Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
YRX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ideea cu raul cel mai mic cred ca trebuie sa o avem din primul tur. Singura cu ceva sanse, destul de mici, ce-i drept, sa il depaseasca pe Simion, este Lasconi.
E departe de a fi perfecta, dar nu cred ca e rau intentionata. Ca nu se pricepe la mare lucru, asta e partea a doua. Dar nici pusa pe combinatii nu cred ca este. Sunt de parere ca daca ajunge in turul 2 cu nea Marcel, o sa-l bata. La fel cum sunt de parere ca oricine l-ar bate. Cred ca si Simion in acest moment ar avea sanse bune sa-l bata. Sincer, dupa ce am vazut in ultima perioada, raul cel mic dintre astia doi nu cred ca-i Ciolacu... This post has been edited by Merced: 20 Nov 2024, 20:44 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Merced @ 20 Nov 2024, 21:43) Asta este reteta lu' Ciolacu sa sperie lumea cu Simion.Screenshot_20241120_205610.jpg ( Size: 542.14k ) Number of downloads: 216 Cu politicienii din PSD si PNL, nu ai politica externa. Si nu-i vorba de engleza, dar oamenii nu sunt pregatiti. Nu ai cum sa ai politici, cand noi avem cocalari in functii. 20 Nov 2024, 22:04: QUOTE(YRX @ 20 Nov 2024, 20:48) Deci, conform sondajului DC turul 2 Simion - Lasconi. Sa dea Domnu', va dati seama ce degringolada ar fi la parlamentare, cum ar fugi toti sobolanii... Zici tu ca nu si-au facut cont in dc tot felul de dubiosi sa il voteze pe Simion? 20 Nov 2024, 22:32: Screenshot_20241120_213044_edit_117737668246096.jpg ( Size: 126.37k ) Number of downloads: 227 Na belea! 20 Nov 2024, 23:36: img_1_1732134618356.jpg ( Size: 31.22k ) Number of downloads: 207 Fail! This post has been edited by IRONICK: 20 Nov 2024, 22:36 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ar fi bine sa iasa cum vreti voi, sa ma amuz pe urma, cum la fiecare gafa sare gasca vesela de pe aici sa apere orice gugumanie.
Noroc ca mai sunt cateva saptamani si apoi o sa ne prezinte corul bocitoarelor cum i-a furat arbitrul; Probabil ca se va trezi vreunul sa zica ca ma da Leana afara, cum m-as dat si Nicusor. Si eu tot le urez sa faca ca puiu' ; This post has been edited by dizzy: 21 Nov 2024, 16:16 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Și părerea ta este că ar trebui votat care candidat?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(maho @ 20 Nov 2024, 15:29) De fapt a zis nitel altceva ziaristul de la 60m (unde plm l-ai mai gasit si pe asta?! ![]() Pai are dreptate dpdv tehnic, in scoala sunt materii separate, se studiaza in ani diferiti. Din aia de dreapta, e vreunu' mai bine plasat in sondaje? De pe acelasi sit, un "breaking news": ![]() Biologia e la general, nu poti sa faci asemenea afirmatii Tare ma tem eu ca a confundat biologia cu botanica Oricum, face parte din categoria de oameni, de fapt ca multi de la usr, care sunt convinsi ca daca vrei poti, nu trebuie sa stii nimic. Ori, nu i chiar asa...si nici bine intentionat nu i suficient sa fii Dar din pacate.........astia sunt faca se voia votantilor,,,,,,eu cred ca , daca ma duc, ii votez pe toti, sa nu i supar This post has been edited by bgdrenault: 21 Nov 2024, 09:46 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Leana, normal, ca altfel vine potopul!
Nu vezi ca deja, daca a spus ea, ca Anatomia nu e din Biologie, deja e adevarat?! This post has been edited by dizzy: 21 Nov 2024, 09:45 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Merced |
![]()
|
Valerica!
Serios, ți se pare că e cineva cu șanse cât de cât reale la turul 2, mai ok decât ea? Ciolacu sau Simion? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
@ dizzy, Si tu esti un trist de pe forum?
![]() deja se incearca sa se faca analiza textului scris de ziarist recomand sa se auda ce a spus, probabil pe iutub This post has been edited by bgdrenault: 21 Nov 2024, 09:48 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
conform unora care au analizat mai multe sondaje, ca sa nu zic ca pe toate, avem
https://hotnews.ro/interactiv-toate-sondaje...sosoaca-1836141 https://alegeri.hotnews.ro/ce-arata-sondaje...-prezidentiale/ Pe primele locuri cu sanse la turul 2, sunt: 1) Marcelfaradescoala creditat cu fro 25-30% 2) Leana Zana Zanelor cu fro 14 3) Simion Nebunu' tot cu fro 14 4) Nicu Mutu cu fro 10-13 Pentru locul 2 e stransa competitia, avand in vedere ca mai e timp de vreo lebada neagra care sa ridice 1-2 procente pe cineva potential de pe locul ; As zice ca daca iese Zana pe locul 2, il bate pe Marcel in turul 2; As zice ca daca iese Simion Nebunu pe locul 2, il bate Marcel in turul 2; As zice ca daca iese Nicu Mutu pe locul 2, il bate pe Marcel in turul 2; Dar plm , nu conteaza ce zic eu, mergi voteaza si bucura-te ca a iesit al tau, a ta! Ca pe urma tot tu te duci la munca si-ti va fi cu o putza de furnica mai bine sau mai rau, oricare ar fi presedintele; Pe mine ma intereseaza mai tare ce face urangutanul portocaliu si cu gasca de nebuni de-au pus mana pe USofA; Si ce face Putin; Si ce face Zelenski; Pace! LE: Nu-s trist , ma doare'n bascheti de cine iese, ma amuz de spumirexii de p'aci; This post has been edited by dizzy: 21 Nov 2024, 09:58 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
Ati uitat de masinaria psd-ista generatoare de voturi.
Ultima data cand a dat rateu a fost cu Viorica, si intelegem de ce. Dar pentru 2025 si-au facut temele bine. La ultimele alegeri din vara psd si pnl au avut +50% din voturi. Cam cum s-ar schimba aceasta directie? |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Base, cea mai pertinenta si realista analiza.
De cand a plecat, i-a venit mintea la cap. Probabil pt. ca nu mai are nimic de pierdut. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(maho @ 21 Nov 2024, 11:37) Base, cea mai pertinenta si realista analiza. De cand a plecat, i-a venit mintea la cap. Probabil pt. ca nu mai are nimic de pierdut. Pai nu a a avut nici inainte nimic de pierdut. 21 Nov 2024, 11:50: QUOTE(dizzy @ 21 Nov 2024, 10:06) Ar fi bine sa iasa cum vreti voi, sa ma amuz pe urma, cum la fiecare gafa sare gasca vesela de pe aici sa apere orice gugumanie. Noroc ca mai sunt cateva saptamani si apoi o sa ne prezinte corul bocitoarelor cum i-a furat arbitrul; Probabil ca se va trezi vreunul sa zica ca ma da Leana afara, cum m-as dat si Nicusor. Bai mincinosu-le, de cate ori a fost laudata Lasconi pe aici? Probabil ai frustrari cat acasa sau alte avantaje, pentru ca un om corect nu s-ar comporta ca tine. This post has been edited by IRONICK: 21 Nov 2024, 10:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(maho @ 21 Nov 2024, 11:37) Base, cea mai pertinenta si realista analiza. De cand a plecat, i-a venit mintea la cap. Probabil pt. ca nu mai are nimic de pierdut. Intotdeauna s-a priceput la vorbe; cu faptele mai trist; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
MA distreaza ca mai nou peneleul are reclame cu "Votul util" pentru ciuca. Am un prieten care e cu armata in suflet si-n simtiri, pana si el face misto de inutilu' ala.
Vad ca speranta tuturor e oricum sa-i puna Bolojan o piedica lu' generalu' polonic pana mai conteaza. Oricum, partid care sa se scufunde mai abitir in rahat decat peneleul, nu stiu sa fie... Pana si penelistii "vechi" post revolutionari cred ca se uita cu mila la ce s-a ajuns... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 21 Nov 2024, 13:35) Vad ca speranta tuturor e oricum sa-i puna Bolojan o piedica lu' generalu' polonic pana mai conteaza. Oricum, partid care sa se scufunde mai abitir in rahat decat peneleul, nu stiu sa fie... Piedica e anuntata, dupa rezultatele alegerilor. N-o sa fie vreo surpriza. Pnt-cd. Labaralii sunt (pe tobogan) aproape de a ajunge langa ei, cum am mai zis de mult. |
--------------------
Dacia
1310
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
de ce n o alegem pe Maia ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
maho |
![]()
|
Ca nu candideaza, si oricum unii au o aversiune genetica la moldoveni.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE Guvernul Ciolacu are zero euro încasați din PNRR în 2024 și a ratat depunerea Cererii de Plată 4 Lasconi este de vina. Garanteaza dizzy. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
Nu e Vlad Voiculescu??
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
IRONICK |
![]()
|
Acum este Lasconi de vina, nu mai este VV.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 21 Nov 2024, 15:41) prin bucuresti mi se pare ca a facut ceva ordine, buticuri, caini maidanezi au disparut parca in mandatul lui. Pe alocuri da, a facut; Pe la mine-n cartier a daramat unele buticuri, ca sa faca altele la "fratii" lui; A fost oricum un pas inainte fata de Halaicu, Ciorbea si Lis; Cu maidanezii e poveste lunga, a avut mult de lupta cu babele nebune de hranesc pe Bobita; S-au cam curatat dupa ce au mancat pe copilul ala; Cam dupa aia n-au mai avut loc iubitorii de cotarle sa mai caraie; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Allen Coliban) Vă mai amintiți, acum câteva luni, cum Adrian Năstase PDSR-PSD mă boscorodea pe mine că nu îi las feciorul să facă hotel în Poiană? Gata! A "deblocat" Scripcaru! Scrie presa azi: "Comisia de Urbanism a avizat proiectul imobiliar din Poiana Brașov al mezinului fostului premier Adrian Năstase". Se "deblochează" pentru copiii lor, pentru nepoții lor! Se "deblochează" pentru frăția PSD-PNL, nu pentru brașoveni. Jos Lasconi. Tu esti de vina si aici. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu mai scoate din context.
sursa initiala: https://www.bizbrasov.ro/2024/11/21/candida...-allen-coliban/ |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
Se pare că nu a fost cea mai buna dezbatere. Mă voi uita și eu diseară.
https://hotnews.ro/o-dupa-amiaza-grea-pentr...micutzu-1840843 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
maho |
![]()
|
@sorinel: bizbrasov e oficiosul PSD pe plan local, la fel de credibil ca un ciolac.
|
--------------------
Dacia
1310
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nici data n-au nimerit-o?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Un harticol care dovedește că se apropie funia de par sau Lasconi de turul 2
https://hotnews.ro/o-dupa-amiaza-grea-pentr...micutzu-1840843 Deci cat as fi eu de împotriva la Lasconi tot articolul mi se pare tras de par. Pesemne notnews a fost uns cu ceva verzișor repede, că arde |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
REPER și Dacian Cioloș anunță că o vor susține pe Elena Lasconi la alegerile prezidențiale / Nu există nicio altă opțiune viabilă pentru a evita în turul al II-lea o confruntare între Ciolacu și Simion / Cioloș: ”E singura candidată care pare că nu are legături cu sistemul corupt organizat în jurul PSD”
https://www.g4media.ro/reper-si-dacian-ciol...u-si-simio.html Well well... Buna dimineata dle Ciolos, dv si celorlalti participanti la fragmentarea USR si a dreptei, in general. Deci in final ati realizat ca n-aveti nici un fel de viitor, asa ca va acordati votul fostei colege. Ce dragut. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:54 |