Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
![]() ![]() ![]() |
Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
uratzelul_flo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2008 1.5 dci
|
|||
marius_grad |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 13 December 05 ![]() |
Off topic: Domnilor, nu postez foarte des, dar va urmaresc indeaproape. Sunteti fenomenali. Sa va traiasc masinile si inovatiile de tip ,,gard".
![]() |
--------------------
dacia
logan
1.6 mpi dec 2005 ambition
- CJ XX MAG Un ac in carul cu fan.
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
O consola centrala neagra se pune? Dar mai am de decupat locasul pentru recirculare
![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
eliminat bandouri...
Attached thumbnail(s) Picture_062.jpg ( Size: 988.51k ) Number of downloads: 1604 Picture_072.jpg ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 1792 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Frumos imi place d'abea astept sa o vad gata vopsita la intalnirea logan club
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Suspansul continua...nu am reusit sa decupez inca consola centrala. Dar arata tare fain....
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dar de ce ai eliminat bandourile, ca sunt chiar utile? din motive estitice nu prea cred, ca arata urit fara, parerea mea.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Thejock3r |
![]()
|
bobo, ti le poti pastra tu si ti le dau si pe ale mele sa mai pui un rand! dupa cum observi ( daca observi ) incerc sa fac un tuning auto ,care mai cere si sacrificii. Iti respect postul ptr ca stiu ca gusturile nu se discuta! Te vei supara daca iti voi spune ca am anulat si semnalizarile laterale?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
De ce nu scoti si stopurile? sau asta urmeaza? Daca nu le dai jos macar sa le faci fumurii "sa sti o treaba"....
Oglinzile laterale vad ca le-ai vopsti in culoarea masinii deci nu le dai jos.... This post has been edited by BeciAcustic: 3 Feb 2010, 13:10 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Thejock3r |
![]() ![]()
|
Buna ideea cu stopurile !!! Ce spray negru sa folosesc
![]() This post has been edited by Thejock3r: 3 Feb 2010, 12:16 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(Thejock3r @ 3 Feb 2010, 00:48) bobo, ti le poti pastra tu si ti le dau si pe ale mele sa mai pui un rand! dupa cum observi ( daca observi ) incerc sa fac un tuning auto ,care mai cere si sacrificii. Sa ma scuzi ca nu mi-am dat seama ca vrei sa faci tuning, acest cuvint devine tot mai periculos in Romania.Imi respecti opinia mai putin pe mine vad, pastreaza distanta ca nu ne tragem de sireturi... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
hai ca va luati la bataie
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
johny_s |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 21 March 09 ![]() |
Thejock3r, unde ai gasit jantele alea din poza din stanga?
|
--------------------
dacia
1300
1.4
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Salut Johny.
Jantele le am de 2 ani si le-am luat de la cineva din Constanta. SI-n poza din dreapta tot ele sunt ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
si sunt wolfrace matrix
Attached thumbnail(s) Ts2fO1ZA.jpg ( Size: 29.56k ) Number of downloads: 1193 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Thejock3r |
![]()
|
masina are barile si pragurile montate, finisate...date cu fuller. Urmeaza culoarea..
Attached thumbnail(s) IMG_9511.jpg ( Size: 955.45k ) Number of downloads: 1124 IMG_9512.jpg ( Size: 915.29k ) Number of downloads: 1195 IMG_9513.jpg ( Size: 1.02mb ) Number of downloads: 562 IMG_9514.jpg ( Size: 726.48k ) Number of downloads: 481 IMG_9515.jpg ( Size: 921.35k ) Number of downloads: 409 IMG_9516.jpg ( Size: 919.85k ) Number of downloads: 521 IMG_9517.jpg ( Size: 751.86k ) Number of downloads: 608 IMG_9518.jpg ( Size: 952.31k ) Number of downloads: 548 IMG_9519.jpg ( Size: 903.7k ) Number of downloads: 438 IMG_9520.jpg ( Size: 813.98k ) Number of downloads: 379 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
fa ceva cu rugina din poza a7a. si vezi ca faci reclama ascunsa
![]() cum e cu semnalizarile alea? ca asta micu beci nu mai are somn. |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Thejock3r |
![]()
|
O sa se rezolve cu rugina..mi-a fost putin atinsa de vecinu.
![]() Ps. acustic- sper sa iei ca pe o gluma.... |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu mai asculti radio?
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Lampile alea laterale, sunt un accesoriu de siguranta, nu cred ca ar fi bine sa le elimini. Ai putea incerca sa le muti in cacasele oglinzilor. Nu stiu daca nu cumva, lampile alea sunt obligatorii. Sau poate doar glumesti... Oricum, iti doresc sa ai muuuuuuuuulta atentie cum deschizi usile si cat de aproape parchezi de alte masini... precum si cat de aproape parcheaza alte masini de a ta tunet, pardon tunata masina.
This post has been edited by BAB: 7 Feb 2010, 18:35 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
Thejock3r |
![]()
|
Pe scurt : semnalizarile nu le-am eliminat doar le-am repozitionat. O sa atasez poze cand voi avea. In legatiura cu radioul, raspunsul este DA, ascult in continuare ptr ca mi-am montat antena interioara
![]() Nu ati vazut si masini cu bandouri care au fost lovite in parcare de li s-a indoit tabla ? Eu sper sa nu patesc asa ceva, mai ales ca aceasta masina este scoasa din parcare 1 data/2 ori pe saptamana. si anume vinerea si sambata dupa care se pune prelata inapoi... |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
In acest caz, de dragul vopselei, care sare inainte de indoirea tablei, iti doresc multa bafta, pentru "1 data/2 ori pe saptamana". Asteptam cu interes, pozele, cand vei avea.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
BeciAcustic |
![]()
|
QUOTE(BAB @ 7 Feb 2010, 18:50) BAB te stiu om serios, sper ca nu te gandesti sa o "tunezi" si tu asa..... Bandourile sincer nu ma intereseaza pentru ca este masina lui si face ce vrea dar cu semnalizarile nu sunt deacord deoarece tin de siguranta, la fel si stopurile fumurii....... |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
BAB |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
uratzelul_flo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 September 08 ![]() |
prea multi curiosi:))
|
--------------------
dacia
logan
2008 1.5 dci
|
|
Thejock3r |
![]()
|
hei...dar eu nu va pun sa faceti ce fac eu!! voi lasati-o stoc si bagati-i benzina buna si consumabile. atat!
![]() numai glumeti pe aici ![]() Acusticule/...ai vazut la mine stoape fumurii ?? hmmm vezi ca ma confunzi ![]() This post has been edited by Thejock3r: 7 Feb 2010, 23:22 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Thejock3r |
![]()
|
da:)) abia astept sa se faca zi..sa le pot demonta si sa vopsesc stoapele ! oare voi avea somn in noaptea asta?...pffff
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
tot la "tunning" intra/iese si asta: se pare ca dacia a ales ca inscriptionarea motorizarii sa fie optionala (cum fac altii de mult). am vazut un logan ph2 alb cu nr. provizorii si fara motorizarea inscrisa si nici gaurile nu se vedeau, dar partea din stanga cu logan aparea.
|
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
am vazut si eu de anul trecut.....tot cu numere provizorii.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 02:57 |