Israel și arabii, Pro și contra
![]() ![]() ![]() |
Israel și arabii, Pro și contra
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Stiu faza de acolo, eu glumeam de greselile alor nostri.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.388 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Americanii au dat jos un avion civil Iranian in spatiul aerian inetrnational si pe un culoar normal de zbor....Credeau ca e F14 si ataca USS Vincennes, dar si-a cerut Reagn scuze. Nu stiu daca au si despagubit cumva.
This post has been edited by einstein1984: 14 Nov 2023, 15:53 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 14 Nov 2023, 14:27) Ești singurul care a zis 'voi', nu 'musulmanii'/'palestinienii'/'jihadistii' sau altă formulare care să excludă interlocutorii. Nu mi-a cășunat din senin, ți-am cerut lămuriri suplimentare despre sensul celor spuse de tine. In postul precedent iti explicasem cu subiect si predicat la ce ma refeream. Daca-i musai iti fac si un desen. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar te rog. Recunosc, nu înțeleg ori cui te adresai, ori care e grupul ăla din care eu fac parte alaturi de teroriști.
EDIT: Ironik, sorry, uneori nu mă prind. This post has been edited by tatabobu: 14 Nov 2023, 17:51 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 14 Nov 2023, 17:50) Grupul de pe DC, teroristi adevarati nu gluma ![]() QUOTE(radian @ 14 Nov 2023, 16:50) N-ar strica sa faci unu' ![]() This post has been edited by Gil26: 14 Nov 2023, 18:17 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Tatabobu, mai citeste odata posturile 317, 318 si 319. Daca nu tot vrei sa intelegi ce am incercat sa spun, te priveste. Nu ti-am reprosat tie ca ai face din vreun grup terorist si ce alte bazaconii ce ai mai scris tu pe acolo. Nu-mi pune vorbe in gura.
M-am razgandit, nu-ti fac niciun desen. Nu meriti, esti rautacios. Desene fac doar pe bani. Palestinienii au centre de comanda in subsolul spitalelor. Teroristii se folosesc de un centru de comanda din subsolul unui spital de copii sa-i atace pe evrei. Israelienii au anuntat ca vor dona spitalului, vor lasa la poarta, 37 de incuatoare pentru bebelusi si 4 ventilatoare. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
Nu-ți pun vorbe în gura. Tu cu mana ta (bănuiesc) ai scris in postul 321 că "Voi ați început cu atentatele teroriștilor din lumea civilizata.." Eu am scris despre două lichidări de oameni făcute una in Norvegia și una în Liban de către agenții Mosadului. Apoi au urmat câțiva coforumisti care au adus aminte de atentatele din câteva orașe europene. Acum mă scuzi, dar chiar vreau o singura clarificare de la tine. Ce ai vrut sa spui? Că eu înțeleg postul tau având unul dintre următoarele înțelesuri:
1a. Eu fac parte din 'voi, coforumisti', caz în care atunci când am pomenit de lichidarea ăluia in Lillehammer am deschis poarta spre pomenirea atentatelor din lumea civilizata. Dar asta ar însemna că tu spui că mossad sunt teroriști. 1b. Că mai sus, dar Lillehammer nu a fost atentat ci execuție, iar Beirut nu face parte din lumea civilizata. Caz în care eu nu as face parte din 'voi'. 2. Adresandu-mi-te mie cu 'voi' m-ai băgat la un loc cu atentatorii teroriști, caz în care eu as face parte dintr-un grup 'voi, teroristii'. Daca asta vrut să spui, care e grupul ăla? Pe mine atât mă duce capul, să înțeleg că e una din astea trei variante. Daca e, te-ai rugat s-o indici. Daca nu e, te-as ruga sa pui totuși ce ai vrut să se înțeleagă prin acel 'voi ați început...'. This post has been edited by tatabobu: 14 Nov 2023, 18:43 |
--------------------
DACIA
1300
|
|
radian |
![]()
|
Mai om bun, hai sa mai fac o incercare, ultima propun, m-am plictisit de insistentele tale.
Tu ai inceput cu atentatul din Norvegia, a venit Agrig cu cel din Germania, Bion cu alte cateva exemple dupa care am postat eu cu cele din SUA. In evolutia discutiei, dintre Agrig, Bion si je tu m-ai gasit pe mine sa-mi reprosezi nu stiu ce balarii. Cand am scris ca voi ati inceput cu atentatele, am crezut si cred in continuare ca din contextul discutiei, mi-e lene sa citez ma mult, ideea era ca "voi ati inceput discutia despre atentatele teroristilor musulmani in lumea civilizata si eu doar am completat lista cu inca un exemplu". In niciun caz nu am incercat sa sugerez tu, Bion sau Agrig ati fi niste teroristi periculosi... Asta-i o genoflexiune logica la care nu ma asteptam din partea ta. De aici si pana la a ma acuza ca te-as fi facut terorist, autor de atentate, etc e fortata rau de tot. This post has been edited by radian: 14 Nov 2023, 19:04 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Gil26 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 14 Nov 2023, 18:28) Adi, poate te mai razgandesti, meritam si noi asta, daca e nevoie punem mana de la mana si iti si platim ![]() QUOTE(tatabobu @ 14 Nov 2023, 18:41) chiar asa, cine a inceput ![]() Baetz, mai bine beti si voi o bere ![]() ![]() This post has been edited by Gil26: 14 Nov 2023, 19:08 |
--------------------
Dacia
2017
|
|
radian |
![]()
|
![]() Discutia de fapt a inceput-o cine a dat exemplul cu Norvegia si dupa a distorsionat cursul discutiei. This post has been edited by radian: 14 Nov 2023, 19:14 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
QUOTE(radian @ 14 Nov 2023, 19:01) Mai om bun, hai sa mai fac o incercare, ultima propun, m-am plictisit de insistentele tale. Tu ai inceput cu atentatul din Norvegia, a venit Agrig cu cel din Germania, Bion cu alte cateva Gata, am înțeles acum, este cazul 1a. Nu-s eu nici terorist, nici musulman, mosadul e terorist ![]() |
--------------------
DACIA
1300
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
IRONICK |
![]()
|
Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, ”nu merită” să conducă Națiunile Unite, a estimat marți ministrul de externe israelian Eli Cohen.
La pachet cu Tedros Adhanom Ghebreyesus, de la OMS. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Gil26 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2017
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 14 Nov 2023, 19:38) Si eu zic ca mosadu' este terorist. img_1_1699985881539.jpg ( Size: 85.4k ) Number of downloads: 159 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tatabobu |
![]()
|
Pai nu eu, Adi a zis
![]() Da' daca nu eram insurat, si acum m-as lasa terorizat. Meh, sunt prea batran pentru asa ceva. This post has been edited by tatabobu: 14 Nov 2023, 21:50 |
--------------------
DACIA
1300
|
|
radian |
![]()
|
Cand am acuzat eu Mosadul de terorism? Sustin cauza israeliana si consider Mosadul ca fiind unul din cele mai eficiente servicii secrete din lume.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(radian @ 14 Nov 2023, 00:51) M-am dat batut. Nu stiu care-i povestea dintre evreul tanar si ce batran. Imi este greu sa cred ca nu stii despre cine vorbesc. Dar mergem pe mana ta. Este vorba despre asasinarea, la Tel Aviv, a lui Ytzak Rabin [evreu batran] de catre Yigal Amir [evreul tanar]. Adica o afacere pur evreiasca, fara nicio implicare araba, musulmana, martiana, etc Intamplator, dar absolut intamplator, in momentul asasinarii, Rabin era primul ministru [al doilea mandat] in functie al Israelului. In plus, dupa cum am mai spus, Rabin a ramas in istorie [printre altele] pentru vorbele astea, adresate lui Yasser Arafat pe peluza Casei Albe: ""We who have fought against you, the Palestinians, we say to you today, in a loud and a clear voice; Enough of blood and tears. Enough". Astept reactia ta, sunt curios sa vad cum vei gestiona situatia in care un evreu l-a omorat pe alt evreu care dorea sa faca pace cu palestinienii. 15 Nov 2023, 01:05: QUOTE(radian @ 14 Nov 2023, 20:28) Palestinienii au centre de comanda in subsolul spitalelor. Toti palestinienii fac parte din Hamas? This post has been edited by gibonu: 14 Nov 2023, 23:05 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
radian |
![]()
|
Mea culpa, chiar nu stiam nimic. Nu am pretentia ca as fi un expert in istoria Israelului.
Da, cam toti palestinienii sunt conplicii Hamas. Hamas a ajuns la putere dupa un vot democratic. Nu puteau sa sa-si sape tunelurile sub institutii publice, spitale, fara complicitatea populatiei civile. Aia toti sunt niste trogloditi care traiesc dupa Sharia si alte bazaconii reminiscente din Evul Mediu. This post has been edited by radian: 14 Nov 2023, 23:13 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Gil26 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 14 Nov 2023, 20:19) ![]() ![]() ![]() PS: trist poate doar Adi ca n-ar mai avea ce "combate" ![]() |
--------------------
Dacia
2017
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Normal, Adi s-a laudat public ca ce i trebuie ei ii trebuie si lui.
![]() Sa speram ca nu i asa dura viata la 60 de ani ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 14 Nov 2023, 22:30) Cand am acuzat eu Mosadul de terorism? Sustin cauza israeliana si consider Mosadul ca fiind unul din cele mai eficiente servicii secrete din lume. E cel mai mare....csf ncsf....toti evreii lucreaza pt ei...gratis. This post has been edited by wolfin: 15 Nov 2023, 08:33 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 15 Nov 2023, 00:31) Tu te crezi avocatu' lu' toata lumea? Comunitatile compacte de musulmani din tarile occidentale nu se guverneaza dupa Sharia? Refuza sa recunoasca autoritatea statului gazda care le-a dat casa si masa. In tarile islamiste fundamentaliste toti is niste trogloditi medievali. Care au fost mai destupati la minte au emigrat de mult. Asta-i opinia mea indiferent cat de tare te enerveaza pe tine. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
Logica elementara. "Voi ați început cu atentatele teroriștilor din țările civilizate", citat din tine, in care m-ai inclus in acel "voi". Eu am scris despre lichidarea unui marocan identificat greșit drept teroristu' Numero uno, efectuată de agenții mosadului, in Norvegia. Și de lichidarea teroristului Numero uno adevărat cu o mașină capcană in Beirut. Tot de către agenții mosad. Câtă vreme mă incluzi in acel voi, înseamnă că măcar una din cele două întâmplări pomenite de mine se încadrează la atentat terorist într-o țară civilizată, din care rezultă că măcar acei agenți ai mosadului care au participat la întâmplarea respectiva au fost teroriști.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
O luam de la capat cu “voi”? Credeam ca am lamurit-o.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Nov 2023, 08:34) [...] In tarile islamiste fundamentaliste toti is niste trogloditi medievali. Care au fost mai destupati la minte au emigrat de mult. Asta-i opinia mea indiferent cat de tare te enerveaza pe tine. In Valea Jiului toti is niste trogloditi alcoolici. Care au fost mai destupati la minte s-au mutat de mult in Banat. Asta-i opinia mea indiferent cat de tare te enerveaza pe tine. Da, stiu, nu-i acelasi lucru. N-avem This post has been edited by yhattori: 15 Nov 2023, 12:35 |
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 13:33 |