Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
![]() ![]() ![]() |
Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.481 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.064 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ce preturi are Ruster la sh.
Ce preturi avea Solenza la sh. Acelasi fenomen desigur. O mașină low cost se devalorizează mai greu decât una premium (De exemplu după declarațiile cuiva din PSD, Mercedes GLE 400 și ceva nu e premium?) Eu daca as avea treizeci de mii de euro sa mi iau Ruster full, as lua GLE îl. Ma retine doar că n am atâția bani și nici unde sa l parchez |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.481 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 13 Jun 2025, 11:10) macar sunt suficient de bogat sa-mi permit o masina+RCA si sa nu merg cu a altuia.... Bine, nu la fel de bogat ca axa sa am casa la tara si apartament gol la oras. This post has been edited by einstein1984: 13 Jun 2025, 11:41 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce sa faci mai inginere, sunt sarac.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.064 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Off ironjck și vom fi și mai săraci.
Când nu voi mai avea bani poate mj voi lua o Dacie pe gpl. Bineînteles la prețul corect adică vreo 11mii de euro |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.197 Joined: 13 October 06 ![]() |
Pretul corect pentru o dacie la mana a doua e 2-3000k de euro, indiferent de an sau stare.
Cu 10-11k de euro incepi sa te uiti dupa masini, la 14-15k euro poti gasi o masina sh decenta. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
axabrt |
![]()
|
Mirceo, ce spuneți dumneavoastră cu 2 -3 mii era lavabil pre pademie adică oarecum acu 10 ani.
Din păcate de atunci preturile la mașini s au dublat, daca nu triplat. Așa au ajuns să ceară pe un un Toyota aygo 22 de mii, pe un polo 28 de mii, pe un golf 50 de mii și tot așa. O mizerie de Skoda Octavia a ajuns sa coste spre 60 de mii daca nu cumva mai mult. Deci preturi triple. Așa că și la sh din păcate aia 3 mii de care ziceți dvs ii înmulțiți cu 3 , cam așa. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.092 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 13 Jun 2025, 12:20) Ce preturi are Ruster la sh. Ce preturi avea Solenza la sh. Acelasi fenomen desigur. O mașină low cost se devalorizează mai greu decât una premium (De exemplu după declarațiile cuiva din PSD, Mercedes GLE 400 și ceva nu e premium?) Eu daca as avea treizeci de mii de euro sa mi iau Ruster full, as lua GLE îl. Ma retine doar că n am atâția bani și nici unde sa l parchez Nu e premium, e Lux un GLE, deci are dreptate. ![]() |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 04:41 |