bulit vopsea capota cu racaitorul de parbriz
![]() ![]() ![]() |
bulit vopsea capota cu racaitorul de parbriz
daciaclub-cj666 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 20 May 03 From: Cluj ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca e sarita vopseaua nu mai mereg cu polish. Trebuie musai sa o revopsesti. Incearca sa faci treaba pe garantie, daca zici ca nu e lovita sau zgariata.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
valiwar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce l-am trimis un email , M-au sunat cei de la VC si m-au intrebat cum e cu vopseaua sarita de pe masina , am explicat ce si cum si a zis urmatoarele: "Mergeti intr-un service Dacia luati legatura cu cel ce se ocupa de garantii (la Marcus e Hamza (parca)) si chemati si DACOTECH-ul ."
EEEEEE DACOTECU asta cine e intreb eu , "Este un inginer pregatit la Dacia si se ocupa direct de problemele mai ......complicate", Aha si el isi da cu parerea ce trebuie facut? , "Da, el o sa va dea rezolvarea la problema dvs" . Asa ca acum astept sa imi mai intre nishte bani pe card, ca sunt cam golash si plec dupa DACOTEC-ul asta sa vad ce spune. I-am povestit celui de la VC si de acest forum (ca mai sunt si altii cu vopseaua sarita ) unde plangem uni pe umarul celorlalti si ne impatasim experientele placute si neplacute. A fost surprins ca nu stia de existenta lui si a promis ca o sa dea cu ochiu pe aici si DACIA GROP RENAULT ne va ajuta sa ne rezolvam problemele. Ei :?: :?: :shock: Chiar am fost placut surprins sa ma conversez cu tipul vreo 8 min. |
--------------------
DACIA
LOGAN MCV
MCV 7
- B-36-VAT
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ieri am vazut ca in timp ce animalee care mi-au saltat oglinda mi-au zgariat (superficial ce-i drept capota). Sunt urme ca de cutii de bere. Cine draq stie. Poate au si mancat pe masina mea. In fine, trebuie sa fac iar cateva drumuri pe la Politie si asigurari. Dar nici nu o vopsesc. Oricum se mai zgarie. Astept pana se mai zgarie si altceva, iau constatare samd. Dupa care o vopsesc pe toata, ca nu cred ca merita sa ma duc de 10 ori in service.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:15 |