Israel și arabii, Pro și contra
![]() ![]() ![]() |
Israel și arabii, Pro și contra
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.798 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.798 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
e de la dacia.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 20 Nov 2023, 13:37) Ideea era alta, tu generalizezi ca toti palestinienii sunt la fel, dar statisticile sunt diferite. Nu sunt 100% la fel. Chiar si daca 1% gandeste si se comporta diferit, nu putem sa ii bagam in aceeasi oala si pe aia 1%. Merita oare sa ii sacrificam si pe aia 1% pentru restul de 99%? Ai tu un fix cu asta. Cand o sa ma convingi ca a fost macar un singur palestinian care sa-si fi exprimat empatia fata de victimele atrocitatilor comise de barbarii musulmani mai discutam, pana atunci, pas. Toti membrii Hamas din Fasia Gaza eliminati fizic. Si toata infrasturctura lor militara subterana distrusa. Chiar daca adta presupune distrugerea de locuinte, scoli, spitale si alte cladiri publice sub care s-au construit tunelurile. Toate acele lucrari subterane au fost construite cu complicitatea pipulatiei civile. Civilii palestenieni care nu impartasesc vederile Hamas au plecat de mult. Cei care au preferat sa ramana sunt complicii Hamas. This post has been edited by radian: 20 Nov 2023, 16:08 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Traducere: trebuie eliminat Hamas, chiar prin crime de război. Că o merita palestinienii aia care au rămas acolo. Doar granițele au fost mereu deschise, doar cine n-a vrut n-a plecat din zona. Iar istoria conflictului incepe pe 7 octombrie anul curent, nimic anterior nu contează.
EDIT: Radian, crezi ca-ntre alea vreo două milioane exista măcar unul singur care ar fi vrut să plece de acolo și n-a putut? Măcar unul? This post has been edited by tatabobu: 20 Nov 2023, 16:19 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(radian @ 20 Nov 2023, 16:07) Ai tu un fix cu asta. Cand o sa ma convingi ca a fost macar un singur palestinian care sa-si fi exprimat empatia fata de victimele atrocitatilor comise de barbarii musulmani mai discutam, pana atunci, pas. Toti membrii Hamas din Fasia Gaza eliminati fizic. Si toata infrasturctura lor militara subterana distrusa. Chiar daca adta presupune distrugerea de locuinte, scoli, spitale si alte cladiri publice sub care s-au construit tunelurile. Toate acele lucrari subterane au fost construite cu complicitatea pipulatiei civile. Civilii palestenieni care nu impartasesc vederile Hamas au plecat de mult. Cei care au preferat sa ramana sunt complicii Hamas. 1. Tocmai ce am pus mai sus un sondaj. Chiar daca procentul cel mai mare este in favoarea Hamas, nu este 100%. 2. Daca si pct 1 refuzi, atunci inseamna ca tu esti singurul de pe forum care il jignesti pe bion, ca tu crezi ca merita generalizarea in toate cazurile. Ei bine, eu nu sunt de acord. Nici in cazul lu' bion si nici in alte cazuri. Cine esti tu sa judeci cum sa fie judecati aia care gandesc diferit? Si de ce ai tu dreptul de a decide viata lor? This post has been edited by IRONICK: 20 Nov 2023, 16:40 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 20 Nov 2023, 16:35) 1. Tocmai ce am pus mai sus un sondaj. Chiar daca procentul cel mai mare este in favoarea Hamas, nu este 100%. 2. Daca si pct 1 refuzi, atunci inseamna ca tu esti singurul de pe forum care il jignesti pe bion, ca tu crezi ca merita generalizarea in toate cazurile. Ei bine, eu nu sunt de acord. Nici in cazul lu' bion si nici in alte cazuri. Cine esti tu sa judeci cum sa fie judecati aia care gandesc diferit? Si de ce ai tu dreptul de a decide viata lor? Oricum astia religiosi sunt inferiori ateilor, indiferentd e religie. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Filmul spaga, doctorii si palestinienii?/
ce se mai dau cotite pe aici..... ![]() <span class='edit'>20 Nov 2023, 17:56:</span> QUOTE(tatabobu @ 20 Nov 2023, 16:17) Iar istoria conflictului incepe pe 7 octombrie anul curent, nimic anterior nu contează. Pai tu nu vezi ca nu conteaza?? Pana si sustinerea Hamas de catre Israel pana acum cativa ani e uitata(in detrimentul altei oraganizatii militare) https://www.euractiv.ro/extern/bani-catre-h...-de-qatar-64304 This post has been edited by bgdrenault: 20 Nov 2023, 18:02 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 20 Nov 2023, 17:35) 1. Tocmai ce am pus mai sus un sondaj... Nici in cazul lu' bion si nici in alte cazuri. Cine esti tu sa judeci cum sa fie judecati aia care gandesc diferit? Si de ce ai tu dreptul de a decide viata lor? Eu n-am judecat pe nimeni. Ti-am cerut si iti cer in continuare, un singur exemplu, macar, de palestinian care si-a manifestat empatia fata de ororirle trogloditilor musulmani. O tot dai cu un sondaj de opinie. Asa si? Ce tot insisti sa-l amesteci pe Bion in ecuatia asta? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
nu ai sa gasesti empatie la nici unul dintre palestinieni. Si nici viceversa
Sunt ani de razboaie, neintelegeri, ura, etc |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 20 Nov 2023, 19:03) Eu n-am judecat pe nimeni. Ti-am cerut si iti cer in continuare, un singur exemplu, macar, de palestinian care si-a manifestat empatia fata de ororirle trogloditilor musulmani. O tot dai cu un sondaj de opinie. Asa si? Ce tot insisti sa-l amesteci pe Bion in ecuatia asta? Mahmud Abbas se pune? https://www.reuters.com/world/middle-east/p...ict-2023-10-12/ Sau o sa spui că n-a fost suficient de explicit? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
Se pune, dar o floare nu inseamna primavara.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
O floare a draku de mare. O seră chiar.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
tatabobu |
![]()
|
Adi, mai întâi ceri măcar un exemplu, îți dau cel mai exemplu de exemplu posibil, și apoi spui că nu se face primăvară cu o floare... Uite, îți arăt o floare și din knesset (singura pe care am gasit-o pe fuga): https://www.msnbc.com/msnbc/amp/rcna120218
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
radian |
![]()
|
Ambele tabere au aprobat un armistitiu de 4 zile pentru eliberarea a 40 de ostatici (copii si femei) contra unui numar de prizonieri Hamas. Femeile si copii, sper, sa ajunga cu bine in Israel.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
radian |
![]()
|
Filozofia pwlii. Asta trebuia sa le spui Hamasilor pe 7 octombrie dimneata la prima ora.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
Exact, ce a fost până pe 6 octombrie nu contează, pe 7 dimineață a fost prima mișcare din conflict.
Are careva idee care e justificarea Israelului pentru bombardat Cisiordania? |
--------------------
DACIA
1300
|
|
radian |
![]()
|
Atata iti place sa rastalamecesti totul si sa exagerezi. Iar informatiile care nu-ti convin le ascunzi sub pres.
Spre informarea ta iti spun un secret, dar sa nu-l mai spui la nimeni. Si Cisiordania e controlata tot de Hamas. Hamasii din Cisiordania au bombardat la greu Israelul. Cine a spus ca ce a fost inainte de 7 octombrie nu conteaza? Probleme sunt acolo inca din ziua in care, in 1948, ONU printr-o rezolutie recunostea existenta statului Israel. In aceeasi zi sase state musulmane au atacat Israelul cu intentia declarata de a-i arunca pe evrei in mare. Israelul a luptat cu succes, simultan, pe sase fronturi diferite. De atunci s-a mai umflat fasolea in musulmani parca inca de cinci ori, tot fara sanse de izbanda. In afara de razboaiele oficiale, musulmani au bombardat Israelul frecvent. Ca sa nu mai vorbim de atentatele frecvente. Autobuze aruncate in aer, etc. Toate acestea s-au soldat cu victime din randul civililor. La bombardamentele musulmanilor evident ca au ripsotat cu bombe si evreii. Dar, eu cel putin nu am cunostinta ca evrei sa fi organizat vreodata atentate teroriste in tarile musulmane. This post has been edited by radian: 22 Nov 2023, 11:45 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ce-mi plac ăștia de mor de grija palestinienilor, dar nu au nici o problemă cu faptele lor (crime, răpiri, violuri etc.), nu au nici o problemă cu faptul că toți banii primiți au fost transformați în arme, că au distrus sistemele de irigații lăsate de evrei, că nu îi vrea nici o țară musulmană etc.
Dacă nici ăia "ai tăi" nu te vor, asta spune multe despre pașnicul popor palestinian. Evident că flower power -istii europeni și americani au impresia că lumea devine mai bună, dacă lași criminalii în pace... Sunt curios ce scuze ar căuta dacă persoane apropiate sau rude ale lor ar fi victimele sărăcuților palestinieni. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ofer o abordare inovativa, nici palestinienii nici israelienii nu sunt lipsiti de pacate fata de tabara cealalta, deci nu vad neaparat nevoia sa iau partea unuia sau altuia.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
N-a zis nimeni ca israelienii ar merita monumente pentr onestitate. Dar fara sa despicam firul in patru cu analiza de la Adam si Eva, im actualul razboi nu e evrei au aruncat primii ci piatra. Ei doar se apara.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Imi place foarte mult ca cei ingrijorati de soarta palestinienilor si condamna riposta israeliana la atrocitatile din 07 octombrie, sunt cam tot aceeasi care intreaba ce au facut serviciile secrete israeliene inainte de 07 octombrie.
Iti dai seama ce se inflamau daca Israelul ar fi intrat preventiv in fasia Gaza, doar pe baza unor informatii, daca sunt atat de inflamati in situatia de fata. |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Inviasi maestre? 😁 Bine ai revenit. Sau, bine c-ai revenit. 😁
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
Radian, câtă vreme pentru tine "palestinian" este interschimbabil cu "membru/simpatizant Hamas", încearcă totuși să nu mă bagi în aceeași găleată. Ți-am mai spus de multe ori că văd nuanțe de gri acolo unde tu vezi alb și negru. Așa și cu data asta arbitrar aleasa, 7 octombrie, că doar atunci a fost catastrofa umanitară mai mare. De ce nu 1 ianuarie anul curent? Sau 8 octombrie? Ai impresia că acolo era pace, pe 7 niste cretini au omorât o groaza de civili și gata, Israelul are tot dreptul din lume să-i omoare pe toți care crâcnesc?
Zici că n-ai cunoștință că Israelul sa fi organizat atentate teroriste în țări musulmane. Să înțeleg că omorârea ăluia cu bomba în Beirut, de care ți-am mai spus câteva pagini in urma, nu se pune pentru că sunt destul de mulți creștini acolo, sau că o mașină detonată într-un oraș nu e atentat terorist? Repet: nu zic că palestinienii sunt toți până la unu' îngerași, cum înțelegeai tu acum câteva săptămâni și cum văd că aleg să înțeleagă Cristi și Adi, dar statul Israel se comporta infam. |
--------------------
DACIA
1300
|
|
radian |
![]()
|
Nu te mai victimiza. Nu te-am bagat in nicio galeata. Nici cu Hamasii nici cu palestinienii civili.
Ala de la “Beirut cu bomba” nu cumva era terorist? Chiar daca refuzi sa pricepi, iti mai explic odata. Cand trimiti un comando sa execute un terorist este un act de dreptate pe care nu-l poti compara cu atacul Hamasilor care premeditat au omorat civili fara aparare. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Îmi place că toți care acum spun că Israelul a omorât prea mulți palestinieni sunt aceiași care, după masacrul comis de Hamas, le plângeau anticipat de milă palestinienilor , dar nu aveau nici o urmă de revoltă legat de ce au făcut iubitorii de capre (animale, nu poziție) în Israel.
Unde sunt palestinienii aia pacifisti si de ce au tacut pana acum? https://www.youtube.com/watch?v=_Z_RAbOJcu0 This post has been edited by cristic1982: 22 Nov 2023, 16:04 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 06:36 |