DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> B.U.G. Mafia a lansat 'Viata Noastra vol.1", pareri.........

paulp
post 4 Feb 2006, 10:17
Post #61

Bagator de seama!

Group: Members
From: Iasi

Nu comentam aici calitatea productiei MediaPro, ca stim ca au scule, daca reusesc s-o faca si pe Lori sa para ca chiar cinta 243.gif
E vorba de mesajul transmis, si de originalitate wink.gif

This post has been edited by paulp: 4 Feb 2006, 10:17

--------------------
Fiat Linea - PAD Active, 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Smudo
post 4 Feb 2006, 10:33
Post #62

Membru autentic

Mesajul transmis... e vreun mesaj? huh.gif . Am auzit din intimplare piesa aia a lor cu masina pentru care ai avut bani s-o cumperi, dar nu si pentru a o "personaliza". Cocalari pe fata. Low profile e expresie necunoscuta. Sau e chiar interzisa printre baietii tari.
Iar originalitate... pai chestia asta nu prea o mai au nici aia in State, si o gramada preiau piese de prin anii '70. De unde sa vina originalitate aici? Poate doar la Parazitii, dar nu rezist sa ascult mai mult de 20 de minute muzica lor.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
amc
post 4 Feb 2006, 11:09
Post #63

2 trancane

From: Bucuresti

Cu tot respectul sunteti in confuzie mare aici!!
1 BUG nu a fost niciodata la mediapro!
"low profile" la un amarat de passat(ca despre asta era vorba)???? baieti tari cu passat stock nu exista,poate doar "cocalari"
2 originalitatea tocmai ca e n floare peste tot in lume,notiunea de "custom" sau " tuning".Unu cu o masina din '70 e mult mai original,plus ca nici una nu seamana cu alta toate primesc imbunatatiri estetice si tehnice,personalizate
3 cel care a facut acea melodie chiar le are in domeniul auto!
4 chestia cu parazitii a spus o cineva clar, da vad ca s a sters!

This post has been edited by amc: 4 Feb 2006, 11:12

--------------------
YUGO Zavzta - 1-B-NU-IS--chhh 2007/prestige
+
brunner
post 4 Feb 2006, 14:37
Post #64

Membru autentic

From: ...

QUOTE(amc @ 4 Feb 2006, 13:09)
"low profile" la un amarat de passat(ca despre asta era vorba)???? 
*

Dude, LOW PROFILE, nu low rider.
radmasa.gif
Ahahaha... ce tare.. avea dreptate cand zicea ca nici nu concepeti ideea rolleyes.gif

--------------------
M M 1
+
Smudo
post 4 Feb 2006, 15:08
Post #65

Membru autentic

QUOTE(amc @ 4 Feb 2006, 11:09)
2  originalitatea tocmai ca e n floare peste tot in lume,notiunea de "custom" sau " tuning".Unu cu o masina din '70 e mult mai original,plus ca nici una nu seamana cu alta toate primesc imbunatatiri estetice si tehnice,personalizate
*

Cind am zis de originalitate am preluat putin din ideea lui paulp, si cred ca el s-a referit la originalitatea cintecelor (text+melodie). La Familia a copiat la greu din repertoriul lui 2Pac, iar Mafia sincer sa fiu nu stiu daca am ascultat maxim 10 cintece (daca s-or putea numi cintece) de-ale lor, ca sa imi dau seama de la cine si ce a copiat.

Cind am zis ca originalitatea lipseste cam peste tot m-am gindit la Will Smith si la Fugees (Killing me Softly - Roberta Flack, chiar daca nu e hip-hop, si "Fugee-la" e o piesa preluata din anii '70). Nu imi dau seama in schimb ce si de la cine a copiat Eminem, si poate de asta are si succesul pe care il are in bransa asta.

Iar cu masinile, low-profile si lowrider a explicat brunner, ma bucur ca mai intelege cineva ce bălmăjesc eu pe-aicișea. Da chiar, daca vreun rapper are masina stock, se intimpla sa fie exclus din gașcă? Sau nu exista rapper cu masina stock. rolleyes.gif

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
amc
post 4 Feb 2006, 15:29
Post #66

2 trancane

Ce a explicat? ca nu inteleg...balbaieli aiurite !!
ce low profile ,ce low rider,VARZA!!!
ai "ascultat" cica 10 cantece si te dai aiurea cu parerea in cazul muzicii lor cum te dai si n cazul masinilor!!
iar "dude" sau corcoduse ala nu stie sa citeasca si spune alta aberatie pe care tu o" intelegi" destul de clar!!
Gasiti va altceva de facut decat sa va balbaiti pe aici!!!

This post has been edited by amc: 4 Feb 2006, 15:29

--------------------
+
ovidiusoft
post 4 Feb 2006, 15:42
Post #67

Membru de sub patura

QUOTE(amc @ 4 Feb 2006, 12:09)
Cu tot respectul sunteti in confuzie mare aici!!
1  BUG nu a fost niciodata la mediapro!
"low profile" la un amarat de passat(ca despre asta era vorba)????  baieti tari cu passat stock nu exista,poate doar "cocalari"
*

No shit? Melodia cu Loredana-banana si aia din Baieti buni la cine le-au facut? La bunica mea acasa?

This post has been edited by ovidiusoft: 4 Feb 2006, 15:43

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
Smudo
post 4 Feb 2006, 15:46
Post #68

Membru autentic

@amc,
Ok, ok, dar totul e sa nu ne enervam. wink.gif (te-as intreba ce fumezi dar ma abtin, ca sa nu iau vreun warn. deci nu te intreb, da?)
Io-mi gasii imediat ceva de facut, ma duc la cumparaturi si sa ma plimb prin oras, nu mai stau ca sa ma balbai pe-acilea.

Cu multa stima si maxim respect,

Smudo
P.S: Gieeeee!

This post has been edited by Smudo: 4 Feb 2006, 15:47

--------------------
x x - X
+
amc
post 4 Feb 2006, 15:48
Post #69

2 trancane

00bugmafiastrazileep2005spatem.th.jpg
"NO SHIT DUDE" MAI LASATI O CU ENGLEZA

This post has been edited by amc: 4 Feb 2006, 15:49

--------------------
+
SiloS
post 4 Feb 2006, 17:04
Post #70

Gangester

From: Buzau

Am fost la concert parazitii . A fost super ok . Au cantat ce canta ei de obicei si cateva melodii de pe confort III . A fost smile.gif . Foarte frumos ca nu au fost rromi desi au fost cativa cocalari melomani cu bluze cu "tribaluri" care dadeau din maini de te umfla rasul . O gramada de rapperi , majoritatea s-a tinut bine pana la sfarsit , insa unii dintre ei de abia mai puteau sa mearga .

Cat despre aia din poza , ala din stanga se descurca onorabil cu scoala insa nu prea socializeaza iar cel din dreapta este repetent si acum nici nu mai are cum sa socializeze cu cartierul ca este internat radmasa.gif A facut TBC .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
mil
post 4 Feb 2006, 17:10
Post #71

ocupat

From: x

de ce nu au trecut la MediaPro in 99?
pentru ca MediaProMusic a intrat intr-un mare impas financiar si de idei. Artistii cu care aveau contract nu erau prea vandabili...si nici single Loredanei cu BUG nu si-a scos promovarea...

99 a fost un an prost in care multe trupe de rock ori s-au desfintat, ori au trecut in anonimat si tinerele sperante nu au mai avut succesul scontat...dintre artistii Media Pro citez: Timpuri Noi, Sarmalele Reci, Cargo

Practic MediaPro traia doar din Holograf in 99, si ca sa taie din pierderi s-au mutat de pe Calea Victoriei in Buftea... Cand baietii de la Bug au bagat pretentii. Loredana a fost sfatuita sa se orienteze spre ceva mai fara fite...au urmat experimentele Loredana-Puya...Loredana-cu mai stiu care gurista care canta cu BUG...etc. Asa ca BUG au ramas la Cat music ce nu era inca Media Services.

Fripta cu rockul Media Pro a inceput sa caute comercialul care se valorifica rapid...Costi Ionita a adus formatii pe banda de lalaiste (Elegance, Exotic) si pe fir au intrat repede manelistii care si-au cumparat locul. In 2000 la AcasaTV s-a vandut ora de folcor la manelisti, astia plateau cinstit ca isi faceau reclama pentru nunti si scoteau paguba...In 2001 nu mai radea nimeni de nume de Adrain Copilu Minune, Vali Vijelie...Usor au si promovat de pe AcasaTV pe ProTV devenind monumente nationale.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
FLP
post 4 Feb 2006, 17:14
Post #72

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

Nu m-am putut abtine sa nu scriu si eu aici . in copilaria mea, pana pe la 19 ani am fost inrait tare de tot, nu puteam sa traiesc fara putin RAP ascultat intr`o zi. Am crescut oe Ol`Dirty`Bastard, Naughty by Nature, etc etc. Din Romania am preferat RACLA, DELIKT, Veritasaga. Acum vazand topicul am downloadat albumul asta nou, si videoclipul . Penibil, foarte penibil. Nu pot sa cred, videoclipul cel putin e o tentativa de copie dupa Snoop Dog - Drop it like it's hot. Aaaa ... si mi-am adus aminte ca acum 2 zile am vazut la TV La Familia - Pune`i la pamant, copie, copie nesimitita dupa DMX - Get it on the floor. Se pare ca lumea a ramas fara idei. Insa vreau sa laud noul album parazitii (Confort 3) Ala chiar m-a impresionat.

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
amc
post 4 Feb 2006, 17:53
Post #73

2 trancane

Hai ca mai evoluam,acum o lamurim cu mediapro!
totusi colaborarea cu loredana a avut mare succes, drept dovada pe asta o stiti, la asta ati ramas!!
Pentru expertul pretentios cu copiatu,vezi ca esti "penibil foarte penibil" ai copiat si numele si avatarul(cine stie dp unde)cam asta e logica ta!!!

This post has been edited by amc: 4 Feb 2006, 18:00

--------------------
+
Radduu
post 4 Feb 2006, 17:55
Post #74

Membru autentic

Sunt dezamagit de cei de la BUG, de cand l-au batut pe un baiat intr-o discoteca, pt ca se certau gagicile lor.....PENIBIL...si in afara de asta RUSINE pt ca acel baiat pe care l-au batut era un fan de-al lor care venise la lansarea unui album BUG MAFIA.

--------------------
Dacia 1300 /1310 - B 1983
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
paulp
post 4 Feb 2006, 18:09
Post #75

Bagator de seama!

From: Iasi

QUOTE(amc @ 4 Feb 2006, 17:53)
totusi colaborarea cu loredana a avut mare succes, drept dovada pe asta o stiti, la asta ati ramas!!
*

Si lucrurile oribile ramin in memorie ca lucuri oribile.
Melodia aia a fost atit de mediatizata, chiar daca era un shit, incit era imposibil sa nu-ti ramina in creier (daca-l ai).

Recunosc ca de la Mafia singura melodie care imi place e "Baieti buni". In rest nu au scos nimic care sa imi atraga atentia. Asta e...

Nici la Eminem nu-mi plac toate melodiile pentru ca nu le inteleg.
Nici la 1Qsapro nu-mi plac melodiile, dar imi place textul.
Asta e...
De gustibus non discutandum!
cool.gif

--------------------
Fiat Linea - PAD Active, 2011
+
amc
post 4 Feb 2006, 18:18
Post #76

2 trancane

Pai daca zici ca ti place (cat de cat) "o lume nebuna nebuna de tot" (cred ca la sta te referi) sunt sigur ca gasesti si altele de la mafia care sa ti placa.

This post has been edited by amc: 4 Feb 2006, 18:24

--------------------
+
FLP
post 4 Feb 2006, 19:08
Post #77

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

QUOTE(amc @ 4 Feb 2006, 19:53)

Pentru expertul pretentios cu copiatu,vezi ca esti "penibil foarte penibil" ai copiat si numele si avatarul(cine stie dp unde)cam asta e logica ta!!!
*

Hai sa fim seriosi, ca am copiat eu un nume si o poza, OK ! recunosc, dar sa copii ceva si apoi sa te falesti ca e creatia ta, nu e frumos. Bine! sa fiu eu penibil, nu vreau sa fiu cocos sa ma iau la cearta cu cineva care nu a ascultat. Mi-am permis sa ma introduc in acest subiect ptr ca, am mai spus si sus, am ascultat RAP, dar RAP de calitate, nu copii

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
SiloS
post 4 Feb 2006, 21:10
Post #78

Gangester

From: Buzau

Hahaha ... si paerazitii au beat-uri copiate de la altii . Pana acum am observat doar la 2 melodii .

in schimb la familia sunt maestri de copiat - de la 8ball pana la tupac ... toate melodiile lor de succes sunt copiate .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
bucsa
post 22 Feb 2006, 16:50
Post #79

Membru incepator

From: Husi

--------------------
nissan 1300 - 1-B-78769
username:bucsa
password:password
+
stefanflorin77
post 26 Feb 2006, 13:57
Post #80

Membru

QUOTE(Radduu @ 4 Feb 2006, 17:55)
Sunt dezamagit de cei de la BUG, de cand l-au batut pe un baiat intr-o discoteca, pt ca se certau gagicile lor.....PENIBIL...si in afara de asta RUSINE pt ca acel baiat pe care l-au batut era un fan de-al lor care venise la lansarea unui album BUG MAFIA.
*

am vazut si eu faza aia cu bataia..pe moment n-am mai stiut care sunt curvele:cele care erau pe langa b.u.g sau chiar ei??
de atunci mi-a pierit cheful de b.u.g desi ii ascult de cand mergeau cu 46 in oras si la dus si la intors smile.gif
in general muzica hip hop de la noi din tara este mult peste duzina de artisti/artiste care polueaza auditivul transformandu-l in asia/turcia/tigania land!

This post has been edited by stefanflorin77: 26 Feb 2006, 13:58

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA - B..
SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
+
amc
post 26 Feb 2006, 21:18
Post #81

2 trancane

Tatele astea!!
Cei cu ele...

This post has been edited by amc: 26 Feb 2006, 21:20

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 03:30
Forum Renault