Posibilitatea urmaririi pozitiei tel.mobile
![]() ![]() ![]() |
Posibilitatea urmaririi pozitiei tel.mobile
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mrobert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 6 February 06 ![]() |
Daca de un lucru nu sunt sigur ca ii daunator sau nu, si daca acel lucru il pot evita cu foarte mare usurinta ... prefer sa o fac.
Am eu o vorba "ce ii sigur ... ii sigur" |
--------------------
Opel
Tigra
- CJ-25-EXS -
|
|
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 24 Mar 2006, 09:30) WiMax este o alta metoda de distributie... intre operator si client (CPE - customer premises equipment). In telecom ai reteaua de distributie: BTS > antene > CPE si reteaua de transmisiuni care transporta traficul spre BSC. Echipamentele radio de transmisiuni, capacitate mare inca functioneaza LOS (line of sight), in conditii de vizibilitate directa. In functie de frecventa pe care functioneaza o eventuala obstructie in calea directa sau in prima zona Fresnel poate diminua considerabil nivelul de semnal pe la receptie. (Un copac cu coroana medie, la 7Ghz poate reduce nivelul de semnal cu 7-8 dB, la 15Ghz se poate ajunge pina la 20dB. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Acum aprox. un an am citit intr-un ziar ca un operator GSM din Spania ofera un serviciu de localizare a telefoanelor din retea,contra cost.Mai exact, formez un nr.de robot al centralei si tastez nr. de telefon pe care doresc sa-l localizez.Apoi primesc un mesaj cu zona si/sau localitatea in care l-a gasit reteaua si sunt taxat cu 0,9 EUR.
Stie cineva date mai sigure despre treaba aceasta? ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:38 |