Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Măcar n-a fost comisia de la Pristina.
![]() L.e.: în Gorj, 50 de oameni la renumărarea voturilor, au început de dimineață și aproape au terminat. Wow! ![]() This post has been edited by maho: 29 Nov 2024, 19:13 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.150 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
N au avut ce numără, toate erau pt ciorapu
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Merced @ 29 Nov 2024, 19:11) Când o vad pe Lasconi nu știu de ce îmi vine în minte bancul asta: O blonda merge la coafor cu niste casti imense pe urechi.Frizerul, bineinstruit ii da jos castile,moment in care blonda moare. Curios, frizerul se duse langa casti si auzi o voce spunand: -Inspira…expira…inspira…expira This post has been edited by ady77: 29 Nov 2024, 21:28 |
--------------------
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.940 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sigur nu era Joe Biden?
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ala a expirat de mult...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ady77 @ 29 Nov 2024, 21:27) Când o vad pe Lasconi nu știu de ce îmi vine în minte bancul asta: O blonda merge la coafor cu niste casti imense pe urechi.Frizerul, bineinstruit ii da jos castile,moment in care blonda moare. Curios, frizerul se duse langa casti si auzi o voce spunand: -Inspira…expira…inspira…expira Eu am cunoscut-o personal pe Lasconi acu’ mulți ani, când era la ProTV. Îți spun sigur că proastă nu e. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.940 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate se referea politic....nu uman...
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(axabrt @ 29 Nov 2024, 20:08) Diferenta dintre locul 2 si 3 e de 2740 de voturi, sansa sa n-o "ciuruie" vorba lui Petrov, e aproape nula. Daca o ciuruie mai sint sanse sa iasa Ciolacu, asa intre Georgescu si doamna Lasconi nici o sansa. Georgescu aduna acuma vreo 36,5% din voturi, credeti ca se razgindeste cineva in momentul in care multi vad momentul in care-i pot "da una-n bot clasei politice actuale"?? Mai are nevoie doar de vreo 14% din restul voturilor care le va cistiga dintre cei care o vad pe doamna Laconi nu ca doamna cu "partidul meu" ci ca USR cu "presedinta mea" Urmarea iesirii din degringolada asta va fi tot Ciolacu cu recomandari ca pe timpurile Tribunului. Daca nici asa nu iasa calculul habar n-am ce fac, anuleaza alegerile CCR si-l exclud pe Georgesc ca pe doamna Sosoaca, mare timpenie a fost asta! fara ajutorul indirect al ei acuma era liniste, aveam 2 candidati acceptati de lumea din afara si ne vedeam de treaba mai departe cu tigenelile de rigoare de dupa, asa inca-n pom si pomu-n aer. This post has been edited by Agrig: 30 Nov 2024, 13:18 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.150 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Sărac, sărac da Io cu cine votez. ?
Mi e rușine să mă duc la vot, asemenea candidati nu mă reprezintă. Aș tinde spre Lasconi dar e clar că ea va fi candidata ideala, cu partidul iar de 13 % o sa o trimită aia in vacanta la Cotroceni și tot Psdpnl o să tragă sforile. Adică o sa fie că până acum doar că în loc de dulap o sa avem o știrea firea . Da stai că firea e cu 10 clase peste ea la hoție și șmecherie. Barem că sa votam Georgescu că sa i încurce pe psdpnl |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.365 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Inca mai sunt naivi care cred ca Georgescu incurca PSD? Cand el era pe mana cu Geoana, mazare, cozminca sau nicusor constantinescu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
axabrt |
![]()
|
Off e clar. A ieșit cum trebuie.
Parca mai bine era cu ciolacu pentru PSD. Dar vorba ta, n o fi rău nici cu Lasconi sau Georgescu Viitorul de aur tara noastră are https://hotnews.ro/superman-challenge-o-nou...jorator-1852439 This post has been edited by axabrt: 3 Dec 2024, 21:14 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.365 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Eu o sa merg pe mana Lenutei, dar cred ca calin nebunul o sa ajunga presedinte.
Aia este, mergem inainte |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
img_1_1733254042582.jpg ( Size: 51.23k )
Number of downloads: 186
img_1_1733180708784.jpg ( Size: 31.86k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ca sa nu mai fie doar un nebun in turul 2:
“Elizabeta Rizea traieste prin mine”, Leana la Aneta 3. Desteapta rau... |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nebunii nostri sunt mai buni decat ai lor!
Vaiplm in ce lume traim! Vorba lui Charlie Charlie [about Rose]: You do remember she's bent? Alan: Deep down she's a good person. Charlie: Deep down, she's several good people, and they're all bent! Ce se mai potriveste! This post has been edited by dizzy: 4 Dec 2024, 09:06 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Atat s-a putut, asta e ce putem. Uitandu-ma in trecut nu pot sa zici ca am avut vreun carmaci de care sa fim multumiti.
Macar suntem pe drumul cel bun, Idiocracy, here we come! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
wolfin |
![]()
|
Iliescu in 90..92....
|
--------------------
pegas
3120
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Vezi că "1 banc" e mai încolo
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic gradul de mulțumire se vede in vot...Ia uită-te sa-ti aduci aminte cat a luat Iliescu in '90 și în '92.
This post has been edited by tatabobu: 4 Dec 2024, 10:54 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu zic ca mai ia si acum, stiu oameni care aproape zilnic ii dau cate ceva, asa, wireless
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 4 Dec 2024, 09:37) Atat s-a putut, asta e ce putem. Uitandu-ma in trecut nu pot sa zici ca am avut vreun carmaci de care sa fim multumiti. Macar suntem pe drumul cel bun, Idiocracy, here we come! Pe site-ul partidului SOS, găsim publicat pe 29 noiembrie „componența și organizarea Guvernului României după alegerile din 1 decembrie”. De remarcat faptul că pe listă sunt doar propunerile SOS și nu include politicieni de la AUR și POT. Diana Șoșoacă este cap pe listă, în funcția de premier. Pe lista SOS, Luis Lazarus ar primi Ministerul Digitalizării, iar Cozmin Gușă e propus ca director al SRI. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Depinde a cui educatie...
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
ady77 |
![]()
|
A lui Elisabeta Rizea
![]() Poate Elisabeta ma convinge, ca Lasconi nu a reusit... |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(maho @ 4 Dec 2024, 11:28) Meh, tin prea bine minte ce probleme avea maica-mea cu directiunea, ca era de-aia care "facea scoala de rusine" si lasa repetenti. Asa ca incerc sa nu confund alea 12 clase obligatorii de p-atunci cu educatia. Ca daca educatia aia era sustinuta de macar un minut de minte, dupa doua mineriade, mai vota naiba feseneul. Da'... n-a fost. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
Un partid de stanga tot era necesar.
Vezi ca teoretic continuatorul FSN a fost Partidul Democrat - devenit PDL, integrat in PNL ![]() https://ro.wikipedia.org/wiki/Partidul_Demo...(Rom%C3%A2nia)c 4 Dec 2024, 14:44: Premierul Marcel Ciolacu spune că la întâlnirea de astăzi a liderilor PSD, PNL, USR, UDMR și grupului minorităților va fi anunțată constituirea unei majorități pro-europene în Parlament, care va forma guvernul. Ciolacu a adăugat că decizia va fi un „semnal clar și implicit” pentru susținerea Elenei Lasconi în turul doi al alegerilor prezidențiale. Acum e sansa sa vedeti ce ascultatori sunt alegatorii, cum spuneati voi... This post has been edited by ady77: 4 Dec 2024, 13:44 |
--------------------
|
wolfin |
![]()
|
pai Lasconi nu zicea ca nu face guvern cu PSD?
|
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca as fi sa pariez, sustinatorii lui georgescu vin de la psd (poate si pnl) mai mult decat de la USR.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:40 |