Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
ȘI datorită nouă.
Dar, ținând cont că-ți cunosc încăpățânarea aici, pe forum, nu încerc să te conving. Evoluția e un proces complex, iar noi suntem într-un astfel de proces. Toți factorii, interni sau externi, contribuie la toate modificările din societatea noastră. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 24 Feb 2025, 17:29) Nu cred ca am zis vreodata voteaza ala! In schimb am zis de ce ai vota ala? Chiar si daca ai scris la caterinca. 24 Feb 2025, 17:44: QUOTE(GBX @ 24 Feb 2025, 17:25) ȘI datorită nouă. Dar, ținând cont că-ți cunosc încăpățânarea aici, pe forum, nu încerc să te conving. Evoluția e un proces complex, iar noi suntem într-un astfel de proces. Toți factorii, interni sau externi, contribuie la toate modificările din societatea noastră. Evident ca si noi am pus umarul. Ce voiam sa zic, oamenii si-au dorit, unii au obosit sau au vrut sa schimbe societatea si au plecat afara. Iar sistemul politic mai mult ne-a tras in jos. Ce ne-a mai ramas sa evoluam? Influentele externe. 24 Feb 2025, 17:51: QUOTE Călin Georgescu nu are votanți, are fani, mi-a explicat psihiatrul Gabriel Diaconu când l-am întrebat de ce 85% dintre susținătorii candidatului la președinție spun că-l vor vota indiferent ce va face, ce va zice sau ce se va descoperi despre favoritul lor. CG are fani așa cum are, de exemplu, Metallica, mi-a spus Gabriel Diaconu. Dacă întrebi un fan Metallica de ce merge la concertele acestei trupe, îți va răspunde pentru că-i place muzica. De ce? Pentru că îi place pur și simplu! Sa facem un exercitiu, procentul asta covarsitor care voteaza CG isi doreste evolutia? This post has been edited by IRONICK: 24 Feb 2025, 17:51 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.966 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Am fost băgați cu forța fiindcă piata de desfacere.
Atâtea Kaufland Lidl mega image cu locuri de munca casier , manipulant marfa și șofer. Și pe rafturi mâncare de la blackrock și vanguard - big food. Dar na e mai ușor să formezi un casier decât un chirurg. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Termina cu conspiratiile.
Singuri ne dam cu tesla in oaie. img_1_1740419502174.jpg ( Size: 253.86k ) Number of downloads: 212 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GBX @ 24 Feb 2025, 17:32) Miki, nu stiu ce vârstă ai, da' io nu mai vreau să construiesc o țară. Am obosit, și fac parte din generația ce-și sufleca mânecile și făcea orice era de făcut. Chiar și așa, abia se vede ceva după noi. Pașii sunt lenți, dar mergeam spre bine. Cu toată incompetenta păturii politice. Mi-e frică de cei ce au doar principii, ce cred că o resetare e de bine. ... Nu este vorba de resetare, ci de revolutie Mersul asta "incet dare sigur " spre bine nu duce nicaieri Europa a ramas acu cu kuru' gol in fata ciolovecilor tocmai din cauza de renuntat la principii, sau mai exact la distorsionarea lor Pare ca ma contrazic singur, pare a fi o fractura logica... dar daca te uiti in istoria recenta vezi ca e cam cum zic eu Cel ma recent exemplu: nu i-au taiat-o brusc lu Putin in 2014 S-au pisat europenii pe principii Primul de vare si-au batut joc: mosdificare granitelor prin forta Al doilea: recunoasterea dereptului fortei asupra fortei dreptului Si s anu ma luati acu ca principiile nu tin de foame Puteau , europenii sa-i construiasca independenta energetica in 1-2 ani, asa cum au facut-o acum, si sa-i traag presul de sub picioare criminaluilui. Daaaaarrr..., ne kkam pe el de principiu, noua se ne fie cald, ![]() LE: Legat de virtsa, hint: in 1989 aveam armata terminata de ceva ani, facultatea aproape terminata , si vreo 5 ani in cimpu' muncii ![]() This post has been edited by miki: 25 Feb 2025, 09:31 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
adica ai vreo 55-60 de ani!? Multi inainte si sa fie de calitate!
Asa e, l-au lasat pe Putin sa-si faca mendrele, acu e relativ tarziu; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Europa s-a dedulcit la ieftin, pentru că politicile interne, populiste, au dus la costuri de producție interne exagerate. Așa că au făcut acorduri cu Rusia și China pentru resurse energetice, au externalizat producția... Nu insist, se tot vorbește despre aceste aspecte.
Tot din populism s-a dorit o lume verde, în condițiile în care doar Europa, adică un petic al Terrei, a făcut astfel de eforturi. Și au ruinat industriile auto, pe de o parte, dar și restul industriilor prin prețurile mult mai mari a energiei verzi. Acum suntem în etapa în care, cu embargoul pus Rusiei, avem gaze și petrol scumpe, iar cu restrângerea producției de energie electrică la centrale atomoelectrice și termocentrale, nici curentul nu e ieftin. Mai mult, cu toate taxele impuse, China reușește să vândă ieftin în Europa. Cam orice. Producem scump, trăim scump, avem război greu în Ucraina iar SUA ne întoarce spatele. Mai mult, SUA chiar ne sabotează (vezi rezoluția ONU de ieri). Ce revoluție să facem? This post has been edited by GBX: 25 Feb 2025, 10:40 |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(miki @ 25 Feb 2025, 09:23) Cel ma recent exemplu: nu i-au taiat-o brusc lu Putin in 2014 S-au pisat europenii pe principii Primul de vare si-au batut joc: mosdificare granitelor prin forta Al doilea: recunoasterea dereptului fortei asupra fortei dreptului QUOTE(dizzy @ 25 Feb 2025, 09:57) adica ai vreo 55-60 de ani!? Multi inainte si sa fie de calitate! Asa e, l-au lasat pe Putin sa-si faca mendrele, acu e relativ tarziu; Sa nu uitam totusi ca americanii au facut asta primii. Au creat precedentul, prin Kosovo. Au facut referendum pentru independenta, au facut si rusii referendum privind anexarea teritoriilor ocupate. Ca asa e in tenis... Oricum si pana acum se stia ca americanii se baga numai in zonele in care au interese fie militare, fie economice, dar o faceau mai cu perdea... Acum Trump le-o spune direct ucrainenilor, ne dati? sau va dam rusilor... ![]() |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Amerlocii de obicei cooperau cu cei de la putere ca sa-si ia resursele; ii durea in pix de poporul respectiv; cand nu le mai convenea conducerea incepeau sa zbiere prin ONG-uri prima data ca "nuzerespectadrepturilelaom" si "homosexualii/negri/musulmanii/albii in pericol"
Acu macar Trump a fost borfas "corect", le zice pe fata: Davai minereu sau te dau la rusi; Europa a ales un model de dezindustrializare masiva dupa 1990 si orientarea catre servicii ; Cea mai mare problema de o vad la Europa este imabtranirea populatiei si cresterea emigratiei din tarile gen India/Nepal/Africa/Arabia; Oricum , se vede si in US, ca in anumite domenii nu poti concura cu Asia; De exemplu la otel, nici US Steel nu poate concura cu Nippon Steel ; This post has been edited by dizzy: 25 Feb 2025, 11:45 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 25 Feb 2025, 11:45) Sa nu uitam totusi ca americanii au facut asta primii. Au creat precedentul, prin Kosovo. Au facut referendum pentru independenta, au facut si rusii referendum privind anexarea teritoriilor ocupate. .... In Ucraina un stat vecin a invadat, a ocupat teritorii si a facut referendum in plina ocupatie. Asta nu are legatura cu ca au facut sau nu americanii Are legatura cu ce a permis europa sa se intample Si voi ziceti ca sa mai uitam de primcipii ... sa fim concilianti....sa negociem. Cu criminalii niciodata Apropo, Milosevici a fost in cele din urma condamnat Serbia a fost constrinsa sa respecte ce au hotarit europenii E drept ca si americanii au pus umarul, ca fara bombardamentele lor nu cred ca facea cineva ceva Dar si aici uitam ca a fost cu aprobarea ONU... razboiul din Serbia a avut o baza "legala" Nu a invadat nimeni vre un vecin |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
dizzy |
![]()
|
Ai dreptate dar trebuie sa fim si pragmatici;
Nu cred ca fara o forta de atac de vreo 1-200.000 de oameni , cateva mii de tancuri, mii de tunuri, mii de avioane , zeci de mii de drone poti sa impingi Rusia inapoi; NU ai resursele sa te bagi! Cine pune oamenii la bataie? Plus, sa nu uitam ca Rasia are kaboom nucular; This post has been edited by dizzy: 25 Feb 2025, 13:23 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
UK si Franta au si ele.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 25 Feb 2025, 14:15) Ai dreptate dar trebuie sa fim si pragmatici; Nu cred ca fara o forta de atac de vreo 1-200.000 de oameni , cateva mii de tancuri, mii de tunuri, mii de avioane , zeci de mii de drone poti sa impingi Rusia inapoi; Nu stiu exact cite trebuie Dar omeni nu trebuie s apui in prima linie Poti sa trimiti operatori de antiaeriana, avioane cu piloti care sa nu iasa din spatiul Ucrainean, mecanici. genisti ...samd Nu trebuie neaparat pifani, de asta se va ocupa Ucraiana insasi Asigurale o protrejare eficienta a spatiului aerian si contramasuri pentru razboiul electronic si int convins ca se vor descurca |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.966 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
nucleara trebuiau sa o dea de la inceput, nu sa tot ameninte cu ea.
Daca o dadeau, macar una mica in padure la cernobal ca tot era zona deja radioactiva mai ziveam sa le acorzi vreun fel de importanta ,dar asa e gen cainii latra ursul merge. Daca o da pe bune cred ca nici rusii nu prea pot sa traiasca pe o planeta bombardata de vreo cateva mii de bombe nucleare. Alea mai mari iti fac arsuri de gradul 3 de la distanta de 30 km de locul detonatiei deci ar fi cam naspa functie de unde se afla fiecare |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 24 Feb 2025, 17:33) unii au obosit sau au vrut sa schimbe societatea si au plecat afara. Astia multi care au plecat afara sigur au dorit sa schimbe societatea, de asta au ajuns acolo in constructii, ferme, etc Cat despre intelectuali, au plecat in procente mici, cel putin la inceput This post has been edited by bgdrenault: 25 Feb 2025, 18:01 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(miki @ 25 Feb 2025, 15:03) Nu stiu exact cite trebuie Dar omeni nu trebuie s apui in prima linie Poti sa trimiti operatori de antiaeriana, avioane cu piloti care sa nu iasa din spatiul Ucrainean, mecanici. genisti ...samd Nu trebuie neaparat pifani, de asta se va ocupa Ucraiana insasi Asigurale o protrejare eficienta a spatiului aerian si contramasuri pentru razboiul electronic si int convins ca se vor descurca Nici eu nu stiu , dar cu numarul actual de soldati, nu cred ca UKR poate recupera toate teritoriile pierdute; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
Daca recapata accesul la marea Azov si la bazinele miniere ...e ste suficient
Desertul Crimeea poa sa-l pastreze rusii ![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(miki @ 25 Feb 2025, 12:48) Da, au stabilit niste smecheri ca o populatie albaneza isi poate face un stat propriu, sub protectia SUA. Asa au stabilit si rusii din Crimeea se pot intoarce la patria mama, dar sub protectia ruseasca. Asa pot si ungurii sa isi faca tara din judetele Harghita si Covasna... QUOTE(miki @ 25 Feb 2025, 12:48) Ma scuzi dar cand a aparut Kosovo, Milosevici era oale si ulcele. QUOTE(miki @ 25 Feb 2025, 12:48) In Ucraina un stat vecin a invadat, a ocupat teritorii si a facut referendum in plina ocupatie. Asta nu are legatura cu ca au facut sau nu americanii Are legatura cu ce a permis europa sa se intample Parerea ta. Dar au aplicat exact aceeasi metoda... |
--------------------
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Nimicurile astea de le cumparam de pe Temu, Ali etc, dar nu musai critice, par a fi deliberat lasate fara taxare, pt cumparturile astea de cateva bucati, pt ca si cu acel putin de la multi, rezulta f mult.
Si firmele care vand pe emag sau oamenii pe portaluri online, probabil au aceasi abordare si scapa de multe taxe. Daca Europa ar regla atent incat ar taxa ce vine din China, strict, ar deveni oportuna dezvoltarea multor afaceri de mici productii in majoritatea statelor UE, respectand niste standarde normale de calitate, productie etc. Daca te gandesti sa iti faci o mica productie, intai trebuie sa te interesezi cu cat vine gata produs din China si atunci iti piere pofta. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(rue @ 25 Feb 2025, 18:47) Nimicurile astea de le cumparam de pe Temu, Ali etc, dar nu musai critice, par a fi deliberat lasate fara taxare, pt cumparturile astea de cateva bucati, pt ca si cu acel putin de la multi, rezulta f mult. Nu-s fara taxa ca trec prin Ungaria. Ungaria a devenit hub pentru ChinaQUOTE(bgdrenault @ 25 Feb 2025, 18:02) Nu am votat cu Lasconi, dar nici cu Nicusor nu votez. Crin nici atat.This post has been edited by IRONICK: 25 Feb 2025, 20:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
Rămâne Dilimache și Ponta 🫣
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(rue @ 25 Feb 2025, 19:47) Nimicurile astea de le cumparam de pe Temu, Ali etc, dar nu musai critice, par a fi deliberat lasate fara taxare, pt cumparturile astea de cateva bucati, pt ca si cu acel putin de la multi, rezulta f mult. Si firmele care vand pe emag sau oamenii pe portaluri online, probabil au aceasi abordare si scapa de multe taxe. Daca Europa ar regla atent incat ar taxa ce vine din China, strict, ar deveni oportuna dezvoltarea multor afaceri de mici productii in majoritatea statelor UE, respectand niste standarde normale de calitate, productie etc. Daca te gandesti sa iti faci o mica productie, intai trebuie sa te interesezi cu cat vine gata produs din China si atunci iti piere pofta. Nene, pt mine, care fac mici aplicatii in scop didactic, placutele ceainiz de 10-20-100 de lei sunt aur; Nu imi permit sa bag mii de lei din buzunar in chestii d'astea Asa zeci-sute mai gasesc; Apropos, o sutsa de ceva senzori ieftini cu IOLINK si MQTT (temperatura, deplasare), scop didactic, imi recomandati si mie? This post has been edited by dizzy: 26 Feb 2025, 08:01 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 25 Feb 2025, 18:36) Da, au stabilit niste smecheri ca o populatie albaneza isi poate face un stat propriu, sub protectia SUA. Asa au stabilit si rusii din Crimeea se pot intoarce la patria mama, dar sub protectia ruseasca. Asa pot si ungurii sa isi faca tara din judetele Harghita si Covasna... Ma scuzi dar cand a aparut Kosovo, Milosevici era oale si ulcele. Parerea ta. Dar au aplicat exact aceeasi metoda... Acuma... acceptind ca s-a gresit in trecut, de ce ar fi trebuit sa persiste in greseala si sa accepte acum asa ceva? Asta-i una Doi: rusii din crimeeea au stabilit dupa invadarea de catre un stat Dupa incalcare unor conventii internationale Fara acord din partea ONU, SUA si/sau Europa si trei; oare Turcii nu or avea dreptul la crimeea? Asta daca tot trebuie sa ne intoarcem in timp. Sau niste tatari stramutati cu forta de catre rusi?! Oare astia nu ar avea dreptul s ase intoarca la "casele lor"? <span class='edit'>26 Feb 2025, 10:44:</span> In loc sa aduca dovezile exacte ale implicarii rusiei, sau sa-si recunoasca incompetenta, javrele vor s-o dea cu manta si sa se spele pe maini cel putin asa pare https://hotnews.ro/zeci-de-perchezitii-intr...ctorale-1910262 <span class='edit'>26 Feb 2025, 11:12:</span> Si iata si un putinist mascat... mi s epare normal sa fie pe la 15% ![]() https://www.g4media.ro/crin-antonescu-roman...in-ucraina.html This post has been edited by miki: 26 Feb 2025, 10:12 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 26 Feb 2025, 08:39) Nene, pt mine, care fac mici aplicatii in scop didactic, placutele ceainiz de 10-20-100 de lei sunt aur; Nu imi permit sa bag mii de lei din buzunar in chestii d'astea Asa zeci-sute mai gasesc; Apropos, o sutsa de ceva senzori ieftini cu IOLINK si MQTT (temperatura, deplasare), scop didactic, imi recomandati si mie? Ardushop? https://ardushop.ro/ro/17-senzori |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(miki @ 26 Feb 2025, 09:02) Si iata si un putinist mascat... mi s epare normal sa fie pe la 15% ![]() https://www.g4media.ro/crin-antonescu-roman...in-ucraina.html Pariu ca toti o sa fie putinisti in privinta asta? |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
Ce barbati adevarati!
In 5-7 ani o sa avem granita cu Rusia; Apoi or sa fie peste granita This post has been edited by dizzy: 26 Feb 2025, 12:37 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:14 |