Duster 3 - 2024, Fotografii cu noul Duster 3 camuflat
![]() ![]() ![]() |
Duster 3 - 2024, Fotografii cu noul Duster 3 camuflat
mircea_aq |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.198 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.706 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Poate e 4x2.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Chiar asa, ia sa se interzica accesul pe autostrazi la dustere
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.876 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
E deja asa in lege.
Carutele sunt interzise pe autostrazi |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.706 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Că veni vorba, am dat o raită pe la Dacia. Bine, am început la Reno, unde am aflat că ditamai animalul de Austral are un motor de 1.2l în 3 cilindri și ornamente piano black în partea de jos a ușilor. Ăla care a putut aproba așa ceva ar merita bătaie. Revenind, am văzut Dusterul nou, varianta hybrid, automat. Un motor de 1.6 în patru cilindri, vizibilitate bună în spate, comparativ cu Austral sau varianta mai groaznică, Arkana, unde zici că ai un gemuleț de dubă, doar ca să zici că e există. E drept, din afară e ditamai suprafața vitrată. Dar iar divaghez. Pe cuvântul meu, Dusterul, în ciuda cantităților importante de plastic de la interior, era cea mai “mașină” de acolo. E drept că nu se compară confortul interior din Austral cu cel din Duster, dar Austral zici că e un laptop pe roți.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(marksman @ 16 Feb 2025, 19:51) Că veni vorba, am dat o raită pe la Dacia. Bine, am început la Reno, unde am aflat că ditamai animalul de Austral are un motor de 1.2l în 3 cilindri Ala facut cu Mercedes in 4 cilindrii nu mai era bun. Chiar si cu zgomotul de diesel cand ii dadeai talpa si consumul pe masura, tot era mai bun ca asta in 3. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.066 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ăla cu 4 cilindri parca zicea cineva de pe aici, parca tu ? ca atunci când era rece avea o funcționare care favoriza emisile de CO2.
Asta de 3 ar avea un principiu diferit care l face mai ecologic.? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.549 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 16 Feb 2025, 20:12) Ala facut cu Mercedes in 4 cilindrii nu mai era bun. Chiar si cu zgomotul de diesel cand ii dadeai talpa si consumul pe masura, tot era mai bun ca asta in 3. Ce consum, care cum? Cat ai vrea sa fie? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.066 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Găsiți diferențele pe lateral
https://ibb.co/Vp0jc01k Hint. Luam un nisan vechi și l vindem la prosti că nou duster |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.876 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
faci misto sau trolezi?
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 11 Mar 2025, 16:32) Găsiți diferențele pe lateral https://ibb.co/Vp0jc01k Hint. Luam un nisan vechi și l vindem la prosti că nou duster Sunt doar elemente de pe el. Daca era sasiul si suspensia aluia, era ceva. Chiar si cu cu haionu' care se inchidea greu cu masina inclinata. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.713 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Acum un an si ceva am fost la o etapa de offroad cu un xtrail 2.0dci de prin 2012, plafon panoramic, navi, dublu climatronic, incalzire in toate 5 scaunele, cai putere destui.
Consumul se mentinea in termeni decenti si singura imbunatatire fata de cum a fost cumparat erau niste AT uri cinezesti. Intre timp a mai primit o revizie pe suspensii, fiind montate mai de offroad, ambreiasj, scuturi etc, pt ca vara trecuta a bagat un Maroc si retur prin Gibraltar pana acasa. Ofera putere, tehnologie testata, euro 5, o masina matura. Chiar ma gandeam ca as putea sa o cumpar daca domnul vrea sa isi ia un Patrol. Ce aduce noul Duster? - sistemele de siguranta activa - masina noua dar cand vorbim de garantia Dacia, asa face toate! -un pret mare! This post has been edited by rue: 12 Mar 2025, 22:33 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai na, grăbește te euro 5 fiind în curând o să ofere și o taxa de înmatriculare
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.713 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Taxa de poluare se va zice, impozit cumva.
Mai e ceva nou despre taxa? |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
IRONICK |
![]()
|
Inca nu supara electoratul.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Electoratul e deja supărat.
Mai ales acuma că nu poate vota cu Georgescu |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Taxa a fost dovedita ilegala in toate formele ei, asa ca vor modifica metoda de calcul a impozitului si vor rezulta tot felul de anomalii.
Sa vedem cum ii arde pe poluatorii cu logan 1.4-1.6 euro 3 cu cate 800 euro pe an. Daca sunt saraci, sa plateasca, asta e mentalitatea statului roman. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai da daca vrea să meargă cu euro 3 sa plătească.
Pe de altă parte cea mai ieftina rabla sh euro 6 cred că găsim la vreo 3mii și ceva de euro, deci nu e asta o mare tragedie. Unde pui că rabla euro 6 mai are un ABS, un ESP la care Loganul euro 3 nici nu visa |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.356 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 13 Mar 2025, 19:22) Taxa a fost dovedita ilegala in toate formele ei, asa ca vor modifica metoda de calcul a impozitului si vor rezulta tot felul de anomalii. Sa vedem cum ii arde pe poluatorii cu logan 1.4-1.6 euro 3 cu cate 800 euro pe an. Daca sunt saraci, sa plateasca, asta e mentalitatea statului roman. Pe bulgaria e mai ieftina. Jegul de bordeanu vrea sa isi ia bonusul de performanta, cand dacia si alti producatori vindeau EU2 si EU3 in Romania, desi aveau in vest vindeau EU4. Sau vindeau fara filtru de particule, desi in jermani era cu filtru de particule. Acum vor taxe, iar toti trepadusii pe care ii au angajati, dau cate un pupic pe unde flatuleaza bordeanu. This post has been edited by cristic1982: 13 Mar 2025, 21:02 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Intocmai, dar profita de memoria scurta a romanilor.
Vorbeam de lup: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/aut...-parte-21965275 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
wolfin |
![]()
|
sa puna si pe nr. copii...sau pe tv uri...ba pe nr de camere la casa...sau pe cat mananci si descarci...
nu stiu de unde a socs o cu 800 euro un logan..dar ...e dampolea |
--------------------
pegas
3120
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(miki @ 14 Mar 2025, 11:42) Când n-ai altă opțiune decât microbuzul de dimineață și eventual ăla de seară, o mașină e deja aproape obligatorie. Dar na, dacă e veche automat e rablă, așa că hai să-l belim de bani pe ăla care nu poate schimba mașina la 3-5 ani. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai daca tot te obliga s o schimbi, de ce nu mă obligă să schimb și telefonul
Sau hainele de pe mine? Sau mine bine nevasta ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 567 Joined: 24 January 17 ![]() |
15,900 de euro pentru Duster ChelLine (care are și GPL) prin Rabla 2025 nu sună rău, compativ cu ce găsești pe piața la banii ăștia (mașini noi). Am văzut la mine în sat, ceva promoție la Astra nou la 22k (de la vreo 26k preț de listă). Aiuritor de-a dreptul.
Oare cat mai costă un tichet de rablă zilele astea? This post has been edited by Habba: 14 Mar 2025, 12:37 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
wolfin |
![]()
|
in aia acea au 4 milioane de masini euro 2 si 3 ...cati isi permit 16k sa isi cumpere duster..sau logan..12k....
aia e ideea. nu polueaza mai mult decat un bmv x5 diesel hibrid. sunt tare curios cum or sa calculeze...ca or sa si o fure grav eu am loganul 1 luat in 2022..si am 3.5k facuti in cei 3 ani. ce mare poluator sunt? This post has been edited by wolfin: 14 Mar 2025, 12:42 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
sa bage in benzina atunci domnule taxa
si in mancare. stai ca de fapt acolo a pus, ca s a scumpit coca cola |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marksman @ 14 Mar 2025, 11:51) Când n-ai altă opțiune decât microbuzul de dimineață și eventual ăla de seară, o mașină e deja aproape obligatorie. Dar na, dacă e veche automat e rablă, așa că hai să-l belim de bani pe ăla care nu poate schimba mașina la 3-5 ani. gasesti masina de 9 ani euro 6..... Daca nu ai bani d emasina, muta-te la oras sa ai trasport in comuna. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 17:05 |