Turometru CLi
![]() ![]() ![]() |
Turometru CLi
tyka |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
La daciile mai vechi se leaga fff simplu.turometrul are trei fire.Are un plus un minus si un fir care vine de la bobina de inductie.Va spun sigur ca eu am avut unul dar i-am ac care indica turatiile si asa era montat. sper sa va descurcati
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
La daciile mai vechi se leaga fff simplu.turometrul are trei fire.Are un plus un minus si un fir care vine de la bobina de inductie.Va spun sigur ca eu am avut unul dar i-am ac care indica turatiile si asa era montat. sper sa va descurcati
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE OV,deaia am spus ca nu poate fi montat ,deoarece nu toti stie sal lege la calculator.Eu nu stiu ,tu stiii? ![]() DA, eu stiu, am si scris pe undeva mai sus cum se face, scrie in manualul de injectie care este iesirea din calculator pentru turometru. De pus se pune la fel, adica +, masa si al 3-lea fir care ar fi trebuit sa vina la ruptor, se leaga la calculator. Nu au incetat ei sa puna turometru pe berlina injectie pt ca era prea greu, ci din dorinta lor stupida de a ieftini masina (cica). |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
ok no problem.
![]() |
-------------------- |
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Stai un pic.
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
adumitrachy, din cate vad a ta nu este pe injectie...deci nu ai nici un calculator si prin urmare nici pinul 19:).
la cele pe injectie nu mai exista ruptor ,insa firul turometrului vine in calculator. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Vreau sa imi iau un break zilele astea. De asta ma intereseaza.Deci, nu ma poate lamuri nimeni?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
calculatorul este o cutie destul de mare, pe grosime cam 1/3 din DEX (dar nici decum 1/3 din desteptaciunea DEX-ului
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Aha.Acu am inteles si eu. Multumesc.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
cosminrobe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 March 04 ![]() |
va pot vinde eu turometre digitale cu afisare din 100 in 100 rot/min, limita de masurare 9900 rot/min, foarte precis-nu are nici un fel de variatii ca alte turometre, dimensiuni: 11cm lungime, 2,5cm latime, 1,5cm grosime (cat un marker de text); functioneaza si la -40 grade celsius. Pot sa fac si turometre cu afisare din 10 in 10 rot/min(sau chiar cu variatie la fiecare turatie!!!)sau cu scala pana la 99.000rot/min. Pret 500.000lei
mail cosminrobe@as.ro ; tel 0741140980 sau 3248179 |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:11 |