Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 29 Nov 2024, 09:15) pai de exemplu https://www.aktual24.ro/avarie-majora-in-re.../#goog_rewarded nu poate nicusor repara, cate tevi se pot strica. bre axa, de cand cu Nicușor ma oparesc cu apa calda daca o dau la maxim si tin caloriferele la casa la 3 si stau in tricou la 25 de grade, pe vremea lui firea erau la 5 si stateam cu bluza de trening la 22. Eu zic sa-ti vezi de cautat masina ca despre politica bucuresteana nu esti informat. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 573 Joined: 23 May 10 ![]() |
Iar despre realizari:
-zeci de km de conducte inlocuite, la care nu a avut nimeni curaj sa se bage pana acum. Am prieteni care au iar apa calda dupa multi ani de apa rece. -parcari cu plata, descurajarea masinii in centrul orasului, trotuare libere, imbunatatiri la transportul public cu mijloace noi, trasee doar pentru autobuze, reabilitare linii tramvai…etc -a scapat primaria de datoriile anterioare facute de psd -usor usor recapata control pe zona urbanistica unde s-a construit haotic -piste biciclete |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.940 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 29 Nov 2024, 09:48) bre axa, de cand cu Nicușor ma oparesc cu apa calda daca o dau la maxim si tin caloriferele la casa la 3 si stau in tricou la 25 de grade, pe vremea lui firea erau la 5 si stateam cu bluza de trening la 22. Eu zic sa-ti vezi de cautat masina ca despre politica bucuresteana nu esti informat. subscriu. numa ca la 22 de grade e cald in casa ![]() This post has been edited by wolfin: 29 Nov 2024, 09:55 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
medelin |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 29 Nov 2024, 10:46) Eu cred ca ai intors-o tu, ca la Ploiesti, nu ca as avea eu probleme de intelegere... Guvernul de tehnocrati ce realizari electorale a avut? ![]() Electorale n-au avut, ca n-au avut cu cine. guvernul nu face politica. Au avut-o pe asta: Singurul tren nou, modern si rapid, de 35 de ani in romania. This post has been edited by medelin: 29 Nov 2024, 09:57 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 29 Nov 2024, 09:54) daca las caloriferele la 5 se face si mai cald, conteaza ca se poate. Pe vremuri la 5 erau 22, noroc ca nu lucram de acasa. This post has been edited by einstein1984: 29 Nov 2024, 10:18 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu sunt venetic in zona, e satul romanesc traditional.
Comuna castigata cu 60% de PNL in vara si candidatul lor a iesit pe 5... |
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.239 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 29 Nov 2024, 10:15) Minciuna in falsh... ![]() Nu au fost sute de blocuri, Doar 112 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ady77 @ 29 Nov 2024, 09:50) Multumesc mult! Sincer ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere sa nu merg la vot. Daca votez, 100% nu votez Lasconi. Votează Călin Georgescu sau George Simion, să scăpăm țara de sub dominația neomarxistă, capitalistă și imperialistă! Oh stai… unde am mai auzit ceva asemănător? Faptul că Lasconi e aeriană se îndreaptă prin consilieri. Faptul că Simion sau Georgescu sunt “suveraniști” nu se îndreaptă nici cu slujbe. Pe bune, unora li s-a urât cu democrația, așa defectă cum e ea, dar măcar există. Înțeleg pe cei care votează cu stânga, dar nu pe cei care vor dictatură. This post has been edited by marksman: 29 Nov 2024, 12:02 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.940 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
la urma urmei..fiecare voteaza cu cine crede...vrea...stie..intelege..il reprezinta.
faptul ca ii spui unei persoane ca nu trebuie sa voteze persoana x, y z...ca e cum considerati ca e ....adevarat sau fals..e chiar in antiteza cu ceea ce sustineti...democratie..libertate...egalitate..etc...vrajeli dastea. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dacă ar candida Ceaușescu s-ar găsi mulți să-l voteze, doar e democrație. Doar că după ce-ar ieși Ceaușescu n-ar mai fi democrație. Grea alegere!…
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
wolfin |
![]()
|
pai daca ar iesi Ceausescu..de ce nu ar fi democratie...ca parlament?...ca instituii ale statului gen CCr ....gen av poporului...EU...ambasada americii..etc.????
sau ce vorbim aici? nu e democratie in Slovacia? mai cititi o data ca ati uitat „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“ This post has been edited by wolfin: 29 Nov 2024, 12:51 |
--------------------
pegas
3120
|
|
marksman |
![]()
|
Deci în numele democrației trebuie să acordăm șanse unora care vor instaurarea unei dictaturi. Pentru că trebuie să le respectăm alegerile, deși alegerile lor pot răsturna sistemul care le dă lor libertate.
Toate instituțiile alea vor fi ca un f**c în calea p***i dacă iese combinația potrivită președinte + parlament. This post has been edited by marksman: 29 Nov 2024, 13:15 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
wolfin |
![]()
|
@marks
nu cred...ca omiti/omitem un aspect important. oamenii.....au gustat din fructul semidemocratiei. nu se mai intorc ..cel mult nu toti. vezi ukraina....rusii au inteles ca nu se mai schimba. exemplu pentru biolorusi si cine mai e pe acolo. covorul se clatina la moldoveni ..si vad ca e rupt la georgieni. dar la noi...nu se mai intoarce...nu generatia asta.... This post has been edited by wolfin: 29 Nov 2024, 13:43 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.150 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ce o face nenea bion ? si radian ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
wolfin, si lukasenko a fost ales democratic....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
N ai inteles..nimic
|
--------------------
pegas
3120
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 29 Nov 2024, 13:47) ![]() ![]() QUOTE(maho @ 29 Nov 2024, 14:17) Nu stiu cum sa-ti zic, dar Dancila era mai desteapta ca Lasconi. Iar la Ficus, despre morti numai de bine. ___ In alta ordine de idei, nu stiu cum se face, dar am mai primit aceleasi sfaturi. Gen: - sa nu votam Adrian Nastase/Geoana ci sa votam Petrov; - sa nu votam Ponta ci sa votam Dulap; - in 2019 nu prea am avut ce alege, meritul fiind tot al dulapului. Privind in urma nu sunt asa sigur ca au fost cele mai bune solutii. Repet, daca ma duc la vot, nu votez Lasconi. This post has been edited by ady77: 29 Nov 2024, 17:01 |
--------------------
|
medelin |
![]()
|
Pai tu n-ai avut cu cine vota nici in primul tur, de ce te-ai fi lamurit cu cine votezi in al doilea tur?
Adica problema mi se pare la tine, asta zic, ca poate nu intelegi! |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(medelin @ 29 Nov 2024, 18:11) Pai tu n-ai avut cu cine vota nici in primul tur, de ce te-ai fi lamurit cu cine votezi in al doilea tur? Adica problema mi se pare la tine, asta zic, ca poate nu intelegi! Ti se pare, poate nu intelegi tu. QUOTE(maho @ 29 Nov 2024, 18:25) Ca are scoala mai ok ca Lasconi. |
--------------------
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(medelin @ 29 Nov 2024, 18:11) Pai tu n-ai avut cu cine vota nici in primul tur, de ce te-ai fi lamurit cu cine votezi in al doilea tur? Adica problema mi se pare la tine, asta zic, ca poate nu intelegi! NIMENI nu a avut cu cine vota in primul tur! Vrei sa spui pe bune ca cei prezenti pe listele de vot sunt optiuni reale care sa ne reprezinte? Daca ma bucur pentru ceva este ca primul tur le-a dat o palma (ca sa nu zic altceva) partidelor politice si le-a mai sters din aroganta. Ma bucur maxim pentru rezultatele din primul vot si detest ambele optiuni pentru turul 2 desi am pus stampila pe Lasconi pe care nu o vad deloc potrivita pt aceasta functie. Dar am pus stampila pe ea cum am pus pe toti de cand votez: impotriva PSD Consider ca pe oricine ai alege esti tot in kkt, macar s-a transmis un semnal. Ca presedintele fara guvern si parlament nu face mai nimic. Apoi despre rusinea noastra...pai cu NPC-ul de Iohanis nu ne-am facut de rusine? Cu sosoaca in parlamentul european? Hai sa nu ne imbatam cu apa rece, nu prea avem o imagine de aparat, doar sa incercam sa nu deraiem de pe linia europeana, ca directiile oricum vin de afara. Tot ce fac carmacii nostri este sa isi aranjeze afacerile si sa isi captuseasca buzunarele lor si al cercului apropiat.Iar dupa ce se termina circul asta cu alegeri vor iesi la iveala si parteneriate de coalitie pentru a putea guverna eficient, noi vom inghiti din nou in sec si strangem din dinti pana la urmatorul circ electoral. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
marksman |
![]()
|
Cu alte cuvinte, votezi, nu votezi, același kkt.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 29 Nov 2024, 17:31) Ca are scoala ? Pai daca iei scolile de pe CV-urile multor politicieni, e plin de oameni destepti prin politica asta. Pana una alta Lasconi, oricat de aeriana este, nu stim sa fie controlata prin telecomanda, cum era controlata Veo de catre sefu' ei, Dragnea. Apropo, ce mai zice? A votat cu Ciuca, i-a iesit bine votu'? S-a fiert bine fasolea? In acelasi timp Lasconi, chit ca zice baliverne, a stat totusi in contact cu publicul niste ani. Are in jurul ei niste oameni destul de ok, aia sa zicem ca-s cu studii mai pe bune. Orice poti sa zici tu de Drula, dar nu ca e prost, sau hot. Si mai sunt. Si da, sunt si din aia mai cu semnul intrebarii, dar nu atat de multi precum sunt prin PSD pe pozitii similare. Scoala are si nenea asta Georgescu. Si pe afara, facuta inca dinainte sa crape Ceasca. Singurul motiv pentru care am votat-o in primul tur pe Leana era ca nu voiam un tur 2 catastrofa, ala cu Ciolacu vs Simion. Ca a iesit ceva si mai bomba, asta e partea a doua. Daca stiam ca e Kelemen cu o sansa cat de cat sa ajunga in turul 2, fii sigur ca si eu il votam pe el. Cum si duminica probabil nu voi alege DREPT sau REPER, tot pe considerentul votului util. Daca as fii sigur ca ar lua una dintre cele doua grupari 5%, cu drag as alege, la REPER am si un prieten pe lista la senat. Dar o sa aleg USR, ca daca cumva, dupa toata nebunia asta cu CCR, dupa un eventual tur 2, totusi iese Leana presedinta(sic!), o sa aiba nevoie de niste oameni in parlament de partea ei. PNL eu nu votez, cum nu iau lumina de la CG, nu o sa iau nici de la marele Bolojan care recicleaza povesti cu 300 de parlamentari de care cred ca suntem deja satui si siguri ca nu le vom vedea puse in aplicare. Restul sunt atat de jos. In alte conditii dadeam o sansa, acum nu cred ca o s-o fac. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.569 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(Merced @ 29 Nov 2024, 18:11) In acelasi timp Lasconi, chit ca zice baliverne, Sunt etape in viata politica in care mai bine taci, sau spui ca nu stii (bine, mai bine ai fi stiut totusi), nu spui rahaturi si razi cu gura pana la urechi( de parca e normal sa nu stii, lasa, ca invat eu) |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:31 |