Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
Agrig |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@axa: Una-i una, alta e altă mâncare de pește. Una e primar (ok se pare) și a intrat nesperat in turul doi la prezidențiale, cealaltă e fost ministru, rezultate (nu comentez motivele) slabe la prezidențiale, bogată, arată bine pentru vârsta ei.
Comparații n-are rost să facem în stadiul ăsta. This post has been edited by maho: 8 Dec 2024, 14:41 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.208 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.157 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Georgescu zice la tv că CCR a anulat turul 1 fiindcă în străinătate unde incesupe votarea el era votat de 70% .
Ceea ce ar fi o explicație Idioții de la HotNews cenzurează comentarii la greu, pun pe site doar comentarii care le convin lor. Ceea ce iarăși nu prea e :democratic" Cred că o să renunț a mai mai mă (dez)informa de la ei |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
Georgescu poa' sa se plângă și la asociația de proprietari dacă vrea.
Deciziile CCR nu sunt supuse apelului, recursului, sau interpretării. Odată pronunțate devin obligatorii și executorii. Asta cu plângerile la ICCJ impotriva AEP și BEC pentru că au pus în aplicare decizia CCR e pentru fraierii care i se uită în gură. La reluare jocului nici el nici Șoșoacă nu vor avea dosarele de candidatură validate de CCR, (în cazul în care și le vor depune) și nici alții care se cațără pe aceleași narative. Că așa e in tenis, trebuie sa ai pârghii sa aperi democrația de distrugere, și asta se va face mult mai devreme de acum încolo. Că e lecție învățată. This post has been edited by Habba: 8 Dec 2024, 17:18 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.942 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Una e sa ai parghii...gen acum 4 ani la americani..cand trump zicea bazaconii pe twiter..de au navalit "georgestii" prin capitoliu....si alta ...votam pana iese cine trebuie.
Parghiile puterii au fost la psd si pnl....plus cotroceni..plus baneasa. Ca principiu..parca am un junghi ca e corect ce s a facut....... si nu imi place....ca eu asimilez anapoda..cu iorgulescu si multi altii pusi bine..care mictioneaza pe noi restul....majoritatea.....de 35 ani. Probabil chiar iesea georgescu... si trebuia facut ceva...dar ....parca suntem in 1948...asa am impresia. This post has been edited by wolfin: 8 Dec 2024, 17:56 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Habba |
![]()
|
Io zic sa respirăm adânc de câteva ori și să ne calmăm.
Nu cred că ar fi fost careva de aici mai fericit cu CG ajuns președinte. Poate doar ăia care chiar n-au nimic de pierdut și care ar da foc la casă numai ca sa le fie tuturor rău. Iar oamenii de genul ăsta nu stau pe DC. Că panseluțe, idei frumoase, etc. le mai lăsăm și pe mai târziu după ce scăpăm de amenințarea legionarilor moderni susținuți de masele manipulate și de ruși. |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.244 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 8 Dec 2024, 15:34) Sper ca ăștia considerați proeuropeni sa vina cu un candidat comun, votabil de toți alegătorii lor. Maricel, Elena și Bunelu' nu se încadrează. Asta e cam correct Pe de alta parte, sa ajunga 9 omuleti sa spuna stop joc doar pe bazat a " se pare ca" si fara sa numeasca clar care e ". actorul statal" ce bagat coada..... Nu preaa mai este corect Asta putem rau a "nu a iesit cine trebuie" O mai fi creva care crede ca daca era finala panda vs calin, nu mai anulau nimic? La pralamentare nu se invalideaza nimic? Un SOS, un POT? Oare AUR nu a avut reclama nemarcata? Nu o fi fost georgel pe tic tac simbata? |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Agrig |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 8 Dec 2024, 17:52) Perfect adevarat! Ce e mai interesant ce usor se aluneca de la conceptul de democratie la democratia conditionata de niste principii personale. Mesterilor, aia nu mai e democratie daca o aplicam dupa cum credem noi si mai ales dupa criteriile noastre. E si asta de citit, poate asa aflam cam cum e cu democratia si drepturile civile: https://hotnews.ro/fost-presedinte-al-csm-c...riculos-1856335 This post has been edited by Agrig: 8 Dec 2024, 19:04 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
Habba |
![]()
|
Dacă democrației nu ii pui limite și o lași să devieze in altceva (autoritarism, izolaționism, etc.), la ce bun să o ai?
Așa...că să îți amintești ce ai pierdut poate. Democrația nu se apără doar democratic, că nu ai cum. Mai ales când libertatea de expresie e manipulata abject. This post has been edited by Habba: 8 Dec 2024, 19:11 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.942 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema e de incredere.
Acum vorbim de justitie. Ai incredere in ea?...nu prea In executiv....nu prea....in presedentie...nu prea...in presa...nu prea....in biserca... Si cand in societate ai dubiile astea....democratia se apara si altfel.....lasa loc de dubii. Acum...lasand generalizarea ....da....ce plm sa caute ala la cotoceni....ori e sarit de pe fix..ori e bine plantat. Si da, are milioane de voturi....cum plm....a reusit...asa defecti suntem. Oricum...ca un egal....voturile or sa se duca la aur. Din lac in put. Le. Acum vad ca se planteaza psihoza....arme....revolutie...arestari Mi am adus aminte ![]() https://evz.ro/lovitura-de-stat-dejucata-in...guvernului.html This post has been edited by wolfin: 8 Dec 2024, 19:33 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Agrig |
![]()
|
QUOTE(Habba @ 8 Dec 2024, 19:09) Democrația nu se apără doar democratic, că nu ai cum. Mai ales când libertatea de expresie e manipulata abject. Stiti, imi aduc aminte de fostul regim ceausescu cuvintele astea, acolo motto-ul clasic era: cine nu e cu noi e impotriva noastra, fix asa s-a tratat problema lui Georgescu. Si da, democratia se apara democratic ca de aia fiecare plateste contributii pentru organele alea democratic stabilite care trebuie sa-si faca datoria nu sa o calce in picioare. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
Habba |
![]()
|
Nu neg, dar când e clar că sistemul de anticorpi nu a funcționat, ce facem?
Ne uitam la drobul de sare, sau jucăm Miorița? A fost un fail general, o manipulare abjectă ce i-a otravit pe cei fără gândire critica până la urmă. Ce era de făcut în situația asta limită? Alte soluții, nu prea cred sa fi existat. Ce facem sa nu mai ajungem la fel, în același fel de situație? Habar n-am. Dacă nici acum nu se găsește loc de înțelegere din partea tuturor partidelor (declarat) democratice, înseamnă că asta e soarta, și posibil sa se ajungă la o confruntare civilă la finalul următorului ciclu electoral. Cei lăsați în urmă de societate trebuie recuperați cu orice preț, altfel ne ducem pe copcă. This post has been edited by Habba: 8 Dec 2024, 20:06 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(Habba @ 8 Dec 2024, 20:05) hai că asta nu mi_a mai fost adresată 😆 deci sînt fără gîndire critica 🤔 și eu care exasperat de democrația ultimilor decade mi-am zis să-i fwt un pic așa de control dar ce chestie, cima roșie împreună cu febră galbenă și cîtiva rătăciți au zis că așa ceva nu se poate și cum altfel, micționind pe voturile exprimate de cele 9 milioane de rumâni 😁 curat democratic iar lumea culta de pe daciaclub e in extaz păi ne-o cam merităm . PS. cu domnul Geo rezonez in proporție de max 30%, cu restul deloc |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Habba |
![]()
|
Deci să înțeleg că pe tine dacă te doare măseaua îți tai o mână.
Dai foc la casă doar pentru că poți. Da, n-ai gândire critica, nu ești în stare să analizezi consecințele faptelor tale. Ți se rupe. |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
Agrig |
![]()
|
QUOTE(Habba @ 8 Dec 2024, 20:05) Ce era de făcut în situația asta limită? Alte soluții, nu prea cred sa fi existat. Situatiile limita se creaza din incompetenta, comperenta in gestionarea evenimentelor ne feresc de astfel de minuni. Ce se pare ca nu pricepe nimeni e de ce a ajuns acolo, oameni buni, ala a fost vot negativ adresat intregii clase politice, la fel ca ala in care a cistigat Basescu, s-au saturat de ai nostri ca brazii! atit! nu altceva, a fost singurul care nu putea fi legat de piatra de moara a unui partid ce e de 30 de ani pe scena politica. Si mai e ceva, extremismul e mina-n mina cu scaderea nivelului de trai pe care primii l-au sintit cei din diaspora. Aici aveti un articol despre asta. https://www.ifw-kiel.de/publications/news/i...s-in-elections/ Si mai e un bai, ce ne asteapta va fi mai rau decit in 2008. Daca am ajuns in situatia aia cea mai simpla solutie, aplicarea legii electorale si suspendarea imediat dupa turul 1 a alegerilor prezidentiale pentru neregulile care au existat. Cea mai vizibila, campanie electorala inainte de finalizarea scrutinului electoral. Simplu, clar si eficient si n-ar fi dat nastere la atitea discutii si interpretari. Ai nostri ca brazii au asteptat sa vada ce? clipiciul de aprobare a lui Blinken ca abia atunci au intrat toti in priza desi al nostru maret presedinte sustinea ca stia de acest probleme. Si tot luind lumina de la Inalta Casa eu ma pot astepta sa apara iara la alegeri daca vor mai fi si atunci va fi jale... Dupa mine singura iesire cu fata curata din minunea asta ar fi referenndum si republica parlamentara cu bineinteles pastrarea acualei protipendade politice. Nasoale vremuri ne asteapta suprapuse peste criza ce se prefigureaza. This post has been edited by Agrig: 8 Dec 2024, 20:56 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.208 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De fapt, după părerea mea, problema este ca instituțiile statului nu și-au făcut treaba la timp.
Cred ca trebuiau amânate alegerile încă dinaintea primului tur... |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.157 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Agrig |
![]()
|
Au inteles da` n-au de ales.
Tot unu din ei trebe pus ca altfel se duce dreak giudetu`! ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.244 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 8 Dec 2024, 22:25) De fapt, după părerea mea, problema este ca instituțiile statului nu și-au făcut treaba la timp. Cred ca trebuiau amânate alegerile încă dinaintea primului tur... Da' niste rechini cu burta in sus cind vedem? Cred ca nicodata, cumetriile sint mult pre puternice N-au ajuns la "cremenal" responsabilii de colectiv, crevedia... 2 mai... |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Agrig @ 8 Dec 2024, 19:48) cine nu e cu noi e impotriva noastra, fix asa s-a tratat problema lui Georgescu. Si da, democratia se apara democratic ca de aia fiecare plateste contributii pentru organele alea democratic stabilite care trebuie sa-si faca datoria nu sa o calce in picioare. Pentru cine mai plange inca dupa Georgel, o consolare: da, problema lui n-a fost tratata democratic (desi judecatorii aia de la ccr au fost numiti democratic, "jumatate tu, jumatate eu" ![]() QUOTE(Cosstel @ 8 Dec 2024, 20:27) 30% cu tot cu amplificare? Pentru topicul celalalt: nostalgicii epocii de aoleu uita sa zica: "ce bine era pe vremea aia, fara tictoace, fb-uri si net!". ![]() L.e.: O parere a unuia care se pricepe. This post has been edited by maho: 9 Dec 2024, 09:46 |
--------------------
Dacia
1310
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
maho |
![]()
|
Tari comentariile: "CCR nu are competenta in a emite decizii".
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.595 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Romanul s-a nascut expert in fotbal, masini, drept constituțional.... Misto articolul d ela hotnius/contributors.ro
This post has been edited by einstein1984: 9 Dec 2024, 10:45 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Agrig |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.595 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ziceam de asta a lui maho https://www.contributors.ro/analiza-constit...-prezidentiale/
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
Atâta spălătură pe crier n am văzut de pe vremea când au găsit la peneleu droguri valuta, mașină de scris automată
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 20:26 |