B.U.G. Mafia a lansat 'Viata Noastra vol.1", pareri.........
![]() ![]() ![]() |
B.U.G. Mafia a lansat 'Viata Noastra vol.1", pareri.........
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|||
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mafia o fost, ii si va fi printre cele mai importante formatii din Romania cu placerile si neplacerile unora.. nu sunt fan Mafia chiar din potriva in ultima vreme mi se par foarte scumpi la vedere si foarte comerciali dar.. DAR aici ii un fel de anti-manele.. ceva de genu "daca mie nu-mi place sa nu asculte nimeni pentru simplu fapt ca eu le stiu pe toate".. daca ii pana acolo putem sa bagam la orice gen de muzica fite si scheme.. mama.. probabil ca blocurile si viata de cartier reprezinta o parte a hip-hop-ul asa cum paru lung si sa nu zic cum reprezinta o parte a rockerilor.. ii grea viata
![]() PS Lasa FRATE sa ascult fiecare ce vrea.. FRATE.. gie ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Da' Oamenii se impart la 3 plus 1 asculta careva ? Da' Camuflaj ? Da' Veritasaga ? Astia ce mai sunt daca mafia sunt aia rai , inculti care nu stiu sa faca muzica ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
humph. Problema cartierului e "cum sa-i faci pe fraieri".
Ok, am prins ideea o data, de doua ori, de trei ori, de patru ori...dar chiar daca as fi de acord cu asertiunea, tot m-as plictisi de moarte in max 5 minute. So...clar nu. Desi as putea sa votez ironic "da", adica e "meserie", avand in vedere ce picaj in penibil a avut adjectivul asta pe care-l folosesc cu succes si bravii cant-autori-ascultatori de manele. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bucsa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 31 January 06 From: Husi ![]() |
|
--------------------
nissan
1300
- 1-B-78769 username:bucsa
password:password |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Tare de tot . .
QUOTE(Gandul-BUG) - Ce ați schimbat în România, în tot timpul ăsta? - Cel mai important, am schimbat în bine viețile unora dintre fani, le-am deschis mințile. Poate că au realizat ceva în viață și cu ajutorul nostru. This post has been edited by IRONICK: 2 Feb 2006, 10:41 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(driverx @ 1 Feb 2006, 15:07) Hai man , daca tu compari Parazitii cu Mafia inseamna ca n-ai ascultat Parazitii din principiu (deci nu ai ascultat piesele lor) . Cred ca ai gandit : "Parazitii ? Neah ! Doar alta trupa de hip-hop care spun si ei tot p..a si f..t si .... ." Daca tu compari piese ca : "Jos cenzura" , "Instigare la cultura" , "Dac-as fi pentru o zi presedinte " , "Dreptul la replica cu andrei Gheorge" (au fost primele care mi-au venit acum in minte) cu piese cantate de Mafia si spui "Same shit" eu inclin sa cred ca nu ai ascultat Parazitii . |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba am ascultat. Sunt altceva, dar tot niste sa nu zic ce. Au ceva mesaj, dar cel putin nu pentru mine....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu, nu-i place. Si din cauza asta greseste. Driverx, iti impartasesc pasiunile muzicale, dar la faza cu Parazitii n-ai dreptate, din simplul motiv ca sunt geniali. Vorbesc serios, fac niste jocuri de cuvinte care te lasa masca. Si de un umor demential, chit ca in sine cuvintele sunt grobiene. Asta spre deosebire de bug mafia, la familia si alti asemenea kkti, care nu-s decat niste veceuri umblatoare, netalentati, bolanzi si degeaba.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la ce a zis ashu la faza cu Parazitii. Sunt geniali! Si nici nu se compara cu giiiiiiea frate si alte d'alea emise de "mafioti" si alti smecherasi care cred ca sunt deasupra tuturor...
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
bucsa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 31 January 06 From: Husi ![]() |
|
--------------------
nissan
1300
- 1-B-78769 username:bucsa
password:password |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Moooama, ce interesant, ce baeti de baeti, ce stirea zilei cu Gabita-bilbiita,
![]() Mda, frumoasa tara, pacat ca-i locuita ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(ashu @ 3 Feb 2006, 00:55) Nu, nu-i place. Si din cauza asta greseste. Driverx, iti impartasesc pasiunile muzicale, dar la faza cu Parazitii n-ai dreptate, din simplul motiv ca sunt geniali. Vorbesc serios, fac niste jocuri de cuvinte care te lasa masca. Si de un umor demential, chit ca in sine cuvintele sunt grobiene. Asta spre deosebire de bug mafia, la familia si alti asemenea kkti, care nu-s decat niste veceuri umblatoare, netalentati, bolanzi si degeaba. Mai, eu am mai ascultat de la ei. Si nu de 1-2 ori. Sunt si alte moduri in care poti face umor, poti sa ridici anumite probleme etc etc etc. E adevarat ca Parazitii nu ne iegsplica cum ii cu cartieru si cu blocul de dupa el, dar....eu tot am rezerve si fata de ei ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mai baieti, s-au cam incins spiritele aici? Vad ca se vorbeste de hip-hop. Nu sunt fan al acestui gen dar ascult multa muzica si imi dau si eu cu parerea:
- ceea ce fac BUG Mafia nu e hip-hop, e o ... trista, comerciala. Atat. - Parazitii sunt mai aproape de adevar, deja baietii aia fac muzica pentru distractie, jocuri de cuvinte, rar canta despre bani si violenta in cartier. - adevaratul hip-hop il fac in Romania unii despre care nu multi au auzit, oameni care o fac din pasiune, nu pentru bani... si care chiar se joaca cu limba romana in cel mai genial mod. Nu vorbesc neaparat de trupele tinere din underground sau de unii gen Carbon, Nimeni Altul care poate ca daca vor avea succes se vor strica si o vor da in comercial. Sunt altii, Vexxatu Vexx, Deceneu, Piele... ascultati si mai vorbim de ce inseamna adevaratul hip-hop romanesc. P.S. - Deceneu - "7 zile", Vexx - "Soldatu' Vexx"... |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mie, din tot hip-hopu de pe la noi, imi place Eminem cum cinta
![]() ![]() Mafia mi se par falsi pina la epuizare, La familia o lalaie cu pirnaia lu ala de parca cine stie ce realizare e, iar altii sint degeaba ![]() This post has been edited by paulp: 3 Feb 2006, 16:03 |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Oaaareeeee de ce cand e vorba de BUG coeficientul de inteligenta al fanilor tinde asimptotic spre zero?
|
--------------------
M
M
1
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
In seara asta ma duc la concert parazitii . De abia astept
![]() ps : astia doi sunt preteni . Spuneti asa , dupa cum arata , ce arata si cum se descurca cu scoala . Attached thumbnail(s) DSC02622.JPG ( Size: 1.55mb ) Number of downloads: 73 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SiloS @ 3 Feb 2006, 18:31) ps : astia doi sunt preteni . Spuneti asa , dupa cum arata , ce arata si cum se descurca cu scoala . Cel din stanga (cu portocaliu) are clar fata de fizician. Iar celalalt pare sa aiba inclinatii umaniste... istorie sau filosofie, nu-mi dau bine seama. Am I right? ![]() This post has been edited by ovidiusoft: 3 Feb 2006, 17:45 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
SiloS |
![]()
|
Eu nu cred . Eu cred ca e pura coincidenta .
Exista si rapperi destepti . Exista si cocalari melomani care au impresia ca daca mai asculta si ei un parazitii o data pe luna si mai au si tricou cu eminem nu mai sunt manelisti . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
driverx |
![]()
|
Ala din stanga pare mai...."bine definit" decat ala din dreapta. Treaba se vede in primul rand la haine, fara sa ne uitam la fata. Cel din dreapta, e mai de cartier daca tot suntem aici, sau se chinuie din rasputeri sa se "integreze" in asemenea cercuri nu pot sa imi dau seama.
Daca tot vrei de scoala : Tipu din stanga banui ca nu e slab, dar exceleaza doar la unele materii (probabil materii exacte), iar cel din dreapta, din punct de vedere a catalogului...un elev...mediocru. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Codrin @ 3 Feb 2006, 17:53) Hai nu fi rau. Exista....doar ca is rataciti, cel putin la capitolul preferinte muzicale. Si vorbesc a naibii de serios Dar ce sa zic, procentul e prea mic zic eu, asa ca nu e ceva semnificativ si demn de luat (prea mult) in seama. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ce vi se pare mai putin onorabil? ....sa vorbesti asa cum ai fost invatat in cartier...sa folosesti limbaj obscen ..........sau sa iti arati fundu prin blugii rupti....si sa spui ca esti indragostita de muzica,sau ca-l iubesti p Irii (acelasi scop)
![]() Fiecare face ce vrea nu t obliga nimeni sa o crezi p aia ca e indragostita cand are banii in mana...dar daca e sa privim adevarul, eu cred ca primii sunt mai aproape de el.... |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
paulp |
![]()
|
Ake, noi nu ne certam cu el, doamne-fereste, ca ar trebui sa coborim foarte jos nivelul intelectual, si ne-am apropia periculos de mult de IQ-ul celor despre care se vorbeste in acest subiect
![]() Bre, de ce mi-ai sters postul, ca era in general, daca se simte cineva asta e ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am facut curat.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Io cred ca-s varza (nu eu, ci subiectul topicului, BUG Mafia), si alaturi de ei si cam tot ce e in rap la ora asta, aproape peste tot. Ori eu nu mai gust muzicile astea, asa cum le gustam mai demult, cind imi placea 2 Pac si ceva Snoop Dogg. Io sincer sa fiu m-am cam saturat de oameni suparati pe viata si care in cintecele lor isi arunca frustrarea, invective... si de muzici la care apar 2 variante: cenzurata si necenzurata.
Mi se pare ca suna super old-school-ul, mai ales "Rapper's Delight" pot s-o ascult la nesfirsit. Mai ales cind spune unu' ca are haine la fel de multe ca si Mohammad Ali (alte vremuri, deh), ma sparg de ris. Poate si din cauza rapperilor suparati pe viata si pe tot ce-i inconjoara am dat-o in R&B... astia macar cinta doar de dragoste, muzica de cearsaf, de relaxare, etc... merge mai bine la mine. Ori oi fi imbatrinit eu. Cu multa stima, Smudo (polecrit si "romanticu'"). |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am ascultat ultimul album si mi se par cei mai profesionisti muzicieni din Romania,sunt la un alt nivel !!Calitatea produsului,productiei este superioara oricarui alt produs muzical din RO in acest moment.
|
--------------------
YUGO
Zavzta
- 1-B-NU-IS--chhh
2007/prestige
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:53 |