Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
medelin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 573 Joined: 23 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.157 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Chiar și așa faptul că Toader Parerologu asta se a înscris în partidul lui Petrov îl.scoate din cărți. Nu ne trebuie un filozof președinte când avem un război la granița.
Mai degrabă un diplomat, așa care a lucrat la Nato |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
S- a rezolvat prima parte.
Ieri ne scuipam, ciuma roșie, etc. Azi ne iubim pentru binele boborului, ofcourse. Ciolanu e bonus! Maduxaborasc pe deontologie! PSD, USR, PNL, UDMR și grupul minorităților au convenit să participe împreună la constituirea unui guvern și a unei majorități parlamentare pro-europene. Programul de guvernare urmează să fie discutat într-o comisie comună. În ce privește alegerile prezidențiale, în comunicatul partidelor care au participat la discuții se spune despre „susținerea unui posibil candidat comun”. Rugăminte de la dizzy, fără gluma: Drula la Transporturi! Dacă nu iese cine trebuie, mai anulam o data alegerile, cepln. This post has been edited by dizzy: 11 Dec 2024, 07:41 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(psychoo @ 29 Nov 2024, 18:37) [...]Iar dupa ce se termina circul asta cu alegeri vor iesi la iveala si parteneriate de coalitie pentru a putea guverna eficient, noi vom inghiti din nou in sec si strangem din dinti pana la urmatorul circ electoral. Eu ce ziceam? Ma surprinde ca lumea inca are alte asteptari de la clasa politica, e aceeasi Marie cu aceeasi palarie de zeci de ani incoace |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.553 Joined: 3 January 05 ![]() |
E un circ și o cacealma!
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.598 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(psychoo @ 11 Dec 2024, 08:01) Eu ce ziceam? Ma surprinde ca lumea inca are alte asteptari de la clasa politica, e aceeasi Marie cu aceeasi palarie de zeci de ani incoace alternativa la coalitie fiind care? Ca nu avem partid cu majoritate. ALegeri anticipate ad nausem pana iese unul cu majoritate? This post has been edited by einstein1984: 11 Dec 2024, 11:44 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
My point is: totul e in zadar, praf in ochii alegatorului.
Aceeasi clasa politica, acelasi circ ieftin cu scuipaturi, aceleasi pupaturi pentru binele natiei ca {insereaza_motiv.random()} si joc de glezne pana la urmatoarele alegeri unde repetam scenariul. Daca votul ar schimba ceva nu ne-ar lasa sa votam. Oh wait... |
--------------------
Ford
Focus
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.598 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(psychoo @ 11 Dec 2024, 12:05) My point is: totul e in zadar, praf in ochii alegatorului. Aceeasi clasa politica, acelasi circ ieftin cu scuipaturi, aceleasi pupaturi pentru binele natiei ca {insereaza_motiv.random()} si joc de glezne pana la urmatoarele alegeri unde repetam scenariul. Daca votul ar schimba ceva nu ne-ar lasa sa votam. Oh wait... Ai incercat sa te implici daca tot zici ca te-ai descurca mai bine? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ady77 @ 10 Dec 2024, 23:41) Ți-aș spune ceva dar ma baneaza Bucatzel, dar totuși dacă ești analfabet funcțional te sfătuiesc sa îți vezi de treaba ta și sa ma lași în neștiința mea. TOADER Paleologu? Poate reușești sa înțelegi și tu ceea ce citești, dar nu îmi fac speranțe. Akume, dake tu la el iei in balonul pentru un greseala la numele, acume cum se intelegem noi la voi? Ce, tu nu zis la Ildiko che vrei la ea sa multumeste? Si dupa aia ce facut? Ce, intreb eu la tine??? |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
psychoo |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 11 Dec 2024, 14:22) Nici nu stiu care thread al conversatiei sa il apuc. Pe ala cu oaia intre lupi care e mancata? Pe ala cu "sunt convins ca pot face o treaba foarte buna infulecand kkt dar nu prea e pe gustul meu? Sau pe ala cu legislatia care trebuie sa ii pedepseasca ASPRU pe cei care abuzeaza de functiile publice in care au fost pusi de cetatenti si care le-au incalcat increderea, astfel reducandu-se mult porcariile care se fac? Sigur as mai gasi cateva thread-uri dar consider ca sunt suficiente acestea pentru a iti face o idee despre natura raspunsului meu |
--------------------
Ford
Focus
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 11 Dec 2024, 13:22) E greu spre imposibil pt. o persoana sa se implice dezinteresat. Orice partid e o suma ("adunatura") de diversi/diverse, mai devreme sau mai tarziu probabil ca renunti sau esti expulzat. Partidele canibalizeaza. Probabil ca totul pleaca de la educatie si genetica poporului. Legislatia aia (care ar trebui sa pedepseasca aspru derapajele politicienilor) e facuta de niste oameni care nu doar ca-s departe de a fi perfecti, ci mai degraba borfasi de duzina, tupeisti, bisnitari, etc. Am mai zis-o in trecut: stat de tip mafiot + nivel educational in scadere dupa '89 = rezultatele vizibile in ziua de azi. N-avem ce face. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai nu dezinteresat, am un aic care a intrat in PSD si apoi consiliul local al urbei sale ca sa-si asfalteze strada din fata casei. A ajuns subprefect.
Sa faci ceva, care te ajuta si pe tine, nu doar pe altii, nu e dezinteresat ma gandesc. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.157 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(psychoo @ 11 Dec 2024, 14:04) Nici nu stiu care thread al conversatiei sa il apuc. Sau pe ala cu legislatia care trebuie sa ii pedepseasca ASPRU pe cei care abuzeaza de functiile publice in care au fost pusi de cetatenti si care le-au incalcat increderea, astfel reducandu-se mult porcariile care se fac? Sigur as mai gasi cateva thread-uri dar consider ca sunt suficiente acestea pentru a iti face o idee despre natura raspunsului meu Io vreau sa l vad pe Iohannis pedepsit.pentru ce a făcut |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.943 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca ai incurcat sensul cuvintelor....poate pentru ca nu a facut ceva
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Cine munceste greseste.
Cine nu munceste nu greseste deci Iohanis nu poate fi condamnat! ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 11 Dec 2024, 13:44) Ai putea sa dai si tu o bere ca vin sarbatorile. ![]() Acum ce sa fac si eu, daca sunt aprig la manie si nu ii suport pe aia care vor sa para mai destepti decat sunt de fapt? Eu spre deosebire de cel care ii cunostea toate studiile, stiam macar cum il cheama. Dar omu' era grabit sa imi arate ce intelectual e el si cat de bolovan sunt eu (doar pentru ca am spus ca intre Lasconi si Simion, eu votez Simion). |
--------------------
|
Agrig |
![]()
|
QUOTE(Habba @ 11 Dec 2024, 15:52) Si ce e nedemocratic in a vota altceva decit ce ati dori dumneavoastra? stiti dumneavoastra oare pe cine veti vota? cumva reminescente din trecut? asta poate as putea eu sa am da` dupa maturitatea postarilor am un dubiu ca ati prins ceva din viata PCR. Sau doar asa un flame ca nici nu stiti cine va fi candidatul acela, da mno, de ce nu, mere sa vorbiti orice ca aerul e pe gratis, stiti, eu am prins vremea candidatului unic care trebuia votat de fiecare si culmea, orice votau alegatorii iesea unanimitate, o vreti si acuma? ca de, asta e democratia aia buna de partid, pumn-un gura, pardon aia era pe vremuri, acuma e ciocu mic, noi sintem la putere... Chiar e greu de inteles ca toti alegatorii s-au saturat de clasa politica actuala, de aia a iesit ce a iesit nu botii, nu rusii, doar lehamitea ca nu mai scapam de ei! |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
axabrt |
![]()
|
Mi e dor de radian. Și de nenea bion.
Oare ei ce au votat |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Habba |
![]()
|
@Agrig
Extremiștii cu narativ manipulator rusesc nu au cum sa fie o alternativă dacă ne dorim o societate democratică și prosperă. Efectiv imposibil. Au luat voturi din mai multe bazine, de la needucați/manipulați, de la cei cu interes direct, de la cei plătiți, și în ultimul rând de la cei frustrați. Cine are capul pe umeri și gândire critică n-are cum sa-l voteze pe unul că Georgescu, Simion sau pe una că Șoșoacă. E imposibil structural. Indiferent de frustrări și lehamite, nu dai foc la casă. This post has been edited by Habba: 11 Dec 2024, 18:52 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
psychoo |
![]()
|
Eu am votat specimenul Lasconi si mi-e rusine. Doar pt ca ceilalti mi-au parut niste jeguri ordinare.
De Georgescu am aflat abia in seara alegerilor, dar si atunci am crezut ca sunt hackuiti si au bagat un nume random in poll-uri |
--------------------
Ford
Focus
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 11 Dec 2024, 17:38) Csiki-sor, da' nume' daca multumit tu pe Ildiko. QUOTE(Habba @ 11 Dec 2024, 18:49) Au luat voturi din mai multe bazine, de la needucați/manipulați, de la cei cu interes direct, de la cei plătiți, și în ultimul rând de la cei frustrați. Eu insist sa cred ca o portiune buna din ei a dat cu stampila dupa instructiunile lu' popa, care l-a vazut ca tine cu familia traditionala & stuff. Restu', mneso' cu mila, din categoria alora de au dat si avans la casele de 35.000 euro. Ca daca de zeci de ani nu s-o mai deranjat nime' sa-i destepte... asa au ramas. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Agrig |
![]()
|
QUOTE(Habba @ 11 Dec 2024, 18:49) @Agrig Georgescu, Simion sau pe una că Șoșoacă. E imposibil structural. Indiferent de frustrări și lehamite, nu dai foc la casă. Si ce va face sa credeti ca va mai putea fi votat Georgescu, Sosoaca a fost scoasa deja din joc, cit de deocratic se stie si la aia, si exact cu aia siau tras in picior, a luat Grorgescu totate voturile ei, alea vreo peste 7% care i-au fost suficient. Nu erau asa de destepti, al ora asta aveam presedinte/presedinta si eram linistiti. P.S. chiar n-ati vazut destui care si-au dat foc la casa? adica in cazul politic o mica revolutie?? Sa speram ca n-ajungem asa! oricum lui tata Bidon i-ar pica numa bine asta! This post has been edited by Agrig: 11 Dec 2024, 20:48 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
Habba |
![]()
|
Lăsați încolo narativu' asta rusesc că Biden nu îi va preda ștafeta marelui Portocaliu, in caz de mai știu ce in România. E fix o porcărie rostogolită de propaganda lui Georgescu.
11 Dec 2024, 20:03: QUOTE(bucatzel @ 11 Dec 2024, 19:41) Eu insist sa cred ca o portiune buna din ei a dat cu stampila dupa instructiunile lu' popa, care l-a vazut ca tine cu familia traditionala & stuff. De acord. Se încadrează la masa manipulată (BOR, ruși, diverși interlopi influenceri, ignoranți, etc.) This post has been edited by Habba: 11 Dec 2024, 20:03 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 573 Joined: 23 May 10 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 11 Dec 2024, 18:38) Dar omu' era grabit sa imi arate ce intelectual e el si cat de bolovan sunt eu (doar pentru ca am spus ca intre Lasconi si Simion, eu votez Simion). Si pentru ca: IMG_5770.jpeg ( Size: 35.39k ) Number of downloads: 120 A, si pt asta: IMG_5771.jpeg ( Size: 58.26k ) Number of downloads: 127 Nici cu asta nu m-as lauda: IMG_5772.jpeg ( Size: 19.75k ) Number of downloads: 126 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
Agrig |
![]()
|
QUOTE(Habba @ 11 Dec 2024, 20:00) Lăsați încolo narativu' asta rusesc că Biden nu îi va preda ștafeta marelui Portocaliu, in caz de mai știu ce in România. E fix o porcărie rostogolită de propaganda lui Georgescu. Cine a spus asta? Asta ati inteles? Nu se pune problema asa doar sa-i lase o Europa fara gaze, va spune ceva Gazprom Bank si blocarea conturilor de catre state? Asa un pic despe presiunile asupra Bulgariei ca sa inchida transferul de gaze spre vest... La fel deblocarea ajutoarelor spre Ucraina la final de mandat cind toti stiu ca trompeta vrea pace, permisiunea de a ataca in adincime cu arme operate de pesonal NATO, alea sint nimic, doar propaganda ruseasca. Mai un bilci in Romania ca-n Siria e razolvat gen Afganistan. Cam pe aici stam, ma rog, viitoarea cumparare a Nord Stream 2 de catre investitori americani nu neaparat e opera lui Biden da sa curga LNG ca aparam democratia ... |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
Habba |
![]()
|
La ora actuală, mai bine zis de cel puțin 1 an, Europa (in mare majoritate) se descurca și fără gaze rusești.
Și se va descurca in continuare. Dacă urmăriți cu atenție vedeți scăderi de consum industrial, LDZ, etc. Pe parte de generare de energie de asemenea gazul e tot mai puțin prezent. În câțiva ani de zile gazul va fi istorie, precum Rusia. Cine mai pariază pe gaz, că și sursă principală de energie în viitor, pariază pe un cal mort. S-a dus șantajul rusesc. Și e bine că se va mai reforma și industria între timp. Am exemple complete, lucrez într-o industrie în care principalele costuri in procesul de fabricație sunt cu energia (de origine fosilă), și care în 5-7 ani sunt complet înlocuite de echipamente echivalente, dar care folosesc energie electrică. This post has been edited by Habba: 11 Dec 2024, 21:07 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
Agrig |
![]()
|
QUOTE(Habba @ 11 Dec 2024, 21:01) La ora actuală, mai bine zis de cel puțin 1 an, Europa (in mare majoritate) se descurca și fără gaze rusești. Chiar vorbiti serioe??? Intrebati-i pe austrieci! Intrebati cam care e costul MWh pe la nemti si de ce? Au renuntat la atomice si au centarale pe gaz LNG american, cam cit credeti ca-i costa? Dumneavoastra ca treceti pe electric aveti asa un pic de idee de balanta energetica a Romaniei acum ca au dat jos carbunele si Mintia care va fi pe gaze e doar proiect? Pentru documentare si aducere la zi a ideilor optimiste: https://www.transelectrica.ro/widget/web/te...ENGraficportlet La ora asta, importatori cam 2000MW la un consum de 8000MW si p putere generata in jur de 6000MW. Asia sintem da visam avioane. This post has been edited by Agrig: 11 Dec 2024, 21:20 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 01:01 |