Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
![]() ![]() ![]() |
Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
BAB |
![]()
|
||
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu cred ca cineva care isi cumpara masina scoate imediat motorizarea.....alte griji nu are? Cred ca se poate comanda asa masina.... o sa ma interesez......
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Pai unii vor sa o scoata si sa-si puna TDI in loc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
Aolo bab...dar multe frustrari ai acumulat : omu a facut o gluma..stii ??| GLUMA.. capisi ?|??
Nici atata nu stii ca insemnele chiar nu se lipesc....nu inteleg de ce stai pe acest topic "modificari la Loganul meu"- s-au terminat discutiile pe threadurile de intretinere masina sau calitatea benzinei ? Scz de off : de aia mirosea putin a kk, tu chiar scos destu din cur acuma...pffff This post has been edited by Thejock3r: 8 Feb 2010, 22:06 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 8 Feb 2010, 22:00) Da da da mare adevar ai spus Steel..... am vazut cateva motorizari pe logan de genul: TDI, 2.0 TURBO.... Sau poate unii nu vor sa arate ca au 1.2 si spun vecinilor ca au 16 16V..... cine stie.... Sau poate "se da" cu un alt logan la semafor si il induce in eroare pe respectivul....devine mai palpitant etc..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Hei, Beciule! Astea cu lipitul abtibildurilor si coloratul masinilor vin de pe la sorgintea unor conlocuitori. Ai vazut prin poze camioanele din Pakistan? Si nu cumva avem si noi "pakistanezii" nostri? Ai lor picteaza si pun fel de fel de gingiu-mingiu colorate pe camioanele alea, ai nostri isi trag masinile in folii ca pe copanele de pui de la Billa. Insa pakistanezii nostri fata de ai lor, mai au alti maaari prieteni: fibra de sticla, chitul, kitsch-ul, prostul gust, etc. De aceea vezi Loganuri TDI sau V16... Eu, ca sa nu zica cineva ca trebuie sa verific calitatea benzinei, pe alte topicuri, am facut doar unele mici imbunatatiri de ordin practic prin masinutza mea, care nu au de-a face cu tuningul. Si spre disperarea unora, am doar suporti de numere si un sticker cu inscriptia si emblema Dacia Club.
This post has been edited by BAB: 8 Feb 2010, 22:35 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(BAB @ 8 Feb 2010, 20:39) la ph1 nu sunt lipite. au niste gauri in caroserie (2 pentru fiecare inscriptie). in aceste gauri sunt introduse doua plastice, gen diblu, si pe spatele literelor sunt niste picioruse de plastic, ce intra in acele gauri fortat. QUOTE(Steel Tormentor @ 8 Feb 2010, 22:00) precum coforumistul vladrehau?? ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
BAB |
![]()
|
Ai dreptate amice slider2. Credeam ca doar emblema e cu dibluri. Mi-am amintit ca acum vreo 3 ani, a trebuit sa pun o noua emblema pe capota portbagaj, dupa ce mi-au furat-o "pakistanezii" cu surubelnita....
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BAB @ 8 Feb 2010, 23:27) Eu, ca sa nu zica cineva ca trebuie sa verific calitatea benzinei, pe alte topicuri, am facut doar unele mici imbunatatiri de ordin practic prin masinutza mea, care nu au de-a face cu tuningul. Si spre disperarea unora, am doar suporti de numere si un sticker cu inscriptia si emblema Dacia Club. Bun, si e cumva vreo crima impotriva umanitatii sa ne modificam noi si mai mult cazanele? Eu unul nu ma simt prea bine intr-o masina care nu huruie suficient de tare cat sa trezeasca un cartier intreg... Nu pot! Sau, nu sunt in stare sa conduc daca nu am jante de aliaj, neaparat de curse, indiferent ca merg cu un Trabant sau cu o Skoda 1000MB! Nu avem nevoie de aprobarea sau dezaprobarea unora sau altora, ne prezentam aici pentru ca poate unii colegi sunt interesati de anumite solutii tehnice. Eu iti propun sa mergila Brabus, AMG, BMW Motorsport, Opel Performance Center, etc si sa le spui sa nu mai foloseasca fibra de sticla, de carbon, de trestie, ca te zgarie pe tine la ciocanel ![]() hai maaaa, fi serios ! ![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
BAB |
![]()
|
Pai amice Dsign, ai cam spus tu ce spuneam si eu... Strazile noastre gem de masini "tunate". Insa alea intr-adevar tunate si pe afara si pe sub capota, sunt rare. Iar cele care au fost modificate cu bun gust, sunt si mai rare. Daca ai chef de excursii, mergi tu la sus-numitii tuneri. Dar poti sa-mi spui unul singur de talia lor, care se ocupa de Dacia? Si care sa fie si din Romania si sa fie si accesibil? Nu. Cate Dacii Logan cu kit complet Elia sau Zender ai vazut tu prin patria noastra? Cred ca nici una. Si mai mult, mi se pare ciudata atitudinea ta, pentru ca pe Loganul tau nu am vazut fibre sau sticker-e idioate. Sau le accepti, doar daca sunt pe masinile altora? Si sa stii maaaa, sunt serios si nu am zgarieturi pe ciocanel
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
Dsign vezi ca nu se mai poarta MB vorbeste si tu in GB. Skoda 1GB, na dar tot e mic. hihihi
mai era in libertatea azi un articol cu unu care a incercat un tunning ceva la masina dar s-a lasat cu capota umflata. de ce vorbim noi de astia cu dacia cand am vazut unu rau si de prost gust adica daca-mi amintesc bine chiar doua grosolanii: cum se stie cel mai mare motor de la BMW serie 7 era 6L si am vazut inscriptii cu 770Li sau chiar mai rau 790. deci eu zic ca romanasii nostrii care se chinuie cu un W12 la un motor de 1,4 l sunt chiar decenti. au si altii cocalarii lor sau poate ii au pe ai nostrii. |
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
Thejock3r |
![]()
|
BAB - dacaq el nu are fibre nu inseamna ca nu-i place un lucru de bun gust facut din fibra ( cand il vede )! Nu toti trebuie sa adoptam stilul rally pe care il are Dsing. In plus de asta , vad ca iti place kitul de la ELIA..hmmm..oare nu e nici cea mai mica asemanare intre elia si ce am incercat sa fac eu custom ?..aa ..am inteles..am gresit ca am dat jos bandourile ! mare greseala
![]() Numai bine ! |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sincer, chiar nu-i nici o asemanare dar daca tu esti multumit de ce ai realizat e ok, asta-i cel mai important.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Thejock3r |
![]()
|
sa nu cumva sa te fi uitat la kitul de la pilot!
|
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
mihai1991 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 February 10 ![]() |
Folie Geamuri fata si spate sistem audio Sony + sub woofer momentan cam atat.....
|
--------------------
dacia
logan
2007 ambiant
|
|
BAB |
![]()
|
QUOTE(Thejock3r @ 10 Feb 2010, 19:44) BAB - dacaq el nu are fibre nu inseamna ca nu-i place un lucru de bun gust facut din fibra ( cand il vede )! Nu toti trebuie sa adoptam stilul rally pe care il are Dsing. In plus de asta , vad ca iti place kitul de la ELIA..hmmm..oare nu e nici cea mai mica asemanare intre elia si ce am incercat sa fac eu custom ?..aa ..am inteles..am gresit ca am dat jos bandourile ! mare greseala ![]() Numai bine ! Nu am si nu am avut nimic cu bandourile tale. Chiar eram curios sa vad ce-ai facut cu lampile alea. Problema cu masina ta este bataia de joc care ti-a facut-o tembelul care nu a fost in stare sa faca muchiile calandrului unde trebuie. Asta e tot. |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
ionut.C |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
bravo voua ce aveti timp ... si bani pt personalizare/tunning/styling, asa cum il faceti voi, important este sa va placa voua, pt ca voi "traiti" cu ea-masina, nu cei care comenteaza, uneori aiurea; sunt constient ca parerile pro sau contra uneori conteaza...
eu unul nu i-am dat decat geamuri fumurii (80 spate si luneta, legal fata, si un parasolar 93% pe parbriz), un sistem component fata (DLS) si un alt HU iar pe spate, difurile de origine - probabil vor fi schimbate... acum sunt in cautare de jante de aliaj, modelul de pe prestige ph1, si cam atat... |
--------------------
dacia
logan kiss fm 1.4
22.12.2007 - rouge de feu
- B 76 HXJ fara semnatura!
|
|
Thejock3r |
![]()
|
tzaca paca.. masina finalizata
Attached thumbnail(s) DSC00077.JPG ( Size: 463.3k ) Number of downloads: 1546 DSC00078.JPG ( Size: 261.09k ) Number of downloads: 1722 DSC00079.JPG ( Size: 377.88k ) Number of downloads: 1528 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
pana la urma ai renuntat la semnalizarile laterale.....Cu rugina ai rezolvat?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Unde ai repozitionat lampile alea laterale?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Nu le mai are deloc......zicea ca vrea sa le includa in oglinzi dar vad ca a renuntat la idee.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
foarte tare loganul rosu de sus...totusi oglinzile mi se par foarte urate si parca strica frumusete de masina.
as merge pe unele de ph2. jantele sunt super, se gaseste cumva modelul asta si pe 15? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
Thejock3r |
![]()
|
S-a rezolvat cu rugina , totul e in ordine. Unde am zis ca semnalizarile vor fi repozitionate la oglinzi ?? sunt repozitionate dar in alta parte
![]() la fel pot spune ca e vorba de gusturi cand e vorba de oglinzi. Nici mie nu-mi plac cele de camion..pardon de duba..pardon de mcv ![]() This post has been edited by Thejock3r: 22 Feb 2010, 22:31 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Cel mai important este ca ai rezolvat cu rugina, se vede ca ai mai lucrat la masina.
De curiozitate, unde ai repozitionat semnalizarile laterale? o poza ceva? |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
din anumite puncte de vedere imi place masina, felicitari pentru ea, s-o stapanesti sanatos si sanatoasa. din ce vad eu in afara de modificarile cu bandourile, bara fata, capota motor, portbagaj, ai schimbat amortizoarele (probabil si arcurile) si ai pus jante R17 (daca nu ma insel). ai putea sa-mi spui asa cam cat te-a dus toata afacerea pana acum??
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
ashillatony |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 3 March 10 ![]() |
salut...
![]() ![]() Attached thumbnail(s) Fotografia_0636.jpg ( Size: 321.13k ) Number of downloads: 741 Fotografia_0634.jpg ( Size: 200.34k ) Number of downloads: 1489 Fotografia_0633.jpg ( Size: 217.42k ) Number of downloads: 1541 |
--------------------
dacia
logan
2009 prestige
|
|
Thejock3r |
![]()
|
inca niste subiecte de barfa...
![]() Attached thumbnail(s) Picture_055.jpg ( Size: 848.26k ) Number of downloads: 686 Picture_057.jpg ( Size: 771.45k ) Number of downloads: 596 Picture_195.jpg ( Size: 867.34k ) Number of downloads: 622 Picture_058.jpg ( Size: 652.19k ) Number of downloads: 520 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Ziceai ca nu iti pui oglinzi de MCV ca sunt asemanatoare cu cele de tir .... Ti-ai schimbat parerea?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
daca tot ai pus din astea mari, incearca sa le faci ceva gen negru lucios (piano black) sa intre in contrast cu rosul
|
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
ionut.C |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
frumos frumos....si culoarea e bestiala
|
--------------------
dacia
logan kiss fm 1.4
22.12.2007 - rouge de feu
- B 76 HXJ fara semnatura!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 02:53 |