Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
Agrig |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sunteti nervos?
Nu intra Elena in turul 2? Daca insista un pic Nicusor, nu mai intra nici in turul 1 ![]() ![]() |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
In nici un caz Georgescu.
Atunci doamna Lasconi nu avea nici o sansa, cinste ei ca s-a revoltat impotriva anularii scrutinului. Pina la urma din punctul meu de vedere asa avem o sansa de a scapa de Georgescu acuma, pe de alta parte, daca iasa prin absurd, da-l in spume, mai rau ca Joianis nu poate fi! ![]() Cred cu tarie ca asta e cea mai mica problema a noastra acum. Ma rog, nu e cazul sa amintim ca actualul presedinte interimar a tinut sa declare la Paris aderenta la parteneriatul strategic romano american... Nu de alta, stiu si ei doar ca era mai coser sa taca de data asta... This post has been edited by Agrig: 19 Feb 2025, 20:17 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
se poate relua poll-ul si pe acest topic? nu de alta dar asta nu mai are nicio valoare. plus ca lipseste georgescu
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Adica io sint intre "aceesi insi" ?!
<span class='edit'>20 Feb 2025, 10:13:</span> QUOTE(Agrig @ 19 Feb 2025, 19:02) ..... Cred cu tarie ca asta e cea mai mica problema a noastra acum. Ma rog, nu e cazul sa amintim ca actualul presedinte interimar a tinut sa declare la Paris aderenta la parteneriatul strategic romano american... Nu de alta, stiu si ei doar ca era mai coser sa taca de data asta... Hmmmm.... parca am auzit ca a declarat si asta : QUOTE "Cu acest prilej, Președintele interimar al României a anunțat că prezența militară franceză din țara noastră „va fi consolidată în perioada următoare”. Franța este națiunea-cadru a Grupului de Luptă NATO de la Cincu. „Am reconfirmat parteneriatul strategic cu Franța. De asemenea, am reconfirmat încă o dată stabilitatea prezenței militare franceze în România la solicitarea țării noastre. Avem un contingent important francez, care contribuie alături de celelalte contingente ale țărilor aliate, ale Statelor Unite, la securitatea țării noastre, și am confirmat că această prezență va fi consolidată în perioada următoare”, a continuat Ilie Bolojan." Si asta : QUOTE "„În acești ani, așa cum v-am spus, scutul nostru a fost NATO și a doua concluzie importantă a fost că în continuare colaborarea dintre țările europene și Statele Unite ale Americii poate să fie cea mai bună formulă pentru rezolvarea aceste crize în așa fel încât nu doar să avem o încetare a focului, ceea ce este foarte bine, ci să avem o pace justă în așa fel încât, în anii următori, să nu reîncepă un nou conflict," „De asemenea, am confirmat continuarea cooperării și dezvoltării în zona economică și în industria de apărare, având în vedere nu doar necesitățile regionale, dar și posibilitatea ca această industrie să fie un pol de dezvoltare în România în anii următori. Îi mulțumesc președintelui Macron pentru această întâlnire și pentru prietenia față de țara noastră”, a mai spus el." This post has been edited by miki: 20 Feb 2025, 09:15 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Francia e cam departe
Iar prestatia Franciei in ultima suta de ani nu a fost stralucita, nu's ce sa zic; Daca Ucraina nu a putut fi infranta definitiv pe campul de lupta, atunci e infranta cu mainile aliatilor occidentali care i-au dat sperante; Pe un pumn de arginti lasa prada Ce scarbe! Cam asa s-au simtit si cehii si plonezii in 38 39 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Agrig |
![]()
|
Infrinta mai repede de catre marele aliat, bastionul democratiei, ce vor face europenii inca mai e de vazut si de sperat.
QUOTE(miki @ 20 Feb 2025, 09:10) <span class='edit'>20 Feb 2025, 10:13:</span> Hmmmm.... parca am auzit ca a declarat si asta : Si asta : Din pacate se pare ca Bolojan n-a auzit-o pe asta: "Romania a pierdut o buna ocazie sa taca" 2003 Jaques Chirac Macar in lumina a ce se intimpa acum putea sa declare doar "asta", era absolut suficient si toata lumea, Franta sigur ar fi privit cu alti ochi declaratiile presedintelui interimar. This post has been edited by Agrig: 20 Feb 2025, 11:34 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Marcel Ciolacu: „Este un circ total ca să îmi dau demisia, dar nu voi face ast
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nevoie sa alegem noi, ne aleg americanii presedintele.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.510 Joined: 3 January 05 ![]() |
Piedone președinte!
Nu mai e pus de iepure? https://hotnews.ro/video-gandacul-ala-are-f...troceni-1905721 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Agrig |
![]()
|
Nasol gindac, rus.
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nasty |
![]()
|
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
IRONICK |
![]()
|
https://www.facebook.com/reel/973655248286094
22 Feb 2025, 15:29: Bulgaria Nu, nu este nimic coordonat. This post has been edited by IRONICK: 22 Feb 2025, 15:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nasty |
![]()
|
Oare va ajunge Crin în turul 2?
Și dacă va ajunge, nu cumva toți, educati și needucați, vor vota cu oricine, dar nu cu el? https://hotnews.ro/video-crin-antonescu-mes...-educat-1908721 This post has been edited by nasty: 24 Feb 2025, 14:46 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Nici pe departe nu sunt susținător al lui Crin. Aș fi preferat să nu se reactiveze. Dar asta e, nu pot eu influența "coaliția" pe cine să desemneze... încă sunt în stare de transă, de la turul 1 anulat, și nu mai au soluții. În fine, se poate discuta mult pe tema asta. Revin însă la Crin și la situația în care ar fi el și CG în turul 2.
Oricât de antipatic ne-ar fi Crin, ce logică ar putea avea un om ce nu vrea instabilitate să nu-l voteze? Nu e chiar ceea ce trebuie, dar poate, cu siguranță, să ne asigure mai multă (mult mai multă!) siguranță față de CG. Măcar are carismă, manevrează vorbele binișor (aici, sper să lucreze cu consilierii), ceva diplomație a învățat în carieră. Nu e de lepădat, cu toate "neconformitățile" adunate în timp. Și, dacă e să stau strâmb și să judec drept, nu cred că Nicușor, Elena, chiar și Ilie ar fi mai buni în fruntea țării. Au și calități, dar și defecte. Bolo, după mine, e bun de premier. Ca președinte, la lipsa lui de carismă, mi-e teamă că în câteva luni va merge pe grumul lui Iohannis. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
IRONICK |
![]()
|
Reacție dură a primarilor de comună la discursul lui Ciolacu, care a venit să-l promoveze pe Antonescu
QUOTE Marcel Ciolacu a fost prezent, luni, la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România, unde a venit alături de Crin Antonescu. Reacție dură a primarilor la discursul lui Ciolacu Însă reacția primarilor a fost una de frondă, arată înregistrarea discuțiilor. În timp ce Ciolacu vorbea, sala îl ignora și abia se auzea. Chiar în înregistrarea discursului se poate constata că aplauzele au fost rare și slabe, inclusiv la finalul mesajului. După discurs, primarii de comune i-au reproșat că este rupt de realitățile din țară și continuă politizarea consiliilor de administrație. Cum sa il sustii pe Crin ca vorbeste frumos? ![]() Minciunile guvernului despre renegocierea PNRR This post has been edited by IRONICK: 24 Feb 2025, 15:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GBX @ 24 Feb 2025, 16:09) ... Oricât de antipatic ne-ar fi Crin, ce logică ar putea avea un om ce nu vrea instabilitate să nu-l voteze? Nu e chiar ceea ce trebuie, dar poate, cu siguranță, să ne asigure mai multă (mult mai multă!) siguranță față de CG. .... Sa votez omu' varanului...?! Niciodata in cazul putin probabil CG vs Pletosu' Puturos, voi alege CG... macar pentru circ In relativ scurt timp CG va fi exmatriculat Iar daca "da foc la tara" ... va reamintesc mitul pasarii Phoenix Si mai pot reaminti revolutia de acu cca 30 de ani, tot foc la tara a dat Si mineriadele Si demonstratiile impotriva ordonantei 13.... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
pai asa am patit eu cu prima nevasta, de aveam impresia ce bine ne intelegem
ea de fapt ma mintea frumos, sau ma rog ma tinea asa intr o stare relativ roz abia dupa ce am despartit de ea am realizat cat de mult ma mintea, dar totusi si acum imi e dor de minciunile ei. totu era roz, ma intelegeti, da roz |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(miki @ 24 Feb 2025, 16:02) Sa votez omu' varanului...?! Niciodata in cazul putin probabil CG vs Pletosu' Puturos, voi alege CG... macar pentru circ In relativ scurt timp CG va fi exmatriculat Iar daca "da foc la tara" ... va reamintesc mitul pasarii Phoenix Si mai pot reaminti revolutia de acu cca 30 de ani, tot foc la tara a dat Si mineriadele Si demonstratiile impotriva ordonantei 13.... Si sa votezi ND este cum ai vota Johanis 2. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
numai Leana este solutia
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Miki, nu stiu ce vârstă ai, da' io nu mai vreau să construiesc o țară. Am obosit, și fac parte din generația ce-și sufleca mânecile și făcea orice era de făcut. Chiar și așa, abia se vede ceva după noi. Pașii sunt lenți, dar mergeam spre bine. Cu toată incompetenta păturii politice.
Mi-e frică de cei ce au doar principii, ce cred că o resetare e de bine. La cât de instabilă e planeta, mai ales de când SUA e ca o bombă cu ceas, dacă nu mergem pe mâna Europei, adică cu o conducere proeuropeană, haosul ne mănâncă. Ajungem iar sub umbrela sovietică. Dar na, nu iertăm trecutul "varanian", dar uităm trecutul comunist. Și cum am ajuns acolo. Suntem liberi să alegem ce si cum vrem. Cel putin la alegerile din 2025. Pe urmă, mai vedem. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
IRONICK |
![]()
|
Am mers bine ca am fost bagati cu forta in UE. Si s-au facut multe investitii straine in tara. Locuri de munca.
UE este in revenire si doar ce a facut Rusia putea sa ne uneasca. Ca altfel dormeau in continuare toti politicienii. Nu cei de la noi, evident. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GBX |
![]()
|
Că tot îți place topicul cu bula, prima frază o poți posta, singur, acolo. 😁
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:00 |