Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
![]() ![]() ![]() |
Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
danielliviu |
![]()
|
||
![]() citesc mult si scriu putin... Group: Members Posts: 213 Joined: 2 August 06 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1,4 MPI LAPL
- xxx
|
|||
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
masina e frumoasa, accentueaza ca e compacta prin kit-ul exterior.jante ok. folii la ok. singurele probleme ar fi : culoarea rosie gay, tiganelile scrise imprimate pe usi si praguri, febletea manga de pe capota si parasolatorul cu "gaura". interiorul e un kitch grosolan. adica ce e bun e stricat prin gustul indiscutabil al proprietarului
![]() This post has been edited by cosming: 23 Jul 2007, 01:23 |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Interiorul pare cam aiurea, rosu in combinatie cu griul de pe bord....
mai e de lucru la ea si pe exterior,un kit unicat poate o facea mai deosebita,oricum arata binisor. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cind spui interior. la ce anume te gindesti? Pentru ca de ex, la fetele de usi s-a muncit foarte mult ca sa poata forma incinte acustice.
This post has been edited by Dsign: 23 Jul 2007, 06:47 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
La combinatia de culori, gri-rosu, nu prea da bine, eu mi-am facut inelele de la aeratoare gri,manerele la usi pe interior tot gri, mp3 Sony gri, asa a fost, am avut inelele rosii dar era tare aiurea contrastul cu bordul...
parerea mea |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
smart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 September 06 From: Vaslui ![]() |
masina tiganeasca fara suparare.
si-a inscriptionat si litere chinezesti sau japoneze ?? rosul ala e gay de tot. |
--------------------
logan
laureate plus 2006
gri platine
- vs xx dor
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Personal nici mie nu imi place, dar gusturile nu se discuta. Singurul lucru odios din punctul meu de vedere este bordul, ala e tiganesc rau, cu scrisul Pioneer pe cadrane. Am inteles ca omul e fan Pioneer dar si eu sunt fan Porsche si ce asta inseamna sa imi pun pe toata masina scrisuri Carrera, Carrera 4S, Turbo, GT3, etc? Autocolantul pe post de parasolar e urat iar, in rest imi plac fetele de usi. Cred ca ar fi aratat mult mai misto interiorul si exteriorul in 2 culori, inclusiv fetele de usi.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
spre deosebire de tine, draga 2dor, masina este echipata cu tot ce trebuie de la Pioneer. Tabloul de bord va fi refacut, insa inscriptia Pioneer se va aprinde in continuare pe el.
Instalatia audio a fost conceputa impreuna cu Relu, cunoscatorii il stiu. Pentru cel care spune ca masina e tiganeasca, astept argumente, am si zis, fara comentarii aiurea Pina acum a fost asa : codita de balaur, antena undita, coloristica de la interior (desi nu inteleg care-i faza, daca masina e rosie), kitul exterior despre care am spus ca e la modificat Rosu: culoare gay! de unde si pina unde frate? adica n-am voie sa beau cafea din cana mea rosie? nu am voie sa scriu cu pixul meu rosu? vitezomanul Gica din melodia lui Mihai Constantinescu era gay cumva? Schumacher e gay pt ca conduce masini rosii? Sebastian Loeb este cumva gay? Ma baieti, daca voua nu va place o culoare anume, asta nu inseamna ca e culoare gay... Be real. Si ma rog, de ce sa faca omul nostru interiorul cu gri, cind toata lumea (chiar si Dacia) face acest lucru? autocolant vs. airbrush? in primul rind costuri, in al doilea rind versatilitate. Autocolantul si implicit printul poate fi schimbat in functie de evenimentele la care va participa masina This post has been edited by Dsign: 23 Jul 2007, 09:47 |
--------------------
D
Logan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
mie nu-mi place ca aproape totul e vopsit in interior. Parca era mai fain, daca tot vroia rosu, sa foloseasca un material de piele sau ceva imitatie pt interior. Dar parca prea multa vopsea in interior.
Mie imi place sa fie mai relaxant interiorul. Parerea mea este ca e prea tipator interiorul. Imi plac jantele. Capota este vopsita, folie sau cum? |
--------------------
.
.
.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bre Dsign o fi toata masina echipata cu Pioneer dar tot nu imi place ideea, ce treaba au cadranele cu Pioneer, macar la BMW-uri gasesti in mijloc semnul M daca e echipat astfel, sau la Mercedes AMG, dar mi se pare ciudat asa. Cum am spus gusturile nu se discuta.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
samby_reg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 5 July 07 ![]() |
Ce am modificat eu la exteriorul loganului meu...Pai 1.mi-am pus niste jante Hydra pe 15'' pe care le-am achizitionat de la CODE ALARM S.R.L la pret promotional de 1720 RON;
2.Niste faruri angel eyes finisaj crom cu 780 RON 3.stopuri logan cu led tip lexus la 555 RON 4.eleron LOGAN model DS carbon-300 RON 5.praguri lat LOGAN model DS-370RON 6.bara fata LOGAN model DS-540 RON Cu 4265 RON investiti ![]() Astept si alte sugestii din partea voastra pentru designul exterior al masinii. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.5 DCI
2006
- b 86 sas
|
|
Dsign |
![]()
|
pai si cum sa-l determin eu pe nenea Pioneer sa ma sustina in continuare bre? Sa scriu pe folie Guta? No way man...
Lostboy, husele scaunelor si banchetei sunt facute pe masura dintr-o imitatie de piele neagra cu rosu. Eu am incadrat aceste huse la capitolul alte maruntisuri asortate... Asta e, unii muncesc sa fie deosebiti (fete de usi, instalatie audio, jante rare), iar altii cumpara briz-briz-uri de bazar (angel, lexus, Pilot etc...) Pentru mine, nimic nu e mai kitsch decit sa copiezi ideea celor de la BMW pe Logan (ma refer la angel eyes) sau sa copiezi ideea celor de la Lexus (stopuri clare, cu leduri foarte putine si proaste) Pe topicul asta, oare cite sisteme noi de frinare am vazut? oare cite suspensii imbunatatite? oare cite ore de munca asidua? oare cite calcule si incercari? ne place sa mergem in tirg si sa punem anapoda tot ce gasim... asta vrem, asta inghitim. Eu sunt dezamagit de reactia unora AAAA, despre Code Alarm : ia intrebati-i voi daca isi mai amintesc de George Cubanezu'? In ciuda poreclei, este un om deosebit, cu mult bun simt. Si-au batut fraierii astia joc de o bijuterie de Skoda Octavia II . Si-au batut joc de o bijuterie de Opel Omega, printre ultimele construite, Opel Vectra GTS facut praf pe interior, etc. Astea sunt exemple pe care le cunosc eu, personal, pentru ca proprietarii imi sunt cunostinte sau clienti. Asta este o nesimtire iesita din comun, de genul "nu ne pricepem sa facem aia, dar invatam pe masina ta" Mai bine lucrezi zeci de ore de unul singur, sau ajutat de max 2 prieteni, si apoi te critica toti bazargiii si pietarii, decit sa mergi la firme "specializate" sa rida si curcile. Draga colegule forumist, fii sigur ca vei plati de 2 ori niste servicii macabre. Iti pot dovedi oricind ce inseamna la noi in Romania o firma care stie sa faca de toate sau nimic This post has been edited by Dsign: 23 Jul 2007, 19:57 |
--------------------
D
Logan
|
|
SORAN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 1 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Rosu nu inteleg nici eu de ce e gay... vroiam sa-mi iau un Ferarri rosu dar ma mai gandesc acum.
La bord si mie mi se pare prea mult rosu, insa scrisul cu Pioneer e ok, masina are legatura cu Pioneer si acel inscris aminteste acest lucru. Desenul de pe capota sunt convins ca v-ar fi placut daca-l vedeati pe un BMW sau o masina mai serioasa. Fiecare scris de pe masina are legatura cu ceva de la masina, e ca o prezentare, la fel si scrisul dupa prag... |
--------------------
Renault
K520
2023 Va stau la dispozitie cu intrebari despre LED-uri!
|
|
sdc290605 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai dreptate Dsign,intr-o oarecare masura. Totusi, parca altfel aratau lucrurile pe un alt fond de culoare.
La rosul asta niste numere de GR mai lipsesc. |
--------------------
dacia
logan
2007 ambition 1,6
|
|
Dsign |
![]()
|
daca va merge bine treaba cu sponsorizarea, se va schimba si culoarea... Sa nu uitam ca si marele Lighean ADV are aceeasi culoare... Ligheanul nostru ce are, are raie?
![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
da cine a zis ca ala de la ADV e marfa???? =))
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Fara nici o legatura cu ce s-a discutat mai devreme, ati observat cum cuvantul "KIT" este de fapt radacina cuvantului "KITCH" ?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
ai zis ca omu e fan Pioneer si ca s-a lucrat mult la usi pentru un sunet cat mai bun. intrebarea mea este urmatoarea:daca tot a bagat atatia bani si munca in chestia cu sunetu, de ce a montat difuzoare dual cone pe fata si de ce a folosit niste difuzoare entry level? ma rog, nu Dsign e raspunzator de ce a vrut propietaru, dar as vrea sa stiu unde a vrut sa ajunga propietarul cu asemenea investitii?
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
sunt curios noaptea daca s-or aprinde jdemii de leduri rosii inauntru si pe afara zici ca e masina
![]() in rest nu comentez nimic singurul logan care imi place este cel ELIA(poza) facut cu bun gust fara ciucurei , clopotei si briz brizuri. This post has been edited by Giurisici Fabian: 24 Jul 2007, 11:10 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Intrebare pentru dsign: joaca lumina la faruri cand ii dai blana la amp?
Eu am aceeasi combinatie: GM-5200T si 306C si nu stiu ce sa ii mai fac. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Dsign |
![]()
|
@stiancu, difuzoarele sunt acolo temporar. In curind vor vei si difuzoarele mult visate pentru care a fost construita incinta.
@fabian, se aprind lumini rosii, insa sunt montate cu cap. Ma rog, cui nu-i place, nu-i place @parpanel, nu joaca lumina sau ma rog, nu e chiar vizibil. Da-ti seama ca la asta este combinatiax2, si suge foarte mult curent... Un profesionist stie sa-ti spuna ce are, insa te costa |
--------------------
D
Logan
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Am cabluri de 20 si condensator de 1 F. Mai mult nu stiu ce sa-i fac
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Dsign |
![]()
|
se discuta pe topicul de audio, aici ne prezentam ligheanele... deja suntem pe aratura demult, cu culori, codite de balaur&stuff
|
--------------------
D
Logan
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca te-a gadilat rau remarca cu "undita"
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Dsign |
![]()
|
undita mea e acum... stilou, ca am rupt-o in usa de la garaj... avem AICI poza cu bordul aprins... cam miscata ea, dar intelegeti voi.
|
--------------------
D
Logan
|
|
alexis |
![]()
|
![]() daciot Group: Members Posts: 204 Joined: 30 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@Dsign: si masina mea e rosie; totusi, pentru gustul meu mi se pare cam prea mult rosu la interior.
Dar cum gusturile nu se discuta as avea o mica recomandare pentru interior: folositi culori mate nu lucioase. Asa cum e acum cred ca e foarte obositor sa mergi pe un soare nebun cum e zilele astea. |
--------------------
Dacia
Spring
2021
- B XX HXX
|
|
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
1.4MPI ambiance modificari:
- cheder minune anti-toate - 13RON - presuri plus - 140RON - mp3 player Roadstar cu usb + 2 difuzoare JVC - 600RON - antifonare (aluband) - 60RON - suspensii (amortizoare bilstein + arcuri eibach) - 1900RON - filtru green compatibil (cod R727419) - 170RON (de unde pot face rost de ulei de curatare?) - remapare soft - 510RON - parbriz cu parasolar - 410RON - (il inlocuiesc pe cel de origine care a crapat) - evacuare - traseu complet cu pastrare catalizator borla 50mm - 760RON (30RON transport + 30 montaj) - folie geamuri (luneta, fata, spate) + parasolar Llumar - 600RON - 2 difuzoare spate - 99RON - filtru habitaclu MANN CU1829 - 65RON In pregatire : - revizie mecanica (directie, frane) si tinichigerie (dacia service) - a doua tura de aluband (3 role * 10 cm * 10m suficient pentru fata - podea si perete?) - carPC (cine lucreaza cu fibra si poate/vrea/are timp sa colaboreze la o reproiectare consola centrala - masca butoane ???) - jante 15/16'' aliaj + anvelope (vara/iarna) - scaune fata ?! huse?! (sfaturi??) (scaune sport - 150E buc ??) - sedinta fota sa ma laud si io pe forum cu dovezi ![]() This post has been edited by cosming: 28 Jul 2007, 16:26 |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ok ok, dar de cate ori mai vrei sa te lauzi?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
off topic: eu o sa-mi pun termopane la logan si daca mi mai raman firfirei trag niste rigips pe plafon si un cerc de spoturi sa crezi ca e nava extraterestra.
![]() This post has been edited by rue: 28 Jul 2007, 17:24 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Dsign |
![]()
|
la termopane pui jaluzele verticale, nu? ca d-alea ie la moda acuma... pe podea, niste parchet din lemn de bambus, este?
|
--------------------
D
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 07:52 |