DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Turometru CLi

tyka
post 4 Mar 2004, 22:50
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: slobozia

OV,deaia am spus ca nu poate fi montat ,deoarece nu toti stie sal lege la calculator.Eu nu stiu ,tu stiii? icon_mrgreen.gif

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cristi_21us
post 5 Mar 2004, 01:33
Post #32

Membru autentic

From: Brasov

La daciile mai vechi se leaga fff simplu.turometrul are trei fire.Are un plus un minus si un fir care vine de la bobina de inductie.Va spun sigur ca eu am avut unul dar i-am ac care indica turatiile si asa era montat. sper sa va descurcati

--------------------
Fiat Albea 2006
+
cristi_21us
post 5 Mar 2004, 01:33
Post #33

Membru autentic

From: Brasov

La daciile mai vechi se leaga fff simplu.turometrul are trei fire.Are un plus un minus si un fir care vine de la bobina de inductie.Va spun sigur ca eu am avut unul dar i-am ac care indica turatiile si asa era montat. sper sa va descurcati

--------------------
Fiat Albea 2006
+
Ov
post 5 Mar 2004, 09:25
Post #34

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

OV,deaia am spus ca nu poate fi montat ,deoarece nu toti stie sal lege la calculator.Eu nu stiu ,tu stiii? icon_mrgreen.gif

DA, eu stiu, am si scris pe undeva mai sus cum se face, scrie in manualul de injectie care este iesirea din calculator pentru turometru. De pus se pune la fel, adica +, masa si al 3-lea fir care ar fi trebuit sa vina la ruptor, se leaga la calculator.

Nu au incetat ei sa puna turometru pe berlina injectie pt ca era prea greu, ci din dorinta lor stupida de a ieftini masina (cica).

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
tyka
post 6 Mar 2004, 00:57
Post #35

Membru autentic

From: slobozia

ok no problem. icon_mrgreen.gif

--------------------
+
adumitrachy
post 17 Mar 2004, 17:49
Post #36

Membru autohton

From: Iasi

Stai un pic. 053.gif Eu pricep mai greu. Unde vine calculatorul de bord pus?Cum imi dau seama care e pinul 19 ?De unde incep numararea?Sa inteleg ca ruptor e acelasi lucru cu calculator de bord?

--------------------
Dacia 1310 L Audi B4 quatro 1998 / 1991 - IS 04/84 DLA
+
marius-gabriel
post 17 Mar 2004, 19:54
Post #37

Membru autentic

From: CALARASI

adumitrachy, din cate vad a ta nu este pe injectie...deci nu ai nici un calculator si prin urmare nici pinul 19:).
la cele pe injectie nu mai exista ruptor ,insa firul turometrului vine in calculator.

--------------------
HONDA CIVIC EX HONDA ACCORD -
MARIUS
+
adumitrachy
post 17 Mar 2004, 21:47
Post #38

Membru autohton

Vreau sa imi iau un break zilele astea. De asta ma intereseaza.Deci, nu ma poate lamuri nimeni?

--------------------
+
Ov
post 18 Mar 2004, 08:03
Post #39

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

calculatorul este o cutie destul de mare, pe grosime cam 1/3 din DEX (dar nici decum 1/3 din desteptaciunea DEX-ului laugh.gif ), pe care o gasesti in compartimentul motor, pe aripa dreapta. Imposibil sa nu-l vezi. Pinul 19 e al 19-lea pin dupa 1 (defapt al 18-lea), oricum, mi se pare ca scrie pe el. Treaba este ca io nu cred ca tb sa umblii la calculator, pt ca instalatia electrica este sigur aceeasi la toate modelele de berline, si daca stai sa cauti bine de tot firul de la turometru pe sub bord, sigur o sa ai surpriza placuta sa-l gasesti (garantat 99.9%). Asa sunt eu sigur, nu stiu de ce, poate ca si eu cand mi-am pus a doua plafoniera, si ma inarmasem cu fire, etc, dupa ce am decupat tapiteria in dreptul gaurii unde se monta, am constatat cu uimire ca instalatia electrica exista. Asta ca sa nu mai zic ca nu am in bord ceas de presiune ulei, in schimb sonda de presiune (nu aia de bec, ca stiu ca sunt 2 diferite) sta bine mersi infipta in motor, cu un fir care ajunge chiar langa ea si se potriveste perfect la mufa cu ce e acolo.

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
adumitrachy
post 18 Mar 2004, 08:15
Post #40

Membru autohton

Aha.Acu am inteles si eu. Multumesc.

--------------------
+
cosminrobe
post 14 Apr 2004, 15:49
Post #41

Membru incepator

va pot vinde eu turometre digitale cu afisare din 100 in 100 rot/min, limita de masurare 9900 rot/min, foarte precis-nu are nici un fel de variatii ca alte turometre, dimensiuni: 11cm lungime, 2,5cm latime, 1,5cm grosime (cat un marker de text); functioneaza si la -40 grade celsius. Pot sa fac si turometre cu afisare din 10 in 10 rot/min(sau chiar cu variatie la fiecare turatie!!!)sau cu scala pana la 99.000rot/min. Pret 500.000lei
mail cosminrobe@as.ro ; tel 0741140980 sau 3248179

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 01:11
Forum Renault