Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
![]() ![]() ![]() |
Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cu toate astea la leasingul operational, care nu e rent operational, bunul nu trece in propietatea utilizatorului.....
Ma rog, poate data viitoare zici ca ai finantat o masina prin leasing si suna mai bine. This post has been edited by einstein1984: 7 Jul 2025, 15:29 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dacă vrei să continuăm, nicio problemă, contabilul meu îmi răspunde în principiu oricând: bunul poate trece în proprietatea utilizatorului chiar și în cazul leasingului operațional, dar mai rar. Optiunea de cumpărare poate fi exprimată de către utilizator la începutul contractului de leasing, în orice formă ar fi el.
This post has been edited by marksman: 7 Jul 2025, 15:33 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.239 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.139 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
De ce va certați doar pentru un Duster mai mult cu 23 de cm.
Doare nu sunteți femei, sa conteze... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.139 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nimic nu știi.
La Duster nu ai loc în portbagaj |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
axabrt |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.108 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sunt interese mari, domle!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.569 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
legatura cu bigster fiind?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.204 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
A postat Axa!
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
Are Dacie cică.. .
Mă gândesc că dacă da doo j de mii de Ron pe un loc de parcare, atunci noul bigster și l permite din banii de semințe |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
marksman |
![]()
|
De banii ăia cumpăra locul de parcare.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
axabrt |
![]()
|
OH STAI.... asta este un fel de RECLAMA mascata ?
(ca tot s a oprit programul Rabla) ? https://hotnews.ro/cum-arata-laboratorul-se...extreme-2018983 de ce nu mi o da sa o testez eu ? Hua ! Auzi ei , sunt gropi și borduri care simulează un condus urban... Ageamii. Punem pariu că o rastorn in prima bordură? De de puntea spate pare prinsa cu scobitori? Parca era mai solidă mai bine facute Ironick ai legătura. . This post has been edited by axabrt: 9 Jul 2025, 14:15 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Din cauza asta nu au erori in bord, ca-s testate.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Le testează încă. .am văzut eu un bigster in parcare vișiniu cu numere de proba
Da dizgrațioasă mașină. Parca cu portbagajul ăla lung era și mai ridicată de fund. Urat. Mi ar fi plăcut să arate că un x3 sau x5. Sau Q5 q8 Macar că un freelander. Dar așa... Urat. Nota 2, un punct din oficiu |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/aut...franta-22092273 haters are going to hate even harder
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 10 Jul 2025, 09:36) Le testează încă. .am văzut eu un bigster in parcare vișiniu cu numere de proba Da dizgrațioasă mașină. Parca cu portbagajul ăla lung era și mai ridicată de fund. Urat. Mi ar fi plăcut să arate că un x3 sau x5. Sau Q5 q8 Macar că un freelander. Dar așa... Urat. Nota 2, un punct din oficiu Mie-mi place dpdv optic. Nu-mi place motorul de 1.2 și interiorul, 99% Duster. Înțeleg reutilizarea de repere, dar identitatea celor două modele e practic aceeași, Bigster putea fi foarte bine denumit Duster XL sau Plus. Ssang Yong avea ceva de genul, cu Korando. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 10 Jul 2025, 09:39) what about this ranking ? A ? Dacia e pe locul 20 abia cu Sandero. lasa l pe nenea ala cu profit.ro are la fel de multa credibilitate ca ciolacu cand cauta diploma de bac https://www.best-selling-cars.com/germany/2...ing-car-models/ |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 10 Jul 2025, 09:43) Mie-mi place dpdv optic. Nu-mi place motorul de 1.2 și interiorul, 99% Duster. Înțeleg reutilizarea de repere, dar identitatea celor două modele e practic aceeași, Bigster putea fi foarte bine denumit Duster XL sau Plus. Ssang Yong avea ceva de genul, cu Korando. practic numele nu-ti place? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.108 Joined: 11 February 04 ![]() |
acu nah, fiecare cu parerea lui;
Eu nu o gasesc urata sau dizgratioasa; Ok, nu e chiar de designul anului, dar nu e chiar urata; Adica, hai sa fim seriosi, cine alege gama Dacia, nu o face din considerente de design; O sa fac si eu un drive test peste vreo saptamana; This post has been edited by dizzy: 10 Jul 2025, 11:10 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 445 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
QUOTE(marksman @ 10 Jul 2025, 09:43) Mie-mi place dpdv optic. Nu-mi place motorul de 1.2 și interiorul, 99% Duster. Înțeleg reutilizarea de repere, dar identitatea celor două modele e practic aceeași, Bigster putea fi foarte bine denumit Duster XL sau Plus. Ssang Yong avea ceva de genul, cu Tivoli[COLOR=blue]. |
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
- HD 55 BXL Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.717 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
De ce nu au aplicat solutia de la alti producatori? Nu e ca si cum e secret ca torsionarea este de preferat, cablul este supus unui stres mai mic si nu se rupe asa usor. Furtunul pt spalator luneta pare sa fie in partea cealalta dar tot asemanator amplasat.
Sunt curios in cat timp apar primele probleme... Chiar sa nu fi stiut care solutie tehnica e mai buna? Ma indoiesc... Attached thumbnail(s) Capture.jpg ( Size: 232.81k ) Number of downloads: 115 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.215 Joined: 13 October 06 ![]() |
Intr-o Europa in plina prabusire nu e de mirare ca oamenii nu-si mai permit vw, asa ca au retrogradat la dacia.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 10 Jul 2025, 12:52) De ce nu au aplicat solutia de la alti producatori? Nu e ca si cum e secret ca torsionarea este de preferat, cablul este supus unui stres mai mic si nu se rupe asa usor. Furtunul pt spalator luneta pare sa fie in partea cealalta dar tot asemanator amplasat. Sunt curios in cat timp apar primele probleme... Chiar sa nu fi stiut care solutie tehnica e mai buna? Ma indoiesc... Romani romanind a dat like la comentariul asta. Cand faci avioane militare iei cea mai buna solutie daca plateste guvernul, cand faci masini trebuie sa iei si pe aia de care ai bani cateodata. This post has been edited by einstein1984: 10 Jul 2025, 13:17 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
Da daca alegeai soluția cu torsionarea cablul era mai lung cu 1 metru.
Voi vorbiți de Dacia care n a mai avut eșapament până în spatele Loganului |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 10 Jul 2025, 09:36) Le testează încă. .am văzut eu un bigster in parcare vișiniu cu numere de proba Da dizgrațioasă mașină. Parca cu portbagajul ăla lung era și mai ridicată de fund. Urat. Mi ar fi plăcut să arate că un x3 sau x5. Sau Q5 q8 Macar că un freelander. Dar așa... Urat. Nota 2, un punct din oficiu Cred ca i-au intrebat doar pe aia care au bani de masina noua, probabil de aia nu ai fost consultat. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
Uitându mă la ăsta nou ajung la concluzia că vechiul Duster înainte de face lift chiar a fost o mașină ideala. Ieftina, rezistenta, ușor de reparat.
Ceea ce am mari îndoieli că noul bigster va fi. Dar poate nu mă pricep eu. Deja ieftina nu mai e. Iar ușor de reparat , e discutabil daca ei ți o vând gata defecta. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.215 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:47 |