DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Buson de benzina

Psych0
post 19 Dec 2007, 23:17
Post #31

Membru

Group: Members

la fel am patit si eu si nu am fosrtat .. hai sa va zic ce am facut .. decat sa va chinuitzi cu bricheta la butuc si etc ... deci .. in yala se formeaza dop de gheatza cand mai avetzi asa probleme incaziti cheia .. cu bricheta si apoi bagati-o in buson ... se dezgheatza instantaneu ...

decat sa va duceti sa sa luati alt buson de la reprezentanta sau de la astia mai bine la lasati pagubasi .. se schimba cu toate yalele si cheie deci va baga in gaura .. o idee ar fii sa luati un buson d`ala universal care se baga si se scoate fara cheie dar pericolul la ala este sa iasa jmecheria aia galbena si sa ramana in rezervor ..

cat despre nush ce plasa zicea cineva ca are solenza nu are nici o plasa .. e mai greu sa bagi furtunu ca are niste coate rezervorul dar cu putina perseverenta se deschide ca sa nu uitam ca porbagajul de la solenza se dechide imediat .. ori cu alta cheie .. de solenza ori cu o pila wink.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mark``
post 24 Dec 2007, 11:53
Post #32

Membru autentic

From: Tg.Mures

Oare? Ca a dracu de nu am incercat si eu cu alta cheie si nu a mers nici platita!

--------------------
Dacia Spring 2023
+
marius80_eugen
post 24 Dec 2007, 22:02
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(Psych0 @ 19 Dec 2007, 23:17)
la fel am patit si eu si nu am fosrtat .. hai sa va zic ce am facut .. decat sa va chinuitzi cu bricheta la butuc si etc ... deci .. in yala se formeaza dop de gheatza cand mai avetzi asa probleme incaziti cheia .. cu bricheta si apoi bagati-o in buson ... se dezgheatza instantaneu ...
decat sa va duceti sa sa luati alt buson de la reprezentanta sau de la astia mai bine la lasati pagubasi .. se schimba cu toate yalele si cheie deci va baga in gaura .. o idee ar fii sa luati un buson d`ala universal care se baga si se scoate fara cheie dar pericolul la ala este sa iasa jmecheria aia galbena si sa ramana in rezervor ..

cat despre nush ce plasa zicea cineva ca are solenza nu are nici o plasa .. e mai greu sa bagi furtunu ca are niste coate rezervorul dar cu putina perseverenta se deschide  ca sa nu uitam ca porbagajul de la solenza se dechide imediat .. ori cu alta cheie .. de solenza ori cu o pila wink.gif
*

1. Cheia are cip pe ea , deci daca mai dai sfaturi din astea cu incalzitul cu bricheta ... ph34r.gif
- ca rezolvare : exista solutii de dezghetat yale si varianta romaneasca este sa torni " lichid cald " pe buson . ( ceai / apa .... icon_mrgreen.gif )
2. Eu nu mi-as pune un buson universal fara cheie ! Nu trebuie sa schimbi tot setul de chei blink.gif , ci pur si simplu sa mai adaugi una pe inelul deja existent ! wacko.gif
3. Eu stiu ca are un opritor si nu poti sa scoti benzina din el , daca tu ai reusit sa scoti benzina din rezervor cu un furtun normal , atunci sa ne spui si noua !!!
- nu vad utilitatea informatiei pentru deschiderea portbagajului cu orice pila in acest topic ! Si cu ranga poti sa il desfaci si cu altele , totul depinde de gustul tau ca proprietar al masinii care stai cu cheia in buzunar si nu ai ce face .

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
Psych0
post 25 Dec 2007, 02:17
Post #34

Membru

tu ai ceva cu mine smile.gif ... eu am dat o soletie rapida si ce am facut eu cand nu am putut sa pun benzina si stateam si ma uitam ca nu aveam cum sa o deschid si am deschis "romaneste" pe cand altu langa mine statea si se uita ca broasca la bordura la buson si nu stia ce sa faca .. eu am alimentat si am si plecat .. si el inca mai statea .. si era ajuns inaintea mea ..

2 la mana nu am zis ca am scos benzina cu furtunu .. am zis ca nu are nici o plasa sau opritor la ce ai zis tu .. nu are nici macar capacu ala cum are matizu sau orice masina " europeana " la capatul rezervorului

--------------------
Dacia Solenza 2003
+
marius80_eugen
post 28 Dec 2007, 00:26
Post #35

Membru autentic

From: Bucuresti

Io zic sa te mai uiti , dar nu cu chibritu' ! icon_mrgreen.gif

A mea are si plasa ( la aprox 5 cm in interior ) si opritor sa nu pot baga pompa "mai groasa" , adica cu benzina cu plumb .

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
Psych0
post 30 Dec 2007, 21:27
Post #36

Membru

pai stai asa .. tu zici de " plasa " sa nu te lase sa bagi pompa de benzina cu plumb sau de DOP-ul ala cum il au astea straine .. adica clapeta aia din rezervor eu asta nu am inteles

--------------------
Dacia Solenza 2003
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 19:06
Forum Renault