Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Atentie la santurile din Herastrau ...
![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Și la urși, că unii-s de plimbat.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 25 Apr 2025, 14:38) medelin, las-o, 0 0,5 nu e 30, oricum incerci tu sa prezinti rahatul drept ciocolata; Unde este - este, unde nu este- nu este; Nu a facut, posibil,nu ma pricep la atributii si investigatii. Dar mi-ar placea sa vad si cum a vrut sa faca atatea scoli si gradinite si de ce nu i-a iesit. Poate gasim si alte detalii. Ce zici? |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aveam topic despre primar. 😇
|
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Noo pot sa cred
https://hotnews.ro/alegeri-prezidentiale-de...alegeri-1958285 Deci Lasconi, despre Dan, la dezbaterea electorală: „Nicușor, viclean copil de casă, a vrut să mă scoată din joc pentru că încurcam sistemul” / Io când va ziceam că Nicu sor are un rânjet de hienă antenista ziceați că am eu ceva cu cel mai performant primar |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
Hiena antenista care musca din rechinii imobiliari.
Cred ca a fost destul de clar cu PUZ-urile aseara, spitalele pe care se presupune ca le blocheaza…etc. L-as fi intrebat si de alea 30 de scoli, da’ presimt ca se ajungea tot la PUZ-uri… Dizzy, inca putem dezvolta acest subiect. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
esti turc? nu intelegi limba romana?
numara tu scolile, fa-ti temele, si prezinta aici cele 30 de scoli pe care le-a facut primarul; Apropos, tine vreunul pariul pe limonada aia?! Asa putina incredere aveti si voi in primar? This post has been edited by dizzy: 29 Apr 2025, 08:18 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
O dezbatere de kkt!
Au vorbit discutii. Leana lui Ironick, iar s-a crezut Basescu si a fost extrem de agresiva cu contracandidatii, nu stiu daca a avut vreo interventie care sa nu fie un atac macar la unul dintre cei 2 contracandidati, daca nu la amandoi. In plus s-a simtit ofensata (nu am inteles de ce) de faptul ca Antonescu a facut-o tanara pe unul dintre reporteri. Saraca reporterita a fost mai stinghera de reactia Nutzii decat complimentul lui Antonescu. Mucusor, cand era prins cu matza-n sac, se bloca si spunea ca el considera ca a raspuns, mai ales la intrebarea cum a cheltuit 700.000 euro in precampanie cand a strans 560.000 euro de toti. Mi-a placut ca a spus de vreo 3 ori ministerul transporturilor in loc de ministerul sportului. Antonescu a incercat sa treaca in derizoriu dezvaluirile lui Nicusor Dan si nu am inteles pana la urma daca intradevar Antonescu a dat terenurile alea rechinilor imobiliari. Dupa cum insista cu data contractelor, parea ca nu mai era el ministru cand s-a facut transferul. In fine, dp meu dv a castigat Simion si Ponta, prin neprezentare. This post has been edited by ady77: 29 Apr 2025, 10:46 |
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nicusor a zis o chestie... dar nu prea l-au lasat sa repete:
cheltuieli de 700000 sint facturi emise nu toate aveau termen de palta la momentul interviului mentionat a fost fraier ca nu a insistat si ca nu arecunoscut exprimarea nu tocmai fericita cheltuiala, pentru contabil nu e tot una cu facturat, dar pentru un matematician o fi... ![]() trebuia s spuna ca a incurcat termenii si gata Iar despre terenuri, nu a specificat nici un contract semnat de Cacarau, ci doar niste ordine de schimbare a incadrarii terenurilor, oridine din care cel putin 2 au fost declarate ilegale in niste procese civile Cacarau a facilitat preluare lor de catre rechini... la tzuhause a intrat in adjunct, oricum faptele, daca erau penale s-au prescris, asa ca muisu antonescu crin nu mai poate fi agatat cu asta Oricum cacarau a mintit cu "n-am fost chemat la procuratura niciodata.." LE! Trebuie mentionat, pentru posteritate, numarul si voluptate limbilor aplicate de Crin Cacarau Antonescu in dosurile si psiscutelor PSD - Ciolacu si Olguta Auzi la el Olguta prim ministru.... |Baaaaaa putoare, alti oameni din PSD, mai pregatiti nu gaseai?! This post has been edited by miki: 29 Apr 2025, 11:25 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ca sa te prezinți cu Olguța (cica ar fi buna si de p.m. - prim ministru, sa nu se inteleaga altceva
![]() Nu vad ce-au castigat Semiom (ca nu era nimic de dovedit dpdv sef de galerie) si pinocchio, caruia i-ar fi fost al dracu' de greu sa explice faza cu inundarea unor sate romanesti pe care si-a asumat-o. Nicusor destul de calm si echilibrat, ca de obicei. |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(maho @ 29 Apr 2025, 12:30) La cate dezbateri a fost dilimache? Si a castigat primul tur... QUOTE(maho @ 29 Apr 2025, 12:30) Nervos a fost doar la justificarea diferentelor intre incasari si plati si inca la o chestie nu mai tin minte. Ambele dati a spus iritat ca el considera ca a raspuns. QUOTE(maho @ 29 Apr 2025, 12:30) Ca sa te prezinți cu Olguța (cica ar fi buna si de p.m. - prim ministru, sa nu se inteleaga altceva ![]() Aia a fost informatie pe surse a UM24... QUOTE(maho @ 29 Apr 2025, 12:30) pinocchio, caruia i-ar fi fost al dracu' de greu sa explice faza cu inundarea unor sate romanesti pe care si-a asumat-o. La cat minte gasea el un raspuns.... QUOTE(maho @ 29 Apr 2025, 12:30) Gata si tu esti cu sistemul. |
--------------------
|
maho |
![]()
|
Aseară nu m-am uitat până la sfârșit, mai interesant c.m. de snooker, sigur diseară voi face la fel.
La cum săriseră pe el (fără să-l lase să termine fraza) și țața și cacarau, ar fi fost ciudat să nu-i sară țandăra pân la urmă. Eu n-aș fi rezistat. La tupeu obraznic Simion și ponta ar fi fost peste toți. |
--------------------
Dacia
1310
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Recomand o carte bună, un film... altfel ajungeți, ca mine, să-i excludeți pe toți din opțiunile de vot.
This post has been edited by GBX: 29 Apr 2025, 13:20 |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
.... un meci bun - Dinamo - CFR Cluj...
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
M-am uitat și eu aseară, până pe la 10 jumate. Au fost momente când râdeam de mă durea burta. Așa ceva nu se poate numi dezbatere cum nici ăștia nu au cum sa fie candidați pentru a conduce o țară. De absenți, nu mai zic, că aia sunt și mai penibili... O să încerc să văd și diseară. Să mă decid dacă am pe cineva pe care pot pune stampila aia duminică. Deși, la cum decurg lucrurile, nu prea cred.
Nicușor este slăbuț rău de tot. Multe grimase, ochi dați peste cap, e clar că nu este in elementul lui. Si astea sunt doar niste dezbateri. Ar face omul asta față unui mandat complicat în fruntea țării? Nu știu, nu îmi dă încredere după ce am văzut. Oricum, la un moment dat m-am uitat la bucăți din dezbaterea cu Rațiu, Câmpeanu și Iliescu din 1990, doar ca să îmi amintesc ce înseamnă o dezbatere cât de cât reală. Nu doar la noi s-au dus lucrurile în jos, că și la americani dacă compari niste dezbateri de acum 20 ani cu ce au avut recent, e tot cam același rahat. Dar noi nu apucasem să ieșim din noroaie, cum zicea Veorica, pe care am regretat-o aseară, și o să ne ducem rău la fund după ce trece și scrutinul ăsta... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce treaba are un meci din play-off-ul primei ligi cu o echipa care n-are drept de promovare, in liga a doua?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
trebuia sa apara si un dinamovist sa faca pe interesantul
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Off nici Pinocchio nu mai e de votat
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Merced |
![]()
|
Nu mai este nimeni. Votez John Ion Banu. Muscel!
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Vrei sa iti iei pistol?
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Merced @ 29 Apr 2025, 21:39) Ăsta e argeșean de-al tau? Atunci eu votez Sebastian Popescu, că e de la Balș! ![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu votez Mucusor Dan ca a făcut armata la Bacău.
![]() |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
Votați pe cineva care știe ce spune
https://hotnews.ro/elena-lasconi-raspunde-c...-fatada-1959454 Daca nu merge sa ne convingă, atunci ne zice că restul sunt prosti numaindoama e buna Ceva n genul e ușor a scrie versuri când nimic nu ai a spune |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
Gafele serii https://www.facebook.com/share/v/1F6vhfJPPs/
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(yoncv @ 29 Apr 2025, 23:19) E moldovean de-al lu' ady. ![]() Attached thumbnail(s) Screenshot_2025_04_30_18_24_37_438_org.mozilla.firefox_edit.jpg ( Size: 189.12k ) Number of downloads: 36 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Dacă doriți să revedeți selectiuni din programul de revelion
![]() FB_IMG_1746033488167.jpg ( Size: 237.87k ) Number of downloads: 29 |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:53 |