Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Da unu n ați vota cu labinia
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 23 Apr 2025, 15:15) Repet pentru a nu stiu cata oara, nu votez Mucusor Dan! In turul 2 daca ajunge Mucusor cu Georgica, ori nu votez (sper sa am puterea sa ma abtin), ori votez cu Georgica. Nu trebuie sa spui cu cine votezi, se stie. PSD. Dar eu nu am zis cu cine votezi, ci cui ii iei apararea. ------------+- Screenshot_20250423_205841_com.android.chrome_01.jpg ( Size: 500.21k ) Number of downloads: 211 Elena Lasconi i-a propus lui Nicușor Dan să candideze la președinția României QUOTE(2024-06-07) Nicușor Dan a exclus orice posibilitate de a candida în acest an. Ba chiar, primarul general afirmă că, de principiu, intenționează să candideze tot la Primăria Capitalei și în 2028. Nicușor Dan a fost întrebat despre posibilitatea unei candidaturi în alegerile prezidențiale de la finalul acestui an și a exclus posibilitatea. ”Nicidecum. În momentul acesta sunt foarte preocupat de cum o să fie cei 4 ani care urmează ca primar al Bucureștiului și asta e singura mea preocupare”, a afirmat Nicușor Dan. Întrebat dacă ar reflecta la o asemenea candidatură, în cazul în care partidele i-ar cere acest lucru, primarul general al afirmat: ”Să reflectezi e una, să acționezi e alta. Nu suntem în acel context. Eu am primit un mandat de 4 ani de administrare a Bucureștiului și asta e toată preocuparea mea”. Trebuie sa ai busola morala deraiata grav sau sa fi influentat (sa nu zic util) sa nu iti pui macar semne de intrebare. This post has been edited by IRONICK: 23 Apr 2025, 20:05 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
i
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 23 Apr 2025, 20:06) Nu trebuie sa spui cu cine votezi, se stie. PSD. Dar eu nu am zis cu cine votezi, ci cui ii iei apararea. ------------+- ... Trebuie sa ai busola morala deraiata grav sau sa fi influentat (sa nu zic util) sa nu iti pui macar semne de intrebare. Delaratia e de anu asta sau de anu trecut? Mai exact, se refera la turul I 2025?! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E clar de anul trecut.
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ce va ziceam: De ce sa faci planuri , cand alegatorii extrem de culti si de destepti te voteaza la presedentie, cu aceleasi minciuni , pardon promisiuni de la primarie?
" Eu efectiv nu pot sa stau si sa ma uit indiferent la cum omul asta incearca sa ne prosteasca in fata! Daca voi puteti, e treaba voastra! Deci, candidatul Nicusor Dan vine senin la tabla si ne povesteste cum reformeaza el sistemul de educatie daca ajunge presedinte! Printre ideile lui - REVOLUTIONARE(not) constructia de crese si gradinite! Mai oameni buni, stiti ca una dintre MARILE lui promisiuni in campania din 2020, cu care a si castigat Primaria Capitalei, a fost constructia de crese si gradinite! A promis ca face 30! Stiti cate a facut? Zero! Bai, ZERO! 0! Adica niciuna! Cum sa vii sa spui ca vei face, cand nu ai facut in 5 ani de zile nici macar una!!!!! Ca sa nu mai spun ca niciuna din promisiunile mari - metrou de suprafata, padure urbana si ce a mai zis el nu s-a realizat! NIMIC! Ionut Cristache -Anti-Rezist " Nicusor- Presedinte! This post has been edited by dizzy: 24 Apr 2025, 15:26 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu când scriam că nu avem ce vota…
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai n a putut face fiindcă nu era președinte.
Da daca iese sa vedeți face 300 nu 30. Și 100 de spitale <span class='edit'>24 Apr 2025, 16:15:</span> On topic. Voi ați ascultat mesajul electoral a lu crin de pe radio Romania actualități. El zice la un moment dat : sunt un om viu...pe bune ? Eu cred că este un prost adevărat Stai. A zis că va întări și va ridica aceasta națiune. Cred că se gândea la alte lucruri care se întăresc și se ridică 2x prost adecvat. N ai cu cine vota This post has been edited by axabrt: 24 Apr 2025, 16:16 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Buei, gata, nu vă mai certați, s-a rezolvat cu turu2anapoi. Așa zice un judecător din Ploiești.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 24 Apr 2025, 16:24) " Eu efectiv nu pot sa stau si sa ma uit indiferent la cum omul asta incearca sa ne prosteasca in fata! Daca voi puteti, e treaba voastra! Deci, candidatul Nicusor Dan vine senin la tabla si ne povesteste cum reformeaza el sistemul de educatie daca ajunge presedinte! Printre ideile lui - REVOLUTIONARE(not) constructia de crese si gradinite! Mai oameni buni, stiti ca una dintre MARILE lui promisiuni in campania din 2020, cu care a si castigat Primaria Capitalei, a fost constructia de crese si gradinite! A promis ca face 30! Stiti cate a facut? Zero! Bai, ZERO! 0! Adica niciuna! Ionut Cristache -Anti-Rezist " Ionut Cristache n-a fost la mine in cartier in S1, unde Firea-Tudorache au promis in 2016-2020, Clotilde a facut licitatiile imediat cum a luat mandatul si a inceput lucrarile in aprilie 2024, pe final de mandat. Se avanseaza, nu cel mai rapid, dar se lucreaza. Important e ca dezvoltatorul sa inteleaga ca nu poate construi numai blocuri la infinit, si ca locuitorii/asociatiile trebuie sa ceara ceea ce au nevoie cu adevarat. Cat a contribuit Nicusor la treaba asta? Nu stiu, dar eu am vazut si lucruri bune langa casa mea intampladu-se. “ Rezidenții din Sectorul 1 București vor beneficia de noi instituții de învățământ lângă Pădurea Băneasa, o zonă cu aer curat, extrem de necesar copiilor. O școală și o grădiniță de stat vor fi construite în Greenfield, cartierul îmbrățișat de pădure, după ce Consiliul General al Municipiului București a acceptat propunerea de donație a unui teren de 9620 mp, înaintată de către Impact Developer & Contractor. Valoarea donației, care include și proiectul pentru construirea școlii și a grădiniței, se ridică la 1.75 milioane de euro, conform raportului de evaluare. În ședința de miercuri, 15 iulie 2020, Consiliul General al Municipiului București a adoptat un proiect care vizează răspunsul pozitiv la oferta de donație a unui teren situat în București, Aleea Teișani Sector 1, pentru construcția unei școli și a unei grădinițe publice în cartierul Greenfield. Conform informațiilor cuprinse în document, lucrările de construire, ce sunt în responsabilitatea Consiliului, au termen de începere data de 31 decembrie 2020” This post has been edited by medelin: 24 Apr 2025, 19:23 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
axabrt |
![]()
|
Ultima știre
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/aep-a...fiscate-3212701 https://hotnews.ro/reactia-lui-nicusor-dan-...aimarii-1955208 This post has been edited by axabrt: 24 Apr 2025, 20:06 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 24 Apr 2025, 15:27) da-i cu ignore lu' dizi, nu am vazut un post un care sa nu arunce cu rahat in orice 24 Apr 2025, 21:39: QUOTE(axabrt @ 24 Apr 2025, 20:03) Ultima știre https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/aep-a...fiscate-3212701 https://hotnews.ro/reactia-lui-nicusor-dan-...aimarii-1955208 img_1_1745523501782.jpg ( Size: 210.25k ) Number of downloads: 100 This post has been edited by IRONICK: 24 Apr 2025, 21:39 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Circu' nu-i circ adevărat dacă nu-i balamuc!
https://hotnews.ro/curte-de-apel-ploiesti-a...initiva-1955019 ![]() ![]() This post has been edited by Agrig: 24 Apr 2025, 21:43 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
IRONICK |
![]()
|
Daca te uitai mai bine pe poza mea (si cautai si tu) sunt peste o suta de procese la fel.
Dar asta nu gasesti pe defenseromania. This post has been edited by IRONICK: 24 Apr 2025, 22:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Normal, aia nu se ocupa de balamucuri!
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
IRONICK |
![]()
|
Corect, aia fac decat propaganda si rahaturi serioase.
QUOTE Peste 130 de cereri privind anularea sau suspendarea deciziei Curții Constituționale a României (CCR) de anulare a alegerilor prezidențiale din decembrie 2024 s-au înregistrat la curțile de apel din România în perioada 8-17 aprilie. Pe un site care poartă numele „Turul 2 Înapoi”, utilizatorii sunt instruiți, pas cu pas, cum să acționeze în judecată CCR. Pagina are trimitere către contul de TikTok al unei foste judecătoare a Tribunalului Botoșani, Lăcrămioara Axinte. Acolo, judecătoarea Lăcrămioara Axinte, în prezent pensionară, explică cum se plătește taxa judiciară de timbru. This post has been edited by IRONICK: 25 Apr 2025, 08:14 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(medelin @ 24 Apr 2025, 20:07) Ionut Cristache n-a fost la mine in cartier in S1, unde Firea-Tudorache au promis in 2016-2020, Clotilde a facut licitatiile imediat cum a luat mandatul si a inceput lucrarile in aprilie 2024, pe final de mandat. Se avanseaza, nu cel mai rapid, dar se lucreaza. Important e ca dezvoltatorul sa inteleaga ca nu poate construi numai blocuri la infinit, si ca locuitorii/asociatiile trebuie sa ceara ceea ce au nevoie cu adevarat. Cat a contribuit Nicusor la treaba asta? Nu stiu, dar eu am vazut si lucruri bune langa casa mea intampladu-se. “ Rezidenții din Sectorul 1 București vor beneficia de noi instituții de învățământ lângă Pădurea Băneasa, o zonă cu aer curat, extrem de necesar copiilor. O școală și o grădiniță de stat vor fi construite în Greenfield, cartierul îmbrățișat de pădure, după ce Consiliul General al Municipiului București a acceptat propunerea de donație a unui teren de 9620 mp, înaintată de către Impact Developer & Contractor. Valoarea donației, care include și proiectul pentru construirea școlii și a grădiniței, se ridică la 1.75 milioane de euro, conform raportului de evaluare. În ședința de miercuri, 15 iulie 2020, Consiliul General al Municipiului București a adoptat un proiect care vizează răspunsul pozitiv la oferta de donație a unui teren situat în București, Aleea Teișani Sector 1, pentru construcția unei școli și a unei grădinițe publice în cartierul Greenfield. Conform informațiilor cuprinse în document, lucrările de construire, ce sunt în responsabilitatea Consiliului, au termen de începere data de 31 decembrie 2020” Deci merg copii la gradinita si/sau scoala aia? Daca NU, e doar la capitolul " se va face candva" Exista 30 de scoli si 30 gradinite noi? Nu exista? Dar cate exista ? ZERO! pai aia e, nu mai incerca sa-mi explici ca 30 = 0 +1 in constructie, ca nu-i asa! Dupa cum va spuneam, cei mai multi mergem si votam dupa povesti cu cai, se va face, se promite, de-aia nu trebuie sa ai planuri; Dupa care altii varsa tot felul de povesti cu: nu sunt lasat, nu mi se da finantare, ca daca aveam 100 de melearde faceam Las Vegas; d'astea de pacalit pe cei mai saraci cu duhul! Totusi, e cel mai bun primar si el va fi presedinte; S-au prins si fostii lui "colegi" si il promoveaza activ; au ramas vreo 2-3 lasconisti care viseaza ca 5% = 50%+1( in constructie); partea proasta e ca cei 3-4-5% s-ar putea sa faca diferenta intre cei de pe locul 2 si sa ajungem sa votam vreun Crin sau Ponta pt ca Elena s-a visat presedeinte pt o saptamana; This post has been edited by dizzy: 25 Apr 2025, 08:30 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
dizzy |
![]()
|
pai sustinatorii lui Nicusor zic ca e cel mai bun primar;
si ei au intotdeauna dreptate , deci el e ![]() la cei inca in viata, as zice ca Basecu -cu toate bubele lui pe chelie, a fost primar mai bun la ND; This post has been edited by dizzy: 25 Apr 2025, 08:32 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
Mai vizibil sigur
Chioscuri, linia 41, pod grozavesti... Dar la caldura, tevi de apa calda... darimat chestii construite ilegal ( vezi ca ND a reusit s aobtia darimarea CatedralPlazza), parcuri, parcari....nici Basel n-a fost stralucit Din pacate/fericire nu poa sa mai candideze.... ![]() This post has been edited by miki: 25 Apr 2025, 09:02 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
dizzy |
![]()
|
mbre, dar cum, nu e deja daramata Cathedral Plaza? Cum de? Doar isi lua avant acu ceva timp;
Dar revin la Parcul Herastrau desi am unde dormi, bodegile alea ridicate ilegal nu se pot darama? Nici aleilea alea de cad in apa nu se pot repara? https://www.gandul.ro/actualitate/imagini-a...ergare-20207919 poti sa dai si tu pe bicla o tura de Herastrau sa le vezi; https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/z...zi-la-alta.html In Cismigiu a desfiintat toate bancile alea micute din fier forjat - si nu a mai pus nimic in loc; Or fi pe la bajetii destepti pe acasa; Dar desigur, cand e implicat favoritul, suferim de "non-vedere creativa"! This post has been edited by dizzy: 25 Apr 2025, 10:04 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
La Catedral plazza are decizie definitiva de demolare
Doar ca ce sa vezi... trebuie liciattie pentru executia demolarii Trebuie proiect.... Tre buget aprobat pentru asta Amanunte birocratice dar de demolat nu scapa Iar de terasele din herastrau.... parca tin de P sect1 nu de PM This post has been edited by miki: 25 Apr 2025, 11:11 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
Agrig |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(miki @ 25 Apr 2025, 12:07) La Catedral plazza are decizie definitiva de demolare Doar ca ce sa vezi... trebuie liciattie pentru executia demolarii Trebuie proiect.... Tre buget aprobat pentru asta Amanunte birocratice dar de demolat nu scapa Iar de terasele din herastrau.... parca tin de P sect1 nu de PM Daca te duci azi acolo, Hidosenia e in picioare, deci nu a demolat-o; Desigur, pt ca ... motive Sigur - motivul preferat e acela ca nici aia de dinainte nu au facut; Deci gradul de incompetenta si lene se pastreaza; Dar lenesul de la partidul nostru favorit e mai bun decat lenesul de la altii; Din cate stiu eu, PMB se ocupa de Herastrau, nu S1; Pana acu cateva luni la S1 era Clotilda, alta favorita a clubului de usereii cu cecitate selectiva; deschidem despre zona Garii de Nord si Hotel Dunarea? https://www.google.ro/maps/@44.4474518,26.0...SoASAFQAw%3D%3D Un furuncul pe curu' Bucurestiului? Cica facea nu stiu ce centru de cultura in acea darapanatura? Cand o cladire ajunge in halul ala, o expropiezi si fie o consolidezi si o pui la treaba, fie o darami si o reconstruiesti in ton arhitectonic cu zona; Dar asa mizerie nu poti lasa , daca te numesti gospodar in timp ce umpli orasul de stalpi de 800 de lei batuti din metru in metru; This post has been edited by dizzy: 25 Apr 2025, 11:52 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
Cu catedrala mai zic odata:
s-a amgajat ca o demoleaza Demolarea nu se face cu dinamita A reusit - spre deosebire de altii, sa obtina decizie de demolare DEFINITIVA Urmeaza cusrul legii de acum Nimeni nu o poate folosi,,,, fie ca o demoleaza in mandatul ui sau altul Meritul ii apartine Si legat de motive... alea sint Dac vrem sa fie rapid, facem ca in china, partid unic, sau ca in rusia, sau ca pe vremea lu iliescu Dar deviem Si s eface slide-topic Nu mai intelege nimeni ce si cum Si kktul la de SORA, trebuie expropiat.... si ghici ce... trebuie buget Ca sa nu mai zic ca nu are treaba cu ND ci cu clatita Nu e OK sa-i pui in circa cocoasa alteia.. This post has been edited by miki: 25 Apr 2025, 12:47 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 25 Apr 2025, 09:15) Exista 30 de scoli si 30 gradinite noi? Nu exista? Dar cate exista ? ZERO! pai aia e, nu mai incerca sa-mi explici ca 30 = 0 +1 in constructie, ca nu-i asa! Pai inainte sa-ti spun eu de ea nu stiai nici de aia in constructie. oare ce nu mai stii? Ma intreb daca ai verificat inainte informatiile citate din ionut cristache. Nu stau sa caut, poate sunt mai multe, n-am timp sa scot piatra aruncata de altii. Am explicat si cum a ajuns aia sa se construiasca, dupa cum vezi a durat enorm de mult in condiitiile in care a fost spatiu propriu zis sa se faca. Cine are impresia ca un singur om poate schimba lucrurile peste noapte…traieste in totalitarism. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:53 |