Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.569 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(dizzy @ 5 Dec 2024, 08:40) ardem femeile, Total de acord ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.239 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Agrig @ 4 Dec 2024, 20:30) Pentru ca m-ati citat in mod tendentios va intreb si eu, cam ce spune Constitutia si ce poate face presedintele fara Parlament in tara noastra? Chiar marsam pe sperietoara asta si mai spunem despre altii ca nu stiu nimic? Pai constitutia ii da dreptul sa pin PM din zona sosoaca haur. Iar astia au destui in oarlament sa-si treaca si guvern si cam oriuce legi vor ei. Nu sint sigur daca au suficiente mandate - sa asteptam redistribuirea, astfel incit sa voteze si legi organice Pin-aici fuck-up1, urmeaza mai jos vreo 2-3 Muisu posibil viitor pres(edinte( este sefu la armata. Poate decide daca mai dam vre un ajutor pe undeva sau nu. Fuck-up 2. Muisu posibil viitor pres(edinte) numeste sefii de servicii. asta e ce-l mai big fuck-up Muisu posibil viitor pres(edinte) este iubit de UE ca sarea in ochi ( reciproc sentimentu), asa ca UE ne mai da bani... la sfint'astepta Fick-up 4 . Cred Si s-ar mai gasi fuck-up-uri. Dar alea de pinacum mi se par suficiente. Ah... si o note personala: Ca sa vedeti pe cine iubeste https://www.bing.com/search?pglt=163&q=masa...=ANNAB1&PC=U531 https://ro.wikipedia.org/wiki/Pogromul_de_la_Ia%C8%99i Si mai personal: un mujic bun este un mujic,,,, {copletati voi aici} This post has been edited by miki: 5 Dec 2024, 09:22 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.569 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(miki @ 5 Dec 2024, 09:21) Si mai personal: un mujic bun este un mujic,,,, {copletati voi aici} lipsa, sa nu fim prea duri acuma vreo Natasa.......ca tot zicea dizzy sa le ardem |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.239 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Am zis mujic... adica masculin
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.553 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 5 Dec 2024, 08:40) …. Deci gata, s-a copt govern-ul; acu sa vezi ce mai freamat , ce mai zbucium, texte de genul: -Elena, esti cea mai buna ! (Marcel Ciolacu) -Si tu Marcel, te pup in fruntea guvernului !( sau pe la mijlocul guvernului) …. Și cu asta USR va dispare ca și PNȚCD ( mai demult) și PNL acum! Visul de aur al PSD! Circul și cacealmaua au funcționat perfect! Țara toată e mobilizată, toți intelectualii își dau adeziunile , toți sunt implicați, nu stau deoparte. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
miki |
![]()
|
Vise...
Vise de noapte taica |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Merced @ 4 Dec 2024, 18:42) Eu am votat primul tur Vadim, al doilea Iliescu, nu-s de dreapta... QUOTE(maho @ 4 Dec 2024, 21:19) Păi dacă nu-i nici un pericol, atunci de ce au refuzat azi băncile să împrumute statul? https://m.digi24.ro/stiri/economie/finante-...incerta-3032743 Hai bre, că nu ne educam toți pe rețelele de socializare. Ca sa influenteze alegerile, de ce crezi... QUOTE(Bicicleta galbena @ 4 Dec 2024, 22:27) Ciolacu si PSD n-au pus nicicand in discutie apartenenta la NATO si UE. Nici Dragnea, nici Ponta. Si in NATO am intrat cu Iliescu presedinte. Si in UE tot cu Iliescu am intrat. Ca erau terminate negocierile in 2014. QUOTE(einstein1984 @ 5 Dec 2024, 09:14) @Agrig, presedintele nu e acolo doar cu numele.... El numeste primul ministru, ce se intampla daca refuza vreo 3 propuneri? El promulga legile, ce se intampla daca le refuza ope alea care nu-i corespund cu agenda sa? Hai sa nu o dam in derizoriu. Daca refuza o propunere, il suspenda, presedintele senatului devine presedinte, isi rezolva treaba coalitia pana revine ala in functie. QUOTE(IRONICK @ 5 Dec 2024, 01:04) QUOTE(maho @ 4 Dec 2024, 20:17) Hai, că acum a scris-o și explicit, a reevaluat-o. Poate că totuși scăpăm de nebunul prorus. Da, pentru unii durerea mare e mass media și politologii, nu probabilitatea de a intra (ca țară) în default in urma aberațiilor respectivului prorus. Apropo, mooie putin! Dacă tot au desecretizat documente, se pare că ar fi motive mai solide să-l scoată din cursă decât pe sosoaca. Deci in concluzie e o bataie de joc la adresa alegatorilor. Asta nu trebuia lasat sa candideze. Poate reusiti sa imi explicati cum o sa il valideze CCR dupa alegeri? Astea nu se cheama alegeri. Il lasi pe ala sa candideze si dupa ne ceri sa votam cu celalalt. E ca si cum il prinzi pe unul dopat, ajunge in finala si solutia nu e excluderea din cursa ci e sa tii cu adversarul. ![]() Astia ne cer noua sa corectam prin vot impotenta statului roman? Eu nu pot vota Lasconi. Nu ma prezint la vot, e maximul pe care il pot face. Am vrut sa o urmaresc aseara la Digi am adormit dupa 10 minute. M-am trezit cand era emisiunea in reluare, noaptea. De obicei aveam probleme sa adorm, a reusit sa ma adoarma iar. Concluzia mea: e buna pentru tratamentul insomniei, nu de presedinte. ![]() 5 Dec 2024, 11:51: Am belit cenzurat! 1.60 este cota lui Călin Georgescu la Casa Pariurilor. Elena Lasconi e creditată cu a doua șansă, având cota 2.05 This post has been edited by ady77: 5 Dec 2024, 10:51 |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 Dec 2024, 10:48) Ca sa influenteze alegerile, de ce crezi... Daca refuza o propunere, il suspenda, presedintele senatului devine presedinte, isi rezolva treaba coalitia pana revine ala in functie. Asta nu trebuia lasat sa candideze. Nu arunca nimeni bani (ieftini) pe apa sambetei. Situatia actuala e de instabilitate majora, si da semne ca se impute daca nu se intampla freo minune pana duminica. Nu, presedintele senatului devine presedinte interimar, care are atributii limitate. De acord aici. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(miki @ 5 Dec 2024, 09:21) Muisu posibil viitor pres(edinte) numeste sefii de servicii. asta e ce-l mai big fuck-up Asta pare a fi marea problema a tuturor, accesul la infomatii a unui neica nimeni din afara sistemului, restul sint bine reglementete de Constitutie, da, el stranuta dar dupa aia asteapta Parlamentul sa-i dea dreptul sa foloseasca batista. Am mai avut presedinte suspendat temporar, nu-i nici o mare noutate sa se intimple iara daca viitorul presedinte calca strimb. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Și totuși nu vrei sa pui umărul sa incercam sa nu o belim.
In 2000 ce te-a făcut să nu continui cu tribunul? Cred că nu este momentul sa dam foc țării. Atunci, sincer, era. Poate se făcea puțin ordine în clasa politică. Nu aveam de pierdut atâtea chestii precum avem acum. Lucruri pentru care ne-am luptat, prost așa cum au făcut-o politicienii ăștia. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Adevarul ca in momentul actual cind se prefigureaza o criza care va face ca cea din 2008 sa para pistol cu apa experimentele politice nu-s tare bine venite.
Trompeta de peste balta iara n-ajuta. Om trai si om vedea noi ce va fi. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 5 Dec 2024, 00:04) Da-i ma in fasole de incapabili. Daca te uitai in 2020 pe feisbuc la conturile tuturor trepanatilor antivaccinisti, vedeai _exact_ acelasi scenariu. Conturi cu 2-3 poze cu flori, un drapel de 1 decembrie, ~100 de prieteni din care cativa ii urau random un lamoltean. Acum au descoperit coada la matura pe tictoc, si se intreaba unde sa si-o bage. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 5 Dec 2024, 12:00) Președintele interimar al României poate exercita toate atribuțiile Președintelui ales, cu excepția celor prevăzute la art. 88-90 din Constituție – adresarea de mesaje către Parlament, dizolvarea Parlamentului și consultarea poporului prin referendum cu privire la probleme de interes național QUOTE(Merced @ 5 Dec 2024, 12:03) Și totuși nu vrei sa pui umărul sa incercam sa nu o belim. In 2000 ce te-a făcut să nu continui cu tribunul? Mi-am dat seama ca e de ajuns protestul de la primul tur. Acum pe Georgescu eu nu l-am votat, dar Lasconi nu reuseste sa ma convinga.Nu il putem totusi compara pe Iliescu cu Lasconi. |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 Dec 2024, 10:48) Astia ne cer noua sa corectam prin vot impotenta statului roman? Eu nu pot vota Lasconi. Nu ma prezint la vot, e maximul pe care il pot face. Am vrut sa o urmaresc aseara la Digi am adormit dupa 10 minute. M-am trezit cand era emisiunea in reluare, noaptea. De obicei aveam probleme sa adorm, a reusit sa ma adoarma iar. Concluzia mea: e buna pentru tratamentul insomniei, nu de presedinte. ![]() <span class='edit'>5 Dec 2024, 11:51:</span> Am belit cenzurat! 1.60 este cota lui Călin Georgescu la Casa Pariurilor. Elena Lasconi e creditată cu a doua șansă, având cota 2.05 adica cu alte cuvinte dai mai multa putere alora de voteaza georgescu.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Agrig @ 5 Dec 2024, 11:02) Asta pare a fi marea problema a tuturor, accesul la infomatii a unui neica nimeni din afara sistemului, Daca bolduiai cealalta parte (am facut-o eu) era mai bine, dar asa, da-mi voie sa ![]() Da, o fi "din afara sistemului" romanesc. Celui conectat la rusi (mooie si lui kuzmin) nu. "Mass-media e de vina". This post has been edited by maho: 5 Dec 2024, 11:53 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Faptul ca ma abtin la vot, mi se pare suficient.
La cat de mult iubesc USR/Lasconi mi se pare deja prea mult. Nu imi amintesc daca am lipsit vreodata de la vot pana acum. Daca votam Georgescu mi se parea mai grav, ca anulam un vot proeuropa. This post has been edited by ady77: 5 Dec 2024, 12:12 |
--------------------
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
ady77 |
![]()
|
2000
Peste tot sunt bombardat cu motive pentru care sa nu votez Georgescu. Nu am găsit nicăieri argumente pentru care merită să votez Lasconi. Argumente care să nu fie legate de persoana contracandidatului. Dacă trecea în turul 2 cu Geoana, de exemplu, cum ma convingea sa o votez. Ce campanie electorala ducea săptămâna asta... |
--------------------
|
miki |
![]()
|
Gata!
Se rezolva .. nu mai votam ( sau stam acsaa ca nu ne convinge) https://www.g4media.ro/rectorul-snspa-remus...fi-trebuit.html M.m-sii de imbecil, PS! Apropo de convins... Am o frica mai mare fata de un micinos decit fata de un - sa zicem nestiutor This post has been edited by miki: 5 Dec 2024, 12:12 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
miki |
![]()
|
Putem sa comentam orice. ce-i aai a"sa nu comentezi"?!
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(miki @ 5 Dec 2024, 13:10) Gata! Se rezolva .. nu mai votam ( sau stam acsaa ca nu ne convinge) https://www.g4media.ro/rectorul-snspa-remus...fi-trebuit.html M.m-sii de imbecil, PS! Apropo de convins... Am o frica mai mare fata de un micinos decit fata de un - sa zicem nestiutor Eu zic ca are dreptate. This post has been edited by ady77: 5 Dec 2024, 12:29 |
--------------------
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu zic ca adevarul e undeva la mijloc. Eu nu am considerat ca am o optiune reala in aceste alegeri, nu stiu despre voi.
Cu alte cuvinte, imi dai 10 boluri de kkt din care sa mananc, nu am optiune sa le refuz si nu pot sa imi bag de buna voie sub nas. Asta inseamna ca nu am voie sa ma plang ca am doar cenzurat in boluri? Sau dupa ce mi se baga democratic un kkt pe gat nu am voie sa ma plang ca mi-e rau si mor de boli? As zice altfel: nu voi mai comenta in momentul in care pot opta sa nu mai platesc nimic statului sau am posibilitatea sa aleg eu ce bag sub nas. Si ca sa mergem spre o utopie: nu mai poti sa tragi o besina nicaieri fara sa ai un PC sau telefon, totul e online Oare chiar asa dificil este sa gestionam un sistem de vot online pentru toata populatia? Ce ne trebuie parlament? La naiba cu ei, voia poporului sa se faca, nu? This post has been edited by psychoo: 5 Dec 2024, 12:22 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Bai, totusi cine a pus stampila pe buletinul de vot? Rusia? Putin ? KGB?
Hai, totusi la asta nu ne gandim? Ady, mergi la vot si voteaza i pe amandoi, cu 2 stampile pe fiecare. E mai corect decat sa stai acasa. This post has been edited by bgdrenault: 5 Dec 2024, 12:28 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(miki @ 5 Dec 2024, 12:13) Uite asa ar fi de bun simt, daca nu alegi nu comentezi. Daca ai ales si a iesit altul poti sa comentezi, nu daca ai stat acasa si ai lasat pe altii sa aleaga pentru tine, atunci lasa-i sa si comenteze. @psychoo, nu te impeidica nimeni (afara de vreo condamnare) sa candidezi si tu daca ailaltii sunt naspa. This post has been edited by einstein1984: 5 Dec 2024, 13:01 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 5 Dec 2024, 12:02) Nu am găsit nicăieri argumente pentru care merită să votez Lasconi. Pai sunt o gramada, UE, NATO, Deveselu, UE, NATO, Deveselul, nationalizarea, 51%, apa sfanta |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Cat timp banii tai sunt taxati poti comenta. Si daca ai votat si daca nu.
Ca de aia platesti, ca niste unii sa ii foloseasca pentru binele tau. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
daca tu nu zici cine sa ii foloseasca, atunci inseamna ca esti impacat cu modul in care o vor face.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 07:59 |