Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.212 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Scofalina vorbea neconstitutional....
![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Or fi fani ai Elenei Lasconi
![]() ![]() |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Doar un dilifan sau un sugeranist putea sa faca asta.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Pai n a stat pe spinarea sotiei, ca , cum, necum, el a pus o acolo
O atarnatoare, care habar n are cate roti are un vagon, si vorbea discutii de transport intermodal. Deci Antonescu nu a trait pe spatele sotiei, a fost rezultatul politicii duse de el, ”fructul” muncii depuse. Doua putori....cu oameni din astia, nu ai cum sa ajungi nicaieri, din pacate e plin briuselul de ei |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
bre, sa nu zici ca-s carcotas, aici sunt perfect de acord cu Lasconi, Crin e un puturos;
Bravo Elena, ieri ai grait adevarul ; Daca in turul doi era Ciolacu contra Gerogescu nu se anulau alegerile; Ptiu, sa n-o deochi a mai grait o data adevarul; #Hai-ca-poti! This post has been edited by dizzy: 2 Apr 2025, 08:49 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
M-am uitat, și ieri, și luni, la Lasconi, respectiv Antonescu, pe A3. Nu am văzut integral emisiunile, aveam și altele de făcut, dar am vrut să.mi fac o impresie.
E jale... Ori am eu pretenții ireale legate de atitudinea, discursul, prestanța și prestația unui politician, ori a săzut nivelul la un prag înspăimântător. Dacă nu știam că sunt candidați la președinție, puteam jura că e casting la ceva emisiune de diverisment. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nivelul politicienilor e legat de al alegatorilor.... Trebuie sa vorbesti pe limba lor, a dovedit georgescu asta.
ND nu stiu cum o sa reuseasca asta. This post has been edited by einstein1984: 2 Apr 2025, 10:18 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Asta înțeleg, dar nu te apuci de lacrimogene telenovelistice, cu mama, lacrimi, mângâiat ecranul, pe de o parte și zugrăvirea, de către soață, a unui personaj de o caritate și cu niște calități impresionante, pe cealaltă.
Apoi, e bine să vezi partea umană a politicianului, nu doar rigiditate, dar nu exagerezi ca-n piesele de teatru absurd. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.212 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Aaaaahhhhhh Unde esti tu bombonel?
De ce nui candidezi? |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 2 Apr 2025, 10:10) Nivelul politicienilor e legat de al alegatorilor.... Trebuie sa vorbesti pe limba lor, a dovedit georgescu asta. ND nu stiu cum o sa reuseasca asta. plus ca dela monta, ce vorbesti in privat e ceva, ce minti in public e altceva https://www.tiktok.com/@eusuntcalingiorgesc...t=1743582836778 2 Apr 2025, 11:25: https://hotnews.ro/nicusor-dan-se-declara-d...r-ponta-1938798 Io zic sa se retragă crin și cu Leana Crin e degeaba, Leana mai are de învățat. Sa rămâne sordan vs ponta va Simion. Bine.in final tot Silicon va ieși președinte This post has been edited by axabrt: 2 Apr 2025, 11:25 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
In privinta Elenei am o singura dilema - daca e mai țață decat Firea sau nu. Inca n-am aflat!
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Țață este sigur
Dar nu este o vipera ticăloasă lipsită de empatie și capabilă de orice atrocități cum ar fi sa se asocieze cu clanurile interlope dubioase pentru a face niste afaceri cu dedicație de care bineînțeles toată lumea știe mai puțin justiția din România care că de obicei este oarba. Cam asta e diferența față de firea. pS2. Cam că în cazul Nordis unde păgubiții e de vina. Sau FNI, sau caritas |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Cum poti sa faci aceasta afirmatie cu certitudine?
Unii sunt prinsi, altii nu sunt prinsi (inca) E periculos sa crezi ca detii adevarul absolut |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
axabrt |
![]()
|
De exemplu cazul fraților tate.
Pai clar fetele sunt de vina că au pus botul la vrăjeala lor susținută cu banii obținuți dea alte fete. Deci nu ei este de vina ci săracele gâsculițe care au crezut că vor fi luate de soție și vor avea parte NUMAI de vacante scumpe cu private jet |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Nu cunosc detaliile acelui caz, inafara de titluri din presa.
Eu ma refeream ca nu poti sa sustii ca lasconi e sfanta si nepatata ca nu ai dovezi in acest sens. Vezi doar ce vrea ea sa vezi sau ce s-a descoperit pana in prezent. Nimic mai mult |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE Nicușor Dan spune că niciodată nu i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din competiția prezidențială din noiembrie, anul trecut Nu ai cerut, ai intermediat o intalnire sa ii spuna altii in locul tau. Deja incepi sa minti. <span class='edit'>2 Apr 2025, 18:58:</span> QUOTE(psychoo @ 2 Apr 2025, 13:00) Cum poti sa faci aceasta afirmatie cu certitudine? Unii sunt prinsi, altii nu sunt prinsi (inca) E periculos sa crezi ca detii adevarul absolut PSD a reusit sa ii gaseasca lu' Clotide bube. Pana acum este la al doilea mandat si nu i-au gasit nimic cat au sapat. Si nici sa ii inventeze ceva nu au reusit. <span class='edit'>2 Apr 2025, 19:36:</span> QUOTE(GBX @ 2 Apr 2025, 10:07) M-am uitat, și ieri, și luni, la Lasconi, respectiv Antonescu, pe A3. Nu am văzut integral emisiunile, aveam și altele de făcut, dar am vrut să.mi fac o impresie. E jale... Ori am eu pretenții ireale legate de atitudinea, discursul, prestanța și prestația unui politician, ori a săzut nivelul la un prag înspăimântător. Dacă nu știam că sunt candidați la președinție, puteam jura că e casting la ceva emisiune de diverisment. Voteaza Nicusor! Vorbeste frumos, are prestanta. Ce sa zic, CG reloaded. ![]() QUOTE Președința USR Elena Lasconi a dezvăluit miercuri, într-un interviu pentru Gândul, că Nicușor Dan i-a cerut să se retragă din alegerile prezidențiale din 24 noiembrie în favoarea lui Nicolae Ciucă, candidatul PNL. This post has been edited by IRONICK: 2 Apr 2025, 19:36 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
Ai început sa te contrazici singur în același post
![]() |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Ai ajuns primar ca lumea o ura pe Firea. Si ca VV a renuntat.
img_1_1743619678121.jpg ( Size: 201.42k ) Number of downloads: 142 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GBX |
![]()
|
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu nici pe astia nu i-as vota.
Sa nu mai zic caCrin nu are legatura cu ND/EL. O asociere total aiurea. This post has been edited by IRONICK: 2 Apr 2025, 21:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:26 |