bulit vopsea capota cu racaitorul de parbriz
![]() ![]() ![]() |
bulit vopsea capota cu racaitorul de parbriz
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Eu am dat inapoi si cum nu am fost atent am atins un pic cu spatele un stalp. Rezultatul: tabla bagata inauntru, nu rau, s-a rezolvat cu un pumn pe interior , dar s-a luat si vopseaua chiar la intalnirea cu bara spate in partea stanga. Nu se vede decat daca iti bagi ochii foarte aproape si pentru asta nu as vrea sa vopsesc toata aripa, de aceea va rog sa-mi spuneti daca cum se cheama spray-ul pentu RORU TOREADOR (Vopsea metalizata). Eventual un cod de culoare si daca trebuie sa dau cu altceva inainte, un fel de decapare sau ceva asemanator.
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am inteles ca vopselele pentru SLZ sunt venite din Franta. De fapt Renault este singura fabrica de masini care comanda vopsele speciale. Restul se multumesc cu cele standard. Asa ca slabe sanse sa gasesti spray la culoarea masinii. Oricum daca dupa ce ai dat cu spray nu ai bagat-o in camera de uscare cand o sa se usuce vopseaua o sa arate nasol de tot (portiunea o sa fie mai deschisa la culoare). Asa ca tot va trebui sa te duci la o vopsitorie. Ca atare fa uz de casco ca doar de-aia il platesti.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Pentru casco trebuie sa merg la politie sa-mi dea ceva dovada? Ce fac daca nu am fost imediat (inainte de indrepata tabla - vezi ce am postat mai sus) ?
|
--------------------
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
nu stiu cum e pe la voi da in Ploiesti e o maghernita unde iti incarca spray cu orice tip de vopsea (eu am rosu imperial) ...
au spray-uri in care baga vopsea din cutie si alte cirmizuri, nu ma intreba de care ! si eu am avut (si mai am) zgirieturi, ciupituri din "nisipul" de pe sosea, etc si culoarea mea n-am gasit de loc ... e ceva mai scump decit unul obisnuit dar iti pun exact vopsea de care ai pe masina ! maghernita se numeste PEX http://www.pex.ro/ |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE Pentru casco trebuie sa merg la politie sa-mi dea ceva dovada? Ce fac daca nu am fost imediat (inainte de indrepata tabla - vezi ce am postat mai sus) ? Trebuie sa mergi la militie pentru dovada. Dar sa ai grija sa minti ca ti s-a intimplat cu citeva ore mai devreme chestia. Teoretic trebuie sa mergi in 24 ore pentru asa ceva, altfel strimba tovarasii aia din nas (cei din Oradea ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
haky, am raspus pe MP dar raspunsul nu se trimite, don't know why ...
ideea e ca ma interesez ! |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE Pentru casco trebuie sa merg la politie sa-mi dea ceva dovada? Nu e nevoie sa te duci pana la sectia de politie. Eu am trecut prin dreptul unui politist care supraveghea traficul in centru, m-am dus la el si i-am cerut dovada. Mi-a scris-o pe loc. Sa fi vazut cu ce moace miloase se uitau trecatorii cand l-au vazut pe politist scriindu-mi procesul-verbal... ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
s-a rezolvat perfect cu polish
|
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
radu2k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 February 04 ![]() |
jhr, daca s`a rezolvat bine cu polish zi-mi shi mie te rog ce polish ai folosit shi cam cat te`a costat. ca am shi eu nishte probleme de genu asta. mama lor de spalatori cu buretele!!! prinde o pietricica acolo si o face ca dreq. de fapt un priten a patzit asha ceva (a mea are mau multe chestii pe ea de ceva vreme si nu mai merge decat revopsita... ar fi shi cazu). nah... si asta la spalatorie s`a ales cu nishte scrath-uri... si era un albastru sideral de toata frumusetzea. I`a parut rau ca nu avea casco
![]() |
-------------------- |
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
AM UN PRIETEN VOPSITOR AUTO, A VENIT, MI-A LUAT-O, A REZOLVAT-O... HABAR NU AM
|
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
ache2 |
![]()
|
haky am trimis MP dar iar nu se trimite !
exista rosu Toreador (si numai) la 187k lei ... |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Eu am dat inapoi si cum nu am fost atent am atins un pic cu spatele un stalp. Rezultatul: tabla bagata inauntru, nu rau, s-a rezolvat cu un pumn pe interior , dar s-a luat si vopseaua chiar la intalnirea cu bara spate in partea stanga. Nu se vede decat daca iti bagi ochii foarte aproape si pentru asta nu as vrea sa vopsesc toata aripa, de aceea va rog sa-mi spuneti daca cum se cheama spray-ul pentu RORU TOREADOR (Vopsea metalizata). Eventual un cod de culoare si daca trebuie sa dau cu altceva inainte, un fel de decapare sau ceva asemanator. in cora , sub 200.000. Pe spray scrie chiar rosu toreador |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
haky |
![]()
|
Multumesc mult si lui ache2 ( am primit ambele mesaje) si lui Ov. Mai ramane intrebarea cu decaparea. Dau cu ceva inainte de vopseaua din tub?
|
--------------------
|
|
ache2 |
![]()
|
se curata regiunea respectiva cu o hirtie abraziva fina (de slefuit) umezita ...
dupa ce metalul e curat (luceste) stergi cu o cirpa uscata, dupa care stergi cu un diluant ... lipesti cu banda adeziva de hirtie (nu scotch) niste hirtie de ziar in zonele din jurul respectivei zone ... in principiu trebuie chituit respectivul loc dar se poate si fara ... dup toate astea incepi s-o spoiesti, cu grija, in minim 2 straturi ! |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Las-o asa cum e , in pastele mamii ei de masina! Ce naiba te apuci sa strici acolo ??? N-ai zis ca abia se vede vopseaua un pic zgariata daca te uiti f. atent si de aproape ??? daca da, in cazul in care tu te apuci sa faci un retus local, nevopsind toata aripa, o sa se vada si din satelit! Daca neaparat vrei sa faci ceva, pune mina pe o bucata de cirpa alba de bumbac, ia o sticla de diluant, inmoaie cirpa in diluant si freaca locul cu miscari circulare. In felul acesta o sa se intinda lacul si atita tot. O sa fie la fel ca noua.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ache2 |
![]()
|
si tu ai dreptate, Marty ... dar am raspuns la intrebare !
nu se vede chiar asa cum zici dar nici nu stim exact cit s-a luat ! poti sa faci asa: faci o gaurica intr-un ziar, tii respectivul ziar cu gaurica in dreptul zgirieturii respective curatate de mizerii dar fara smirghel si alte nebunii si-i dai ... n-ar trebui sa se vada ... eu am facut asa, e drept, cu rosu imperial si daca-mi arata cineva unde s-a intimplat zgirietura, dau o lada de bere ! |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca a ajuns la metal zgiriietura atunci trebuie intervenit pina incepe sa rugineasca pe sub vopsea.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Ache dupa o perioada nu foarte mare de timp o sa se vada iti garantez eu. Asta daca nu ai bagat masina in cuptor sau nu ai dat cu foehn-ul. Eu am facut smecherii d'astea cu mici retusuri pe break si pe moment nu se vedea dar dupa o vara de stat in soare au inceput sa se vada. La inceput mai putin dupa aia din ce in e mai mult. Bine macar ca sunt suprafete mici.
|
--------------------
Dacia
|
|
ache2 |
![]()
|
nu te contrazic ...
la mine nu se vede ... e drept ca interventiile au fost mici ... daca o sa se vada, asta e ... decit sa rugineasca, mai bine baltzata ! |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Eu am inteles ca vopselele pentru SLZ sunt venite din Franta. De fapt Renault este singura fabrica de masini care comanda vopsele speciale. Restul se multumesc cu cele standard. Asa ca slabe sanse sa gasesti spray la culoarea masinii. Oricum daca dupa ce ai dat cu spray nu ai bagat-o in camera de uscare cand o sa se usuce vopseaua o sa arate nasol de tot (portiunea o sa fie mai deschisa la culoare). Asa ca tot va trebui sa te duci la o vopsitorie. Ca atare fa uz de casco ca doar de-aia il platesti. Culori frantuzesti tip spray sau creion rectificari se gasesc in Carrefour. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
valiwar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine PROBLEMA a aparut acum, (sau cel putin acum am vazut). Pe capota motor si plafon, pe usa dreapta spate prin multe alte locuri, vopseaua a disparut si au ramas mici pete albe sub forme ciudate. Auzisem eu ca vopseaua MARIN (nemetalizata) ar nici chiar asa. Acum nu stiu incotro s-o apuc, catre service sau catre asigurare.
Nu am spalat-o la perie niciodata numai la jet. Acum cine e devina? Incotr-o s-o apuc? A mai patit cineva? Ca sa nu mai spun ca si-a pierdut si luciul si arat de parca am spalat-o la sablare cu nisip :planset: |
--------------------
DACIA
LOGAN MCV
MCV 7
- B-36-VAT
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Marty cred ca ar fi cel mai in masura sa te ajute ca si lui i s-a exfoliat vopseaua de pe spoilere, dar el are cameleon. Aici e problema de garantie, nu de asigurare.
|
--------------------
Dacia
|
|
Maf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
[quote]La mine PROBLEMA a aparut acum, (sau cel putin acum am vazut). Pe capota motor si plafon, pe usa dreapta spate prin multe alte locuri, vopseaua a disparut si au ramas mici pete albe sub forme ciudate. Auzisem eu ca vopseaua MARIN (nemetalizata) ar nici chiar asa. Acum nu stiu incotro s-o apuc, catre service sau catre asigurare.
Nu am spalat-o la perie niciodata numai la jet. Acum cine e devina? Incotr-o s-o apuc? A mai patit cineva? Ca sa nu mai spun ca si-a pierdut si luciul si arat de parca am spalat-o la sablare cu nisip :planset:[/quote] Si eu am una MARINE si am vazut si eu acele pete albe .... nu sunt multe si se vad doar din anumite unghiuri.... Eu nu ma duc la service pentru chestii din astea , ca daca vopseaua e nasoala ce pot sa-ti faca....(doar sa vopseasca toata masina inca o data :roll: ) Prefer sa le rezolv in fata blocului.....sa stii ca ies cu pasta aia din tub "scratch remover". |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Înainte să dați cu pastă din aia poate încercați și cu polish. E mai ieftin și sunt șanse mari să se ducă dacă defectele sunt superficiale. Recomandarea mea: Arexons (Cora, 207000 lei) lucește de cade mâța-n coadă.
|
--------------------
Dacia
|
|
vallig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 2 January 04 ![]() |
Culori frantuzesti tip spray sau creion rectificari se gasesc in Carrefour.[/quote]
Aveti idee daca se gaseste si unde un spray cu vopsea pentru Perla ca sa retusez intr-un loc spoilerul (o mica ciupitura care a ajuns pana la plasticul cel negru)? O fi in targ asa ceva? Dar spray pentru retusat doua zgarieturi la jante de Scala? |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
targ si targ .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am marine si am observat ceva zgarieturi pe ea. Superficiale, dar sunt. Am facut greseala sa o bag o data la perii, pe urma m-am lecuit. Am dat cu ceara si alea mai superficiale au disparut, insa au ramas destul de multe. Efectiv apar din senin, incep sa cred ca de la jet-ul de apa.
Intradevar, cred ca ne-am cam luat teapa cu culoarea asta pe cat de sexy pe atat de pretentioasa. |
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Stai sa vezi ce sexi o sa fie dupa ce mai apar niste pete... :mrgreen: Le vei putea da chiar si ceva forme mai... sexy :twisted: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
Piciul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 8 May 04 From: Constanta ![]() |
Si eu am avut aripa spate dreapta zgariata superficial in 3 locuri.
Am fost azi si mi-au vopsit aripa = 480 000 lei (270 000 manopera restul 0.5 l vopsea). Cat si cum va tine o sa vad. PS Am rosu imperial. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Confort Unde dai si unde crapa!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:10 |