De la MENSA pin' la MISA, tot cretinu' plinsu-mi-sa
![]() ![]() ![]() |
De la MENSA pin' la MISA, tot cretinu' plinsu-mi-sa
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
bun!pai e prea misto topicul,e pe gustul meu!sa incepem!
capra inebunita de soarele stralucitor ,fugea cu gandul spre laurii istoviti de toamna tarzie.ciobanul caprar vroia sa castige mai mult pe fiecare luna trecuta in calendarul din playboy.alergatura zilnica degeaba,ne face mai isteti decat oita din poienita din varful muntelui carpatin...beeee!nicicand nu pot crede asta,psihologul se uita ciudat la fata mea grava,gandind poate, la week-end-ul care trebuie sa vina grabnic,altfel incizia pe creier era inevitabila! ati inteles ceva? nici eu! dar tu marty?! ![]() ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
asa. Doua berze imparteau acelasi rinichi. Intr-o zi una dintre ele se imbolnavi de stalactita. Ca sa nu se ia, au decis sa-mpinga stuful in amonte.
Da' din pacate nu asta era ideea. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Io tot nu inteleg:
1. cum de se pricep unii la toate? 2. cum de unii nu se pricep la nimic, dar le stiu pe toate? 3. cum de reusiti sa va certati in halu asta pe forum? 4. ce caut eu acum in fata computerului in loc sa fiu langa nevasta in pat mangaind-o pe burtica ce zamisleste un prunc? 5. de ce naiba imi scartie arcurile pe spate? poate s-au dus "tecile" de la ele? aaaaa si neaparat Sa nu uit sa fac plinu maine ca raman in PP.. Edit: sa nu uit sa verific lichidele de la masina maine ca sa nu raman fara antigel in borcan ..... ca parca si mie mi sa cam dus din el .... This post has been edited by nairam: 3 Feb 2006, 23:14 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ma , sa mor io daca am inteles ceva din ceea ce s-a scris pe topicu asta ! nu stiu , oare ma timpesc eu , sau cei din jurul meu devin mai inteligenti ?
imi vine in cap o chestie intimplata in america de nord parca ! aparitia unui canion a dus la formarea a doua specii de veverite , amindoua avind aceeasi origine , bineinteles ! astfel , pe o parte erau veverite cu coada alba si mai micute , iar pe cealalta parte cenusii , si ceva mai mari ! incep sa cred ca eu as face parte din categoria celor cu " coada alba " , iar restul din cealalta , adica a celor cu multa materie cenusie . sper doar sa existe si o clasa " de mijloc " ! |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
esti proaspat pe forum, d'aia nu ai inteles.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Auzi? intreb si io.... asa.... ca prostu ..... Pana la urma s-au luat ? Au avut multi copii? si.... Au trait fericiti pana la adanci batraneti? Ca din 2006 pana in 2009 aveau destul timp sa alea alea .... Nu de alta da sunt curios daca e cu hapi end!!!
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
MISA e aia a lui Bivolaru ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
intre timp lucrurile s-au mai adancit.
ala de era vorba in primul post a devenit si mai inteligent, si mai bine informat in absolut toate domeniile, in timp ce ceilalti au ramas la conditia lor modesta de muritori de rand, asteptand ca pe vremea cizmarului sef, la coada spre acea doamna cu mantie neagra si coasa ascutita ![]() LE Si eu vroiam sa intru in Mensa dar mi-a lipsit foarte putin. Oricum, sa stiti ca exista si Densa, pentru aia de sunt prea scunzi la capitolul inteligenta ![]() This post has been edited by Marius97fer: 23 Feb 2009, 13:10 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:08 |