DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> B.U.G. Mafia a lansat 'Viata Noastra vol.1", pareri.........

mil
post 1 Feb 2006, 17:05
Post #31

ocupat

Group: Members
From: x

prin decembrie 98 cand BUG au trecut sub MediaPro dupa "de cartier" si a urmat cel mai fast an de hip-hop, am lucrat la campania de promovare pentru single-ul Loredana- BUG...personal n-am vorbit cu BUGs, dar cei care au facut-o erau f. dezamagiti de calitatea lor umana si intelectuala...cat despre autenticitatea lor...zero barat (f. bun dialogul reprodus mai sus smile.gif..dar desia asa proasta marfa aveau...morisica de la Pro si compania si-a facut treaba.

Ei si cand veneam eu in echipa si le puneam prima caseta oficiala Parazitii "Suta" se uita lumea la mine cam sui, pe caseta respectiva era cap de afis Alcoolul, Mana doua...bucati absolut inedite si care aratau un potential enorm, cu un pic de suport de studio profesionist iesea un hip-hop romanesc autentic si de calitate...fara sa fi trecut prin cosmarele BUG. Dar asta e... asa flamanzi cum erau Parazitii pe atunci poate nu se coborau sa faca un cantic cu Loredana...asa cum Loredana la disperare s-a coborat pana la BUG Mafia sa aiba de unde o ridice la cer. Nu faceai single cu Loredana, nevasta lui Boncea al doilea om din Pro dupa Sarbu...atunci va sa zica ai talent, antonimului lui PROTV.

Ce e mai haios e ca Loredana s-a plictisit de BUG prima s-a apucat de alte balarii...insa astia au ramas cu staiful de hiphopari rebeli si au mai lalait-o doi ani in prime time.

Ca sa va mai zic o chestie...manelizarea televiziunilor Romaniei tot de Pro a fost mosita...in anii 2000-2001.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jaf
post 1 Feb 2006, 18:53
Post #32

Membru din mijloc

From: Cluj-Napoca

Mafia o fost, ii si va fi printre cele mai importante formatii din Romania cu placerile si neplacerile unora.. nu sunt fan Mafia chiar din potriva in ultima vreme mi se par foarte scumpi la vedere si foarte comerciali dar.. DAR aici ii un fel de anti-manele.. ceva de genu "daca mie nu-mi place sa nu asculte nimeni pentru simplu fapt ca eu le stiu pe toate".. daca ii pana acolo putem sa bagam la orice gen de muzica fite si scheme.. mama.. probabil ca blocurile si viata de cartier reprezinta o parte a hip-hop-ul asa cum paru lung si sa nu zic cum reprezinta o parte a rockerilor.. ii grea viata wink.gif

PS Lasa FRATE sa ascult fiecare ce vrea.. FRATE.. gie biggrin.gif

--------------------
trotineta tri roti 2012 ful vidaut chiele
"ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
+
SiloS
post 1 Feb 2006, 21:22
Post #33

Gangester

From: Buzau

Da' Oamenii se impart la 3 plus 1 asculta careva ? Da' Camuflaj ? Da' Veritasaga ? Astia ce mai sunt daca mafia sunt aia rai , inculti care nu stiu sa faca muzica ?

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Lolek
post 1 Feb 2006, 23:34
Post #34

Ignorog

humph. Problema cartierului e "cum sa-i faci pe fraieri".

Ok, am prins ideea o data, de doua ori, de trei ori, de patru ori...dar chiar daca as fi de acord cu asertiunea, tot m-as plictisi de moarte in max 5 minute.

So...clar nu.

Desi as putea sa votez ironic "da", adica e "meserie", avand in vedere ce picaj in penibil a avut adjectivul asta pe care-l folosesc cu succes si bravii cant-autori-ascultatori de manele.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
bucsa
post 2 Feb 2006, 10:33
Post #35

Membru incepator

From: Husi

--------------------
nissan 1300 - 1-B-78769
username:bucsa
password:password
+
IRONICK
post 2 Feb 2006, 10:41
Post #36

-

From: Romania

Tare de tot . .

QUOTE(Gandul-BUG)
- Ce ați schimbat în România, în tot timpul ăsta?
- Cel mai important, am schimbat în bine viețile unora dintre fani, le-am deschis mințile. Poate că au realizat ceva în viață și cu ajutorul nostru.

This post has been edited by IRONICK: 2 Feb 2006, 10:41

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
kum
post 2 Feb 2006, 12:22
Post #37

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(driverx @ 1 Feb 2006, 15:07)
Same shit. Tu ne vezi vorbind aici de BUG? Same shit. Cred ca ai primit raspuns.
*

Hai man , daca tu compari Parazitii cu Mafia inseamna ca n-ai ascultat Parazitii din principiu (deci nu ai ascultat piesele lor) .
Cred ca ai gandit :
"Parazitii ? Neah ! Doar alta trupa de hip-hop care spun si ei tot p..a si f..t si .... ."

Daca tu compari piese ca : "Jos cenzura" , "Instigare la cultura" , "Dac-as fi pentru o zi presedinte " , "Dreptul la replica cu andrei Gheorge" (au fost primele care mi-au venit acum in minte) cu piese cantate de Mafia si spui "Same shit" eu inclin sa cred ca nu ai ascultat Parazitii .

--------------------
Laguna 2.0T - GL-15-... 2006
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
driverx
post 2 Feb 2006, 21:07
Post #38

--- Membru cu ralanti ---

Ba am ascultat. Sunt altceva, dar tot niste sa nu zic ce. Au ceva mesaj, dar cel putin nu pentru mine....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
kum
post 2 Feb 2006, 23:59
Post #39

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(driverx @ 2 Feb 2006, 21:07)
Ba am ascultat. Sunt altceva, dar tot niste sa nu zic ce. Au ceva mesaj, dar cel putin nu pentru mine....
*

Da' tie iti place Hip-Hop-ul in general ? (nu conteaza daca autohton sau de import) .

--------------------
Laguna 2.0T - GL-15-... 2006
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
ashu
post 3 Feb 2006, 00:55
Post #40

Membru erectil

From: Bucuresti

Nu, nu-i place. Si din cauza asta greseste. Driverx, iti impartasesc pasiunile muzicale, dar la faza cu Parazitii n-ai dreptate, din simplul motiv ca sunt geniali. Vorbesc serios, fac niste jocuri de cuvinte care te lasa masca. Si de un umor demential, chit ca in sine cuvintele sunt grobiene. Asta spre deosebire de bug mafia, la familia si alti asemenea kkti, care nu-s decat niste veceuri umblatoare, netalentati, bolanzi si degeaba.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi - - 2002
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
DRE
post 3 Feb 2006, 09:22
Post #41

Pimp inside

Subscriu la ce a zis ashu la faza cu Parazitii. Sunt geniali! Si nici nu se compara cu giiiiiiea frate si alte d'alea emise de "mafioti" si alti smecherasi care cred ca sunt deasupra tuturor...

--------------------
Audi A4 2010
Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
+
bucsa
post 3 Feb 2006, 14:02
Post #42

Membru incepator

From: Husi

--------------------
nissan 1300 - 1-B-78769
username:bucsa
password:password
+
paulp
post 3 Feb 2006, 14:09
Post #43

Bagator de seama!

From: Iasi

Moooama, ce interesant, ce baeti de baeti, ce stirea zilei cu Gabita-bilbiita, 243.gif

Mda, frumoasa tara, pacat ca-i locuita sad.gif

--------------------
Fiat Linea - PAD Active, 2011
+
driverx
post 3 Feb 2006, 14:22
Post #44

QUOTE(ashu @ 3 Feb 2006, 00:55)
Nu, nu-i place. Si din cauza asta greseste. Driverx, iti impartasesc pasiunile muzicale, dar la faza cu Parazitii n-ai dreptate, din simplul motiv ca sunt geniali. Vorbesc serios, fac niste jocuri de cuvinte care te lasa masca. Si de un umor demential, chit ca in sine cuvintele sunt grobiene. Asta spre deosebire de bug mafia, la familia si alti asemenea kkti, care nu-s decat niste veceuri umblatoare, netalentati, bolanzi si degeaba.
*

Mai, eu am mai ascultat de la ei. Si nu de 1-2 ori. Sunt si alte moduri in care poti face umor, poti sa ridici anumite probleme etc etc etc. E adevarat ca Parazitii nu ne iegsplica cum ii cu cartieru si cu blocul de dupa el, dar....eu tot am rezerve si fata de ei biggrin.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
mars
post 3 Feb 2006, 15:47
Post #45

meow or never

Group: Moderatori

Mai baieti, s-au cam incins spiritele aici? Vad ca se vorbeste de hip-hop. Nu sunt fan al acestui gen dar ascult multa muzica si imi dau si eu cu parerea:
- ceea ce fac BUG Mafia nu e hip-hop, e o ... trista, comerciala. Atat.
- Parazitii sunt mai aproape de adevar, deja baietii aia fac muzica pentru distractie, jocuri de cuvinte, rar canta despre bani si violenta in cartier.
- adevaratul hip-hop il fac in Romania unii despre care nu multi au auzit, oameni care o fac din pasiune, nu pentru bani... si care chiar se joaca cu limba romana in cel mai genial mod. Nu vorbesc neaparat de trupele tinere din underground sau de unii gen Carbon, Nimeni Altul care poate ca daca vor avea succes se vor strica si o vor da in comercial. Sunt altii, Vexxatu Vexx, Deceneu, Piele... ascultati si mai vorbim de ce inseamna adevaratul hip-hop romanesc.

P.S. - Deceneu - "7 zile", Vexx - "Soldatu' Vexx"...

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
paulp
post 3 Feb 2006, 16:02
Post #46

Bagator de seama!

Mie, din tot hip-hopu de pe la noi, imi place Eminem cum cinta 243.gif si Parazitii cum recita. Atit! smile.gif

Mafia mi se par falsi pina la epuizare, La familia o lalaie cu pirnaia lu ala de parca cine stie ce realizare e, iar altii sint degeaba smile.gif

This post has been edited by paulp: 3 Feb 2006, 16:03

--------------------
+
brunner
post 3 Feb 2006, 17:08
Post #47

Membru autentic

From: ...

Oaaareeeee de ce cand e vorba de BUG coeficientul de inteligenta al fanilor tinde asimptotic spre zero?

--------------------
M M 1
+
SiloS
post 3 Feb 2006, 17:31
Post #48

Gangester

In seara asta ma duc la concert parazitii . De abia astept smile.gif

ps : astia doi sunt preteni . Spuneti asa , dupa cum arata , ce arata si cum se descurca cu scoala .

Attached thumbnail(s)
DSC02622.JPG ( Size: 1.55mb ) Number of downloads: 73

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
cosmin_m
post 3 Feb 2006, 17:39
Post #49

Membru autentic

QUOTE(brunner @ 3 Feb 2006, 17:08)
Oaaareeeee de ce cand e vorba de BUG coeficientul de inteligenta al fanilor tinde asimptotic spre zero?
*

Dar de ce crezi ca tinde asimptotic?! blink.gif Eu zic ca se confunda cu Ox-ul.

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
ovidiusoft
post 3 Feb 2006, 17:45
Post #50

Membru de sub patura

QUOTE(SiloS @ 3 Feb 2006, 18:31)
ps : astia doi sunt preteni . Spuneti asa , dupa cum arata , ce arata si cum se descurca cu scoala .
*

Cel din stanga (cu portocaliu) are clar fata de fizician. Iar celalalt pare sa aiba inclinatii umaniste... istorie sau filosofie, nu-mi dau bine seama.

Am I right? blush.gif

This post has been edited by ovidiusoft: 3 Feb 2006, 17:45

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
SiloS
post 3 Feb 2006, 17:45
Post #51

Gangester

Eu nu cred . Eu cred ca e pura coincidenta .
Exista si rapperi destepti .
Exista si cocalari melomani care au impresia ca daca mai asculta si ei un parazitii o data pe luna si mai au si tricou cu eminem nu mai sunt manelisti .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
driverx
post 3 Feb 2006, 17:52
Post #52

Ala din stanga pare mai...."bine definit" decat ala din dreapta. Treaba se vede in primul rand la haine, fara sa ne uitam la fata. Cel din dreapta, e mai de cartier daca tot suntem aici, sau se chinuie din rasputeri sa se "integreze" in asemenea cercuri nu pot sa imi dau seama.

Daca tot vrei de scoala : Tipu din stanga banui ca nu e slab, dar exceleaza doar la unele materii (probabil materii exacte), iar cel din dreapta, din punct de vedere a catalogului...un elev...mediocru.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
Codrin
post 3 Feb 2006, 17:53
Post #53

Membru autentic

QUOTE(SiloS @ 3 Feb 2006, 17:45)
Exista si rapperi destepti .
*

La fel cum exista si manele frumoase. Care nu s-au scris inca tongue.gif

--------------------
Mazda . .
+
driverx
post 3 Feb 2006, 18:02
Post #54

QUOTE(Codrin @ 3 Feb 2006, 17:53)
La fel cum exista si manele frumoase. Care nu s-au scris inca  tongue.gif
*

Hai nu fi rau. Exista....doar ca is rataciti, cel putin la capitolul preferinte muzicale. Si vorbesc a naibii de serios

Dar ce sa zic, procentul e prea mic zic eu, asa ca nu e ceva semnificativ si demn de luat (prea mult) in seama.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
Arhimede
post 3 Feb 2006, 19:30
Post #55

Membru inferior, lung si tare

Ce vi se pare mai putin onorabil? ....sa vorbesti asa cum ai fost invatat in cartier...sa folosesti limbaj obscen ..........sau sa iti arati fundu prin blugii rupti....si sa spui ca esti indragostita de muzica,sau ca-l iubesti p Irii (acelasi scop)radmasa.gif nu ma refer doar la muzica...
Fiecare face ce vrea nu t obliga nimeni sa o crezi p aia ca e indragostita cand are banii in mana...dar daca e sa privim adevarul, eu cred ca primii sunt mai aproape de el....

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
Ake
post 3 Feb 2006, 19:40
Post #56

Morderator

QUOTE(bucsa @ 3 Feb 2006, 18:43)
Asta e valabila pentru mai multi intarziati de pe acest topic!!! radmasa.gif
Bai canta Parazitii pe moldovineste si nu stiu eu?
*

Va rog nu va mai certati cu domnul bucsa deoarece va va putea raspunde abia dupa mult timp.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
paulp
post 3 Feb 2006, 19:47
Post #57

Bagator de seama!

Ake, noi nu ne certam cu el, doamne-fereste, ca ar trebui sa coborim foarte jos nivelul intelectual, si ne-am apropia periculos de mult de IQ-ul celor despre care se vorbeste in acest subiect wink.gif

Bre, de ce mi-ai sters postul, ca era in general, daca se simte cineva asta e 243.gif

--------------------
+
Ake
post 3 Feb 2006, 19:49
Post #58

Morderator

Am facut curat.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Smudo
post 3 Feb 2006, 20:05
Post #59

Membru autentic

Io cred ca-s varza (nu eu, ci subiectul topicului, BUG Mafia), si alaturi de ei si cam tot ce e in rap la ora asta, aproape peste tot. Ori eu nu mai gust muzicile astea, asa cum le gustam mai demult, cind imi placea 2 Pac si ceva Snoop Dogg. Io sincer sa fiu m-am cam saturat de oameni suparati pe viata si care in cintecele lor isi arunca frustrarea, invective... si de muzici la care apar 2 variante: cenzurata si necenzurata.

Mi se pare ca suna super old-school-ul, mai ales "Rapper's Delight" pot s-o ascult la nesfirsit. Mai ales cind spune unu' ca are haine la fel de multe ca si Mohammad Ali (alte vremuri, deh), ma sparg de ris.
Poate si din cauza rapperilor suparati pe viata si pe tot ce-i inconjoara am dat-o in R&B... astia macar cinta doar de dragoste, muzica de cearsaf, de relaxare, etc... merge mai bine la mine. Ori oi fi imbatrinit eu.

Cu multa stima,
Smudo (polecrit si "romanticu'").

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
amc
post 4 Feb 2006, 10:13
Post #60

2 trancane

Am ascultat ultimul album si mi se par cei mai profesionisti muzicieni din Romania,sunt la un alt nivel !!Calitatea produsului,productiei este superioara oricarui alt produs muzical din RO in acest moment.

--------------------
YUGO Zavzta - 1-B-NU-IS--chhh 2007/prestige
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 23:53
Forum Renault