Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.093 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 26 Nov 2024, 14:14) Mna, si forumu' s-a dat in silentio stampa cand a vazut ce s-a votat... Aiurea, in aceste momente de o solemnitate inaltatoare, cand faurim istorie cu constiinta nationala trezita dupa un somn de milenii, care a durat circa 35 de ani, noi ne-am trezit cu erori la SQL. E mana serviciilor, agenturilor straine, sau a sabotorilor si defetistilor interni, care ar trebui gasiti si demascati spre oprobriul public. Ai ma, ca nu m-am tampit... ![]() Dar totusi, nu pot sa nu remarc ca sondajul DC a fost cel mai aproape de adevar, s-a gresit doar un nume, nu si directia. Bravo domnilor, Pieleanu ala ar trebui sa-si faca cont, sa mai invete meserie. Si ne-a liat doar 28 de voturi, nu esantion de 1000 de persoane... This post has been edited by YRX: 26 Nov 2024, 16:07 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 573 Joined: 23 May 10 ![]() |
QUOTE(medelin @ 21 Nov 2024, 11:26) Ati uitat de masinaria psd-ista generatoare de voturi. Ultima data cand a dat rateu a fost cu Viorica, si intelegem de ce. Dar pentru 2025 si-au facut temele bine. La ultimele alegeri din vara psd si pnl au avut +50% din voturi. Cam cum s-ar schimba aceasta directie? Tik tok: hold my beer! 😔 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(YRX @ 26 Nov 2024, 16:05) Dar totusi, nu pot sa nu remarc ca sondajul DC a fost cel mai aproape de adevar, s-a gresit doar un nume, nu si directia. Depinde ce intelegi prin "aproape". @medelin: nu cred ca la parlamentare (sau dupa) pnl se va mai alia cu psd ca sa se poata vorbi de +50%. Doar atat: masinaria de voturi a psd a dat mai putine rateuri ca aia a pnl. As mai observa o chestie interesanta: Spre deosebire de Drula &co., Lasconi a tras in sus partidul (clar peste, ca intentii/rezultate vot); nu stiu cat de digerabil e asta pentru fosta conducere. Daca o buna parte din votantii CG vor avea o rev(f)elatie in privinta persoanei votate, atunci procentele pe care le va aduna (indubitabil) de la Simion vor fi partial compensate in minus. Parlamentarele conteaza! |
--------------------
Dacia
1310
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.141 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(medelin @ 26 Nov 2024, 16:07) Screenshot_2024_11_26_16_31_12_396_com.android.chrome_edit.jpg ( Size: 332.71k ) Number of downloads: 388 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.093 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai, primii doi candidati DC - Simion si Lasconi.
Realitatea - Georgescu si Lasconi. In conditiile in care Pieleanu ne spunea de Marcel si Nicu, altii n-aveau nici o sansa. Hai cu sondaju' la parlamentare. This post has been edited by YRX: 26 Nov 2024, 16:34 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu totusi nu inteleg, pana mai alaltaieri PSD era raul suprem, pana mai ieri era AUR, acum e Calin Georgescu. Ne hotaram si noi?!
![]() Fiti Zen, votati Calin Georgescu! Sa fie pace in lume! |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.141 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eu cred că Adi face haz de necaz că nici de data asta n a ieșit PSD.
Fie vorba între noi chiar și mie ciolacu îmi pare parfum pe lângă Georgescu, dar na așa e lumea în ziua de azi gândește strâmb. Cum naiba aia din UE au votat de fapt în majoritatea că vor in afara UE. E de noaptea mintii Singurul lucru bun că PNL a scăpat de perioada Iohannis și Rareș Bogdan. Doi dintre cei mai mari idioți, daca nu l socotim pe cacarau Și a apărut la loc scârbă de hellvig. Deci pln rămâne de ne votat 27 Nov 2024, 09:45: proverb.jpg ( Size: 65.73k ) Number of downloads: 293 georgescu.jpg ( Size: 92.3k ) Number of downloads: 296 This post has been edited by axabrt: 27 Nov 2024, 09:45 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cum s-a odihnit forumul in plin iures al voturilor
![]() acu' nu e toata lumea multumita ca n-a iesit psd si pnl? hmm cine sa mai inteleaga romanu' |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.938 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa recunosti ca ar fi comic cu el la cotroceni
![]() sa citez...."cand vreu sa rad, il ascult de Georgescu" This post has been edited by wolfin: 27 Nov 2024, 11:08 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Comic ar fi cu Becali. Si ala macar are povesti mai bune.
Cu asta... in juma' de an, ne uitam la unguri, ce democratie luminata au... |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Merced @ 28 Nov 2024, 07:32) Înțeleg votul împotriva sistemului, înțeleg de ce s-a ajuns aici. Dar nu cred că acum este momentul să alegem un tip atât de alunecos ca președinte. ![]() Din experienta mea cu USR si din cele vazute prin orasele unde au fost alesi primari USR, am observat ca nu prea stiu(vor) sa negocieze. Ei sunt superiori si stiu tot, restul e pulime. Din acest punct de vedere cred ca mai degraba se poate negocia, dupa alegerile parlamentare, cu "nebunul", decat cu "normala". This post has been edited by ady77: 28 Nov 2024, 07:46 |
--------------------
|
cccccc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 4 May 12 ![]() |
nea becali, nea lucescu vedeti ca a aparut o extrema posibil dreapta. poate aveti nevoie.
|
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Valer kovacs cica deja e propus la MAI deci pe acolo suntem.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.205 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Pardon, e Coarna (alt caraghios).
Babasha la cultura, Serghei Mizil la finante (sau BNR). |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.938 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
faceti misto....dar cand o sa iasa cu 35 % -37% haur, pot si sos plus giorgica la cotroceni...sa vedem atunci rasul drakului.
udmr daca primeste min mediului nu zice nu..si hopa vin si minoritatile..si uite guvernare This post has been edited by wolfin: 27 Nov 2024, 15:23 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.569 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Astea sunt rezultatele politicii din ultimii 30 de ani
S-a saturat lumea de covrigari, talani, meditatori de matematica care nu stiu aria cercului, petrovi , etc Si ce naibii mai urmeaza, vedem noi tik tok tic toc, amr 4 zile, amr 10 zile This post has been edited by bgdrenault: 27 Nov 2024, 15:39 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
România a belit p…a.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
wolfin |
![]()
|
Repet ca vad ca nu s a auzit
ROMANIA a lungit pûla This post has been edited by wolfin: 27 Nov 2024, 18:38 Attached thumbnail(s) GdGEbWqXUAA_DbM.jpeg ( Size: 18.32k ) Number of downloads: 158 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 573 Joined: 23 May 10 ![]() |
Chiar nu vad ce e funny la “stirea” asta.
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.569 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
cum nu, viitor presedinte?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.110 Joined: 11 February 04 ![]() |
2 catindati cu puteri paranormale?
Uuuuu, buhuhu, ne- am scos! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
wolfin |
![]()
|
Un penis ne am scos. Fuse unu cu flacara violeta....si eram sa intram in default.....
|
--------------------
pegas
3120
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 27 Nov 2024, 19:57) QUOTE(medelin @ 27 Nov 2024, 20:51) Avem de unde alege ![]() ![]() ![]() https://www.cancan.ro/o-prezentatoare-de-la...itoare-14990274 This post has been edited by ady77: 27 Nov 2024, 21:51 |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu nu cred că Lasconi e alegerea cuiva ideală. Tocmai asta e rău de tot. Pentru că nenea Călin este alegerea perfectă a multor români.
Văd că mulți nu încetează să creadă în oameni providențiali, in salvatori. După ce s-au fript cu Constantinescu, Băsescu și Iohannis, toți văzuți în modul ăsta, acum au șansa să încerce și cu Rusia. Totuși nu cred că e momentul să alegem un președinte care a lăsat în ultimii ani atâtea declarații controversate pe care le drege în ultima clipă cu nevasta-sa langa el. Un om care vorbește frumos, folosind un limbaj ales dar care de multe ori nu spune nimic. Care nu răspunde direct multor întrebări. Care folosește multe declarații absolute, care are mereu dreptate. Un om care susține că are o campanie care nu a costat nimic dar imaginile alea de prin clipurile lui sunt filmate, editate la un nivel la care Ciolacu nici nu a visat. Spun asta din perspectivă tehnica, că m-am ocupat și eu cu asta. Înțeleg votul împotriva sistemului, înțeleg de ce s-a ajuns aici. Dar nu cred că acum este momentul să alegem un tip atât de alunecos ca președinte. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 10:59 |