alba duce raspunsul.Partea frumoasa la acest documentar este ca nu are nici o legatura cu teoria conspiratiei dar prezinta imaginile care au fost cenzurate a doua zi de catre guvernul american.
Si ca sa va spun si parerea mea,da exista un sambure de adevar.Dar fiecare cu parerea lui,nu? wink.gif
Vizionare placuta.

--------------------
Bad User Bad Example - Be Aware
Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos."
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 01:27
Forum Renault