Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Eu stiam ca "PR" vine de la "public relations", nu de la Piedone Rules". Injiner, csf...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
ai o obsesie, mergi la doctor!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Vorbește Nuți la ProTV. E cam naivă, sorry.
P.s.: tot la ăștia, cică ponta ar fi pe locul doi în sondaje. ![]() This post has been edited by maho: 31 Mar 2025, 18:17 |
--------------------
Dacia
1310
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Suntem salvați. Ura...
https://hotnews.ro/elena-lasconi-despre-o-r...-aparut-1937766 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(maho @ 31 Mar 2025, 13:58) A, pai de ce n-ai zis de la inceput ca Piedone ruleaza? Fiecare cu preferintele lui in materie de "fer" si useristi/uselisti/puslisti (sau puslamalisti, e mai corect?) Mai sunt niste dilifani. <span class='edit'>31 Mar 2025, 20:11:</span> Simulare Evaluare Națională 2025. Patru din zece elevi nu au luat nota 5 la română Parintii lor vor turul doi anapoi! This post has been edited by IRONICK: 31 Mar 2025, 20:11 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Apropo de obsesii:
img_1_1743446985784.jpg ( Size: 70.45k ) Number of downloads: 173 img_1_1743446971607.jpg ( Size: 123.41k ) Number of downloads: 174 Una este sa repeti ca utilul in fata ventilatorului, alta sa vezi ca nici si nici nu au procente de castigator. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Adevărul că știi și tu că sondajul ăla e dat la oha.
Fiindcă decât 20.8+4.7>21. Daca mă înțelegi unde bate sordan |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
Primul sondaj este din pix. Pentru sugeranisti. Cica asa le zice acum.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Deci ne am făcut cu Simeon președintele nostru.
Totuși este de bine , nu poate fi mai rău decât cu crin. 31 Mar 2025, 21:16: Cred că trebuie să mi schimb semnătura. Nush de ce a rămas aia cu Dragnea. Eu tot nu pricep cum căndideaza ăștia. Deci îl.afem.pe crin care e artizanul USL1 impreuna cu ponta Care canditeaza și el deci se întrevede un usl3 Dar sordan l.ar lua pe Klaus cel depresiv pe post de consilier sfătuitor in calitate de fondator al USL 2. Io de aia zic că ne trebuie Simion. Restul sunt toți compromiși Nici de Simion nu bag mana in foc. Brusc a cam schimbat mesajul s a făcut good boy. De ce oare? This post has been edited by axabrt: 31 Mar 2025, 21:16 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Semiom nu e compromis? Prin simplul fapt ca ii perie pe CG si alegatorii lui ar trebui sa iti zica suficiente lucruri
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
axabrt |
![]()
|
O poza de demult pt cunoscători. USL 1
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/polit...avestit-3180011 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am uitat sa pun un emoji
![]() Ideea e ca întradevăr eu am fost mai dur, am făcut-o direct proastă. Dar o sa apară Ironick acușica sa ne explice ca nu avem dreptate. |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
si mai ziceti de mine ca o consider impiedicata!
Elena Lasconi, președinta USR, a declarat luni, despre o eventuală retragere de la șefia partidului dacă pierde alegerile, că nu ia în calcul acest lucru, pentru că – susține ea – va intra în turul doi și va câștiga alegerile prezidențiale. Lasconi a mai spus că ea „poate să construiască” și că i-a spus lui Ilie Bolojan că ar trebui să facă o construcție de dreapta, dar că „asta ar însemna să cadă și niște capete”. „Eu am fost votată de o jumătate de milion de oameni care nu ar fi votat niciodată USR, inclusiv de femei din zona SOS, AUR, POT, inclusiv de votanți PSD, pe care Nicușor Dan n-o să îi ia niciodată. Probabil că nici 20% nu s-ar duce în direcția Nicușor Dan. Și eu știu că voi intra în turul doi și voi câștiga prezidențialele, scenariul meu ăsta este. Putem să defilăm cu sondaje peste sondaje, dar eu cred că România caută un președinte, nu casele de sondare și nici TikTok-ul”, a răspuns Lasconi. Din comentariile publicului "Lenuta lasa-te la fund si sustine-l pe Dan. Daca nu o faci demonstrezi electoratului ca esti un roman adevarat (adica sa moara si capra vecinului si a ta). Scorul electoral obtinut anterior e rezultatul unei conjuncturi si nu a unei afinitati politice pentru persoana dumneavoastra. In plus atragi asi asupra USR o antipatie viitoare. Ar fi bine sa citesti comentariile din presa si sa iei decizii bazate pe opiniile noastre si nu pe ce iti zic "analistii". A fost odata.... " " Stimată doamnă Lasconi, stimați candidați proeuropeni, înțelegeți: nu aveți șanse candidînd mai mulți pe același culoar! Ne veți nenoroci! Retrageți-vă, fraților, nu e nici o rușine, nu cade cerul! Lăsați-l să candideze pe cel cu șansele cele mai mari! 1+1=2, e foarte simplu! " " Efectiv nu poate trece peste episodul de anul trecut cand lumea edectiv era fortata sa o voteze pe ea din lipsa de altceva. La fel si eu, am votat-o. In Mai nu va mai vedea stampila mea. E un canditat foarte slab si incompetent. Vorba lui Basescu, sa mai puna si ea mana pe o carte ca are timp pana la alegeri. E absolut orbita si nu mai gandeste. Ingrozitor " " saraca, e intr-o realitate paralela. ea si crin il vor face pe ponta presedinte. bravo, lenuto, sa-ti pui chestia asta in cv! " " Acum cateva luni ea indemna la retrageri in stanga si in dreapta, si Orban chiar s-a retras dupa ce numerele au vorbit. Daca Orban nu se retragea, ea nu ajungea in turul 2, simplu. Acum lucrurile stau altfel, a gafat-o de atunci in mod repetat, a scazut mult in popularitate, numerele stau altfel. Cei care au votat-o, au facut-o pentru ca era cea mai buna varianta atunci. Acum, dupa ce a calcat stramb in mod repetat, a scazut in popularitate, si au aparut variante mai bune, si ea ar trebui sa aiba inteligenta sa se retraga (cum si pentru ea s-a facut acelasi lucru inainte), astfel incat sa nu ajungem cu Ponta si Simion in turul 2. Daca avem de ales dintre cei 2 din cauza incapatanarii ei va fi "vai de ***-ul ei" ... Nici atunci nu avea cine știe ce popularitate, doar că era singura alternativă oarecum rezonabilă " Doamna Lasconi ar trebui sa stie cel mai bine valoarea fiecarui vot. Dumneaei a intrat in turul 2 la 3000 de voturi distanta de Ciolacu, dupa ce Orban a renuntat si si-a incurajat electoratul sa voteze Lasconi. Pana si Simion si gasca lui de analfabeti si-au dat seama ca nu e bine sa se imparta voturile la mai multi candidati si s-au unit. Din pacate mandria si prostia o ineaca pe doamna. Practic un vot pentru ea e un vot pentru Simion si Antonescu. Sa speram ca nu ne trezim cu o situatie unde Nicusor Dan o sa rateze intrarea in turul 2 la a mana de voturi, voturi care s-au dus aiurea la Lasconi. " Poate va treziti si voi astai de sunteti mari userei (unii ascunsi, unii mai putin ascunsi) si vorbiti cu ea sa il sustina pe cel care are sanse sa iasa presedinte si sa mai aveti o voce: Nicusor - presedinte! This post has been edited by dizzy: 1 Apr 2025, 11:26 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
axabrt |
![]()
|
Intrebarea este : CAT VA LUA MONTA ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
insuficient cat sa intre in turul doi, sper!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 1 Apr 2025, 10:47) si mai ziceti de mine ca o consider impiedicata! Elena Lasconi, președinta USR, a declarat luni, despre o eventuală retragere de la șefia partidului dacă pierde alegerile, că nu ia în calcul acest lucru, pentru că – susține ea – va intra în turul doi și va câștiga alegerile prezidențiale. Lasconi a mai spus că ea „poate să construiască” și că i-a spus lui Ilie Bolojan că ar trebui să facă o construcție de dreapta, dar că „asta ar însemna să cadă și niște capete”. Si nici nu ai o obsesie. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 1 Apr 2025, 11:03) Am uitat sa pun un emoji ![]() Ideea e ca întradevăr eu am fost mai dur, am făcut-o direct proastă. M-am "prins" fara sa-l pui; ideea mea e ca in iarna a fost cea mai util-votabila (dpmdv), cam la fel ca Iohanis la vremea lui. Acum la tv, sa zica "in nici un caz nu voi pune premier de la psd, chiar daca o alianta se va prezenta cu majoritate" e naivitate crasa (mai ales ca lumea inca n-a uitat de aceeasi promisiune facuta in trecut de Iohanis). Ea se agata de numele lui Bolojan, da' degeaba, ca nu e-n curtea ei. QUOTE(axabrt @ 1 Apr 2025, 11:52) CAT, sau CATA? |
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
wow, ai moment de ratiune?!
felicitari! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 1 Apr 2025, 10:47) Lasconi a mai spus că ea „poate să construiască” și că i-a spus lui Ilie Bolojan că ar trebui să facă o construcție de dreapta, dar că „asta ar însemna să cadă și niște capete”. O constructie de dreapta ar insemna USR+PNL, adica 131 de mandate din 468. Si daca aduni minoritatile (19) ar fi 150 de mandate. Doar daca devin frecventabile SOS/POT/AUR. |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
iete, vii si tu cu chestii d'astea rationale, ca 150 <235; bre, daca Elena vrea, se fac 235 din 150; ea vrea si poate ;
This post has been edited by dizzy: 1 Apr 2025, 11:42 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
maho |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 1 Apr 2025, 12:39) O constructie de dreapta ar insemna USR+PNL, adica 131 de mandate din 468. Si daca aduni minoritatile (19) ar fi 150 de mandate. Ar putea insemna si guvern minoritar (n-ar fi prima data), da' nu cred ca ea ar fi in stare, e prea emotiva. Pe de alta parte, Nicusor ar fi in stare (e calculat si rational). Cred eu, desigur. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
guvernu' il face presu?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
Pleacă de formă. "Guvernul tehnocrat", remember? Susțin în parlament ce le convine, șantajul e la ordinea zilei. Uită-te la mecla lui Stănescu (și nu numai).
|
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
N-ai sa vezi...
Oricum mi se pare oarecum neconstitutional ca (viitor) presedinte sa vorbesti de prim-ministri si de schimbat guverne. Nu intra in atributiile presedintelui formarea de majoritati si nici impunerea unui eventual prim-ministru. Doar daca vrem instabilitate si eventual anticipate... vazusem un sondaj ieri in care AUR era la peste 30%, cred ca impreuna cu POT si SOS ar pune-o de o majoritate si atunci ar fi mai grav decat daca iesea Georgescu presedinte. |
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.212 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
maho |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 1 Apr 2025, 13:41) mi se pare oarecum neconstitutional ca (viitor) presedinte sa vorbesti de prim-ministri si de schimbat guverne. Nu intra in atributiile presedintelui formarea de majoritati si nici impunerea unui eventual prim-ministru. Doar daca vrem instabilitate si eventual anticipate... vazusem un sondaj ieri in care AUR era la peste 30%, cred ca impreuna cu POT si SOS ar pune-o de o majoritate si atunci ar fi mai grav decat daca iesea Georgescu presedinte. De ce? Nu-i de loc neconstitutional sa vorbesti si sa promiti. Pesedeul nu promitea 8 spitale regionale? Ana Birchal, in iarna, nu promitea si ea ca face pe dracu'-n 4 in justitie (ca doar e in bransa, nu?)? Daca poate ea (Elena) sa traga sfori pt. o majoritate, foarte bine, n-are decat (extremistii de care zici nu vor aduna intr-un viitor previzibil apropiat de o majoritate, avem exemple prin UE). Da' nu cred ca poate, la inceput a tras partidul dupa ea, acum nu mai e cazul. |
--------------------
Dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:13 |