Masina noua pana in 13.500CIP!, M-am hotarat sa vand Solenza...
![]() ![]() ![]() |
Masina noua pana in 13.500CIP!, M-am hotarat sa vand Solenza...
Adrian_Solenza |
![]()
|
||
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Octavia 2 1,9TDI sau Focus 1,6TDCI.
Octavia 2 e spatioasa e diesel, e cam pe la banii aia. In plus are o imagine foarte buna, ai service mai bun si mai ieftin decat Fraud. Motorul e vechiut dar e fiabil si trage bine. Motorul Fraud e mai nou, mai economic, mai silentios. Imi place Citroenul dar nu as da banii pe el. Seat Leon mi s-a parut foarte frumos dar foarte nepractic, cu gemuletele alea mici. Auzi, da' la ce-ti trebe masina de familist ca nu vroiai 50 kg in pat! Te pregatesti de nunta, ceva? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
am si eu o curiozitate...deci nu vreau sa se nasca vreo poelmica...voi va luati masina de dragul marcii ? Presupun ca la 13.500 euro, Skoda aia nu are nimic pe ea...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Are mai omule chiar TOT! Mai putin jante si airbaguri laterale si cotiera! Are computer, ABS, servo, interior jumate crem.... Aer, geamuri etc...
QUOTE(dizzy @ 26 Jan 2006, 21:16) Pai stii cand un om cere mana unei femei? Cand se satura de a lui ... ![]() Pe bune acu, o sa vina si pasul asta! ![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 26 Jan 2006, 21:29 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(andu911 @ 26 Jan 2006, 21:19) am si eu o curiozitate...deci nu vreau sa se nasca vreo poelmica...voi va luati masina de dragul marcii ? Presupun ca la 13.500 euro, Skoda aia nu are nimic pe ea... 13.500 euro .. dar CIP . Staiu linistit ca se mai adauga. vreo 2000 euro. Asa e cum zice Adrian_Solenza. ON: Octavia , Octavia si iar Octavia !!!!!!!!!!!!! De n ori Octavia !!!! Ma bucur pentru tine daca iti iei Octavia. Nu uita ca e facuta de VW.. care stiu sa faca masini ... Bafta |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o slabiciune personala pentru zona aia de preturi. Mitsubishi Lancer 1.6. Daca iti iei una, te urasc
![]() Pt 10 700 CIP: Servodirectie Sistem de franare cu ABS si EBD Airbag frontal pentru sofer si pasager Geamuri fata si spate actionate electric Imobilizator electronic Faruri reglabile pe inaltime Bancheta cu spatar rabatabil 60:40 Geamuri cu tenta verzuie Kit pregatire sistem audio (4 incinte acustice, antena exterioara, cabluri de legatura) Cotiera scaun sofer Scaun sofer si volan reglabile pe inaltime Tetiere fata si spate reglabile pe inaltime Sistem de prindere ISOFIX pentru scaun copil in locurile spate Finisaj de tip lemn negru pentru panou bord si comenzi electrice geamuri Lampa ceata spate Lampa stop centrala pe luneta B11 Roata de rezerva normala B41 Jante aliaj usor 15” x 6” cu pneuri 195/60R15 F05 Volan imbracat in piele J52 Preechipare sistem audio cu 6 incinte acustice M56 Levier cutie de viteze si levier frana de parcare imbracate in piele P80 Praguri cu ornament in culoarea caroseriei PB4 Oglinzi exterioare incalzite si reglabile electric, in culoarea caroseriei R13 Manere usi vopsite in culoarea caroseriei VB6 Aer conditionat automat VC5 Airbag-uri laterale si airbag-uri de tip cortina pentru sofer si pasager |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Si DDP? este 16.000? Acceptabil! Si un delear ceva? Link?
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ford Mondeo 1.8i 16v, 15 mii DDP. Are BDT o super oferta la niste masini de pe stoc. Tocmai si-a luat un coleg de-al meu.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Asta pt ca apare anul asta Noul Mondeo, mi-a spus-o dealer-ul! Nu se pune problema de Mondeo, e veche
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
La un megane nu te-ai gandit? in 16.000 DDP iti iei benzina 1.6 16v aproape full- fara xenon si piele total sau un 1.5 DCI cu echipare bogata....
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
LA Megane am dobanda prea mare la RCI Leasing + Megane e o masina mult prea populara! Ca Logan, asa! Motiv pt care nici nu sunt hotarat la Octavia! Acelasi motiv: prea comune!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
da sa stii ca solenza e exotica
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Clasa compacta! Nu vrea masina de clasa mica!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Alt topic "Stiu ce imi iau, dar ma dau si eu mare.." ?
![]() Tu stii ce vrei? Ca eu vad in poll masini total diferite. Maxim pretul seamana intre ele. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Vreau sa vad ca o iei, indiferent ce iei... sunt curios si pun pariu cu mine
![]() Daca ai masina de servici, ce folos? Si a mea e de vanzare, ca sta fara sa produca... Vei lua o masina foarte scumpa, dar 85% driving time in cea de servici... Ia o Octavia de director, si tu tragi din greu ![]() Daca ramai fara job, ce faci cu rata de 200 euro? Daca ai raspuns la intrebarile astea, ia-o, si apoi deschide un nou topic: poze cu masina mea. succes. si ganduri bune. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Am apelat la seriozitate si sunt luat peste picior!
Este treaba mea ce fac cu masina... Si da, o sa mi-o iau! Bani de avans strang de aproape 6 luni! Rata este 580lei la 13.300 CIP! Masina o iau pt week-end si vacante! Nu imi place Punto, e puturoasa si consuma mult! A fost greaseala mea ca am vb! O sa vina in cateva luni si un topic cu noua masina, stati linistiti! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
"Se-ntreaba, dujmanii mei
De unde, cistig bani grei, Poate-am dat vreo spargere, Sau poate-i afacereeeeeeeeee." (uite cum se adeveresc versurile astea de mare valoare) Adriane io le-as lua pe toate, ca sa le inchid gura la toti. Sa mor de nu. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Coane de unde e Leon-ul prea mic? E la fel de spatios ca si C4 sau Focus , doar ca e VAG!
Problema se pune in felul urmator ..cat de mult conteaza pentru tine ca masina sa fie diesel? Pentru ca eu as lua C4 HDi ! Insa daca nu te supara un consum de 10 urban , si ne gandim din pct de vedere al calitatii automobilului , Leon si O2 sunt MULT peste orice alte compacte. Insa vezi ca 1.6 MPi pe O2 este 8v si generatie veche , ergo ai un consum pe masura.. peste 10 urban. Nu cumva e acelasi motor si pe Leon? Dar o mai zic odata : Daca nu te deranjeaza consumul eu zic sa alegi intre Leon si O2 ..dintre care as merge pe Skoda. Este mai serioasa , insa e mai business class , mai respectabila , mai spatioasa... stii tu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Adriane...cand am zis ca masina n-are multe pe ea...m-am referit la faptul ca daca as cumpara o masina de noua in rate...mi-as pune pe ea tot ce e posibil...xenoane, piele, sistem audio de calitate...etc...prefer confortul decat aspectul.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Leonul nou are motor pe 8v, stiu, la fel si Octi! Masina o am pt week-end, deci nu ar fi o problema consumul! Diesel as vrea pt ca as putea sa merg mai mult cu ea, este mai usor de condus (cuplu f bun) si are o durata de viata mai mare si o val de revanzare mai buna!
Un diesel afara ia 5, iar Octi 6-6.5! E vb de 3.5lei la suta de km! Deci pana la mare si inapoi platesc in plus cu Octi 15-20 de lei! Ca acelasi lucru! ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
parerea mea e ca mai bine iti iei octavia 1 cu ceva inbunatatiri si motorul pe diesel decat octavia 2 cheala si motorul pe benzina
|
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Intelesai eu bine? Tu vrei diesel doar pentru week-end si vacante? Cam citi km pe an? Vezi ca s-ar putea sa va loveasca tare astia si cu impozitele la diesel, peste vreun an-doi.
Sau de fapt din ce cauza vrei diesel, ca iti place sa conduci diesel sau ca pentru ca are un consum mic? |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
QUOTE(mariuscomx @ 26 Jan 2006, 23:00) parerea mea e ca mai bine iti iei octavia 1 cu ceva inbunatatiri si motorul pe diesel decat octavia 2 cheala si motorul pe benzina Omule, Octi 2 la banii astia are de toate, citeste topicul mai atent! O1 diesel e o masina veche, puntea nu este independenta pe spate, interiorul este invechit etc... NU vrea Octi1 din acelasi motiv pt care nu vreau Mondeo! Masini vechi! This post has been edited by Adrian_Solenza: 26 Jan 2006, 23:04 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic O2.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 26 Jan 2006, 22:38) Am apelat la seriozitate si sunt luat peste picior! Este treaba mea ce fac cu masina... Si da, o sa mi-o iau! Bani de avans strang de aproape 6 luni! Rata este 580lei la 13.300 CIP! Masina o iau pt week-end si vacante! Nu imi place Punto, e puturoasa si consuma mult! A fost greaseala mea ca am vb! O sa vina in cateva luni si un topic cu noua masina, stati linistiti! Ma...iao cum vrei. Tu ai putea intelege mai mult din luatu asta peste picior...daca ai judeca. Fiecare face ce vrea, dar in spatele luatului peste picior...este un sfat. JUDECA bine inainte sa iei masina aia. Dar, anyway...e problema ta daca repeti greseala care ai facut-o cu SLZ. Tu stii prea bine care e. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AND |
![]()
|
15.600 DDP
ABS , EBV , AFU 8 airbag-uri servo variabil computer bord faruri electrice oglinzi electrice/degrivante A/C geamuri fata electrice scaun sofer reglabil in inaltime 3 scaune spate independente torpedou refrigerat radio cd cu 4 boxe RENAULT SCENIC 1.6 16v 110cp / 0-100 in 12.5 / viteza max 185 (reala) ..deci vreo 200 pe "ceas" . Am mers de mai multe ori cu unul , si imi place la nebunie! Este o "nava spatiala" extrem de practica si confortabila. Attached thumbnail(s) in_Renault_Scenic_01.jpg ( Size: 71.88k ) Number of downloads: 17 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Deci din cate vad eu skoda6cl.th.png
un Ambienye 1,6 ar avea pretul CIP 14104 Euro .Nu stiu cum intentionezi sa o cumperi (leasing or something) dar din cate stiu eu CIP inseamna fara taxe si fara TVA . Deci tot nu iese la 13500 cum mentionai tu . In fine , daca nu sunt o problema banii ia-ti Skoda O II . L.E. Din cate vad nu se intelege nimic din poza aia (scuze) . Am luat-o de pe site-ul celor de la Skoda . Deci duceti-va acolo si aflati pretul . This post has been edited by kum: 27 Jan 2006, 09:46 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 26 Jan 2006, 21:42) Daca era pentru mine: http://www.mitsubishiromania.ro/lancer.htm Vezi ca e facut pe alte meleaguri, ai si un calculator de leasing pe acolo. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Ca idee , ia uita-te la o Corolla !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:24 |