Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutie, iar....................
![]() ![]() ![]() |
Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutie, iar....................
tipitip |
![]()
|
||
![]() Brotac Group: Members Posts: 112 Joined: 14 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault
2000
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
totusi, ala cu tir-u, nu putea sa confunde frina cu acceleratia
![]() Scapam si eu de stiri despre cel mai idiot om din romania, dar popularizat de cretinoizii de la Prostv ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
isi vinde maybach-ul ? ... sau de ce e la bursa? cat cere pe el? nu a pus pretul.
![]() ![]() ... tocmai a fost ![]() This post has been edited by CosminM: 25 Jan 2006, 14:16 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu nu gasesc emoticon-ul ala care vomita .... dar intelegeti voi ce vreau sa spun.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
In "JJ Becali", se discuta exact acelasi lucru!
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
idem cu Paul&Ironik&Co...ma, nu-i destul specimenul asta pe toate posturile TV, radio, ziare?..mai trebuie sa deschizi topic ?!? Hai, un om bun, nu face curatenie?
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Ai ba sadicilor ca asta nu a vandut tot ca Vantu si le-a umflat buza la astia cu cu impozitele si la procorori, macar din cauza lui nu mai dardaie de frig niste oameni prin Ardeal pe acolo. Pt asta are si el drept la viata. Ia dati-va warn pt sadism...
This post has been edited by george_slz: 25 Jan 2006, 16:53 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta e atac la persoana!!! Ai jignit limba romana! Ia da-ti warn!
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Oricum, cred ca e un sentiment interesant, sa stii ca ai lovit ceva, te dai jos din masina sa vezi ce-ai busit si te trezesti cu Maybach-ul in fata...
![]() Asta daca nenorocitul macar stia ce-i aia Maybach (putin probabil...) |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(george_slz @ 25 Jan 2006, 16:53) Ai ba sadicilor ca asta nu a vandut tot ca Vantu si le-a umflat buza la astia cu cu impozitele si la procorori, macar din cauza lui nu mai dardaie de frig niste oameni prin Ardeal pe acolo. Pt asta are si el drept la viata. Ia dati-va warn pt sadism... noua ne place sa fim pacaliti..in general...probabil din grandomanie... Daca ai face un sondaj..."Cine sa moara dintre Nicolae Guta si Adrian Nastase" majoritatea ar prefera Guta...De ce ? Ca e tigan si canta manele...Desi Guta nu le-a influentat in vreun fel nivelul de trai...Dar Nastase chiar a facut-o...iar lumea tot pe el l-ar iubi...Fiindca Nastase stie sa pacaleasca. Asa si cu Becali si Vantu...Vantu a lasat oamenii fara banii stransi de o viata....dar nimeni nu-l critica, din cauza ca nu sta la discutii si a pacalit frumos...Iar Becali care a facut niste combinatii cu terenuri e vazut inamicu nr 1. |
--------------------
-
-
-
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 25 Jan 2006, 17:08) Hai mai Andule! Care oameni? Pe tine de ce nu te-a lasat fara bani? Au auzit "romanii" ca-i rost de imbogatire peste noapte si au sarit ca leii!!! Sa stea cu c.u.r.u.l pe buda si sa se imbogateasca! Ete ca n-a fost asa! Acum parca vad cum dadeam de-un "roman" pe forum, cu vreo trei miliarde-n cont, care ne radea in fata: mah, voi va consumati materia cenusie si muriti de foame, pe mine m-a facut Vantu om! Si-s si cu materia intreaga! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pai eu ce-am zis ca ne place sa fim pacaliti...si judecam persoanele altfel decat ar trebui...asa suntem noi latinii...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite cum se irosesc bitii forumului...
Bleah! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
alex275 |
![]()
|
Pai fa ceva!
Puterea e in mainile tale! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Asa , si ? Daca nu moare sau nu isi face implanturi de neuroni nu e nimic deosebit .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Imaginile spune totul, ca să zic așa!
![]() Care imagini, apropos sunt proprietatea lor..., asta ca să nu zică cineva ceva de copyright tvtim6e4fv.th.png tvtim50fj.th.png tvtima8xh.th.png |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A-ti vazut cum maltrata bijuteria cu rangile ca sa poata deschide/inchide usile? Cred ca bagam una din rangile alea intr-un @#%^!@^%@ al #!^%@#$%$ de Becali. Nu mai are inca 3-4 masini cu care sa umble?!?!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De ce-am eu impresia ca aia de la asigurari n-or sa chitaie nimic pentru ca gigel a pus ranga pe masina inainte de constatare?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
andu911 |
![]()
|
Masina aia nu o mai vinde in viata lui...sau o vinde la un pret de nimic...Ca orice om cu bani...nu-si ia un Maybach resapat.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 25 Jan 2006, 18:08) Daca ai face un sondaj..."Cine sa moara dintre Nicolae Guta si Adrian Nastase" majoritatea ar prefera Guta...De ce ? Ca e tigan si canta manele...Desi Guta nu le-a influentat in vreun fel nivelul de trai... Guta nu mi-a influentat nivelul de trai, dar mi-a influentat foarte tare NERVII. Care sint si aia importanti, nu numai nivelu' de trai conteaza. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Tocmai o zis cat costa reparatia. Io am fost pe-aproape, am estimat ca face cat un Mercedes nou si nu m-am prea inselat: patrujdamii euros.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Tocmai am vazut "reparatia" si nu-mi vine sa cred:
![]() http://rapidshare.de/files/11806425/Gigi_r...bachul.avi.html |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
andu911 |
![]()
|
frate trebuie sa imi fac cont ?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Nu, trebuie sa-i dai "Free" in dreapta jos, dupa aia e un counter de vreo 30 secunde si poti sa-l downloadezi - in josul paginii. Daca nu merge ti-l trimit pe mail.
This post has been edited by MihaiD: 26 Jan 2006, 04:29 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
QUOTE(george_slz @ 25 Jan 2006, 17:53) macar din cauza lui nu mai dardaie de frig niste oameni prin Ardeal pe acolo. Pt asta are si el drept la viata. Ia dati-va warn pt sadism... Tinere, banui ca te referi la Vadu Rosca...ce nota ai la geografie? 4? Ia mai pune mana pe carte inainte de a te da cocos aici. |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Dom'le..scrie tot sa priceapa imberbul>
IN MOLDOVA! JUD VRANCEA! Vrancea....stii...vranceoaia...7 fii, Stefan cel Mare...alea alea..Moldova...cutremure...aa???? hai ca ti-ai adus aminte...jiji a construit casele demolate de cutramur da????? ![]() |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dacicuss |
![]()
|
cutremur pe naiba !...OZN-u' o gresit landingu'...
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e singurul moment in care poate sa-mi para rau de ce i s-a intamplat....
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
dacicuss |
![]()
|
Lexy, domnia ta te referi la masina...topicul e despre Jiji!
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 18:33 |